Mösspåtagning


Dagens outfit


Måndag

Helvete vad tungt det var att gå upp imorse! Men det var bara ta sig upp och gå till älskade skolan.. Det är bara 37 dagar kvar till studenten, så bara hålla ut!!
Sitter nu på svenskan och opponerar på varandras uppsatser, rätt segt att lyssna på.. Så skriver ett litet inlägg istället!
Har bara 2 lektioner kvar så bara kämpa på!


Ingen kondis..

Har för engångsskull inte världens söndagsångest. Valborg och mösspåtagning på tisdag ocg lediga på onsdag så blir inte överdrivet lång vecka, skönt!
Har ätit lunch med Zarah. Fixat klart svenskan, tittat på greys och varit ute o sprungit. Herregud vad jag har sämst kondis! Inte bättre när man har hosta, pollenallergi på det lixom.. Haha fyfan asså! Ligger nu sänkt i soffan och tittar på partaj. Ska snart gå och lägga mig,
Godnatt


Lunch i solen

Nu ligger jag nedkrupen i sängen och tittar på supersugen, rolig film dedär asså!
Älska vädret idag! Vilket jag givetvis tog nytta av och åt lunch ute på altanen med Zarah. Härligt!
Efter en dusch och lite tv-tittande åkte jag ner till båten för att hämta lillebror. Stannade och åt middag där innan vi åkte hemmåt,Mysigt.
Mår verkligen inte bra, tror mestadels det är pollen som håller på och härjar men lite förkylning på det oxå.. Så ska försöka sova nu och hoppas vara piggare imorn.
Godnatt


Sola

Sitter just nu på altan och solar , underbart väder! Känner mig dock Skittrött, fick sova 6 timmar inatt..
Sjukt mycket på jobbet igår! Löning och grejer.. Det är sjukt vad folk är jobbiga när dom är fulla, ingen respekt alls.. Haha sen är man väll säkert inte bättre själv men ändå! Var stressigt hela kvällen och saker att göra konstant. Jobbigt men då gick tiden fort iaf. Helt sänkt när jag kom hem men kunde ändå inte somna på över 1 timme..
Aja har ingen aning om vad som händer idag, får se.


26 april

Nu sitter jag i soffan och ska strax åka in till jobbet. Mår inte så bra.. Jätte hängig, så får ta lite Alvedon och hoppas kvällen går fort!
Dagen har varit bra. Först lunch med Zarah sen till stallet och fixa allt innan vi åkte. Vi fick åka hem innan prisutdelningen så det var skönt! Blev inte så stressigt. Kom hem vid halv 8 och hann äta o göra iordning mig i lugn och ro, så det var skönt!
Aja nu ska jag åka till jobbet.
Puss


Stressig fredag

Fick sova 11 timmar inatt, otroligt skönt!
Ligger just nu på soffan men ska snart göra iordning mig. Ska följa med på tävling idag så ska åka ner till stallet om ett tag.
Kommer bli en stressig fredag igen, med jobb direkt efter tävlingen men det kommer gå bra.
Ha en bra dag,
Puss


Vårväder

Sov till 10 idag efter att ha vaknat några gånger inatt av hostattacker..
Mått ganska bra idag men var alldeles för trött för att gå till skolan.
Mamma fyllde ändå år och var ledig så har varit hemma med henne hela dagen. Vi har varit ute i solen och gjort iordning i trädgården, krattat, klippt häcken, sopat och lite sånt. Min rygg dog så bara hoppas det släpper lite tills imorn iaf..
Mormor och morfar kom förbi för att fika lite oxå.
Även hunnit med att hänga lite med Zarah.
Bra dag, men är så sjukt trött nu så ska gå och sova.
Godnatt


Grattis på födelsedagen mamma!


Kvällens outfit


Studentskiva

Skoldagen igår började med filosofiprov.. Kan ju säga att jag kommer få IG på den!
Resten av dagen gick fort. Åkte hem för att skriva en sista grej på projektarbetet så nu är det inskickat, bara hoppas min lärare tycker det är bra nu! Gjorde även en svenska grej jag missade förra veckan. Så nu har jag 2 uppsatser och svenska som ska göras. Även 1 keramikprov kvar men sen tror jag inte det är så mycket mer. Hoppas jag!
Igårkväll var det Ericas skiva, ganska roligt! Gjorde först iordning oss hos Zarah innan vi drog ut. Sjöng lite kareoke oxå, haha vafan hände där hörrni?


Mums


Nya brillor


Grattis Sebastian

Idag är ingen vanlig dag för det är min lillebrors födelsedags hurra hurra hurra!
Tänk att han blir 16 idag, bara 2 år sen är han 18! Stor kille.
Älskar dig över allt annat och hoppas du får en underbar dag!


Äntligen!

Så nu kan man använda blogg-appen igen!
Vet inte riktigt vart jag ska börja men i söndags så firade vi Sebastian och mamma med fika! Det var sjukt härligt väder och satt ute o pluggade i solen,fick till och med lite bränna! Som min lillebror säger hela tiden:solen tar lika mycket nu som i Augusti, vilket faktiskt stämde!
Igår så var det skola, riktig ångest på den.. På kvällen ridning.
Kom precis hem från skolan. Gick för en gång skull på keramiken, segt som fan men ligger iaf i fas trots längesen jag var där, så det är skönt.


Appen ur funktion

Blogg-appen fungerar inte ooh har inte varit inne på datorn på ett tag så därför dåligt uppdaterande. Förhoppningsvis fungerar appen snart så jag kan lägga upp lite bilder.

20 april

Kan ju säga att hela dagen var rätt stressig igår.
Åkte och lämnade mamma och pappa, drog direkt till stallet för att göra iordning hästen och sen åka till norrtälje med Pernilla för tävling. Kom tillbaka tilll stallet vid halv 9 så var bara slänga in allt för att sen skynda hem och fixa mig för jobb halv 10, Men jag hann!Dock väldig stressad men det släppte när det lugnat ner sig lite på jobbet.
Klockan gick sjukt segt och trodde aldrig att jag skulle komma hem.. Men kom hem till kvart i 4 typ och somnade direkt.
Gick upp vid halv 12 och gjorde mig iordning för att träffa Zarah. Åkte till skäris och satt ute o åt lunch, sjukt härligt!
Köpte present till Sebbe som fyller år på tisdag och till mamma som fyller år på torsdag. Åkte sen hem till Zarah för att äta glass och titta på gårdagens one tree hill!
Ligger nu på soffan med min kanin som sällskap, här kommer jag bli kvar idag. Är så jävla trött så ska bli skönt att få gå och mysa ner mig i sängen o titta på film.

Full fart hela dagen

Godmorgon,
Vaknade precis och håller på att göra mig iordning.
Ska snart skjutsa ner mamma och pappa till båten för Att den ska sjösättas, man undrar ju vad dom tänker med..
Sen ska jag till stallet för att följa med Pernilla på tävling och efter det skynda hem för att åka till jobbet. Kommer bli stressigt men det löser sig säkert!
Måste göra mig klar nu,
Ha en bra dag.


Helg!

Så jävla skönt att mamma kunde skjutsa mig till skolan imorse så jag slapp gå ut i ösregn och storm!
Fortsatte inte lika bra när vår historielärare var sjukt arg på oss och skällde ut oss för vi var så dåliga, tack för den! Filmade sista scenen och den blev riktigt kass, haha men vafan allt är redan kasst så!
Glömde matkortet igen för andra gången den här veckan (y) så fick bli käka i simhallen, klagade inte riktigt. Samhällen och svenskan var sjukt tråkiga och jobbiga. Fick med mig ännu ner läxor hem som jag verkligen måste göra snarast så jag slipper skiten sen!
Bakade med min bror när jag kom hem, drömmar! Sjukt goda! Dock gick det inte så bra när vi fick strömavbrott mitt i.. Höll i sig nästan en timme så jag missade första delen av one tree Hill, höll på att lacka sönder kan jag säga!
Efter middagen träffade jag Zarah och kom hem för en stund sen. Imorn är det full fart hela dagen så måste sova nu.
Godnatt


Äntligen!

Nu är jag klar med mitt projektarbete! Eller ja iaf för att skicka in och få det bedömt, förhoppningsvis tycker hon inte det är helt kasst men man vet ju aldrig..
Satt i 3 timmar och otroligt nog rann tiden bara iväg! Riktigt skönt så man slipper sitta och ångestskriva i 3 timmar..
Åkte sen iväg på zumba. Har bakat hela kvällen, Sebbie fyller år nästa vecka så bakat massa gott tills dess!
Är svintrött nu så ska sova!
Puss


3:a i skoldm

Gick upp vid 7, hade vaknat av mig själv precis innan så det var ju sjukt skönt!
Åkte sen till täby för att spela semifinal i innebandy dm. Tyvärr gick vi inte vidare till final men vi kom iaf 3:a! Imponerad över tjejerna, att vi faktiskt kom såhär långt! Duktiga!
Gick till täby centrum och käkade lunch innan vi åkte hem. Så kom precis hem, skönt att komma hem tidigt. Måste dock skriva på mitt projekt nu.. Det ska tydligen vara inne den här veckan?! Åhhh måste komma på saker att skriva!! Önska mig lycka till...

Dagens outfit


Hata tisdagar

Fyfan vad jag hatar tisdagar! Bara äckellektioner.. Sket i keramiken, pallade verkligen inte vara kvar. Det ända roliga var att se inspelningen på våran film, haha riktigt dålig men sjukt kul.
Ska snart äta och sen träffa Franc.
Imorn är det innebandy dm, så blir upp med tuppen!


1 dag avklarad bara 3 kvar

Jobbigt att gå till skolan imorse.. Men tog mig igenom dagen och kom hem vid 3. Min hosta vill inte ge sig så skippade idrotten, räcker med att jag rider med den.. Så smet lite tidigare, skönt!
Låg på soffan och värmde mig under filten när jag kom hem med varm choklad, vart dyngsur på vägen hem.. Fast hälldre regn en snö nu så att allt smälter bort! Regn är ju faktiskt mysigt, men bara om man är inne och myser ner sig.
Åkte ner till stallet och red nu på kvällen, gick faktiskt bra idag!
Så nu kan jag somna med ett bra humör och hoppas vakna med det oxå!


Dagens outfit


Mums!


Traditionella söndagsångesten

Egentligen har jag ingen rätt till att klaga att jag ska till skolan imorn, var där 1 dag förra veckan.. Men jag orkar verkligen inte, är så jävla trött på skiten! Har iaf innebandy dm på onsdag igen så slipper 1 dag.
Åkte och käka lunch med Zarah. Satt ute i solen och åt glass och njöt av 11 grader + sol!
Fixade lite på rummet, åkte och handla med pappa. Hyrde film, cockpit. Riktigt rolig faktiskt. Färgade utväxten, välbehövligt! Ligger redan i sängen och hoppas att få somna tidigt.


Rummet

Rummet har då blivit svart/grått. Riktigt fint tycker jag!
Det som införskaffades i fredags var då: nytt överkast, nya kuddar tog lila och gråa för att få någon kontrast mot de andra mörka. Även ny lampa och lite hängare och sånt. Det som saknas nu är en stor tavla som ska upp på tomma väggen bredvid byrån, blir nog fin fint! Skit dåliga bilder men ni kanske ser på ett ungefär hur det ser ut!


Nästan klart

Rummet blev inte helt klar igår, orkade inte. Men bara fixa kuddarna och sätta upp krokarna kvar så det är inga jätte saker kvar.
Resten av dagen låg jag på soffan, love it! På kvällen kom Zarah över och vi hade lite lördagsmys.
Ingen aning om vad som händer idag, ta dagen som den kommer!


Gårdagen

Blogg appen fungerade inte igår.. Och var allt för trött för att hämta datan, haha..
Mådde verkligen inte bra igår, pollen drog till ordentligt och var nog även sjuk.. Helt matt i hela kroppen, svullna halsmandlar och tror jag hade feber oxå..
Men fick iaf sova ut 12 timmar så det var ju skönt. Åkte sen med mamma till kungens kurva för att handla grejer till mitt rum! Fick med mig allt utom en tavla,hoppas jag hittar någon snygg snart!
Men var för död för att äns orka göra något med rummet igår så det ser ut som ett bombnedslag.. Men idag ska det fixas klart!
Jobbade trots att jag inte mådde så bra.. Tiden gick såååå långsamt och hade ont i hela kroppen, men vi stängde vid halv 3 och var då klara med nästan allt så vi kom däifrån vid 3. Sjukt skönt! Somnade typ på en gång och vaknade 8 timmar senare vid 12.
Nu ligger jag i soffan och ska snart ta tag i rummet!

Utslagen Vanessa

Efter zumba passet igår åkte jag direkt till Carolina. Vi gjorde iordning oss tillsammans alla 3, mycket roligare så!
Bästa Zarah skjutsade in oss till stan, vi förade på nivå 22 och sen drog vidare till Nu. Vi fick stå i kö i över 30 min för dom vägrade börja släppa in?! Höll ju fan på att frysa ihjäl! Blev jävligt otaggad av det och kom inte riktigt igång efter det igen. Var inte skit bra drag där inne heller men vi hade roligt tillsammans ändå!
Micke skjutsade hem oss, bästa! Så kom hem vid 2, lagom sent eftersom jag skulle upp halv 7 imorse..
Dock vaknat hela natten så var inga problem att gå upp. Blev hämtad av Pernilla strax innan 8 och åkte sen till stallet, vidare till lejondal för att hämta rutan och sen till programridning i Vällingby. Mycket åkande och mycket kösittande.. Men hade en bra dag ändå! Helt slut nu och kommer somna vilken sekund som helst. Skönt ändå!


Last night


Årets första skiva ikväll!

Började dagen med att titta på film, någon som mamma hyrt. Den var ganska fin faktiskt och lite rolig. Kommer inte ihåg namnet men någon fransk verklighetsbaserad om en förlamad man.
Rörde mig sen till soffan för att fortsätta titta på tv. Kan ju inte missa våra bästa år, desperate och sjunde himlen!
Ska åka och äta lunch med Zarah i stallet snart. 
Ikväll blir det zumba sen ska jag på Louise skiva! Första skivan för iår! Så blir lite stressigt men det löser sig, får förbereda allt ordentligt innan bara!
 
 

Skoldm

Upp vid halv 8 imorse, känner mig rätt seg nu kan jag ju säga!
Matcherna gick iaf bra! Sjukt bra jobbat tjejer! Vi vann första med 12-3 mot tullinge och 3? Lika mot Fredrika bremer!
Åkte sen till liljeholmen för att äta lunch. Gick runt lite i affärer innan jag åkte hemmåt.
Bakat lite bröd nu, målat tavlorna till rummet och nu tittar jag på one tree Hill.
Snart middag sen ska jag träffa Zarah.
Puss


Dagens outfit


8 april

Skoldagen gick fort. Filosofin var jävligt seg men det är den alltid så.. Sjukt konstigt ämne. På idrotten spelade vi volleyboll, ganska roligt ändå fast jag är sämst!
La mig på soffan och chillade där tills jag åkte med Zarah ner till stallet. Åt middag och hängde med brudsen innan Ridningen.
Måste sova nu, ska upp tidigt för ska på innebandy dm imorn bitti!


Dagens outfit


Sovmorgon

Vi hade inte de 2 första lektionerna så börjar inte först 12, underbart! Har bara filosofi och idrott, så kommer hem tidigt oxå. Bra start på första skolveckan efter lovet!


Snöstorm varvat med sol?

Låg hemma på soffan hela dagen igår, riktigt skönt!
Trots att jag gick upp vid 1 lyckades jag ändå somna innan 12 och sov ända till 10! Min kropp behövde verkligen ta igen lite sömn efter veckan.
Åkte för att äta lunch med Zarah. Vi åkte till skäris och fick med mig de grejer på bilderna nedan. Älskar hatten, nu måste det bara bli sommar! Det kändes ju ändå som den var påväg men så blev det snöstorm idag?! Vafan händer med vädret asså!
Blir hemma och slappa resten av dagen för att bearbeta att skolan börjar igen imorn..


Dagens shopping


Studsboll

Vi hade bara öppet ena baren igår, riktigt skönt! Fullt i TG3 baren var det iaf, vilket gjorde att det var lite svårt att komma förbi alla fulla gamlingar.. Fyfan vad fulla alla var igår asså, och så slogs dom hej vilt med händerna när dom dansa.. Kan ju säga att jag fick ett antal smällar och flög som en jävla studsboll mellan alla människor..
Sjukt seg kväll och var sjukt trött. Kom hem efter 4 någongång och somnade rätt fort. För en gångs skull så fick jag sova till 1!! Så jävla skönt och behövligt!
Ligger fortfarande utslagen på soffan jG här blir jag nog kvar ett tag.


Stallhäng

Åkte med Sarras till veterinären idag. Hängde därefter i stallet hela eftermiddagen, sjukt längesen jag bara var där och umgicks.
Nu ligger jag nyduschad på soffan och vilar upp mig för en jobbnatt. Har inte fått mycket till sömn på några dagar så lär ju vara tungt att jobba, men är ju van vid det vid det här laget.. Kan jag inte få sova länge bara!
Ska göra iordning mig snart sen blir det lite fredagsmys innan jag åker.
 

Jag saknar dig pixti


4 april

Vaknade flera gånger imorse, så fick inte mycket till sömn inatt.. Men har ändå legat på soffan hela dagen så känner mig inte helt död iaf.
Erica och Zarah kom förbi och har hängt här hela eftermiddagen.
Nu ska jag göra iordning mig lite, mormor fyller år så ska dit på middag snart.


Utgång

Zumban var riktigt rolig igår! Vi hade vikarie och han var såå mycket roligare och bättre än vår riktiga..
Därefter blev det skynda hem och göra iordning sig för utgång! Vi drog först till woken sen vidare till nype, blev utslängd?! Vafan var inte äns så full!! Då drog vi iaf vidare till magenta och där avslutade vi kvällen. Trots omständigheterna så vart det ändå en rolig kväll.


3 april

Låg hemma på soffan hela dagen igår. Riktigt skönt men lite tråkigt.
Träffade Zarah efter middagen och bara hängde. Hämtade sebbe från träningen och sen blev det titta på psg-Barcelona.
Idag ska jag äta lunch med Zarah och senare på zumba. Jag tror det blir utgång ikväll, fortfarande inte bestämt mig helt men tror det kommer sluta så, det är ju ändå lov!


Sann kärlek rostar aldrig

Hittade denna bild på mina föräldrar igår , här var dom lika gamla som jag är nu! Tänk att dom varit tillsammans i typ 25 år och gifta i 19! Jag vill oxå hitta my true love nu..


2 april

Vaknade vid 9 imorse. Har legat och tittat på tv sen dess. Älskar mornarnas program, våra bästa år, desperate och sjunde himlen!
Har inga planer alls för idag. Kommer nog ligga på soffan och bara ta det lugnt. Hoppas min lillebror kommer hem snart så jag har någon att umgås med..
Tänkte försöka göra lite skolgrejer men får se hur mycket jag orkar, känner redan nu att jag inte kommer göra något haha men tanken är ju bra iaf!
 

Annandag påsk

Åkte till Franc en sväng igår, senare träffade jag Zarah. Kom hem vid 10 och somnade nästan direkt, skönt att kunna somna i hyffsad tid nu mera! peppar ta i trä!
Vi åkte till farmor och farfar för att äta påsklunch idag. Vi var bara där 2 timmar, sen blev det hem och lägga sig på soffan. Tittade på en film pappa hyrt, argo tror jag den hette. En verklighetsbaserad film från 70 talet, mellan usa och iran. Den vart ganska bra faktiskt!
Nu ligger jag ner bäddad i sängen och tittat igenom lite serier jag missat,mysigt.
Älska att jag har påsklov så man får gå upp när man vill imorn!

 

RSS 2.0