Nyårsafton!

Igår var jag i stallet hela dagen. Hängde med Agneta o Ylva, som den gamla goda tiden! Kom hem vid 5 och sen blev det film hela kvällen. Först såg jag vänskap till döds, riktigt bra film! Spännande och kärleksfull. Sen Pearl Harbour.. Herregud vad den filmen är bra, skulle kunna se den om o om igen. Lika sorlig varje gång, bölade sönder hela filmen haha. Den är så bra!
 
Nyårsafton idag då! Vaknad vid 10 och åkte för att handla mat då, menyn för ikväll blir lite frukt doppade i choklad som snacks, viktigt att börja med det goda haha! Sen till varmrätt blir det kött med tillbehör och till efterätt någon nöt-kolatårta. Blir nog jätte bra alltihop!
Annars har jag städat här hemma och fixat. Ska snart börja göra mig iordning och sen fixa med maten o så!
Kvällen är lite oklar men vi kommer äta här och sen vill vi försöka hitta någon fest, men det går sådär.. Så blir nog en utgång på stan isf!
Ha en bra kväll och ett gott nytt år!
 
 

Middag hos mormor o morfar

Hoppade in och jobbade lite i stallet idag. Kom hem vid 3. Gjorde mig iordning för att åka till mormor o morfar. Åt middag där och blev kvar till 8. Men innan jag åkte dit svängde jag förbi Farsta för att se om dom hade några snygga klackar till nyår! Hittade ett par jätte snygga från Belle, på rea dessutom så det var ju asvärt! Så nu har jag hela nyårsoutfiten klar! 


28 december

Sov till halv 11 imorse, väldigt skönt! 
Gjorde mig iordning sen åkte jag o Zarah till Nacka forum. Fick med mig en hel del från reorna så det var nice! 







27 december

Drog ner till stallet en sväng idag efter frukost. Hängde där ett tag innan jag och Ylva åkte till skäris o åt lunch. Bytte storlek på två tröjor jag fick i julklapp och bara umgicks. Det var längesen nu! 
Har inte gjort så mycket här hemma, städat o fixat rummet lite. Helt jävla sjukt hur fort det hamnar kläder på golvet.. Aja ha en bra fredagskväll. 



Annandag jul

Både igår och idag så har vi bara varit hemma. Ätit massa julmat och godis, så kan ju säga att man rullar fram nu haha..  Träffat Zarah en sväng idag annars så har det mest blivit filmtittande, så det ska vara på julen! 


Jul,jul strålande jul

Hade en bra julafton igår! Började med frukost och öppna paket från strumpan. Åkte sen ner till stallet och red en sväng innan jag gjorde mig iordning. Släkten kom vid 1 och vi åt därefter. Gud vad jag älskar julmat! Fick jätte fina julklappar! 
- svarta tiger jeans
- ett brunt skärp
- en poncho 
- en termosmugg
- pengar
- morgonrock
- en t-shirt
- en stickad tröja
- spring skor
- ögonskugga/ kajalpenna
- sminkbortagningsmedel
- en bok 

Önskade mig inget spec så det här var perfekt! 
På kvällen blev det massa spel och sen film efter alla gått. Lyckat dag. 



Dagen före dopparedagen

En dag kvar till julafton! Som jag längtat! Synd att det inte blir någon snö bara.. Men det blir mysigt ändå. 
Nu är allting klart! Igår bakade vi massa godis. Tyvärr gick inget spec bra haha.. Men vi får hoppas det smakar bra ändå! Fick även rummet städat,det var verkligen på tiden.. 
Idag red jag på morgonen, gick väldigt bra så bra start på dagen (y) åkte sen med sebbie till skäris för att han skulle handla sista julklapparna. Annars har jag slagit in alla julklappar och dukat o fixat här hemma. Nu är det bara måla naglarna kvar sen blir det bingolottos uppesittarkväll! 

Juletid

Snart är det äntligen jul! Hela december gick så sjukt fort! Har mycket kvar att fixa inför julafton, idag blev nämligen en slappdag när jag kom hem från stallet. Så jävla trött! Imorn blir det julhandla på förmiddagen, storstäda rummet och julbaka!! Åh vad mycket gott vi ska göra! Har kvar att slå in julklapparna men det får nog bli på måndag! 

20 december

Har jobbat från i onsdags till idag på cafét. Det har gått bra men är väldigt trött nu, har jobbat långpanna idag.mamma kom o hämta mig iaf så var hemma vid kvart över 7 iaf. Blir tidig säng ikväll eftersom jag ska jobba i stallet en stund imorn. 

18 december

Hängde i stallet både måndag och tisdag. Idag har jag köpt de sista julklapparna, så jävla skönt! I helgen blir det slå in allting och fixa iordning farmor o farfars julklapp. Skönt att ha allting köpt!
Jobbade på cafét idag. Bara några timmar. Jobbar där imorn och på fredag oxå. 
Kom hem vid halv 8 och då tittade vi på berättelsen om pi. Den var lite seg i början men annars tyckte jag om den! 



Tredje advent

Jobbade på Wallmans igår. Det gick bra. Kom hem vid halv 1 och sov till 11 idag. Fixade med lite julklappar innan jag åkte ner till stallet för att döma bästa kostym på maskeraddressyren. 

Ett år

Ett år sen pixti försvann ifrån oss. Det har varit ett jobbigt år och jag saknar honom varje dag. Kommer alltid älska och sakna honom. 
Vila i frid min ängel. 



Lucia

Var i stallet nästan hela dagen igår. När jag kom hem blev det filmtime. Tittade först på the Call, rekommenderas starkt! Riktigt spännande! Sen blev det snabba cash 3. Den var bra men de förra filmerna var bättre tycker jag nog. 

Idag har jag varit tärna! Haha har inte varit det sen jag gick på mellanstadiet. Var tärna på Ica maxi och delade ut lussebullar. Kom hem vid 5 och sen dess har vi pyntat granen och bara haft fredagsmys. 



Julhandlat

Var i stallet både måndag-tisdag. Hade teorikväll där igår, intressant och lärorikt. 
Idag har jag julhandlat med min bror. Har bara present till pappa och sebbe kvar nu! Fick med mig en söt topp hem oxå, alltid nice! 
Nu ska jag titta vidare på greys.

Andra advent

Blev en spontan utgång med Pontus igår kväll! Vi gick runt till lite ställen men slutade pp white Room. Vi hängde där med Pontus granne o hennes kompis. Vi hade en bra natt med mycket dans! 

Lyckades somna om imorse när jag vakna vid 9 och sov till 11, rätt okej ändå. Mått bra idag men sjukt trött så har inte rört mig från soffan mer än nödvändigt :) 



 

Eventet igår

Det gick bra att jobba igår! Var ganska roligt faktiskt och inga konstigheter som man behövde göra. Var dock väldigt mör i kroppen efter 11 timmar så somnade gott när jag kom hem. Var en ganska lugn fest så inte massa fulla vuxna haha så det var skönt! 
Idag sov jag till 10 och sen dess har jag bara varit hemma. Behövde det! 
Nu väntar jag på att se vem som vinner idol! 

4 december

Uppe tidigt imorse för att Jobba i stallet. Jobbade till 12, åt då lunch med Siri. Blev kvar där ett tag till efter lunch innan jag åkte hem och dog på soffan. Lagade någon thaimat till middag, lyckades iaf göra det ätbart! 
Imorn ska jag jobba catering. Det blir nog roligt! Kommer jobba från 12-23. Långt pass men man får ju in lite pengar iaf! 

3 december

Var i stallet hela dagen igår. Red på morgonen och blev sen kvar. 
Idag jobbade jag i stallet på förmiddagen och sen var jag barnvakt i några timmar på eftermiddagen. Efter det åkte jag med mamma till Farsta för att titta på vad jag önskar mig i julklapp! 
Ska snart lägga mig i sängen och titta på true blood innan jag somnar! 

Sista gången i Globen..

Då var det sista gången horse showen hålls i Globen.. Det känns förjävligt! Bästa Globen.. Nästa år förflyttas den till friends. 
Har haft en bra dag trots att jag är så sjukt trött! Var i Globen vid 6 och kom hem nu för ett tag sen. Haft en bra helg trots tidiga mornar. Fått med mig lite fint hem och fått mycket inspiration från alla fina ekipage! Tack för iår och alla andra år Globen! 





RSS 2.0