Mys hos Ylva!

Låg på soffan i princip hela dagen idag. Var sjukt trött efter att ha flängt runt hela helgen så var skönt med en vilodag hemma. På kvällen åkte jag till Ylva!! Vi köpte med thaimat och godis o myste på hennes balkong. Bra kväll helt enkelt!


Home sweet home

Skönt att vara hemma igen. Äntligen fått sova ordentligt!
Älvsjö slutade 6:a igår, dom har varit jätte duktiga och kom mycket bättre än förra året!
Bilresan var lång och seg. Men roligt att ha sällskap av lillebror iaf!
Vi kom hem vid halv 8. Blev äta och sen sova. Skönt att kunna somna tidigt!


28 juli

Två matcher igår. Tyvärr förlorade dom första matchen på straffar och kan inte komma högre i A- finalen än 5:a. Dom vann iaf andra och spelar idag om en 5:e eller 6:e plats.
Vi gick på stan igår, hittade ingenting men mysigt att gå runt lite.
På kvällen blev det middag med de som bor i Halmstad, trevligt. Roligt att träffa dom igen efter 10 år, shit vad liten jag var sist vi träffades haha.
Nu håller vi på att packa ihop och ska snart lämna hotellet o åka på match. Sen blir det vidare hem.mindre kul bilresa..


Kungarna av Tylösand

Härlig dag igår!
Började med hotellfrukost, bästa asså! Sen vidare till första matchen som dom vann med 3-0! Åkte direkt därifrån till Tylösand och sola o bada. mycket snygga killar, sjukt nice! Vid 3 åkte vi tillbaka till fotbollen och då spelade dom 1-1. Träffade ett par gamla bekanta så vi gick ut på stan o tog ett glas med dom innan vi gjorde oss iordning för kvällen. Vi åt med alla fotbollsföräldrar, trevligt. Blev ganska sent så är rätt slut nu, men nu är det bara tagga till för match!


Åka bil

Vaknade vid 8 imorse. Fixade iordning oss, åt frukost o packade ihop allt innan vi åkte vid halv 10. Inte kul att sitta i bilen i flera timmar.. Usch men gick hyffsat fort iaf. Checkade in på hotellet, sjukt nice rum! Sen åkte vi direkt till första matchen. Efter lite slagsmål så vann de iaf matchen, bra spelat med idioter till motståndare..
Åkte till hotellet gjorde oss iordning o drog sen ut på stan. Kom nyss hem och nu ska det sovas!


Roadtrip

Min hemvistelse blev inte så långvarig. Ska åka till Trosa idag för att mysa lite där innan vi fortsätter ner till Halmstad imorgon! Sebastian ska ha fotbollscup där så ska följa med och heja!
Så har packat om på nytt nu på morgonen, duschat och fixat så snart ska vi åka.
Ha det bra!
Puss


23 juli

Åkte för att hämta mina föräldrar i båten imorse. Drog sen vidare till skäris för att äta lunch med Tarkan, mysigt. Hängde där ett tag innan jag åkte hem för att byta om. Åkte till Jennie, hängde där ett tag innan vi gick ut på en pw. Välbehövligt kan man säga, inte tränat mycket på senaste tiden..
Nu ligger jag på soffan halvdöd och väntar på att allsång ska börja!


Längesen nu igen

Kom hem från båten idag. Skönt att komma hem. Längtar redan till att få gå och lägga sig i min säng!
Har iaf haft det jätte skönt! Sol nästan varje dag, dock mycket blåst men mestadels haft bra väder. Vi har varit runt på massor av fina öar med öppet hav som utsikt, underbart! Man gör inte så mycket på dagarna mer än solar, läser, äter, åker lite jolle och åka mellan öarna. Lite långtråkigt ibland men ändå skönt att komma bort från allt.
Har varit och hämtat min bebis, åh vad jag saknat honom! Annars har jag bara tvättat och packat upp..
Nu måste jag hänga tvätten..
puss
 

Längesen

ända sen jag kom ut på sjön har min mobil mest legat nere på mitt rum,därför har det inte blivit någon uppdatering. Rätt skönt att bara strunta i omvärlden. Jag har det iaf jätte skönt, vi har haft ganska bra väder hela tiden. I två dagar strålande sol, så lite bränna har man allt fått!  Vi har varit inne i Västervik i 3 dagar, underbar stad! Mysig men ändå lite drag. 
Varit ute N vecka nu och redan läst ut 4 böcker, bl.a. Femtio nyanser av honom. Sjukt bra! Måste Fixa fortsättningen snarast.. 
Ska sätta mig ute i solen nu. Hoppas ni har det bra. Puss 

Fira Pontus

Bra kväll igår!
Det blev bara jag, Pontus och Kevin men vi hade sjukt roligt!
Vi började hemma hos Pontus och var där tills 10. Då åkte vi till sommar. Mycket folk men vi hade sjukt roligt och var kvar till stängning.
Påvägen hem mötte jag upp 5 killar från min gamla klass på js! Roligt att träffa dom igen! Kom hem vid 5 och skulle upp 8, ångest på den.. Höll på att dö när klockan ringde! Men efter en dusch vaknade jag till lite grann. Mormor och morfar kom o hämtade mig 9 och då åkte vi till båten. Skönt att komma ut i skärgården ett tag!
Ligger helt förstörd på soffan, mått bättre om man säger så.. Men kul var det igår iaf!


Grym kväll med bästa

Bra kväll igår!
Vi åt grillat och sen avslutade vi med kladdkaka. Riktigt gott!
Vi satt och prata, myste och bara hade det bra! Haha blev mycket roliga filmklipp och spårade lite i slutet av kvällen. Men roligt hade vi det! Eftersom vi började då tidigt så blev det inte så sent, ganska skönt. Har mått bra idag, skönt! Therese och Zarah kom över och vi låg o solade hela dagen. Lyssna på musik och hade det riktigt skönt!
Har packat för båten imorn, ska bli skönt att komma iväg ett tag. Men idag fyller Pontus år så vi ska förmodligen ut och fira honom sen! Ska bli roligt! Riktig partyhelg!


Middag

Sista dagen som kattvakt idag! Skönt det ska bli att få sova i sin egen säng utan att bli väckt haha. Men har varit mysigt oxå. Dock fick jag utslag av dom eftersom jag egentligen är allergisk, mindre roligt.. Tur att dom försvann ganska fort iaf!
Idag har jag fixat det sista hos katterna. Städat här hemma, handlat och sen gjort mig iordning. Ska nämligen ha några över på middag ikväll! Blir mysigt! Snart kommer Zarah över och hjälper mig med maten och fixa lite!
Ha en bra fredagskväll!


Mys vid vattnet

Gjorde inte så mycket igår. Städade i deras hus. Tog med mig kaninen till mormor och morfar, åt middag där och umgicks lite. På kvällen kom Zarah över, vi satt nere vid vattnet med katterna och hade det mysigt.


Roadtrip

Tog en liten roadtrip till Strömsholm idag för att hälsa på Siri som går ridledarkursen där. Det är verkligen jätte fint där! Vi var 7 stycken från stallet så det var roligt. Vi hade väldigt tur med vädret och gick runt o tittade, fikade ute i solen så det var mysigt.
Påvägen hem svängde vi förbi hästarna på betet, mysigt att hälsa på dom!
Kom hem vid 5 och är verkligen helt slut nu. Blir så seg av att sitta och köra så länge! Men ska ta mig en dusch och sen åka till katterna. Eftersom vädret verkar leverera så kanske man kan sitta nere på bryggan och mysa!


Glassdejt

Fick sova lite mer inatt men känner att jag fortfarande inte blir utvilad, känner mig helt slut..
Åkte iaf hem imorse och dog på soffan. Legat där hela dagen nästan. Var på en liten glassdejt men sen hamnade jag på soffan igen. Tittade precis på en mordserie och ska snart åka till katterna. Zarah kommer över och håller mig sällskap så det blir mysigt.


Kajsa, Kajsa, Kajsa..

När jag sa ja till att vara kattvakt tänkte jag, det blir nog jobbigt och inte så krävande de är ju ändå ganska självständiga. Men kan ju säga att jag haft lite fel.. Kajsa väckte mig 2 för att hon ville att vi skulle gosa, kl 2 på natten?! När jag inte klappade försökte hon riva mig, haha så höll hon på fram till 4 då hon somnade bredvid mig till 5 och då fick dom mat, orkade inte halvsova längre. Sen somnade jag om och vaknade 9, snacka om att hon jävlas med mig! Tur att dom är söta iaf.
Har varit med Zarah idag. Handlat lite, ätit lunch och hängt med katterna. Åkt en sväng förbi stallet. Ätit middag och nu ska jag tillbaka till katterna.
Ha en bra kväll.
Puss


RSS 2.0