Intervju

Mått lite bättre idag men fortfarande hängig. Åkte iaf ner till stallet en sväng och åt lunch innan jag gick på min första intervju. Kändes bra men det är många som söker så är beredd på att jag inte får det. Vore roligt iaf! 
Kom hem först vid 6 och däckade på soffan direkt. Precis hämtat sebbe från träningen och ligger nu i sängen. Godnatt 

Vill bli frisk

Mår bättre idag men är fortfarande lite hängig, så har varit hemma hela dagen och vilat upp mig. Tittat på film och tv på soffan, något mer har jag inte riktigt gjort hehe. Trött på att må dåligt vill bli frisk nu, prkar inte vakna på nätterna längre! Förstör verkligen sömnen.. 

Sjukstuga

Herregud vad dåligt jag mådde igår! Vaknade och hade lite ont i halsen, men ändå inte så farligt. Skjutsade morfar till sjukhuset och åt sen lunch hemma hos dom. När jag väl kom hem så orkade jag inte äns stå upp. Började frysa som fan och kändes typ som jag skulle dö! Kroppen gjorde så ont, kunde inte svälja och jätte svullen på utsidan av halsen. Somnade direkt när jag la mig 10 men vaknade av att jag svettades som en tok vid 3 inatt och hade sjukt ont i halsen så somnade inte om först vid halv 6.. Va uppe vid 8 igen men mår lite bättre idag iaf, kommer iaf upp från soffan utan att benen viker sig och känner mig lite piggare. Men har bara tittat på tv idag och halvsovit i soffan, orkar inte vara sjuk! 

Mitt andra hem

Var uppe redan halv 7 imorse för att åka med rutan till veterinären. Kom tillbaka till stallet vid 10 och jobbade ett tag där. Åt lunch och hängde kvar tills på eftermiddagen. Bra dag helt enkelt! Dock sjukt trött när jag kom hem och legat på soffan sen dess. Nu ligger jag i sängen och tittar på hela Sverige bakar, snart läggdags. 


Kan inte sluta läsa

Har inprincipt läst hela dagen, läser sista boken av 50 nyanser. Har lite svårt att sluta.. Annars har jag inte gjort så mycket. Haft en skön dag hemma helt enkelt! Träffade Zarah nu på kvällen, mysigt. Ska upp tidigt imorn så ska sova nu. Godnatt 

Träningsvärk

Haha Herrgud vad jag har ont i hela kroppen efter igår, men det är de värt! 
Har inte gjort så mycket idag. Fixat lite hemma, varit o handlat, läst och umgåtts med lillebror.
Ligger nu i sängen och hittar på svenska Hollywood fruar,haha herregud vad roliga dom är! 

Stallmåndag

Har varit i stallet hela dagen. Red på morgonen, roligt!! Känner dock redan att jag har så ont i röven så jag inte kommer kunna stå upp imorn haha! 
Var kvar hela dagen och hängde med Pernilla o Agneta, alltid lika trevligt. 
Är helt slut nu och kommer däcka närsom så godnatt! 

Ny vinterjacka

Vaknade halv 11 idag, sjukt nice! 
Åkte med hela familjen till först länna för att titta på jackor. Sen åkte vi vidare till sickla för att köpa min jacka, tack Mammi o pappi!
Sen vi kom hem har vi tittat på 2 filmer, ätit och nu precis tittat klart på bron. Bra serie! 
Här är min jacka, sämsta bilden men en mörkblå/svart från Tommy hilfiger 



Pannkakor

Inte gjort så mycket på dagen mer än läst och umgåtts med sebbe. Varit snäll och skjutsat honom fram i tillbaka till gymmet o handlat middag till honom. Bra syster eller vad? 
På kvällen åkte jag hem till Therese där vi skulle ha pannkaksbufé! Carolina hade styrt upp allt o det var sjukt gott! Vi hade mysigt och tittade på film när vi ätit. Kom precis hem och nu blir det läggdags. 



20 september

Har legat hemma med världens mensvärk idag.. Fyfan! Så har inte gjort mycket annat än legat i soffan och tittat på tv. Det ända vettiga jag har gjort är att hjälpa mamma med lite rensning bland vinterkläderna och bakat. 
Precis tittat klart på idol, sjukt dåligt att Juliette åkte ut tycker jag! Nu ska jag titta på film. 
Puss 

19 september

Träffade Zarah på dagen. Åt lunch och gick i lite affärer innan vi åkte hemmåt. Har inte gjort så mycket annat resten av dagen. 

18 september

Inte gjort så mycket idag. Har städat och strukit här hemma. Hämtade mamma och sebbe när dom slutade för att åka till någon outlet som tyvärr var helt värdelös.. Nu på kvällen har jag hjälpt sebbe med lite läxor, så jävla skönt att inte ha några längre!! 


Sickla

Eftersom mamma är ledig på tisdagar så har jag hängt med henne idag. Vi åkte en sväng till sickla, gick i affärer och åt lite lunch. När vi var klara där åkte vi hem till mormor o morfar för att fika lite,mysigt. Handlade mat på vägen hem och sen dess har jag bara myst under filten framför tvn.Fyfan vad kallt det var idag! Tur att man inte behöver vistas ute så mycket. Eftersom det är fotbolls kväll på tv så ligger jag redan i sängen, så sov så gott


Jobbat i stallet

Somnade kl 10 igår?! Sjukt skönt! Vaknade av mig själv 10 min innan jag skulle bli väckt, så va uppe ur sängen redan halv 7. Eftersom jag somnade så tidigt så var det inte äns jobbigt, sjukt nice. Åkte med mamma till Audi för att fixa en grej och åkte därifrån 45 min senare, snabbt och smidigt. Jobbade i stallet på förmiddagen men blev kvar ända till 9. Hängde med Carolina i cafeterian när de andra red, längesen vi träffades nu! Så det var mysigt. 
Är helt trött i både kroppen och huvudet så nu blir det läggdags.


Sjukt bra film

Har inte gjort så mycket idag. Tittat på film och varit på match. Tittade på filmen the impossible, har ni inte sett den måste ni det! Sjukt bra film. Väldigt sorlig, otrolig eftersom den är sann och bara väldigt rörande. Den handlar om tsunamin i Thailand. Riktigt bra. 
Ska upp tidigt imorn för att jobba i stallet. Så godnatt 

Sjukling

Har inte orkat skriva här de senaste dagarna. Har haft för mycket annat att tänka på. Men nu är jag tillbaka, inte för att jag säkert skriver så intressanta saker ändå haha.. Är fortfarande sjuk, kanske för att jag inte riktigt vilar ordentligt.. Hoppas det ger sig snart iaf. 
Har iaf haft en bra lördagkväll med familjen, ätit gott och tittat på film. Ligger redan i sängen, tittar klart på filmen här ist. Så godnatt 

Förkyld

Innan jag träffade Zarah idag så städade jag och fixade här hemma. Vi köpte med oss mat till mig och satt här o myste. Åkte senare till Therese och hängde med henne i hennes nya lägenhet.
Känner mig bättre idag men fortfarande lite hängig. Så har tagit det lugnt framför tvn hela kvällen. 

Förkyld

Har åkt på samma förkylning som min lillebror har, ont i halsen och snuvig.. Känner mig iaf bättre nu än vad jag gjort idag så det är skönt. Åkte med mamma en sväng till IKEA och sen handlade vi lite mat innan vi åkte hem och dog på soffan. Har legat under filten, druckit te och knarkat halstabletter, verkar ju hjälpt lite iaf. 
Nu ska jag sova och hoppas känna mig ännu bättre imorn! 

Stalldag

Vart en heldag i stallet idag. Kom dit redan vid halv 11 och blev kvar till 9. Haft en mysig dag med Pernilla och Agneta. Ätit lunch, fikat, var faktiskt ute och sprang en sväng, annars har jag bara hängt och hjälp till lite. Precis som en dag i stallet ska vara. Är helt slut nu så ligger redan i sängen så godnatt. 

Mina fötter dog

Shit vilken stressig kväll det var igår! Gjorde inte annat än sprang med tallrikar. Jobbade uppe på hyllan så vart ett antal gånger man sprang uppför trapporna! Kan säga att min kropp sa emot helt idag.. Har så ont i min arm att jag inte kan böja den och så ont och svullen i fötterna att jag inte kan stå.. Vi är sponsrade av dr martens, kängor (?!) som är så obekväma att mina fötter dog haha.. Så fick inte på mig något annat än flipflop, vilket inte heller är så skönt men de ända jag fick ner fötterna i. Men annars var det en rolig kväll! Trivs verkligen där!

Idag har jag varit i stallet hela dagen. Vi har haft tävlingar så har varit funktionär. Varit parkeringsvakt.. Men men någon måste ju vara det oxå. Kom hem vid halv 7 och nu ligger jag i sängen helt död, somnar garanterat så fort jag blundar.


Gårdagens utgång

Igår kväll var jag ute med Pontus och Kevin. Vi förade hemma hos mig och tittade på Sverige- Irland innan vi drog ut. Nice kväll med grymma kompisar! Träffade många andra kompisar som jag inte träffat på länge så det var roligt!
Kom hem vid 5 och gick upp halv 10.. Är lite småtrött nu.. Vaknade iaf till när jag cyklade till stallet, där vi hade städdag inför tävlingarna imorn. Nu håller jag på att göra mig iordning för jobb ikväll. Ha en bra lördag!


Thai

Cyklade iväg till thaien för att äta lunch med Zarah idag. Även Therese kom förbi en sväng, så det var trevligt.
Inte gjort så mycket annat idag först nu på kvällen då jag o Zarah åkte till Erica. Längesen så det var mysigt!
Gammal men fin bild på mig, Zarah o Therese!


Promenad med girlsen

Varit hemma hela dagen. Fixat lite här hemma och så. Varit sjukt trött hela dagen så var skönt att bara ligga på soffan. Nu på kvällen mötte jag upp Zarah och Therese för att gå en pw. var ute 1 1/2 timme, mycket roligare med sällskap när man går! Blev dock väldigt kall och fryser fortfarande även fast jag duschat.. Kröp precis ner under täcket så hoppas bli varm fort!


En dag på stan

Har varit med mamma inne i stan idag. Hon var först hos läkarn sen gick vi runt lite och åt lunch. Påväg hem åkte vi förbi mormor o morfar. Fikade där innan vi åkte vidare till Skärholmen där sebbe skulle göra synundersökning. Handlade mat påvägen hem och sen dess har jag dött på soffan. Full fart hela dagen. Mysig dag iaf!


Bästa måndagsgruppen

Efter att ha legat på soffan hela förmiddagen så tog jag mig an all stryktvätt.. Fyfan vad jag hatar att stryka!! Haha jag är verkligen helt värdelös på det, men det börjar ta sig mer o mer iaf! Tränade sen lite innan jag åkte till stallet. Åt middag med Therese och sen kom även Zarah o Pernilla, trevligt. Gick med dom ut på en promenad o tittade sen när dom red. Haha måndagsgruppen blir inte av med mig i första hand!
Nu ligger jag nyduschad i sängen o ska snart sova.


Fotbollshelg

Hann inte göra så mycket mer än att se på fotboll idag. Herregud de tar ju hela dagen när de inte spelar på hemmaplan! De gick bra iaf, de blev 2-2. Kom hem vid 5 och efter vi ätit blev det film, Helt okej film ändå. Har redan lagt mig i sängen, blir galen på att vara trött konstant.. Hoppas få en god natt sömn med lite sovmorgon imorn.


RSS 2.0