mosad hand

hallu,
Dagen började bra kom till stallet halv 9 och hängde då med jennie o mockade hela stallet. Sen kom Ylva,therese,zarah o ida.
Eftersom vi blev klara redan halv 10 så blev det låång lunch!
Sen så skulle vi rida 1,blev dock ingen ridning för mig.. för att när jag stod o lindade astrid så går hon omkring så jag tappar lindan o när jag ska ta upp den så ställer hon sig på min hand! hon vägrar att flytta på sig så jag får gräva mig ner under torven för att få ut handen.. Åkte sen in till akuten med bästa jennie som skjutsa,stannade o höll mig sällskap tills hon var tvungen att åka tillbaka till stallet.
men efter 2 timmar (snabbt den här gången!) så fick jag åka hem, det var inget brutet elle rnågon spricka, bara en stukning typ. Så det var ju skönt! men kommer ha ont ett tag o behöver vara lindad men men jag ska ju ändå opperera mig imorn så kommer ju få värktabletter ändå! Börjar bli lite nervös nu..
pussinuss

.

Hallu,
Upp tidigt idag igen för att rida igen kl 9. Red på Astrid för jennie. Det gick faktiskt väldigt bra hon var fin och fick faktiskt upp nacken mest hela tiden idag och gjorde jätte fina galoppfattningar!
Gick sen ner till juringe med Ylva o mockade o fixade mat innan vi åt lunch.
Hann sen städa skåpet,så nu är det lite nytt där inne men ska fixa det sista imorgon,vart lite för trött idag, haha.
Blev sen hundvakt till pumba medan åsa red. satt uppe i cafeterian med jennie o monica innan vi gick ner o gjorde iordning larry. Tittade när jennie,marie,therese o anette red. Åkte sen hem och nu ska jag sova för imorn blir det upp tidigt igen..
pussinuss

<3

skämt till jobbdag

Hallu,
Jobbat med bästa ylva idag! dock så var morgonen ett helt helvete..Boxarna var jätte skitiga! Det fanns ingen torv indragen och hagarna gick sönder så vi hade lösa hästar..
Det blev iaf bättre och vi kunde gå från stallet redan 3! Så vi gick ner o gjorde iordning larry och chico. Vi skrittade ut tillsammans innan hon red för marie och jag fortsatte till brandvägen. Travade på den fram o tillbaka innan jag red i ridhuset ett tag. han kändes jätte fin, han var lugn och kunde galoppera samlad galopp,han var så fin så finaste larry!
Sem var vi kvar o fixade o donade och vi åkte sen med jennie hem och vi satt o snackade jätte länge innan jag kom hem vid 8:)
Nu ska jag snart sova ska rida igenimrogonbitti!
pussinuss








-

Hallu,
Sov inget inatt för jag hade sån jävla mensvärk... och eftersom jag ska opperera mig på tisdag(snart ju!!!!!!) så får jag inte äta ipren för det är typ blodförtunnande eller något o alvedonen hjälper inte ett skit.. men jag tog mig iaf till skolan även om jag inte kunde vara med på idrotten,man ska ju röra på sig om man har ont men det går faan inte,usch mensvärk kan verkligen gå o ta sig!!! Eftermiddagen spenderades med Therese o Zarah. Hjälpte mig att göra mat o gå ut o gå med Larry:) Sen kom Ylva o vi satt uppe o fikade i cafetrian innan vi skulle rida. Red på astrid o det gick faktiskt bra. Det jag vill nu är att hon ska komma upp med nacken och kliva på framåt men det går sakta men säkert fram..
imorn blir det jobba med ylva imorn,taggad!
pussinuss-

Boxning

Hallu, Sitter i skolan och väntar på att någon människa ska komma och joina mig.. Har precis skrivit engelska prov och det kändes rätt bra. Svarade på allt utom 3 glosor så jag hoppas verkligen att jag får g! Vi började tidigare imorse för tvåorna skulle leda vår idrottslektion. Vi hade boxning o jag boxades med therese, fyfan vad jobbigt det var!! Men belönadede mig med donken efter, yummie! Har bara svenska o samhälle kvar.. På svenskan blir det film så det är nice! Ikväll har jag bestämt mig för att titta på film nerkrypt i sängen med något gott!

förfryst

Hallu,
Åh min morgon var ett rent helvete! Min bussjävel från fruängen gick inte så jag fick stå ute och vänta för att se när nästa kom! Väntade i 24 minus i 45 jävla minuter!!!! Jag frös så mycket så jag höll på att få panik,kunde inte sluta skaka.. Usch hata snön o kylan!
Spanskan är ju alltid lika tråkigt och matten ännu värre.. Dock så lyssnade jag bara på musik hela lektionen så..
På svenskan tittade vi på film och på idrotten handboll.
Kom till stallet vid 2 och hängde med jennie o hjälpte till i stallet.
Tog sen hand om otto o skulle rida på honom:) therese följde med som sällskap när jag red nere på ängen!
Sen blev det ta hand om larry o göra iordning honom till jennie som skulle rida i pausen.
kom hem vid 20 över 6 och har hunnit,äta,duscha och plugga sen dess så jag känner mig väldigt effektiv!

Chilldag

Hallu,
Började inte först 20 över 11 idag,skönt! Hade geografiprovet då,gick sådär vi hade bara 25 min på oss,jävla idiotvikarie! På eneglskan fick vi plugga självständigt till provet och sen slutade jag halv 2,så rätt ovärd dag.
Åkte sen hem till Emma! Det var verkligen för länge sen vi sågs! var hemma hos henne i 2 timmar o fikade o pratade. Sen gick jag hem o bytte om till ridkläder. Kom till stallet vid kvart över 4 och gjorde iordning larry för en mysigridtur! Skrittade en runda innan jag gick ner på ängen o trava o galoppera,myspys! Red inte där så länge är ju rätt så jobbigt så jag skrittade ut en sväng till efter.
Har ätit o pluggat sen jag kom hem och nu ska jag se på green mile,
pussinuss


Trött

Hallu, SL kan ju hål ta sig så sjukt jävla hårt!! Väntade 20 min på att bussen skulle komma i 12 minus! När den väl kommer stannar vi i stuvsta för att vi ska få på så många som möjligt.. Kom till stallet halv 6 o Ist för 10 i 5.. Pluggade lite med Ylva samtidigt som jag åt. Satt där uppe tills jag skulle rida. Alla bytte hästar idag så jag fick rida p Eleonora. Det gick faktiskt väldigt bra o tramsa bara 1 gång! Så jag är väldigt nöjd Nu är jag ny duschad, färdig pluggad oc nu ska jag sova! Pussinuss

Skolan

Hallu, Har precis haft samhälle,riktigt seg lektion.. Ska snart ha geografi i plugga till provet imorn, kommer verkligen gå åt helvete! Slutar inte först halv fem idag,seeegt! Sen blir det åka till stallet o rida. Hörs ikväll eller imorn! Pussinuss

Programridning

Hallu, Då var den här dagen avklarad då. Kom till stallet 10 och gick med en lektion ut. Red sen på Aqua. Red på ängen en stund och hon försökte bocka av mig o dra så inte så lyckat! Men tur att det var fint väder så man tyckte det var mysigt ändå! Mockade innan jag åt lunch och sen hängde i stallet. Programrudningen började först 4 och jag red fram vid 5.. Det gick bättre idag en sist hon gick iaf på mer framåt av sig själv! Men fick bara 58%... så ja det känns lite surt att inte få mer när det kändes väldigt mycket bättre.. Åkte hem med Jennie vid halv 8 och suttit o snackat tills 9 så nu är jag nyäten och ny duschad o ligger i sängen. Godnatt

Uteritt

Hallu, Vaknade 8 imorse av mig själv,rätt skönt att inte sova bort hela dagen! Åkte till stallet o red på fina Otto:) red ut och myste! Väldigt fint väder men kallt som satan! Mockade och fixa maten innan jag gjorde iordning Eleonora till Pernilla.åt lunch och titta när folk red. Nu är jag hemma hos farmor ofarfar och firar mig och kommer bli här hela kvällen. Pussinuss

seeeeeeeg skoldag

Hallu,
Så jävla onödigdag! Vi lyssnade på massa föreläsningar och gick till 3 ist för 1!!
Gick sen påväg till stallet förbi hööks och hängde med siri en stund innan jag gick vidare till stallet.
Satt uppe i cafeterian med Carolina ett tag innan hon skulle lämna glenn. Sen kom Ida,zarah,erica och ylva så vi satt där o drack kaffe och skrev min spanskauppsats!
Red sen på en jääääävligt stel astrid! Men jag fick loss henne riktigt bra och hon blev väldigt fin! Men hade lite svårt med vänsterställningen då hon inte ville ge efter men hon var duktig ändå!

Kungsberget

Hallu,
Upp med tuppen imorse för att åka till kungsberget!
Bussen gick från skolan kvart i 7 och vi kom fram dit vid 10.
Trodde att det skulle ta ett tag innan jag skulle komma igång men jag var grym direkt,haha! Det var rätt kul faktiskt,var ju några år sen sist så. Åkte med Emelie som åkte 3:dje gången i sitt liv så fick åka o plocka upp henne mest hela tiden,haha! och så åkte vi med Pontus,rasmus,valdemar som mest men sen även med elin,frida,moa och amalia!
hemresan var typ bäst! hade så jävla roligt! Jag satt bredvid emelie och pontus o rasmus satt bakom,har inte skrattat så mycket på länge! Vi hade även musiktävling och så satt dom o sjöng med så jävla falskt,haha!
Nu är jag hemma och är sjukt trött! Så blir tidig säng!
pussinuss

.

Hallu,
Gick upp vid halv 8 för att ge robin medicinerna innan jag skulle till skolan.Hade så sjuukt onödig dag i skolan och på sista lektionen var det inte äns närvaro! Snacka om arg jag blev asså.. skulle kunnat slutat halv 11!
Kom till stallet hjälpte till lite i stallet,drog in torv,gjorde mat till larry,var med therese,gjorde iordning larry till jennie och sen åkte jag o bytte mina chinos.
Nu håller jag på och försöka ladda ner appar som verkligen inte går..
pussinuss

Presenter!

hallu,
Nu har jag ätit både sushi och marrängswish,yummie!!
Har även fått presenter!!!
Fick av mamma,pappa o lillebror en bok och ett par chinos! Av lillebror fick jag oxå ett nagellack och toffsar. Av momor o morfar fick jag ju ett kamerastativ som jag sa i lördags! och sen fick jag en Iphone 4 av alla!!!!!!Så jävla glad! Så imorgon så skickar jag ut mitt nummer till er alla,så ni vet!:)
Nu ska jag ge robin ännu mer mediciner.. Stackarn lever på mediciner nu,så förhoppningsvis blir han bra,han måste verkligen bli det!<3
Nu blir det titta på tv,
pussinuss

Födelsedag!

Hallu,
Då fyller man år idag då! Bara 1 år kvar tills man är 18!!
Hade sovmorgon idag så ska få presenter nu ikväll ist! Åkte till skolan och hade 2 lektioner,geografi och engelska.
Åkte sen till enliden för att rida med Carolina o erica. Vi red först ut o trava o galoppera på ängen och sen liten stund på bergas volt. Det gick rätt bra hon orkar inte riktigt arbeta i form hela tiden men 90 % av passet så arbetar hon på bra så det är bra!
Nu ska jag äta sushi och sen äre marrängswish!
pussinuss


Glad alla hjärtans dag

Hallu,
ingen bra dag idag. Rovin mår inte alls bra och varit hos veterinären o har fått medicin så förhoppningsvis blir han bra..
Ridningen gick sådär,bra ibland o ibland inte.
imorn fylle rjag år o kommer skriva mera då,nu har jag ingen lust.
pussinuss

Måste bli bra!

Hallu,
Sov på mormor o morfars soffa inatt,vilket ledde till väldigt dålig sömn.. Men men. Vi åkte vid halv 10 imorse och jag åkte till stallet direkt. åt lunch med Jennie och var sen med på hennes 3 sista lektioner. Titatde sen när hon,therese o ellen red för agneta. Alla var jätte fina även fast larry hade en aaaaaning mycket energi så gick han verkligen skit fint!
Tittade sen när några andra red kurs för agneta innan jag åkte hem.
Robin hade blivit jätte dålig o låg bara o hängde när jag kom hem! Han har förmodligen fått förstoppning.. Vi åkte iaf hem till tarkan o fick lite mediciner och nu så får han bara hö o vatten så nu hoppas jag han blir bra,han MÅSTE bli bra!!<3
Nu väntar jag på att solsidan ska börja sen blir det plugga lite matte..
pussinuss

Fotat

Hallu,
Åkte till Stallet vid halv 11. Räknade matte med Ylva,åt lunch och sen gick vi ner till juringw o fixade.
Gick sen med Jennie ut när hon skulle rida på ängen. Tog kort i det härliga vintervädret. Blev dock bara några kort bra eftersom jag är så jävla klanig som tappat objektivet..! Men ska försöka fixa det så fort som möjligt.
Åkte hem o laddade över bilderna hos henne innan jag åkte vidare till mormor o morfar. Har precis ätit middag o ska snart äta tårta! Bakade kolatårta,yummie! Har fptt ett paket nu o sen skulle jag få något på tisdag oxå.Fick iaf ett stativ till kameran! Så nu måste jag verkligen fixa objektivet!
Nu ska jag gå o mysa med finaste mixto!
pussinuss

Ingen skola!

Hallu,
Det blev ändå ingen skola för mig,så sköönt!! Vi fastnade nämligen påväg till skolan o pappa orkade inte komma o hämta mig efter en timme o skjutsa mig till stallet så vi åkte dit direkt,nice!
Tittade när Jennie red för Anne och en stund när Marie red,båda såg verkligen superduper fina ut!!
Hjälpte till i stallet hela eftermiddagen o var med på jennies lektion. Hängde med zarah innan vi skulle rida!
Red på Astrid. Det gick bra för att vara 2 veckor sen sist. Hon var fin hela tiden utom ibland när hon bet tag och bara drog tyglarna ur händerna på mig.. men idag fick jag upp henne ganska mycket i lite högre form,så det är ju bättre än ingenting alls!
Nu ska jag baka födelsedagstårta som ska med till mormor o morfar imorn!
pussinuss

Snöstorm..

Godmorgon,
Vilket jävla äckelväder! Åhh hata snö!!!!!!
Börjar 11 idag o eftersom pappa erbjöd sig att hämta o lämna mig i skolan är jag ju tvungen att ta mig dit,attans! Efterom inga bussar eller tåg åker,känns ju som man känner igen det när det gäller SL?-.-
Men men jag ska bara ha bild och det är roligt så gör egentligen itne så mycket.
Ska inte åka först om 1 ½ timme typ o jag är klar så nu ska jag bara titta på tv,rätt chill!
Vi hörs ikväll om man överlever vädret..
pussinuss

hockeymatch

Hallu,
Sovmorgon till halv 10 idag,skönt!vaknade dock vid 8 av att byggarbetarna dånade så jävla mycket men somnade som tur vad om!
Hade matte och sen så gick vi för att titta på finalen i skoldm i hockey! Huddinge vann med 2-1,en jämn match men dom var grymma! Så slapp svenska o engelskan o hade bara samhälle sen. Vi hade bara betygsnack,vilket var tur för jag höll verkligen på att somna.. Fick tillbaka hemprovet o jag fick VG- men det är ändå ett VG så jag är nöjd!
Pappa kom o hämta mig,riktigt skönt eftersom bussarna var försenade av det jävla snövädret..
Har precis tittat på due date o ett avsnitt av våra bästa år och ska försöka göra klart idrottsläxan.
pussinuss

Sluta halv 12!

Hallu,
Gick upp 6 imorse så är lite trött nu.. hade bara spanska o matte och sen svenska prov innan jag slutade! Svenska provet kändes bra svarade på allt utom 2 frågor och en av dom för att jag inte hann.. men känns verkligen som jag borde få g så de e ju bra! Fick btw G på spanskaprovet oxå,kändes skönt!
Åkte till stallet o fikade med Jennie till 2 typ.Fixade i stallet och sen var jag sällskap på hennes lektioner innan vi tog hand om larrypojken! Tittade när JS4 red innan jag åkte med henne hem. Nu är jag nyduschad och ska snart försöka sova,
pussinuss

Grattis Ylva!

Grattis Ylva på födelsedagen! Bara ett år kvar nu till vi är 18!!<3

1 vecka tills jag fyller år!

Hallu,
åt frukost i skolan idag och till sällskap hade jag mitt svenskahäfte,underbart.. Men men har ju prov  imorn så är bara att plugga på alla tid som blir över.
På idrotten spelade vi innebandy,fotboll,handboll o basket..verkligen mina absolut favoritgrenar haha!
På geografin tittade vi på lite filmer på youtube och på engelskan lite uppgifter innan vi fick sluta.
Åkte till sunny sen. Var ute o gick en stund och tömkörde sen,första gången! men det gick faktiskt bra tror jag hon kunde det så det var mest jag som var oruttinerad men det var kul!
Kom hem vid halv 4 och har pluggat sen dess.
Ska snart äta och sen blir det åka till stallet för att rida på Larry för jennie!:) Sen ännu mer plugg..
Så nu ska jag försöka plugga vidare,
pussinuss

Första ridningen på 1 ½ vecka

Hallu,
Var hos doktorn imorse så nu är datumet satt,känns jävligt skönt!
Så missade första 2 lektionerna så började halv 12,nice! Dagen gick fort och skrev spanskaprovet på sista lektionen. Det var ett litet prov med bara gramatik.. så får hoppas att det gick bra. eftersom det va litet så var jag klar efter en halvtimme o kom till stallet 4 ist för 5!
Hängde med siri,ylva o therese innan vi sen fikade i cafeterian. Red sen på Larry:) Det gick rätt bra, han var pigg o stark o fjantade sig i hörnet.. men det blev bra iaf. och det e så roligt att rida på honom,han e så fin!
Nu ska jag sova,
pussinuss

jennie o larry i håbo i sommras

Outfits

Här kommer några outfits som jag hade på mig där nere:)

klänning från forever 21 + låga converse

Klänning från cubus,jeansjacka från NY + låga converse

Tublinne från Gina,chinos (lillebrors) och höga converse

Vit/rödrandig tröja från H&M + jeansshorts från vila

(Lite dålig bild men men)
kavaj från H&M,klänning från aberacrombie&fitch,lackleggings från gina och höga converse

Bilder från Gran canaria



.

Hallu,
Kunde såklart inte sova igår.. Blir galen på att jag inte kan sova hemma,i spanien somnade jag 10-11 varje dag för jag var så trött!
Gick upp vid 10 gjorde mig iordning o åkte till zarah för att hämta robin! Har saknar honom o zarah så det blev en liten pratstund där innan jag åkte vidare till stallet! Där jag träffade therese,jennie,ylva o becca. har saknat alla här hemma men jag skulle göra vad som helst för att åka tillbaka,alla problem blev som bortblåsta där nere..
Hängde där hela dagen o gjorde inte så mycket.
nu laddas bilderna från resan upp på fb så de kommer upp här så fort jag hinner.
pussinuss

hemma..

Hallu,
Då var m an hemma igen då.. Känns jävligt jobbigt faktiskt hade lätt  varit kvar en vecka till!
men vi hann iaf ligga o sola i 1 ½ timme innan vi gjorde oss iordning o åkte till flygplatsen. Det ända possetiva med att åka till en flygplats är att de flesta har starbucks! Åh gud vad gott det var har inte druckit det sen NY i våras!
flygresan var seg och det var hur varmt som helst,usch! men nu är vi hemma i kalla äckel sverige igen,lite småångest sådär..
Nu ska jag packa upp sen gå o lägga mig,
pussinuss

imorgon kommer man hem till sverige

Hallu,
Sista dagen idag da..hela veckan har kants jatte lang sa det e ju iaf skont!
Har legat o solat heela dagen o forsoka bli sa brun som mojligt pa bara en vecka. Men e iaf inte likblek langre!
Har kopt mig vaskan nu oxa,en fran miss sixty riktigt snygg!
Har inte sa mycket intresant att skriva om har nere men, ni vet iaf att jag lever haha;)
pussinuss

-

Hallu,
Nu har vi bara morgondagen kvar innan vi aker hem pa sondag,kanns lite sma jobbigt att komma tillbaka till verkligheten.. Men det maste man ju nagion gang sa.
Jag har det jatte bra har nere aven fast det bara ar varmt nar solen e framme och det inte blaser allfor mycket.
Solar hela dagarna o bara har det skont. Igar var vi inne i las palmas dar jag hittade en skinnjacka,det var pa tiden! Imorn ska jag kopa en vaska jag hittade,aven det behovligt!
Nu e det laggdags e valdigt trott..
pussinuss

RSS 2.0