Soool!

hallu,
Idag fick vi faktiskt sol! Hade sol i 3 timmar iaf sa nu har jag fatt lite forbranna! Dock har jag brant mig i ansiktet!brukar aldrig ans fa en gnutta farg i ansiktet o nu blir jag jatte rod o har fatt 2 vita strack av solkramen,riktigt snyggt!-.-
Sa dagen tillbringades i solstolen,med utsikt over havet,stralande sol och musik i oronen,underbart!
Pappa fyller aven ar idag sa vi har firat honom,grattis pappa,40 ar nu!
Ska snart ga o sova e skittrott,gar upp ratt tidigt pa morgonen o ater varldens godaste frukost,yummie!

Gran Canaria

Hallu,
Vi landade har pa gran canaria vid lunch och kom till hotellet vid halv 2. Tyvarr var vadret inge vidare och e tyvarr inte idag heller.. Det e molnigt och blaser o regnar ibland.. men men vi fick 2 timmars sol mitt pa dagen idag sa jag har iaf fatt lite farg! Idag sa at vi san good frukost,alska hotelfrukostar! Sen gick vi ner till spa:et. Det e verkligen grymt. man far ga in i olika rum. Det finns t.ex angbastu,vanlig bastu,bada i iskallt vatten o sen i kokhett,bada i saltvatten sa man flyter,avslappningsrum,bubbelpoolar och mycket mera!
Nu vantar vi pa att vi ska ata,lite segt att det e en timme kvar men men jag overlever. men ha det sa bra!
pussinuss

Imorn gäller det

Imorgon bitti åker jag, helt galet!
Längtar så sjukt mycket,så skönt att komma bort från allt..
Planet går 7 imorn så blir upp med tuppen,men det äre värt. Kommer inte bli något uppdaterande mer än något då jag har tillgång till data. Så ni vet:) men skriver om allt när jag kommer hem!
Hare bäst här hemma puss på er!


.

hallu,
idrottslektionerna gick fort med teori på ena och pingis på andra. Kan väll inte säga att jag är den bästa för jag förlorade varje tävling men iaf bättre en i onsdags!
På bilden målade jag en delfin som jag bara fick vg på.. haha ne men det är ju bra men efter att man fick mvg en gång så vill man ju ha det oftare!
Åkte till stallet.Bytte om och sen mockade jag o gjorde mat till otto. Red sen ut med therese på aqua och malin på heidi. han var så snäll så och det var mysigt även fast det var lite småkyligt. Tog hand om honom efteråt o fixade lite o så. Ryktade och mös med larry innan jag gick ut med rutan. Hon skötte sig bra på grusvägen bortåt från stallet hemmåt var hon en riktig jävla idiot!Hon ville dra hela tiden,blev rädd för allt,gick på mig,bockade o reste sig! Blev livrädd för ett par hundar som gick förbi så kom inte därifrån först efter hon hoppat ett tag.. Undra hur hon kmr bli nästa vecka när jag kommer hem o ska ut o gå med henne..
Hängde med folket i cafeterian ett tag innan jag gick ner o hjälpte till o fodra o hängde med jennie.
Red sen på astrid o det gick väll inte så jätte bra.. Hon var jätte hastig och stark! Så orkade knappt hålla ihop henne.. men men.
Lämnade robin hos zarah sen och han var vättskrämd stackarn men han lugnar ner sig snart o kommer få det jätte bra:)
pussinuss

Siri o otto

mysiga sommarridturerna med rutan

Saknar sommardagarna ute på rutans sommarbete,saknar otroligt nog de långa resorna dit och ridturerna på åkrar o i skogen och hela omgivingen. och att få vara ute o mysa på finaste rut som då var så snäll ute o gjorde ingenting utom ibland då hon dock inte ville gå, haha men ändå:)




Långa nätter

Långa nätter-melissa horn









Långa nätter, där ute finns en värld av långa nätter och jag sitter vid fönstret i mitt rum och blickar ut över stadens alla ljus Där går Klara och tindrar som en stjärna för att vara, med sin Fabian få vara och gå hem till varann och älska lite grann som bara kära kan Och där sitter Sara, söta lilla rara underbara, oskuldsfulla Sara hon spar sig till en man som kan älska som bara kärlek kan Säg, är det långa nätters fara att se det man vill se och var den man vill vara och någon att ty sig till när långa nätter inte blir som man vill Där går någon för att bara vara utan att förklara varför kärleken tar skada när man älskar med varann på ett sätt som bara någon kan Åh långa nätter, där ute finns så många långa nätter och han ligger ner och vilar mot min arm, jag längtar bort ifrån hans kyla och hans famn, till långa nätter, till långa nätter Säg, är det långa nätters fara att se det man vill se och var den man vill vara och någon att ty sig till när långa nätter inte gör som man vill Åh långa nätter Långa nätter Långa nätter Åh så långa nätter Långa nätter Långa nätter Åh så långa nätter Långa nätter

Packnings dax!

Hallu,
Jobbigskoldag med bara tråkiga ämnen.. Men nu är den över och vi fick sluta tidigare så kom hem 5 ist för halv
6..
Har räknat lite matte och tittat på våra bästa år! hehe glömde fråga vad jag skulle göra på engelskan, men kmr inte missa så mycket mer än lite gramatik o glosor o då får man väll plugga mer till provet ist. På samhället fick jag inget så det var skönt! Har bara lite mattetal kvar att göra nu men fattar inte ett skit så det kan ju bli intresant hur jag ska klara dom..
Väntar på att middagen ska bli klar och sen blir det att börja packa!Har skrivit en lista på det jag ska ta med mig så jag inte glömmer något,har en tendens till att göra det hehe(a)
Ska packa till min älskade robin oxå. han ska bo hemma hos zarah,där kommer han ha det bra!:)Men kommer sakna min lilla bebis<3
Så nu har jag egentligen ingen tid att skriva mera så,
pussinuss

27 januari

Godmorgon,
Vaknade av mig själv vid 9 utvilad,skönt!
Har kunnat tagit det lugnt hela morgonen och sitter nu och äter frukost/lunch.
Nu är mn en dag närmare värmen,åh vad jag längtar! blir packa när jag kommer hem!
Nej men nu ska jag äta klart,väldigt ointresant inlägg men kände att jag kunde skriva lite medan jag ändå kunde!
pussinuss

Pluggat i 3 timmar..

Hallu,
Höll på att somna på spanskan idag,lyckat.. Åh jag blir galen på att jag inte kan sova på nätterna!
Så man var väll inte den aktivaste på matten o svenskan men ibland blir det så. På idrotten så spelade vi pingis,ännu en grej som jag inte är bra på men men det var rätt kul ändå.
Åkte till stallet o tittade när jennie red på Larry. Faaaan vad fin han var asså!!
Tog sen hand om honom pysslade o myste. gjorde maten,mockade o smörjde.
Bosatt mig sen i cafeterian för lite plugg,länge sen jag pluggade där nu! men är alltid sånt jävla liv nuförtiden..
Svarade på lite frågor på min hemtenta i geografi och fortsatte när jag kom hem från halv 7-9! Så blev precis klar,jävligt skönt!
Så här kommer en liten att plugg lista:
Torsdag:
*göra samhällsuppgift
* engelska
*räkna matte
Fredag: fortsätta på det jag inte hann klart
Lördag-lördag: plugga till svenska och spanska prov

Så är inte jätte mycket att göra under tiden jag är där men jag måste dessvärre plugga till prov där nere..

Clothes

Lite kläder som skulle sitta fint nu och till sommarn!

Ishockeymatch

Hallu,
har inte sovit mer än 4 timmar inatt typ.. Kunde inte somna,så somnade 2..Vaknade 4 och sen halvsov jag o vaknade hela tiden fram till 7..
Var inte med på simningen så jag var i gymmet ist. Sprang lite på bandet och gjorde lite annat.
Sen köpte jag lunch innan vi åkte till ishockey-hallen för att se på när killarna i min klass spelade skoldm! Det var roligt o dom var riktigt grymma! Vann med 12-0! Vi tittade på den på geografin eftersom vår lärare tyckte att det var viktigt att vi skulle heja på dom,så det var jävligt nice! Dock sjukt kallt, mina tår förfrös s jävla läskigt!
hade engelska sen inna jag jag sluta vid 2. Åkte då till huddinge för att åka buss till sunny,åkte med carolina och vi gick sen ut på en promenad med tottosarna. Mockade o fixa maten innan pappa kom o hämta mig.
pussinuss

Då var måndagen klar

Hallu,
Dagen gick jätte fort,kändes skönt! Spanskan gick också rätt fort för att vara en spanskalektion!
Kom till stallet och gosade med larry och hjälpte ylva med maten till chico. Satt uppe i cafeterian med Ylva,zarah o jennie o åt middag. Senare kom Therese,sandra o linnea och även tarkan! Länge sen nu,inte okej! Så satt där uppe tills vi skulle rida.
Red Astrid. Det gick faktiskt väldigt bra idag:)
Nu är jag nyduschad och ska snart lägga mig i sängen.
pussinuss

Gran Canaria

Då var det ca 6 dagar kvar tills man åker till värmen! För på lördag åker jag till Gran Canaria!Ska bli sjukt jävla nice asså!

Slappsöndag i stallet

Hallu,
Kom till stallet vid 11 idag,hjälpte till att ta in lite hästar innan vi åt lunch.
Gick med ut på promenad med lektionen efter lunch och sen så hjälpte jag ylva i stallet hela eftermiddagen. Friserade puffy och sen har jag stått o gosat med larry.
Kom hem för en stund sen och klev precis ut ur duschen,otroligt skönt att bli lite varm!

.

I'd catch a greneade for ya,throw my hand on a blade for ya, I'd jump in front of a train for ya,You know I do anything for ya

Bilder

Här är några bilder som jag tog på:

Rubelit

Laramie peak


Otto ( ville inte riktigt vara med på bild:P)


Pumba

22 januari

Hallu,
Vaknade vid 10 idag,skönt med sovmorgon!
Åkte till stallet och fotade lite hästar. Blev dock lite sådär bilder för hästarna vägrade att stå stilla, haha men jag lägger upp som sen:)
satt uppe i cafeterian med Ylva o åt lunch innan carolina,madde och Åsa kom upp och joinade oss.
Gick sen en liten promenad med Pumba. Gick sen ner o tog hand om larry. Tog in honom o borstade,myste och sen tvätta hans sår..
Åkte hem och la mig i soffan och har legat här ssen dess. Har plockat fram smågodis och julmust så nu ska jag allt tjocka i mig! Har varit godissugen sen i torsdags så det satt verkligen fint med det idag!
pussinuss

Skön skoldag!

Hallu,
igår kväll fick jag reda på att jag inte skulle ha idrott idag så jag började 10 över 11 och slutade 1, jävligt skönt!
Åkte till stallet där jag hjälpte till i stallet och bara hängde där. Det var typ helt öde o folk kom inte först vid 4-5 så det var lite ensamt men men ibland blire så.
Red sen å Astrid. Det gick sådär. Asså svårt att förklara för det gick inte dåligt men det gick inte bra heller.. Hon var väldigt stark och när jag försöker höja nacken så känns det som allt släpper och hon blir lite "kantig" ist för rund.. men det blir väll bättre så småningom.
Nu är jag nyduschad och nyäten så nu blir det mys med kaninen och godis till let's dance!


världens bästa<3

.

Hallu,
Åh vad jag är trött! hatar verkligen torsdagar.. Det är dock skönt att jag börjar sent men det hjälper inte när man slutar sent oxå.. Efter 3 är man trött oavsett om man haft sovmorgon eller inte.
Pappa hämtade mig i segeltorp så slapp åka buss hela vägen hem,jävligt skönt!
Har tittat på våra bästa år och nu tittar jag på masterchef,
läggdags tidigt idag känns det som.
pussinuss

Skogsmulle

Hallu,
En fullspäckad dag idag. Började med skolan från 8-halv 2.
Åkte direkt till stallet för att ta hand om Larry och Aqua. Mockade först båda boxarna. Tog in larry så agneta kunde titta på honom, hon sa att han inte var halt bara lite "vinglig". medan han fick äta lite så ledde jag felix som red på millan, haha han är för söt asså! Lärde honom att styra så vi styrde eunt i småvolter på mitten,haha.
Red sen ut på Larry i 50 min,mysigt<3 Efter jag kommit tillbaka o gjort iordning larry så gjorde jag iordning aqua. Red ut med linnea och skrittade på grusvägen och red i lillaskogen och klättrade i lite olika backar där det inte var isigt. Men det var mysigt fast lite kallt..
mamma kom sen och vi åkte för att ta hand om sunny. Deras bana är jätte isig så jag red ut där med och skrittarbetade henne på vägarna och så blev det lite miljöträning samtidigt!
Kom hem vid halv 8 och har nu duschat o sen ska jag sova!
pussinuss

Promenix med larry

Hallu,
Åh vad jag verkligen hatar att vara förkyld.. Fick feber under idrotten imorse men jag gick klart skoldagen vi gick ändå till 2 och jag blev bättre så.
Åkte till stallet för att ta hand om finaste larry o ta in hästarna. Så jag tog in hästarna när jag kom vid halv 3 och sen gick jag ut på en mysig promenad med larry. Kom tillbaka efter en halvtimme och ryktade och pysslade med honom innan jag åkte hem.
Nu sitter jag och skriver mitt hemprov i samhälle som vi har tills på måndag. Har inte kommit så långt men väntar på pappas hjälp så skrev ett inlägg så länge!

Larry i kullavreta när vi var på promenad i skogen:)


Förkyld..

Hallu,
Vaknade 5 imorse av att jag inte kunde svälja.. Men det gick tillslut över och jag kunde somna om, men då var det desto svårare att komma upp vid 8 sen..
Dagen gick faktiskt väldigt fort,tur det! dock inte spanskan men det gör den aldrig..
Kom till stallet vid 5, stod o myste med larry innan jag o ylva åt middag. Satt uppe i cafeterian rätt länge med ylva,zarah,lars och pernilla. Sen gick jag ner o mockade till larry och pussade på honom:)
Red sen på Astrid och idag gick det verkligen skiiit bra! Så det var ju skönt efter gårdagen.. så man kan ju hoppas att på nästa programridning så går hon så fint som idag.
pussinuss


Min framtid

Jag vet verkligen inte vad jag vill bli.. Jag har haft många olika banor jag tänkt på men just nu har jag ingen aning.
Man har ju alltid drömt om att komma långt med dressyren men det får man väll se.

programridning

Hallu,
Inte kunnat sovit så mycket inatt.. Men men hopaps få sova inatt ist.
Åkte till stallet och gjorde larrys mat o mocka. Åt lunch och senare hjälpte jag therese att ta in hästar. Stod o gosade med larry och sen hade vi samling till programridningen. byggde bana,titta på några ekipage och sen gjorde jag iordning astrid.
På framridningen gick hon verkligen inte framåt ett steg! och inte under programmet heller... Så gick inge bra idag, det bästa var väll att hon var stadig iaf,vilket hon itne var sist.
pussinuss

.

Jobbat i stallet idag. Inte så mycket intresant att ta skriva om de.
Tog hand om larry och borsta,myste och gick en promenad.
av olika själv vill jag inte skriva mer nu.

Något du saknar

saknar mian änglar Samantha och hampus, mer tänker jag inte skriva.

Första bild lektionen

Hallu,
Hade badminton på idrotten imorse oxå, så imorn när jag ska jobba lär jag ju vara helt slut i armarna!
Fick även tillbaka våra anatomiprov och jag fick VG,as nice!
Vi hade även vår första bild lektion!Fyfan vad kul det var har saknat det som ämne faktiskt. Vi fick rita av ett äpple i gråskala och en i färg och fick VG och MVG på dom så det kändes bra att målandet fortfarande satt i:)
Åkte sen till stallet. Satt i cafeterian med Jennie,Ylva o Therese ett bra tag innan vi fodrade o så. Sen så satt vi där uppe ända tills vi skulle rida. Jag skulle rida på Astrid. Idag gick det faktiskt skitbra!Hon var väldigt ovillig i början men det blev riktigt bra och hon blev stadig och jag satt still. Tänkte på det pernilla sa i måndags som smält in nu så allt gick jätte bra faktiskt!
Nu ska jag titta på let's dance med lite chips o godis!
pussinuss

Trött,tröttare,Vanessa

Hallu,
dagen började med sovmorgon vilket var väldigt skönt men slutade med att jag kom hem halv 6.. Åh jag hatar att sluta halv 5 två gånger i veckan! Jag var så död på bussen hem, jag var såå nära på att somna,inte okej.. Nu sitter jag och har tittat på våra bästa år och kommer somna snart. Så förhoppningsvis så kan jag gå o lägga mig tidigt idag!
imorgon är det iaf fredag, otroligt skönt o välbehövligt!
pussinuss

Min tro

Jag är inte någon som är kristen eller så men jag tror ändå att det finns en gud där uppe.Han ger de han tycker att man förtjänar både bra o dåliga saker, det finns alltid en förklaring till skaer händer i äns liv.
Jag tror också på att när man dör så finns de som lämnat en uppe i himlen och man kommer att få träffa alla då. Man kommer att få leva ett till lyckligt liv i himlen med de man älskade.

Annars så har jag väll inte något speciellt jag tror på.

Mina rädslor

En sak jag är livrädd för är att någon av mina närmsta ska dö. Jag går och tänker på det varje dag och tänker alltid att jag helldre gör det själv än att någon jag verkligen bryr mig om dör.
Sen är jag skiiit rädd för spindlar börjar gråta om jag ser någon här hemma, usch det är verkligen något jag är rädd för!
Sen så såklart ormar,fyfan att möta en sån!
Sen finns det säkert ännu fler saker men jag kommer inte på någonting mer just nu.


2 januari

Hallu,
Dagen förstörs verkligen av att man börjar med spanska.. men men det flöt på rätt bra efter det så det var ju skönt.
Spelade badminton på idrotten så lär ju ha jätte ont i min arm imorn!
Åkte till stallet efter skolan och hängde med jennie på hennes första lektion. Och sen så hjälpte ylva mig med spanskan innan jag gick och tog hand om fina Larry:) Gjorde iordning honom till jennie innan jag åkte hem.
Nu ska jag plugga.. har som tur va inte jäätte mycket men det känns jobbigt ändå-.-
pussinuss

Något som får mig att gråta

Jag börjar gråta väldigt lätt för saker som berör mig psykisk. Vilket är rätt mycket.. Men jag har aldrig gråtit så mycket över något/någon som över samantha o hampus, dom hade en speciell plats i mitt hjärta o kommer alltid ha.
Men sen gråter jag jätte lätt för en sorlig film, speciellt om det är något djur som dör.
Men gråter även om någon säger fel sak till mig, behöver inte vara elakt menat men jag tar åt mig väldigt mycket,vilket är jobbigt.. Sen om någon dissar mig då bryter jag ihop, de är det värsta någon kan göra mig nästan har för mycket minnen av sånna saker.
Men sen finns det mycket mer är en väldigt känslig person som gråter lätt.

Nya ridbyxor

Hallu,
Shit vad jobbigt det var på idrotten imorse! Märks att man inte haft någon styrkträning mer än ridningen under lovet! Men man kommer väll igång snart igen.
Dagen gick rätt fort. Slutade 2 och åkte då till lyckås med mamma o sebbe. Köpte mig ett par nya bruna pikeurridbyxor och ett par equiline strumpor:)
Åkte sen till enliden för att rida med carolina. Vi red på deras ridbana och tillslut så blev hon loss. Men det tar tyvärr alltid tid att komma till något mer ridbart.. Men till våren kanske ägarna börjar rida lite me seriöst för någon då kanske hon blir lite mjukare och har förhoppningsvis fått lite muskler.
Nu har jag pluggat.. Åh största mardrömmen!
pussinuss

Något som får mig att må bättre

Jag mår bättre när jag kommer till stallet. För där släpper man bara allt runtomkring sig och de ända man behöver fokusera på är att vara sig själv. Man har inga krav på någonting och man kan bara vara där. Det finns folk man kan prata med om allt mellan himmel o jord och alla delar samma intresse.
Jag mår bra av att bara få känns hästlukten och kunna stå inne hos en häst o bara mysa. Allt som har med hästar att göra får mig att må bättre, även fast det såklart inte alltid är så men för det mesta så mår jag bäst där.

Då var skolan igång igen..

Hallu,
Skolan började idag då.. Började en halvtimme innan vi började och gick till halv 5.. Ingen mjukstart här inte.
Fick även 2 läxor tills imorn o onsdag,kul! Så nu är vårterminen igång. Menräknade på ett ungefär att det bara är 21 veckor till sommarlovet och då är det sportlov + påsklov och kristihimmelfärd o sen lite andra lediga dagar. Och så åker jag till gran canaria om 3 veckor! Så förhoppningsvis så går vårterminen fort.
Åkte till stallet i mörkret för att senare rida. red på Astrid. Det gick stundtals riiiktigt bra och där imellan gick det jätte dåligt så det var lite ojämt vilket är lite jobbigt.. Men men det blir väll bra så småning om. Är programridning på söndag så blir lite mer tävlingsträning vilket är bra.
pussinuss

Något som gör dig upprörd

Det som gör mig upprörd är djurmisshandel. Jag är en riktigt djurnörd som gillar alla sorters djur utom spindlar,ormar och småkryp.
Jag klarar verkligen inte av att se en film när något djur dör och speciellt inte av att någon dödar dom.
När man tittar på bilder när man ser misshandlade djur,usch asså jag förstår inte hur grymma vissa folk kan vara!Djur har också en själv oavsett om de kan prata eller inte.
Men sen misshandel för människor är oxå grymt, varför måste man slå någon?!
Så misshandel av alla dess slag gör mig upprörd.



Ångest

Hallu,
Jag har haft väärsta ångesten över att skolan börjar imorn.. Så jag tänkte spendera sista dagen på jullovet i stallet,förvånande va?
Jag har h'ngt med jennie hela dagen. Varit med som sällskap på lektionerna och sen hjälpt henne med Larry.
Åkte med henne hem och kom väll hem vid halv 5. Har duschat,tagit fram kläder tills imorn och ätit. Nu tittar jag på LA ink och väntar på att morden i midsomer ska börja.
pussinuss

Ett annat ögonblick

Var när jag red på larry förra veckan. Jag skulle rida ut och jennie följde med och vi gick genom bostadsområden och han var så snäll och sen kunde jag tillomed galoppera på ängen och jag kände mig inte alls rädd och jag älskade känslan!Så då kände jag mig faktiskt stolt att jag vågade, för han är ju verkligen snäll egentligen.

jennie o larry

.

Hallu,
Kom till stallet vid 10 idag. Pratade med Zarah o Therese ett tag innan jag gick upp för att äta lunch.
Satt där uppe och åt med åsa,monica och zarah. Tittade när J4:an red och sen så städade jag,tehrese o zarah skåpen. Så nu har vi ordning igen!
Sen så gick jag ner och mockade/gjorde iordning mat och tog hand om larry:)
Kom hem vid 4 och har suttit och tittat på familly guy sen dess. Nu ska vi snart äta så,
pussinuss

Hos gäster

Hallu,
Sitter nu hemma hos ett par gäster. så tänker inte skriva något jätte långt inlägg.
Åkte till stallet o hjälpte till lite där innan jag åt lunch och sen red. Fick rida på hallon idag. Gick åt helvete utom sista minutrarna..
Hjälpte till lite i stallet innan jag red på rutan för pernilla. Det gick faktiskt bra, men det var svårt men roligt!Hon är ju sjukt fin:)

Rutan

Hallon

Denna månad tar december har inte gått så långt i januari än

Denna(förra) månad har jag:
-haft jullov
-varit i stallet
-ridit program på astrid för första gången
-avslutat min första termin i 1:an
-ramlat av rutan och gjorde illa nacken
-förmodligen fått en spricka  i revbenet
-vågat rida på larry för första gången efter jag ramla av honom och fick en spricka i axeln
-varit ute o galopperat på larry på ängen
-ridit på chico och aqua
-haft världens tråkigaste nyår

det är lite jag gjorde i december, kommer inte på något mer just nu.

Ridtur i snöstorm

Hallu,
Igår åkte jag till stallet med jennie och hjälpte henne på morgonen. Filmade sen när hon red för anne innan jag åkte hem till farmor o farfar. Farmor fyllde nämligen år. Så vi tillbringade hela eftermiddagen o kvällen där.

Idag så kom jag till stallet vid 10. Hjälpte till att mocka o fodra innan jag gick ner o mockade till aqua o larry. Red sen ut på aqua med elin som hade chico. Vi red ute i snöstorm.. Inte det mysigaste men men. Vi skrittade ett tag och sen travade vi lite på ängen.
fixade aqua och sen mat till henne o larry. Åt lunch och fikade innan vi gick ner o fixade det sista i stallet.
Tittade när jennie tömkärde larry och sen åkte vi hem.


Något du ångrar

jag ångrar rätt mycket, men jag har inget som jag riktigt vill skriva här.
Men en sak som jag ångrar är att jag blev vän med en kompis som sedan svek mig,jag ångrar att jag litade så mycket på den personen och berättade allt för den och sen bara stack den och égentligen sket fullständigt i vad jag berättat..

4 januari

Hallu,
Kom till stallet vid halv 12. Hängde med Carolina och bella, länge sen jag träffade henne!
Tittade sen när Jennie och Siri red och hjälpte dom efteråt.
Var sen med Marie hela eftermiddagen och tittade när hon tömkörde chico. Tycker det är ascoolt att man kan få hästen så fin på tömm!
Åkte sen hem med henne,tack snälla!
Nu sitter jag och tittar på svanprinsessan!Shit vad längesen det var jag såg den, man får lite nostalgi när man tittar på den såg den alltid när jag var liten. Efter blir det att titta på madagascar 2 tänkte jag, så får bli en riktig filmkväll som avslutas med komisarie Lewis på tv!
pussinuss

Mina föräldrar

Jag kommer inte så bra överens med mina föräldrar,bråkar rätt ofta och ja vi har väll inte den bästa kontakten.
Mer vill jag inte egentligen säga för vill inte berätta om allt här hemma.
Men jag som ja sa så kommer jag itne så bra överens med dom och det är rätt svårt när dom inte har något intresse för hästar eller min ridning.

.

Hallu,
Blev väckt 9 och åkte sen till stallet.
Hängde uppe i cafeterian med jennie,pernilla,zarah,erica och madde tills vi skulle rida. Tog in alla hästar,skottade ridhuset och gjorde iordning hästarna.
Det gick inte så bra att rida idag, jag red verkligen inte bra och då kan ju inte hon gå bra.
Tog hand om Rutan efter siri ridit och sen hjälpte jag till i stallet. Tittade sen när jennie red och hjälpte henne efter.Fick skjuts hem av henne,tack snälla!
Nu ska jag se på reprisen av victoria's secrete fashion show!
pussinuss

Denna vecka

Denna vecka så har jag:
*haft jordens tråkigaste nyårsafton.
*Fick allergiattack av en katt så nu är jag jätte sjuk..
*Ridit ut på Larry och suttit kvar och inte alls tyckt det varit läskigt!
*Ridit förstagången på en vecka
*varit i stallet varjedag
* haft ont i nacken
*fick en spricka/brutit revbenet

Det var väll lite som hänt denhär veckan. Inte mycket intresant som händer på mina lov eller ja varje dag. Hänger mest i stallet och när jag inte är där är jag hemma.. Men men det är i stallet jag trvis bäst så.

Mysig ridtur på Laramie peak

Hallu,
Jag somnade halv 12 igår och vaknade halv 12 imorse! Skönt och behövligt med tanke på att jag tror jag hade feber igår kväll..
Åkte direkt till stallet och var med Ylva. Mockade till larry och sen så satt vi oss uppe i cafeterian med becca o jennie.
Gjorde iordning rutan till pernilla och sen så gjorde jag o jennie iordning larry. Red sen ut på honom och jennie följde med till fots. Vi gick grusvägen bort och fortsatt in i bostadsområdet och gick runt där. han var så duktig och så snäll! Han var inte rädd för någonting inte skidåkare, traktor eller bilar som typ körde på oss. Duktig larry:)
Red sen nere på ängen och travade runt där och vågade faktiskt galoppera! han var jätte snäll och gjorde ingenting, kanske för han tyckte det var så  jobbigt så han höll på att dö, haha!
Fixade sen med hans hovar och sånt innan jag fick skjuts av jennie hem.

5 saker ni inte visste om mig

Nu ska jag fundera lite här.. Jag har inte mycket intresant att berätta om mig, jag tror de flesta vet de mesta om mig. Men nu ska jag försöka få ihop en lista.

* Ridit i 10 ½ år
* Tävlingsimmat
* jag ska opperera mig
* jag har haft tandställning
* aldrig haft ett seriöst förhållande


Hästvakt

Hallu,
Vi kom inte hem först vid halv 4 igår för att vi inte fick tag på någon taxijävel.. En timme senare fick vi iaf tag på en som inte kom först en halvtimme efter det.. Men vi kom iaf hem till slut!
Vaknade 12 och gjorde mig iordning och åkte till stallet.
Var med Zarah,Carolina och Ylva uppe i cafeterian innan jag gick ner o mockade till otto och gjorde iordning larry. Skrittade sen ut med Ylva o chico och sen så travade jag ett tag på banan. Men det gick jätte bra och han var jätte snäll:)
Fixade med Larry innan jag gjorde mat till både otto o larry. Smorde träns o sadel innan jag mockade till larry.
Gosade sen med otto innan jag hängde med Felix uppe i cafeterian.
Kom hem typ nyss och idag blir det äta godis och SOVA!
Pussinuss

2011

Gott nytt år,
Det känns helt sjukt att det är 2011 nu, året gick så fort.
Förhoppningsvis så blir det här året bra,känns som det.
Vi är fortfarande kvar hos de vi firar nyår med och jag har nog aldrig haft såhär tråkigt.. Nu är jag trött och har fått allergiattack av deras katt så jag mår inte allt för bra.. Hoppas på att åka hem snart. Men nu ska jag se klart filmen, "Kim novak badade aldrig i genesarets sjö". Den är rätt seg, men den bästa filmen dom hade att välja mellan så.



RSS 2.0