sista augusti och redan 5 grader på natten!

hallu,
började halv 10 idag men specialidrott praktiskt, det är väldigt skönt att börja med idrott så att man kommer igång! Vi körde basketintervaller typ 2 o 2 o jag var med daniel, det gick väll inte jätte bra för oss men det berodde nog på att jag inte är den bästa på basket, haha!
Slutade 5 över 2 och åkte då till stallet. Har blivit en väldigt skön vana att åka direkt dit efter skolan. Man får passa på när man inte har några läxor. Sen så får jag väll plugag där det gick ju bra förra året!
Gosade lite med Hallon<3 Fixade Larrys ben och sen åt jag middag. Tittade när jennie hade lektion oxh sen åkte jag hem med henne.
Har äntligen fått in min kanin i buren! Han har hittat en plats under soffan, på en planka som gör att soffan sitter ihop. Där har han hoppat upp o lagt sig o somnat! Haha hur normalt är det? Min lilla knasboll haha<3

30 augusti

Hallu,
Sov 10 timmar inatt! Asskönt. Mår lite bättre idag ingen feber men är lite hängig o förkyld. Men det känns som att det går åt rätt håll iaf.
Idag hade vi lektioner till halv 5.. Spanska som sista.. Förstod inte mycket så får väll se fall jag ska gå kvar eller byta. men väntar någon lektion till o se hur det känns då.
Åkte till stallet direkt, stannade o köpte ceasarsallad påvägen! Satt uppe i cafeterian o åt o fikade innan jag red. Red på Eleonora. Det gick väldigt bra när hon gick. Men hon har lite för mycket energi och det blir lite för mycket för hennes eget bästa. men när hon lugnar ner sig och orkar arbeta så blri hon riktigt fin!
Ska snart sova, försöka sova lika länge inatt!
pussinuss

Tävlingar

Hallu,
Tävling som sagt idag. Har tagit kort på alla hemekipage och sen några utomstående och lite på funktionärer o så.  Håller just nu på att skicka alla till Lars så att dom kommer upp på gömmargårdens hemsida!
Har gått o blivit ännu sjukare så har nu lite feber.. men men jag kände inte för att ligga hemma heller så det fick bli att hjälpa till i stallet.
Men nu ska jag vila o hoppas må bättre imorn, känner lixom inte för att missa skolan när man precis börjat..
Larry

Tänk om

glenn

Sackini

Städdag

Hallu,
Jag har gått o blivit sjuk! usch,fy o blä det är verkligen inte kul.. men men eftersom det var städdag i stallet idag så var jag ju tvungen att hjälpa till. men tog det lugnt så att dte inte blir värre...Hjälpte även jennie med Larry och smorde lite saker till henne. Smorde även glenns grejor eftersom han står hos oss inatt!  Imorn är det tävlingar på GG och vi har 3 stycken från oss som ska vara med.
Snart kommer Jennie över hit o vi ska baka och fixa med musiken. SEn blir det sova för man måste ju gå upp tidigt imorn med..
pussinuss


<3

1 år sen hampus dog,
saknaden är fortfarande lika stor,
kommer aldrig sluta älska dig och aldrig glömma dig,
vila i frid
1993-27/8 2009


26 augusti

hallu,
Åt frukost i skolan idag, skönt att kunna ta det lungt o så innan man börjar!
Vi hade efter lunch "idrottsdag" tillsammans med 2:orna och 3:orna. haha vårat lag gick det väll inte så bra för men men det är nice att slippa ha lektioner för att göra sånt!
Åkte till stallet direkt efter skolan. Tittade när jennie red och sen hjälpte jag till lite o så istallet. Hjälpte till att fixa larry som har fått rasp, usch stackarn..
Åkte hem med jennie och nu sitter jag här och har tagit fram kläder till imorn och packat min väska. Så nu blir det att titta på tv och sitta här vid datan o lyssna på musik hela kvällen!
pussinuss

du var mitt allt,du var min bästa vän,och du kommer alltid att vara det bästa som hänt mig,den bästa i mitt liv<3

Diagnoser

Hallu,
morgonen började med att sitta o skriva en matte diagnos.. usch asså mat kan verkligen dra åt helvete! Efter det då hade vi engelska diagnos, gaaah båda mina hatämnen.. men förhoppningsvis så gick det väll någorlunda.
Hängde med Emelie och hockeykillarna ( lättast att säga så eftersom att de är ett helt gäng!) hela lunchen. hade idrott sen, vi spelade volleyboll och fotboll.
Fick sällskap av Sebastian ( en i min klass) på bussen, mycket roligare än att sitta själv i typ 15 min!
Tittade när Åsa tömkörde Hallon och när Pernilla red Rutan.
Fodrade hö och sen hängde jag med Siri o jennie på kontoret i försök av att skriva en lapp, men den blev tillslut bra!
satt o snackade med becca,erica o therese innan jag åkte hem med Åsa.
Har precis gjort klart mina chokladbollar,yummie!
pussinuss

Vila i frid karesse

Hallu,
Idag så satt vi och gjorde svenska diagnos i 2 timmar.. Rätt så jobbigt kan jag tala om! Men det gick nog bra, iaf vissa av delarna. Imorgon så ska vi göra matte o engelska diagnos..
Vi slutade vid kvart i 2 idag, väldigt skönt. Åkte till stallet och vem tror ni inte jag träffar på bussen? Jo Tarkan! Så han följde med mig till stallet. Ylva var där när vi kom och vi gick direkt till kvantum o handla lite. Sen så satt jag o ylva i cafeterian o snackade och det var skönt att få allt ur mig som jag går o bär på inom mig!
Idag tog de även bort Karesse.. tänker på alla som tagit hand om /ridit den hästen.. finns här Ylva om du behöver stöd<3
har varit väldigt duktig och städat hela mitt rum (inte garderoben) så nu är det rent o snyggt igen! har tittat på fångarna på fortet! Shit asså det är verkligen ett barndomsminne!


Första dagen avklarad

Hallu,
Då var första dagen i skolan avklarad! Var så sjukt nervös imorse så jag typ höll på att kissa på mig och mitt hjärta slog så hårt att det var påväg att ploppa ut!
men det kändes bra efter första bensträckan då jag snackade med en kille. Sen så slutade dagen med att jag hade totalt snackat ( utom i grupper) 6-7stycken av 42, så jag är ganska stolt över mig själv att jag faktiskt vågade prata med några iaf!
Åkte till stallet hängde med jennie och carolina. Senare kom ylva oxå. Gjorde iorning Rutan till pernilla både innan o efter och sen stod jag o borsta o gosa med Hallon<3
Red sen på Eleonora och det gick bra faktiskt och så fort hon känner sig mer hemma så kommer hon nog bli vääldigt bra!

livrädd

Jag är livärdd inför skolan imorn. kommer böja i en skola där jag inte känner någon utom therese. Kommer inte känna någon i min klass, eller tror inte det ingen jag känner så ska börja där.. jag har ångest över vad jag ska ha på mig och allt har gått fel hela kvällen för att jag varit så nervös.. tur att mamma ska skjutsa dit mig så jag inte kommer försent för att bussarna dampar eller något..
har precis målat naglarna lite snabbt, för det hade jag helt glömt! Jag ska gå upp extra tidigt imorn så jag inte glömmer att ta med något och så jag har tid på mig att göra mig iorning o bestämma kläder helt o Fixa håret så det inte lever sitt egna liv..!
Det värsta är väll att jag ska gå till 4 imorn, och hur faan kommer det gå om man inte känner en ända?! jag har väldigt mycket panik och antingen så kommer allt gå bra eller så kommer jag ringa typ 100 personer och vilja prata med någon! Fast det får jag ju inte göra med tanke på att man måste försöka vara social vilket jag har väldigt svårt med att vara eftersom jag är väldigt blyg..
menmen har jag tur så går allt bra, vilket jag verkligen hoppas på!

arg

hallu,
Har tillbringat hela dagen i stallet. Kom dit vid halv 9, åkte med Jennie. Umgicks med Ylva o tog bilder på henne o Karesse. Sen så har jag vart sällskap o hjälp till Jennie på hennes lektioner. Så man har gått mycket i skogen idag, haha.
Sen så har jag tagit kort när jennie red på larry och nu är jag hemma. Är så arg på min data som inte fungerar så jag orkar inte skriva mera nu..
pussinuss

Jobbat i stallet

Hallu,
Dagen började kvart i 7 idag.. Jobbade nämligen i stallet med Zarah! Eftersom vi var så grymma så blev vi klara med allt på förmiddagen och slappade hela eftermiddagen, vilket var väldigt skönt!
Red även med i J4:an på Hallon<3
Har inte mycket mer att berätta. Vi ska få gäster senare, vilket jag verkligen inte längtar efter! Gillar verkligen inte den familjen.. plus att jag är så sjukt trött och ville ligga o titta på film o äta godis idag nä men då måste man vara social oxå! Men men jag får väll försöka att klara av det.

Världens bästa Puffy<3

Klättring

Hallu,Ställde klockan på 9, men gick inte upp först 10. Låg o tittade på våra bästa år!
Fixade iordning mig och åkte till stallet så jag kom dit vid 11.
Satt uppe i cafeterian med Åsa,Carro,Ylva,Lisa och Jennie o åt lunch och drack kaffe!
Red sen på Hallon med Carro o rocky! Det var mysigt. Var ute och klättrade i lågform så hon ska bygga ryggmuskler o bygga muskler överhuvudtaget!
Tittade när duktiga Jennie red på Larry och sen var jag sällskap till Siri när hon red ut på Otto.
Snabbryktade Hallon o sen åkte vi hem.
Har precis tittat på bilder från när jag o sebbe var små! Han ser ut som en gammal gubbe,hahahahah! Men han var väldigt sööt!
Nu ska jag titta på en dansk film, efter bröloppet tror jag den hette och mads mikkelsen är med!!
pussinuss

18 augusti

Hallu,
Gick upp 9 idag, känner att jag måste börja gå upp tidigare o tidigare för varje dag så jag orkar med skolan nästa vecka..
Åkte buss till stallet så kom väll dit vid halv 11. Mockade 2 boxar och sen åkte vi typ o handla mat.  Åt lunch och sen gick jag o ylva en promenad med Chico.
REd på rutan sen, skrittad eut en sväng och sen travade lite på banan.
Suttit o snackat med Ylva. Har precis vart ute o delat ut bilderna från balen till några stycken och nu är jag kaninvakt till min kanin. Från början så vågade han inte gå någonstans utom i mitt rum nu vågar han gå i hela huset! Så man måste vara på sin vakt hela tiden-.- haha lilla robin<3
Får se vad som händer imorn, kanske stallet annars får jag väll hitta på något annat..
pussinuss

Myggor kan dra åt helvete!

Hallu,
Vaknade 9 idag, ovanligt men skönt! Åkte först till farsta med mamma o lillebror och sen åkte vi o hämtade mina stövlar! Dom är lite för stora i vaden men men bättre det än att dom sitter perfekt och sen om ett år inte kan ha dom, ja men ni fattar men annars satt dom bra! Det värsta är ju bara att man måste rida in dom.. Menmen lite sår i knäväcken är väl inte så farligt? *host*!
Var ute och gick en promenad med Hallon, jag var nog svettigare än hon. Jag har ingen kondis och att gå i backar är inte så lite jobbigt! Men det var mysigt iaf, om man räknar bort alla jävla myggor!
Sen så skrittade jag ut en sväng på Rutan med Ylva som sällskap. Hon har blivit så snäll och är helt kolugn! Och har faktiskt inte dummat sig något sen hon kom hem vilket är väldigt skönt!
Fikade sen med Ylva o snackade lite om hur vi ska göra med rosetterna men nu har vi nog kommit på en idé!
Har klippt o färgat håret nu och har tittat på balbilderna som fotografen tog! Nästa: Limma skor! Förstår verkligen itne vad jag gör med mina skor, får hål överallt på dom!
pussinuss


Moppjävel

Hallu,
Kom inte till stallet först typ 1. Åkte hemifrån kvart över men vad tror ni händer när jag nästan är framme? Jo moppen vill inte köra framåt! Gaah när man gasade så hände ingenting så jag fick gå med moppe jäveln upp för backen i skogen! Var så sjukt jävla arg för min moppe är ju inte den nättaste så den väger ju en hel del..
Aja i stallet så gjorde jag inte mycket, sopade stallplan, eftermiddagsmockade och fodrade. Satt o snacka med lite kompisar och sen ridning. Vi skrittade ut i nästan 1 timme och jag red på Eleonora. Hon var snäll o lite pigg men hon kommer nog funka på ridskolan.
Borstade sen av Hallon och stod o gosade med henne innan jag åkte hem<3
Imorgon så ska jag hämta mina  nya ridstövlar!
pussinuss

Hästskötare

Hallu,
Gick upp 7 idag så är väldigt död nu och har vart hela dagen..
Vi åkte från berga 9 och kom fram till tävlingen 10. Vi hade gott om tid på oss så vi hann se väldigt många innan vi gjorde iordning Glenn. I första klassen som Carolina red så gick det bra, han har blivit väldigt fin och det är synd att han inte vill bjuda helt, men han hade tungan inne hela tiden utom i en galoppfattning! Så det har ju blivit väldigt bra :) Den klassen var LB:1 och hon kom 9:a av 40 starter och blev då placerad!
I andra klassen som var LA:1 så gick det bra, han bjöd mer men han tog ut tungan rätt mycket i de olika momenten, men det är ju bara öva på det med så syns inte den där tungan snart!:)
Kom hem vid 6. Åt middag och sen iväg till nästa stall. Red nämligen på Rutan. Vi var ute i 40 min i skogen. Red barbacka så det var myys<3
Kom hem för en halvtimme sen och ska snart sova är helt slut..
pussinuss

Stalldag

hallu,
Har precis ätit middag härhos carolina, ska sova hos henne idag! Det var väldigt länge sen så det ska bli roligt!
dagen har tillbringats i stall,både gömmargården och berga.
På gömmargården så häne intemycket.Satt och snacka en stund med Marie, solade under lunchen medÅsa,rebecca o ylva. Sen skrittade vi ut barbacka på några hästar, jag red på Lime.
Sen åkte jag o Carlina ut till glenn. Vi redjag red på Kingen, derasnya ponny!Det var annorlunda att ridapå ponny, det var ett tag sen. Men det gick rätt bra faktiskt, det blev bra om inte annat:)
Medan Carolin knoppade o badadeGlenn ( ska på tävling imorn) så smörjde jag o plocka in allt i transporten så allt gick ganska fort ändå.
Ska snart hem och ta in Robin o ge han mat. Sen så ska vi se på solsidan! Älskar verkligen den serien eller vadman kallar det!
pussinuss

Sommarvärme!

Hallu,
Kom typ för 1 halvtimme sen hem från stallet. Så även fast jag kom till stallet 12 så blev jag ju där i 6 timmar ändå.
Har verkligen itne gjort mycket där idag. Det var ju hur varmt som helst(klagar inte, bara konstaterar) så man orkade ju inte göra så mycket. Men det är skönt att bara vara där. Eftermiddagen umgicks jag med Marie. Följde med henne när hon gick ut med Chico och sen tittade jag när hon tömkörde. Hann snacka en liten stund med Jennie innan hon red ut och sen så skjutsa jag hem Marie och nu är jag hemma.
Ska kanske gå på bio med Marie ikväll, får se vad som händer:) Men det blir iaf myys!
Nej nu ska jag gå in på facebook,
pussinuss

Solen har tittat fram!

Hallu,
Upp tidigt idag igen o hjälpte Jennie på morronen i stallet. Men så fort man kom igång så blev man lite piggare.. Men det var jävligt tungt att hämta typ 100 torvbalar så efter det var man rätt trött men någongång måste man ju börja jobba lite med kroppen, haha.
Resten av hästarna kom vid 11, på ett sätt skönt att alla är hemma men det var ändå så skönt när det bara var några hästar.
skönt att träffa alla igen oxå. Satt nere vid hagen med Zarah o Carolina ganska länge, passa på att sitta i solen medan den skiner o är varmt!
Sen vare bara börja fodra,sätta på schabrak och sen bada hästar. Vi hann med alla utom 3, Ubbe,Rocky o Martin. Men rebecca tar rocky,Johanna Martin och sen så äre bara Ubbe som någon tar o svampar av om han inte går in;) Men det går ju lika bra det så gör ju jag med Hallon o det är väll inte lika smidigt men det går ju bra ändå!
Satt sen uppe o drack kaffe med Pernilla, Ylva o Zarah o satt där uppe ganska länge. 
Kom precis ut ur duschen och sitter o lyssnar på musik. Men eftersom min spotify har fuckatupp sig så måste jag lyssna på youtube! När man väll har använt spotify kan man inte lyssna någonannan stans! Men kan tyvärr inte lyssna så högt med tanke på att min kanin däckade nedanför min säng, haha sötis<3 
Imorgon blir det iaf sovmorgon och sen drar jag ner till stallet en sväng. 
pussinuss
 

11 augusti

Hallu,
Efter att jag vart i stallet imrose så hände inte mycket. Låg mest o tittade på tv och halvsov.Väldigt skönt att bara ligga hemma för engångs skulle, länge sen nu haha.
Åkte ner till stallet vid 3. Borstade Hallon o stod o mös med henne<3 Sn blev det att rykta av skitgrisen rut innan vi skulle rida.
Vi skrittade först ut en 20 min sen travade jag i 10 min i ridhuset och sen ut o skritta av henne i 10-15 min.
Kom precis ut från duschen och ska snart se någon film innan jag beger mig i säng!

Jag börjar bli trött på sveriges väder.. Vi hade 30 grader i typ 1 månad och sen har dte vart dåligt i 2 veckor nu typ.. För även fast det är runt 22 grader så blåser det så det blir kallt ändå typ.. Eller så regnar det och då öppnar sig verkligen himmlen sig och det blir typ översvämningar.. Men men man får väll vara glad att det var så varmt ett tag iaf.



går i sömnen

Hallu,
idag blev det att gå upp tidigt o fodra hästar.. Men men eftersom vi var 2, jag o jennie så gick det ganska fort. Hann mocka o fixa mat till rut o karesse innan jag åkte hem. Ska tillbaka dit senare o rida på Rutan med Jennie o Siri :)
Så nu blir det vila innan jag åker tillbaka.
pussinuss

.

Hallu,
Dagen började med att jag,mamma o sebbe åkte till skärholmen. Tittade synen och köpte lite skolgrejer och örhängen.
Sen åkte jag o fodrade hästar. Mockade o fixa mat till glimra,hallon o chico. Sen har jag hängt där nere o fixat lite tills jag tog in dom. Duschade Ada o Hallon och sen åkte jag hem vid 7!
Mormor o morfar är här så träffat älskade mixto<3
pussinuss

.

Hallu,
Sov 4 timmar inatt.. Så man var ju lite trött när jag gick upp halv 8 imorse.. Jennie hämtade mig och vi åkte o hämtade Caroline innan vi åkte o hämtade hem Ada. Det var jävligt långt ut dit.. Hon var väldigt snäll o lasta så vi kom därifrån ganska fort. Påvägen hem sov jag, väldigt skönt!
Mockade till Hallon och sen åkte vi o köpte lunch och sen kraft till larry.
Sen tittade jag när Jennie red och nu är jag hemma o har varit ett tag.
Inte mycket mer att säga,
pussinuss

Nu är Rutan hemma!

Hallu,
Kom precis hem från stallet. Hängde med o Hämtade Rutan idag! Gyd vad skönt att hon är hemma! Så nu har jag både Hallon o Rutan hemma, så nu sakns bara lilla älskade puffan<3
Vi har hann bada henne oxå, hon var inte så lite skitig haha! Nu äre bara Hallon kvar som ska badas men det skulle åsa göra så nu äre väll bara vänta tills alla andra hästar kommer hem o ska badas..
Imorn ska jag med o hämta Ada så det blir mycket åka bil, men det är roligt om man har trevligt sällskap vilket jag har!:)
Nu ska jag fixa iordning mig så får vi se vad jag ska hitta på ikväll, det blir iaf nog inte att sitta hemma! Börjar känna mig lite trött på det, haha!
pussinuss

.

Hallu,
Herregud vilket jävla väder! Man blev ju inte så lite blöt när man åkte moppe hem..
Jag har vart nere i stallet hela dagen, vi fick hämta hem Hallon för att hon blivit väldigt smal..Åh jag hatar att se henne så hon ser verkligen hemsk ut..
Var där nere i flera timmar idag och det är väldigt mysigt att vara där när det inte är så mycket folk där. Det känns som ett helt annat stall då. Hon var iaf glad att komma hem och måste nu äta upp sig!<3

saknaden

Jg har inte skrivit dehär för er,Jag har skrivit dehär för att jag vill få det ur mina tankar. Det är därför jag har en blogg för att när man har skrivit av för då känner jag mig lättad.Ni behöver absolut inte läsa för det skulle jag nog själv knappt orka men ni gör som ni vill. Jag vill verkligen inte att folk ska tycka synd om mig fall det är så folk uppfattar det.Jag vill bara skriva av mig och resten är upp till er.


Saknaden efter Samantha o Hampus är stor, inte bara stor den är enorm..
Hela mina dagar, hela mina nätter så tänker jag på er. Varje morgon så önskar jag att allt bara har vart en hemsk mardröm och att nu när jag tar moppen till stallet så står ni där som om inget hade hänt. Ni tittar upp när jag kommer och ropar erat namn, ni kommer glatt fram o hälsar när jag kommer in till er. Jag får varsin puss av er och ni vet att jag har scoker i fick som ni ska få. Ni tittar på mig med era stora ögon, de ögon som aldrig kan tas ifrån mina ögon. Jag ger er varsin kram o säger hur mycket jag älskar er och kommer aldrig lämna er oavsett vad. Men den gången då jag sa det så kunde jag inte äns tänka på att dom en dag skulle lämna mig.. Jag kunde aldrig föreställa mig att den mardrömmen någongång skulle förverkligas. För mig var det som att ni skulle leva föralltid tillsammans vid min sida, det var ni som alltid skulle trösta mig när något hände. Det var det Samantha gjorde åt mig i nästan 5 år, det var hon som visste allt om mig och mina känslor. hon fanns alltid där när jag behövde prata. Hon var den som verkligen lyssnade. Det låter dumt men eftersom hästar inte pratar, men dom lyssnar oavsett om dom förstår eller inte så känns det bra när man berättar för dom. Hon var min bästa vän. Hur många gånger hon än gjorde något dumt så älskade jag henne med hela mitt hjärta. Även fast du kanske inte alltid var glad att ha någon hos dig så vet jag att innerst inne så gillade du mig och var glad att någon tog hand om dig. och älskade dig för den du var. Du och jag hade ett band som jag aldrig kommer att känna igen.. Du var mitt allt och det kommer du alltid att vara. Snart har det gått 1 ½ år sen du blev en ängel och jag är lika ledsen som jag var då. Jag kommer aldrig bli samma Vanessa som när jag hade dig, för det var du som fick mig att vilja leva. DEt var du som gjorde att jag vile gå upp varje morgon, gå till skolan och sen få åka till dig. Men vad har jag nu att leva för?
Hampus hade jag ridit i ett halvår när samantha försvann, jag gillade honom jätte mycket men vi hade inte dehär bandet. Men han betydde något för mig och han blev den som jag tröstade mig hos. Han fick känna alla mina tårar mot sin päls, han fanns där för mig. Jag älskade honom.Sen blev han halt. Ingen trodde att det var något allvarligt men såklart var det de. Och då försvan den andra jag älskade. Den som funnits där för mig när jag behövde någon som mest. Vem fanns nu då? Vad hade jag nu att leva för`? Han försvann snart för 1 år sen och jag går fortfarande o tänker, varför lever jag? Vem är det jag lever för?
Hela 2009 var ett helvete för mig ingenting gick som det skulle, jag var helst ensam för då visste jag att jag att ingen annan iaf skulle såra mig. Men jag försökte vara social, jag försökte verkligen men isället blev jag dissad,om och om igen. tillslut orkade jag inte mer. Det var då jag hade en vän som betydde väldigt mycket, han gjorde mig glad, men vad tror ni han gjorde? jo han dissade mig. Allting tog så hårt på mig, jag kunde inte lita på någon, jag ville inte vara med någon för jag var rädd att det skulle hända igen.
Det är därför jag har blivit ännu mer blyg o osäker. Jag vågar inte. Jag vill inte berätta saker för någon som sen bara tycker att jag är en meningslös person som bara saknar sina älskade. Folk tycker att en häst bara är en häst det är inte som att en människa dör. Men det just det jag känner. Dom betydde lika mycket som någon av mina närmsta människor. men det är ingen som kan förstå det..
För mig kommer dom alltid finnas i mitt hjärta och jag kommer alltid att älska dom.
Vila i frid mina änglar<3


Sommarn är tillbaka!

Hallu,
Kom precis hem från Rutan. Shit vad varmt det var/är idag! Det var ett rent helvete att rida.. Menmen hon måste ju röra på sig och jag gjorde som sist jag red. Skrittade ut i 20 och travade 5-10 min. Efter det så var vi båda helt dyngsura, haha usch! Hon skötte sig väll bra. Eftersom hon itne har mycket till kondis kvar och helst inte vill arbeta så springer hon gärna iväg istället och sen är det väldigt mycket flugor o broms som hon blir irreterad på, men det kan ju inte hon hjäpa. Så man får se det från den ljusa sidan hon gick iaf framåt största delen av tiden!
Det blev sista gången som jag åkte ut dit nu, jag har vart där 4 gånger den här veckan och jag ska hitta på annat i helgen, men ho komme rju hem på måndag så det gör ju inget<3 Men kommer kännas konstigt att inte åka ut dit.. Det har ju blivit som en vanesak och nu känns det inte alls långt att åka! Nu äre mer mysigt att åka. Där ute blir det som en annan värld, man blir lugn och alla tankar bara försinner.Menmen det ska blir skönt att hon kommer närmare hem oxå!
Min fredag kväll blir väll inte mycket att hurra över, blir väll att ha fredagsmys med en film och lite choklad..


Solen skiner!

Hallu,
Morgonen började med en dusch, älskar att duscha på morgonen! Men det har man ju sällan tid med tyvärr..
Jag har varit nästan hela dagen. Har solat lite, är jätte varmt och skönt idag! Sen har jag hunnit titta på några avsnitt av "Våra bästa år". Sen har jag vart och tagit in lite hästar och stått och gosat o borstat lite!
Men nu så ska jag leta rätt på en film som jag ska se och hämta Robin så jag får lite sällskap<3
pussinuss


4 augusti

Hallu,
Fick sova till 10 idag för jag skulle ut till Rut. Jag hade turen att pappa kunde hämta mig i vårsta och följa med mig ut!
Dock så regnade det väldigt mycket så vi gick en promenad på typ 30-40 min. Skulle väll ha ridit men så var nyckeln borta så kunde inte komma in i sadelkammarn.. Så då blev det en promenad ist!<3
Åkte sen hem och har vart och ätit i skärholmen precis. Får se vad som händer ikväll men eftersom jag inte tog tag i städningen igår så kanske det blir att städa idag ist..
Nu ska jag fortsätta att passa min galna lilla kain som har bestämt sig för att bädda min säng, haha ser en aning roligt ut!

Träffat Tarkan!

Hallu,
Gårdagskvällen spenderades hemma hos Jennie med Marie och Jossan. Vi tittade på någon komedi, lite halft weird med rolig! Det var iaf mysigt:)
Idag så åkte jag med Pappa till Rutan, eller han skjutsade mig dit iaf väldigt skönt! Gjorde iordning henne och sen skrittade jag ut i typ 20-30 min och hon skötte sig strålande stannade inet en ända gång och var jätte glad!<3 Travade sen i typ 10 min på ridbanan och hon var VÄLDIGT pigg men snäll och det gick bra:)
Kom hem till 20 över 12, asskönt att komma hem den tiden så man kan göra annat oxå. Som idag så träffade jag Tarkan!<3 Shit asså det var verkligen längesen! Vi gjorde inget speciellt var hemma hos han och bara snackade. Det är synd att han ska sluta rida, kommer sakna han..Men vi kommer träffas ändå, vilket är bra:)
Nu ska jag fixa lite här hemma. Mitt rum skulle behöva ta tags i..Men vem vet när det blir av, haha!

Regnet det bara öser ner

Hallu,
Gårdagen spenderades med Jennie, länge sen!
Idag så åkte jag med henne o släppte ut hästar o fixade, hann snacka lite med Marie o Amanda, oxå länge sen vi sågs! Tyvärr blir det ju så under sommarn..
Vi åkte sen ut till Rutan, red en sväng barbacka och hon skötte sig väldigt bra för engångs skull!<3
Hovslagarn kom 1 timme tidigare, asskönt! Efter åkte vi tog in hästar och sen åkte vi o köpte lite kraft. Nu är jag hemma och tittar på tv. På ett sätt så älskar jag regn, samtidigt som jag hatar det.. Det är mysigt när man är inne eller i bilen men såfort man måste vara ute äre ett rent helvete..

RSS 2.0