Stockholm international horse show

Godmorgon..
Var uppe redan vid 5 imorse, känner mig rätt trött.. Men det är de värt! Gick lite i annexet igår, fick med mig en tröja hem (y) idag blir det mer shopping! Har Zarah med som sällskap idag så det blir roligare än att gå där själv! 
Var kvar och såg lite av kvällsshowen tillsammans med Ylva igår, så det var mysigt. Sen blev det hem och titta på idol! 



Äntligen Globen igen!

Känns så otroligt nice att vara tillbaka i Globen på bästa horse showen! Det ger än verkligen nostalgi när man kommer in där! Tänk att jag varit med o jobbat i 6 år nu tror jag att det är! Dock flyttat till dressyren nu senaste 2 åren, mycket mer värt! Tidiga mornar men man jobbar under dressyren som jag vill se och sen är man ledig resten av dagarna o kan bara hänga runt! 

Provjobb dag 2

Jobbade öppning imorse. Var där halv 10. Gick upp vid 8 och kände mig verkligen död! Knappt sovit något inatt, ingen aning varför men så vare.. Somnar förhoppningsvis nu direkt när jag går o lägger mig. På eftermiddagen lämnade vi in och hämtade ut båda bilarna efter service. Annars har jag bara degat på soffan. 

Provjobb

Var i stallet imorse och under dagen.
Åkte på eftermiddagen till det nya cafét för att provjobba. Det gick ganska Bra ändå, det var helt anorlunda än det i Sundbyberg men det gick ganska bra ändå. Tjejen jag jobbade med var asskön så det var roligt. 
Jobbade stängning så kom hem vid 8. Nu blir det sovdags och sen upp tidigt för att vara med vid öppning imorn. 

24 november

Gick bra att jobba igår. Satt i kassan och hade sällskap av världens skönaste vakter haha! Slutade halv 4. 
Vaknade vid 12 idag av att min morbror kom o hälsa på. Det var väldigt längesen! På eftermiddagen åkte jag o mamma Till mormor o morfar. Nu väntar jag på att söndagens bästa program börjar! 



23 november

Igår kväll blev det tjejmiddag hemma hos Therese. Det var trevligt. Kom hem vid 12, alldeles lagom. 
Idag har jag varit på fotbollsmatch, fyfan vad kallt det var!! 
Annars har jag bara tagit det lugnt. Precis ätit sushi till middag, bästa! Ska snart göra mig iordning för att jobba i kassan på Wallmans inatt. Längesen jag var där nu så det blir roligt att träffa alla!  

Brand

Vaknade imorse av att Stina från jobbet berättade att cafét som vi jobbar på har brunnit ner?!? Hur sjukt är inte det!? Det står i tidningarna att de tror att branden var anlagd. Men ändå ganska jobbigt att inte veta säkert med tanke på att jag var bland de sista där.. Så får hoppas att den var anlagd så jag inte behöver känna att det skulle kunna vara något jag gjort fel eller så.. Så då var man arbetslös, haha det här är verkligen helt sjukt.. 

21 november

Var i stallet rn sväng på dagen. Jobbade på morgonen och sen hängde jag kvar i åt lunch. Åkte sen vidare till cafét och jobbade där till 8.
Så nu är jag hemma dödstrött så ska snart göra mig iordning för sängen. 

Klipp och färg

När klockan ringde imorse visste jag varken vilken dag det var eller varför klockan ens ringde, paniken innan man får ordning på alla tankar! 
Gjorde mig iordning och åkte sen på en intervju på ett cafe. Ska provjobba i december så får se hur det går och känns då! 
Åkte där efter till mammas jobb för att klippa och färga mig. Blev ganska nöjd med färgen, får se om jag vill bli lite mörkare men har ingen utväxt nu iaf. Blev kvar där ett tag och sen dess har jag bara varit hemma. 



19 november

Varit i stallet ett tag både igår och idag. Hängt med Agneta och Siri. Idag har vi lagt takpannor, lassat sand, fixat med nytt underlag i ridhuset och ja det har varit allmänt kaos.. Men det kommer bli jättefint när allt är klart! 
Jobbar torsdag, lördag, söndag som det  ser ut nu, så är ledig imorn med! 

Jobbat hela helgen

Har jobbat hela helgen. Det har gått bra! Mindre bra idag dock, hehe var en aning bakis idag.. Men tog mig igenom dagen iaf! 
Igår var jag ute med två tjejer från jobbet! Vi var på en nattklubb i Sundbyberg, det var ett ganska nytt ställe  och faktiskt väldigt bra! Hade en rolig kväll med roligt folk! 



15 november

Hängt i stallet både onsdag och torsdag. Jobbat lite där men mest bara hängt. 
Idag har jag jobbar på cafét. Första riktiga arbetsdagen! Kändes skönt att äntligen få betalt för det man gör.. Gick jätte bra och det är ett bra gäng som jobbar så Det är roligt! 

13 november

Jag har alldeles för mycket i huvudet nu. Har inte kunnat sova på flera dagar. Därför spenderar jag dagarna i stallet. Komma bort från alla problem för ett tag. 

Ännu mer provjobb..

Var på cafét igår och provjobbade en gång till, ska även dit sen för att vara med vid stängning. Men mer tänker jag verkligen inte provjobba! Så får se efter ikväll vad som händer.. 
Varit i stallet hela dagen och jobbat lite. Agneta och jag har lagt takpannor på nya sadelkammarn,fyfan säger jag bara! Gjorde det i ösregn och blåst, inte alla lite kall efter det! Men bra blev det iaf! Ska fixa mig lite nu för att sen åka.
Puss 



Helgen

Har haft en bra helg. Igår så red jag på dagen och på kvällen så åkte vi hem till Therese. Åt gott och hade mysigt med de bästa! Vi firade även Carolina och Zarah som fyllt 20! 
Idag hade iof kunnat vart lite bättre.. Red idag och ramlade såklart av.. Åhh vad arg jag blev! Hade suttit kvar alla bocksprång under passet men på slutet så laddade han på utav bara helvete och då fanns det ingen chans.. Så surt när han vart så fin där imellan.. Har ont i höften men förhoppningsvis så fick den sig bara en smäll.. 
Resten av dagen har vi tittat på film och så har mormor i morfar vart här o fikat. 






8 november

Har jobbat i stallet nästan hela veckan. Bästa stället. Har bestämt mig för att jobba på cafét så jag ska dit på måndag, blir nog skitbra. Har haft en vilodag hemma idag, fixat lite i garderoben annars bara legat på soffan. 


Ögonstenen

Jag saknar min hund. Det har snart gått ett år och det går inte en dag utan att jag saknar honom. Allt gick så fort och sista dagen tillsammans går på repris i mitt huvud om o om igen.. Man säger att hunden är människans bästa vän och så är det verkligen, han var mitt allt. Det är så tomt.. 12 år tillsammans fick vi, han har funnits med mig i större delen av mitt liv. Det är verkligen jobbigt att inte ha honom kvar hos oss, allas vår ögonsten. Jag saknar dig pixti, det kommer jag alltid att göra.
 

Jobbval

Har inte kunnat sova närmsta dagarna och haft beslutsångest för vilket jobb jag ska välja.. Men har nu iaf valt att jobba på cafét. Det blir nog skit bra! Ska prata med dom i veckan sen börjar jag nog ganska direkt. Känns skönt Att ha valt nu och inte behöva gå och tänka på det hela tiden! 

Hästskötare

Har varit på tävling hela dagen. Har varit hästskötare till Zarah o Atlanta. Ingen rolig tävlingsdag med kallt och regn.. 
Kom hem vid 4 iaf så det kändes skönt! 
Nu ska jag snart gå o lägga mig för att upp o rida imornbitti. 

Repa på hornhinnan

Denna dag började ju inte riktigt som jag hade tänkt.. Skulle hjälpa mamma att ta upp grejer på vinden och då på något jävla vänster så lyckas hon stoppa in fingret i ögat på mig, haha vad är oddsen för det?! Shit vad ont det gjorde och fortfarande gör! Kunde inte öppna ögat först vid 5, shit vilken panik jag haft! Vi åkte in till akuten och har fått en salva som ska hjälpa mot skavkänslan från repan som är tvärsöver ögat.. Lyckades iaf somna en stund när vi kom hem så slapp smärtan ett tag. Skulle egentligen hjälpt till i stallet idag och sen jobbat men fick bli hemma ikväll.
Känns iaf bättre nu och kan hålla det uppe men är väldigt ljuskänslig så får se hur det känns på dagen imorn. Är iaf glad att det inte var något värre och att det kommer läka såsmåningom. Men verkligen maximal otur.. 

1 november

Fick sova ut ordentligt inatt, välbehövligt! 
Eftersom hela familjen var lediga idag så åkte vi in till stan. Åt lunch, gick runt och tittade lite innan vi köpte med oss middag o fika hem. Haft en mysig dag men snart blir det läggdags. 



RSS 2.0