Hästägare!

Då var allt helt klart, jag är nu officielt hästägare!! Känns helt sjukt!! Som jag väntat på den här dagen! Kommer från och med nu mest uppdatera på www.vanessassdressyr.blogg.se eftersom det mest kommer handla om allt går med walle. Har ju ändå inte så mycket till privatliv att skriva om ändå.
Är så glad iaf, nu har jag både häst och hund! nu är nästa en kille haha nä men känns bra att ha så mycket djur omkring mig som faktiskt är mina!
 

snart så!

Jobbat mycket nu sista veckan. Efter mitt pass imorn så har jag en ledig helg, känns väldigt skönt!
Imorn kommer jag kunna berätta exakt vad som komma skall i mitt liv! Egentligen så är det mesta inprincip klart men imorn eftermiddag så är det hundra procent! Gud kan knappt bärga mig!! Men vågar inte hoppas för mycket först allt är helt klart.
Så den här helgen kommer bli helt awesome!
Åhhh är så exited!!!!!

4 mars

Känner mig mer död än levande. Har jobbat stängning varje dag sen i fredags och långpannor både i söndags och idag.. Har gått bra iaf men är sjukt trött nu.
Imorn är jag iaf ledig, så det blir skönt! Imorn händer även 2 saker som är lite avgörande i min kommande hemlighet! Går allt enligt plan så får ni veta till helgen! 
 

1 mars

Har inte hänt så mycket sen sist jag skrev. Jobbar hela helgen, övrig tid spenderas med familjen o hunden och i stallet.
En nice sak som hänt är att igår var det 2 år sen jag skaffade körkort! Äntligen är prövotiden slut woho!! 


RSS 2.0