Secret

Har en liten "hemlighet" som jag kommer avslöja imorn! Åhh kan inte vara mer glad!!

Första passet själv

Jobbade på cafét hela dagen igår. Började halv 10 och Kom hem strax efter 7, lång dag. Men det gick bra iaf, nu har jag koll på allt och känner mig ganska trygg. 
Jobbade själv första gången idag. Endast bara några timmar. Var lugnt när jag kom in och det höll i sig så låg i bra fas till stängning. Kom hem redan halv 8 så det var skönt. 

27 januari

Igår jobbade jag som sagt ute hos agneta. Det är så härligt att komma ut på landet, så mysigt! Jobbade inte där så länge Så stannade förbi andra stallet en sväng påvägen hem oxå. 
När jag väl kom hem dog jag verkligen! Fyfan vad trött jag var, ögonen kändes som cement.. Så blev tidigt i säng. 
Idag har jag jobbat i stallet hela dagen. Även hunnit med och rida. Så en bra dag. Ska snart sova, upp tidigt imorn med för att jobba på cafét hela dagen. 

Jobbhelg

Jobb hela dagen idag då. Var lite perioder med rusher men för det mesta var det ganska lugnt. Eftersom vi var 3 större delen av dagen så gick allt väldigt fort och tog bara en halvtimme och stänga. Väl hemma så har vi haft gäster.  Ätit gott och haft trevligt. Men är stört trött nu så gick precis o la mig. Ska upp tidigt och åka ut o jobba i Agnetas stall imorn så hoppas somna fort. 

It's Friday!

Var i stallet hela dagen igår, kallt som fan.. Tur att täckbyxor finns! 
Idag vaknade jag redan vid 8.. Tog mig upp och tittade på våra bästa år innan jag gjorde mig iordning o Åkte till stallet. 
Har även hunnit träffa Erica idag, längesen! 
Ska snart gå o lägga mig, ska jobba hela helgen. Imorn börjar jag halv 9, så bäst att lägga sig i tid! 



22 januari

Var i stallet både i måndags och i tisdags. 
Idag tog jag det lugnt hela förmiddagen innan jag gjorde mig iordning för att åka in till stan. Träffade en familjekompis som hjälpte mig med att se över mitt cv. Så nu är det tillfixat, vilket känns skönt. Åkte förbi pappas jobb påvägen hem. Hängde där lite och körde sen hem bilen. 


Nya möbleringen




Shopping

Har umgåtts med Zarah idag. Längesen nu! Vi åt lunch, jag tog äntligen tag i att fixa min gamla klocka! Fick även med mig lite underkläder och en klänning hem. Vi åkte sen vidare till Ikea, köpte mig en klädstång hem! Egentligen är ju mitt rum lite för litet för att ha en sån men jag har verkligen inte plats i garderoben nu så då få rummet se mindre ut. Så har mublerat och fixat så nu ser det ganska okej ut ändå! Bild kommer sen. 

Lördags utflykt

Idag har jag och pappa åkt runt hela världen för att hitta rätt grejer till vår nya lampa i köket. Efter några timmar var vi hemma och nu är nya lampan uppe, blev riktigt fint. Annars har jag inte gjort så mycket. Tittat klart på första säsongen av orange is the new black. Annars har jag bara myst. 

17 januari

Stallet hela dagen igår, sen blev det titta på serien hela kvällen. Vilket jag fortsatte med idag så nu har jag bara 2 avsnitt kvar av första säsongen! Nu när man precis kommit in i den! Hoppas den andra säsongen kommer snart. Annars har jag städat här hemma idag och bara myst i soffan. Mysigt att se snön falla när man sitter inne i värmen. 


15 januari

La mig precis i sängen och inväntar paradise hotel! Helt fast i det..
Både måndag och tisdag hängde jag i stallet. 
Idag har jag på förmiddagen tittat på orange is the new black. Efter att ha varit på Arbetsförmedligen.. Fyfan vilket jävla skit ställe, de gör verkligen ingenting.. Så åkte jag iaf till mormor o morfar. Var där till middagen var klar hemma. Nu på kvällen har vi sett på your next, en skräckfilm! Men den var faktiskt bra, lagom läskig. 

Då var den här helgen slut

På dagen igår åkte jag med lillebror för att han skull shoppa lite. Han fick med några fin fina grejer hem så det vart en lyckad shoppingtur. På kvällen åkte jag hem till Therese där vi hade lördagsmys. Och.. Träffade Carolina för första gången sen hon kom hem från Australien! Roligt att träffa henne och höra allt hon gjort!! 

Idag har jag inte gjort mycket. Vaknade 11 och sen dess har jag bakat blåbärsmuffins, tittat på två filmer och tittat på orange is the new black. Började titta på den igår, den är faktiskt bra! Nu ska jag snart lägga mig i sängen och titta på tv, imorn blir det upp tidigt för att rida! 

10 januari

Blev en lugn fredagskväll. Har jobbat i stallet hela dagen och är dessutom inte helt frisk så har redan lagt mig i sängen för att titta på film. 
Blev helt chockad imorse när det var snö ute?! Trodde aldrig att den skulle komma. Men den lär ju säkert vara borta inom kort igen. Aja ha en fortsatt bra kväll. 



8 januari

Jobbade i stallet både i måndags och igår. 
Idag vaknar jag upp och min vagel i ögat hade gjort så hela mitt öga var igensvullet.. Roligt.. Dessutom har jag blivit förkyld.. Men men hela familjen har varit det så var väll inte helt oväntat att jag oxå skulle få den. 
Var iväg en sväng idag men annars har jag halvsovit på soffan. 

Grattis farmor

Jobbade på cafét 3 timmar idag. Var mer folk idag och fick stressa för att få allt klart så fort som möjligt eftersom jag skulle iväg till Grand hotel och möta familjen. Farmor fyller 75 idag så vi firade henne! Hade trevligt och åt god mat. Det är så sjukt fint där inne! 
Nu hejar jag på Sverige i JVM, komigen nu! 



Familjen hemma

Igårkväll hämtade jag mamma, pappa och sebbe på Arlanda. Dom har varit i alperna en vecka. Har varit skönt att vara själv men skönt att ha dom hemma igen! Första gången jag åt något ordentligt på en vecka, hehe.. 
Har jobbat på cafét idag. Bara några timmar och ska jobba likadant imorn. Annars har jag bara tagit det lugnt och umgåtts med familjen. 

Nytt år, nya möjligheter

Jag tycker att 2013 var ett ganska bra år ändå, även om allt inte gick som jag tänkt mig.
 
Nyåret spenderades i Florida, en riktigt bra semester som jag lätt skulle göra om igen!
 
 
Fyllde även 19 år, en ganska meningslös ålder men hade en bra födelsedag som spårade lite haha men fick mycket fint och hade en bra dag.
 
Hela våren var ganska tuff då allt de sista skulle göras klart innan studenten.. Men jag fick iordning på allt och gick ut med betyg över förväntan!
Studenten var en av de bästa dagarna i mitt liv! Att äntligen få slippa skolan och bara ha roligt en hel dag! Mottagningen hemma hos mig var på topp med många nära o kära! Vi höll igång ända till tidigt på morgonen, bra dag med mycket fina presenter!
 
 
 
 
Tog mig ett sista sommarlov som spenderades hemma och på båten. En väldigt fin sommar med bra väder, mycket utgångar och bara umgås med vännerna.
 
 
Tanken var att till hösten så skulle jag ha hittat ett heltidsjobb så jag kunde skaffa häst, det gick ju sådär.. Söker fortfarande jobb och det lär ju ta ett tag till innan jag skaffar häst..
Började jobba lite i stallet och fick sen jobbet på cafét i sundbyberg. Det gick bra tills den brann ner... Jävla skit.
Fick iaf jobb på ett annat café men inte så mycket timmar och trivs inte så jätte bra där.
 
Hösten gick fort och julen kom i rättan tid! Hade en mysig jul med min familj och nyåret firades med mina närmsta kompisar. Ett bra avslut på 2013.
 
 
 

Gott nytt år!!

Det blev ett bra nyår! 
Vi hade trevligt här hemma hos mig först åt o drack drinkar! Sen hitta vi en fest i Örby som vi drog till. Asbra drag med mycket folk! På övervåningen var det dansgolv med dj:s, sjukt nice! Hade en rolig natt med mycket dans! 

Idag har man ju inte direkt mått så bra.. Haha men så blir det när man har kul! Har legat däckad på soffan hela dagen. Zarah o Therese kom förbi en sväng o snacka lite. Drog och köpte pizza, fett värt! Mådde dock lite för illa för att få i mig så mycket, men gott var det iaf! 
Ligger redan i sängen o hoppas somna snart. 









RSS 2.0