Shopping

Fick med mig 4 plagg hem. 2 kjolar, 1 linne och ett par träningsshorts. Jag är nöjd och lite kläder rikare inför sommaren!


Zzzzz...

Vafan gör jag uppe nu?!
Herrgud vad jag sovit dåligt inatt.. längesen nu jag hade så svårt att sova. Somnade vid halv 2 och vaknade 6.. Rolig natt. Iof skulle jag gått upp 7 ändå men vafan kunde jag inte fått somna lite tidigare då?!
Ska snart ta mig upp från sängen och slänga på mig lite kläder. Ska nämligen på vip shopping på hm i Skärholmen halv 8, 20 % på allt! Precis vad jag behöver nu innan sommarn!


Tävling hela dagen

Uppe vid 9 imorse. Gjorde mig iordning och tittade på våra bästa år. Pernilla kom och hämtade mig vid 10 och vi åkte ut till lejondal för tävling. Har varit borta hela dagen och kom hem för 1 timme sen. Mysig dag, tyvärr var domaren en käring men tyvärr kan det ju bli så med bedömbingssport..
Nu är jag nyduschad och ligger nedkrupen i soffan, altan dörren är öppen och det är inte ens kallt! Sommarn är äntligen påväg!


1 vecka kvar!!

Vaknade 9 idag och begav mig till soffan. Låg där till lunch och efter det bytte jag om. Åkte och mötte upp Elin e att hämta min jacka, som jag glömde i fredags. Åkte sen till skolan för att få reda på vad jag fick i psykologi men nä då pratade dom med alla i tio år så när vi skulle slutat har hälften kvar så jag åkte hem. Sjukt ovärt att åka dit men men var ju ändå påvägen från att ha hämtat jackan i Huddinge.
Städade rummet när jag kom hem, men kommer behöva storstäda innan onsdag! Åh herregud det är bara 1 vecka kvar tills jag tar studenten!!!
Efter middagen gick jag ut och power walka lite. Bakade sen början till tårtorna och nu ligger jag på soffan igen.
Snart börjar greys!


Vårruset avklarat!

Fyfan vad stolt jag är över mig själv! Jag sprang för första gången i år 5 km och sprang det på 35 min! Kom runt hela utan problem och var knappt trött! Bättre kondis än jag trodde. Dock fick jag sjukt ont i foten, vrickade till den i söndags.. Och världens håll men det stoppade mig inte! Var riktigt roligt och mysigt med piknick efteråt! Alla var sjukt duktiga och jag är väldigt stolt över mig själv!


Vårruset

Var i skolan vid 9 imorse för att tydligen se på film på historian.. Värt. Hade lång lunch som spenderades ute i solen! Underbart! På psykologin redovisade vi våran match och på samhällen hade vi betygsnack. Kom hem 2 och har legat i solen sen dess.
Ska såsmåningom ta mig något att äta, byta om och åka in till stan för att springa vårruset! Är jävligt taggad, håller tummarna för att orka springa hela haha!
Efter det blir det picknick med tjejerna, mysigt! Så vädret får gärna hålla i sig hela kvällen!


Ledig

Så jävla skönt att vara ledig idag! Vi har en omprovsdag i skolan men eftersom jag är klar med allt är jag helt ledig!
Har egentligen inte gjort något idag. Tittat på tv hela förmiddagen. Efter lunchen gjorde jag mig iordning och tog cykeln ner för till posten för att lämna tillbaka mina student skor som var för små.. Hoppas innerligt att mina nya hinner komma tills nästa onsdag! Men det borde dom göra.
Nu ligger jag på soffan igen men ska så småningom åka ner till stallet för att äta middag med tjejerna.

Presents from Italy

https://cdn3.cdnme.se/1506774/6-3/pic_51a26d82ddf2b3636a4a8e14.jpg" class="image">


26 maj

Vaknade vid halv 10 idag och låg på soffan hela förmiddagen, tittade på någon kärleksfilm på tv.
Åkte för att äta lunch med Zarah. Drog sen vidare till stallet för att vara med på familjedagen. Som det tyvärr alltid har en tendens att regna på.. Men den var bra iaf!
När jag kom hem träffade jag mina föräldrar för första gången sen i tisdags då de åkte till Italien. Inte alla avis.. Men fick hem presenter (a) så det var mysigt att se dom igen. Men jag och min bror har haft en sjukt bra vecka tillsammans!
Har fått håret klippt och färgat, så nu är jag äntligen lite mörkare igen.
Efter maten blev det att se nya Wallander! Har tagit det lugnt hela kvällen och nu ska jag sova!
Godnatt


Fler bilder


fler bilder


Klassfest

Bra kväll igår!
Vi kom hem till Elin vid 5. Hängde lite bara innan vi startade grillarna. Vid middagsbordet fick vi våra klassens, jag fick klassens bad girl hahah wtf?
Hade en jätte rolig kväll som fick lite inslag av gråt.. Vafan alltid ska jag gråta på fyllan.. Hade det riktigt jobbigt i någon timme men sen blev det bättre iaf. Alla var jätte gulliga, tacksam till er alla!
Åkte därifrån vid 10-11 någonting och åkte hem till Carolina där några från stallets personal var. Var riktigt mysigt! Kom hem vid halv 2. I det stora hela en grym kväll!
 
Vaknade 8 imorse.. Var bara att ta sig upp och byta plats till soffan. Låg där tills efter lunch sen la jag mig ute i solen i några timmar. Åkte och handlade lite med min bror. Bakat en jävla massa drömmar, haha nä men har bakat till studenten så blev ganska många! Tog mig sen ut och sprang, var jävligt varmt men det gick bra ändå orkade mer än sist jag sprang iaf! Tagga vårruset på tisdag! haha typiskt mig att börja träna 1 vecka innan..
Ligger nu och har lördagsmys med min bror och tittar tyvärr dock på champions league finalen.. Men men då hänger man med i klassens samtalsämne på måndag haha..

24 maj

Älskar känslan att vakna tidigt pga världens mensvärk.. Så blev gå upp och proppa i sig lite tabletter och nu har det äntligen börjat värka.
Har legat på soffan och tittat på tv hela morgonen. Ska göra mig iordning lite nu för lunch med Therese.
Dagen kommer att vara fullspäckat. Har precis tvättat, ska snart åka till Therese, när jag kommer hem blir det baka till studenten, göra sig iordning, umgås med mormor och morfar ett tag innan jag gör iordning mig för ikväll.För ikväll ska vi ha våran klassfest! Ska bli roligt!
Ha en bra dag!
puss

Husmor

Var hemma idag med. Skulle ändå inte gjort något vettigt i skolan så gjorde mer nytta hemma.
Jag har städat hela huset, diskat, tvättat och fixat Robins bur.
När jag var klar med allt tog jag cykeln till spåret för Att springa. Det är svårare att spring ensam.. Men det gick ganska bra och sprang väll halva iaf.
Efter en dusch åkte jag för att handla lite. Tänkte ha lite mys med min lillebror ikväll så köpte grönsaker med dipp! Självklart visas revenge på tv oxå!


Hängig tjej

Jag mår inte helt bra idag, är hängig och ont i huvudet. Lyckades iaf somna om från 8 till nästan 10 så det var skönt!
Låg på soffan hela förmiddagen innan jag var tvungen att plugga. Men eftersom Psykologin är ett grupparbete så behövde jag hjälp av Moa. Så träffade henne för att äta lunch och skrika klart psykologin. Nu är vi iaf typ klara, måste bara redovisa den.. Åkte hem och ligger nu helt död på soffan, känns som jag kommer somna när som helst och har jag tur gör jag det oxå. Har hunnit med att göra snabbhetsträningsprogrammet oxå så nu är jag klar med allt!!! Äntligen!!

21 maj

Åkte till skolan för att gå på historia imorse, behövde hjälp med en sista grej innan jag skickade in arbetet. Där efter hade vi studentfotografering.  Efter vi tagit kortet åkte jag hem. Kände att jag behövde bli klar med så mycket som möjligt istället för att bara sitta av lektionerna. Så nu är jag klar med allt utom specialidrotten som jag fick reda på igår.. och skriva klart psykologin men den måste jag göra med moa så får ta och göra den när vi träffas nästa gång. Sen är jag äntligen klar med allt!!
 
Jag har faktiskt varit ute och sprungit idag oxå! Sprang med Therese, kanske inte smartaste valet när hon har grym kondis haha men det gick över förväntan! Först powerwalka jag upp till lågsjön på 20 min sen sprang jag 3 km?! På slutet orkade benen inte äns hålla sig uppe men fan sist jag var ute för några veckor sen kom jag 1 km innan jag dog, så jävla stolt !
Har pluggat sen dess men ska snart skjutsa min bror till träning och sen träffa Zarah!
 

Skolfotografering idag


20 maj

Skola idag då.. Inte långt kvar nu, bara hålla ut! Fick veta att det är ännu fler skolsaker jag behöver göra nu så är långt ifrån klar..
Dagen gick rätt segt. På svenskan och filosofin gjorde vi inget och på idrotten var det bara så varmt att man höll på att dö så fort man sprang ett steg!
När jag kom hem la jag mig ute i solen en timme och läste lite innan jag åkte med Therese till stallet. Hängde där hela eftermiddagen och kom hem nu efter Ridningen.
Nu blir det sova.
Godnatt


VM guld!!

Så jävla grymt att vi vann VM guld i ishockey igår!! Underbart!


19 maj

Haft fullt upp hela helgen. Men nu ligger jag äntligen i soffan och kommer nog somna när som helst. Helt slut. Sovit 6 timmar 2 dagar i rad, inte direkt så min kropp klarar sig på det..
Uppe 6 imorse för tävling.. Lite små trätt då kan man ju säga!
Datorn har krånglat hela kvällen så har varit allmänt förbannad eftersom jag tänkte skicka in nästan alla arbeten! Ända som är kvar nu är källorna på historian och skriva ett cv!


17 maj

Herregud vad sverige matchen var spännande igår!! Höll fan på att hoppa ur sängen vid sista straffen! Grymt jobbat Sverige!
Vaknade vid 9 och tog mig upp för att se på våra bästa år. Gjorde mig iordning och skjutsade pappa in till jobbet. Åkte vidare för att plocka upp Erica, åkte till runsten och tittade när hon red.
Efter att ha ätit lunch så åkte jag hem för att skriva klart samhället och äntligen är den klar! Mamma ska bara gå igenom den så kan jag skicka in den sen.
Legat ute i solen i några timmar, började läsa sjätte boken i House of night serien, kopplade in våra högtalare på altan, så jävla bra ljud!
Har precis tittat klart på one tree hill och ska ta mig en dusch. Det är jobb inatt så ska vila upp mig resten av kvällen.

Någon som vill skriva min uppsats?

Åkte som sagt till Farsta tidigare idag,åt lunch och fick med mig 2 tröjor hem.
Kom hem vid halv 2 och satt mig då och skrev på samhällesuppsatsen.. Satt i ungefär 1 timme innan jag fick slut på idéer, ännu en gång.. Blev tv-tittande fram till middagen. Tog sedan tag i att städa min garderob, hehe var ganska välbehövligt! Tyvärr är den fortfarande för liten, trots att jag köpt en byrå.. Men men får väll fortsätta gräva när jag ska hitta kläder..
Nu sitter jag och skriver på samhällen igen, har bara egna delen kvar att skriva. Men måste vänta på att mamma ska komma hem så jag kan få lite idéer. Men den ska bli klar imorn iaf!
 

Dagens inköp

Haha sämsta bilderna men men

https://cdn1.cdnme.se/1506774/6-3/pic_5194e476e087c30943f00eec.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/1506774/6-3/pic_5194e48bddf2b3162f9f4f9a.jpg" class="image">


16 maj

Skönt att vara ledig! Vaknade ändå 9, men då har man hela dagen framför sig. Jag har precis gjort mig iordning och ska snart åka till Farsta med Zarah. Dags för lite shopping!
Måste även skriva mer på mina uppsatser idag.. Men har iaf kommit en bit påväg med samhället, så det är skönt.
Aja ska åka strax,
Puss


Sova ut

Ligger just nu ute i solen och försöker få lite färg på näsan.
Är hemma från skolan idag. Kände att jag behövde sova ut och plugga. Har skrivit klart nästan hela historian nu. Sen är det jävla samhällen som jag inte får någon motivation till.. Men är ledig imorn oxå så ska får klart båda uppsatserna innan helgen är tanken.
Ska ta det lugnt lite till nu innan jag ska åka ut till Larry, längesen!
Ha en bra dag.
Puss


Jävla pollen

Herrgud vad trött jag var idag! Blir galen på den här jävla allergin, blir så trött och hängig bläää!
Efter att ha sovit mig igenom historian, hål timmen och psykologin så var känslan så skön att man inte behövde vara kvar på samhällen! Hade egentligen keramik efter men jag hade dött om jag gick på den.
Blev dock ingen vila först vid 5 ändå, var tvungen att följa med min bror för att han skulle köpa skjorta och kavaj till sin bal! Tänk att han går ut nian nu! Stor kille. Dock har han sin bal på min student... Så jävla dåligt!! Han vill egentligen vara hemma för min skull, jag med hehe (a) men klart han måste gå!! Men det är väldigt synd iaf..
När vi väl kom hem så dog jag i soffan och har legat där hela kvällen. Har iaf börjat på samhällen. Men vet ej om jag är nöjd med ämnet.. Återstår att se.
Nu ska jag sova,
Godnatt


Jag saknar dig så otroligt mycket


Hejsan hoppsan

Nu ligger jag nyduschad i sängen, underbart. Är sjukt trött så får hoppas att jag somnar tidigt.
Skoldagen kändes seg. Gjorde typ ingenting på någon lektion.Känns som det typ kommer vara så nu framöver.
Kom hem och dog på soffan. Låg där tills jag åkte ner till stallet och red.
Imorn är det hattisdag, blääää!! Godnatt


Dagens outfit


Dagens shopping

https://cdn3.cdnme.se/1506774/6-3/pic_518ff267e087c337391c0e7e.jpg" class="image">


12 maj

Det var trevligt igår! Var roligt att träffa några kompisar som man inte träffar så ofta längre! Det var en lugn kväll för min del, var sjukt trött och ville kunna köra hem. Kom hem runt 2 och somnade direkt, vaknade sen inte först halv 12 idag! Skönt med ganska många timmars sömn ändå.
Låg på soffan fram till 3 då min lillebror och jag åkte till skäris. Jag fick med mig ett linne och en långklänning, bild kommer sen!
Fortsatte att halvsova på soffan hela kvällen, skönt. Ska snart sova, är ju skola imorn..
Godnatt


Helt död

Är så jävla trött! Fick sova 5 timmar innan jag var tvungen att åka ner till stallet.. Jobbet igå gick bra, riktigt stressigt eftersom nya killen jag skulle jobba med inte kom?! Vafan lixom.. så jag fick jobba själv, men det gick bra sprang runt som en tok hela natten och dog när jag kom hem.
 
Har varit i stallet hela dagen. Satt och skrev i över 4 timmar, kan ju säga att jag är helt slut i huvudet!
Ligger just nu hemma på soffan och tittar på någon ungdomsfilm på trean.
Ska snart göra mig iordning lite för att senare åka hem till Siri. Hon har fyllt år och skulle ha fest hemma, så blev en liten spontanare.
Blir sova hela dagen imorn..

10 maj

Kom hem från stallet vid 5 igår. Skönt att det inte blev senare. Tog det lugnt hela kvällen, skönt att bara ligga hemma på soffan!
Vaknade 9 imorse.. Aja får vara trött på jobbet ikväll..
Åkte ner till stallet vid halv 11, tittade när dom red. Åkte sen för att handla lunch, tillbaka till stallet där vi hållt på och fixat allt för tävlingarna imorn. Kom hem för 1 timme sen och ska snart äta middag. Sen blir det göra iordning sig för jobbet.
Ha en bra fredagskväll.


Godmorgon

Vaknade nyss och ska snart ta mig upp för att göra mig iordning.
Ska äta frukost med Zarah och sen ska vi åka ner till tävlingarna i stallet. Mysigt.
Kommer inte komma hem först ikväll så blir heldag. Har inte så mycket mer att säga. Ha en bra dag.


Stallhelg

Så jävla skönt att ha långledigt! Men vaknade änd vid 9, men då hann jag ju se våra bästa år! Efter det var slut började jag fixa klart min psykologiuppsats.. Åhh den blir aldrig klar för jag orkar verkligen inte lägga ner mer tid på den, så länge jag får G är jag nöjd. Men ska be mamma om hjälp sen så jag kanske får lite mer skrivet. Svenska delen av den är iaf klar så det är skönt.
Ska snart göra mig iordning och sen åka till ekerö för att hämta segertäckerna till tävlingarna i stallet imorn. Sen tillbaka till stallet för att fixa iordning det sista för imorn.

23 grader

Ligger i sängen och tittar på 50 first dates, har tittat på den några gånger i mitt liv men den är ganska bra. Finns ju inget på tv på tisdagar..
Kom hem från skolan vid 3, la mig ute i solen en timme innan one tree Hill börja. Helt sjukt med 23 grader!
Kunde till och med ha på mig shorts på kvällen! Träffade Zarah ett tag och sen hem för att duscha.
Imorn blir det pluggdag..
Godnatt


Älskar vädret

Ligger just nu ute i solen i skolan och väntar på sista lektionen.. Vi ska skriva prov så har varit kvar i över 1 timme bara för det..
Jobbade faktiskt bra på historian så har inte mycket kvar att skriva nu, skönt!
Samhälle hade vi inte och psykologin gick rätt fort.
Ska hem och lägga mig ute i solen Sen, älska vädret!!
Vi får helg redan idag btw, asnice!!


Monday

Då var måndagen över.
Skoldagen gick förvånansvärt fort och gjorde inget speciellt på någon lektion, skönt!
När jag kom hem la jag mig ute i solen, synd att det blåser för annars är det ju riktigt varmt!
Skrev lite på min svenska/psykologi uppsats. Fixat de mesta men blir fixa klart den en annandag.
Åkte ner till stallet och åt middag med Therese. Red senare,gick riktigt bra idag faktiskt!
Ska snart gå och lägga mig, tror jag har keramik prov imorn så kanske Ska läsa igenom det..
Aja godnatt
Haha snygg bild jag hitta..


Städdag i stallet

Fick mig 12 timmars sömn inatt, väldigt välbehövligt!
Gjorde mig iordning och tog det lite lugnt innan jag åkte ner till stallet. Vi hade städdag inför tävlingarna nästa helg. Hängde med Therese och målade staketen, bar ner dom och sen fixade lite på banan. Fyfan för dom där jävla staketen..
Kom hem vid halv 4 och ligger nu död i soffan. Björkpollen är den värsta och den kom nu i helgen.. Så känner mig helt sliten.. Inte mycket att göra åt, får proppa i mig medicin bara.


Plåtning på grönan

Fick mig 4 timmars sömn innan det var dags att gå upp vid halv 8.. Morgonens planer bestod nämligen av att plåtas! En bekant håller på att plugga till fotograf på universitetet och behövde ha några som ställde upp! Vi fotades i karusellen på grönan, fett coolt! Temat var vrede, haha Herrgud undra hur bilderna blev asså!! Men det var roligt!

Åkte direkt när jag bytt om till Sebastians match för att heja på honom och hans lag! Tyvärr ingen vinst och med en domare som antingen var full eller hög, stabilt lixom..
Följde med pappa och handla mat och så fort jag kom hem vid halv 3 så dog jag på soffan. Har inte rört en fena sen dess och lär inte göra heller, så jävla trött asså!


Bilder från igår


Nattuppdatering

Sitter nu här i kylan och väntar på bussen hem.. Går först om 20 min, ta mitt liv!!
Har iaf haft en bra kväll och träffat mycket nya människor! Efter vi ätit middag hos Therese begav vi oss in till Viktoria vid halv 12 och vi hade fixat borde ute så det var mysigt! Gick Därifrån vid 20 i 2 och kommer hem vid 3, kuuuul...
Måste hem och sova ruset av mig nu, imorn står spännande saker på schemat!


Grattis Therese!

Skönt med fredag!
Mindre roligt att vakna vid 8 dock.. Men gick upp tittade på våra bästa år och desperate innan jag åkte för att träffa Zarah. Åt lunch ute i solen, härligt! Kom hem vid 1,la mig ute i solen innan jag började plugga. Fick tillbaka mitt projektarbete igår och hon tyckte det var väldigt bra?! Jag som trodde jag skulle få dåligt haha. Men har iaf gjort klart de hon ville att jag skulle fixa så nu är den klar för en sista inlämning!
 
Idag fyller Therese 20,grattis!!!! Så det ska såklart firas! Vi ska äta middag hos henne sen och efter det gå ut! Det blir nog en riktigt bra kväll! Måste bara komma på vad jag ska ha på mig..
 

Dagens outfit


2 maj

Herregud vad trött jag är! Vill bara hem från skolan nuu! Tur att det bara är en lektion kvar..
Sjukt jobbigt att gå upp imorse och blir ju inte bättre av att man har historia som första lektion heller..
Ska bara hem och ta det lugnt sen, njuta av helgen!
Har inget roligt att skriva.
Puss


1 maj

Idag har jag typ inte rört mig från soffan. Inte mått speciellt dåligt, men så jävla trött! Hatar att jag inte kan sova länge när man druckit..
Tittat på serier och filmer hela dagen.
Efter middagen åkte jag hem till franc och kom hem vid 10.
Nu ligger jag i sängen och tittar på Chicago Fire, riktigt bra serie! Ska sova snart, skola imorn.. Godnatt


Bilder från igår


Valborg

Bra dag igår!
Vi hade vanlig skola fram till 2. Sen hade vi mösspåtagning. Gud vad det känns som det är nära nu!!!
Åkte hem för att byta om och fixa mig lite innan jag åkte hem till Pontus. Där större delen av klassen var. Vi grillade och hängde hela kvällen. Trevligt! Lite mycket av det goda blev att jag inte ville eller mådde tillräckligt bra för att gå ut. Men kvällen slutade inte då.. Emma tvingade mig hem till dom för att fortsätta festa. Fyfan vad otagg jag var men eftersom jag inte kan komma på hennes 20 års kalas så kände jag att jag ville träffa henne och fira lite nu. Kände de flesta där så det var ändå roligt. Kom hem vid halv 3, inte planerat..
Aja en bra Valborg iaf.


RSS 2.0