vecka 22

Min vecka kommer se ut såhär:

Måndag:
Ridning på kvällen
Rida ut på Rutan

Tisdag:
Färga håret
sista redovisningen

Onsdag:
stadsvandring
stallet efter

Torsdag:
Klassdagen ( vår klassresa)
spenderar dagen i stan med olika aktiviteter

Fredag:
Ridning på kvällen
Ta hand om Chico

Lördag:
stallet

Söndag:
gömmargården fyller 10 år,
KM samtidigt

Det är asskönt att onsdagen och torsdagen inte spenderas i skolan! Inte för att de andra dagarna kommer vara speciellt jobbiga, vi har ju redovisningen men det är de sista vi har! Plus att betygen säts på tisdag så det blir väll titta på filmer, göra olika aktiviteter typ. Imorn är det exakt 10 dagar kvar, helt galet!


Morsdag

Hallu,
Gaah sov typ 6 timmar inatt! Somnade inte först 3, vaknade 5 och kund einte somna om först 8.. väcktes sen 12.. Åkte hem från båten vid halv 2 och bytte om när jag kom hem och sen bar det av till stallet. Stod och snackade med Jennie,Marianne och Carolina innan jag begav mig ut på Rutan<3 Vi blev ute i 40 min ungefär. Sen åkte jag hem med Marianne.
Har varit så duktig att jag storstädat mitt rum och faktiskt mublerat lite! Eller ja iaf flyttat på sängen, haha! Städade även garderoben så nu är allt snyggt och prydligt igen!
Ska snart se på film och äta jordgubbar med glass o grädde,mums!
pussinuss

Båten

Hallu,
Vaknade 11 imorse, hade då sovit 11 timmar totalt! Väl behövligt. Men nu har jag kommit på varför jag är trött hela tiden, haha äntligen ne men det är mina pollentabletter.. Suck de är ju de jag lever på såhär års.. Aja hoppas att den snart är över!
Vi åkte till båten när jag fixat iorning mig. Det blir inte mycket mer intresant idag. Titta på film, äta godis och bara chilla, det är skönt ibland oxå. Imorn blire till stallet och rida Rutan<3


fredagsmys

Hallu,
Skönt med fredag! Åkte till stallet efter skolan då jag skulle jobba för att therese hade glömt. Hade öppna gruppen, modiga jag asså! Det gick jävligt bra och jag lärde dom rida lätt,volt tillbaka och framdelsvändning! haha det var faktiskt ganska kul!
Red sen på Lime, fyfan vilket oloss häst asså, jag som klagar på det hos hallon ibland det är var miljoner gånger värre! Men det gick ändå helt okej och agneta var jävligt nöjd med min insats så alltid något.

.

jag är så arg,så ledsen, åhh jag kan inte äns tänka klart nu!

tråk inlägg..

Hallu,
Skoldagen gick ganska fort. Hade fotboll på idrotten och jag var jävligt bra! haha or not.. Ne men jag lyckades göra några bra gärningar för laget!
Åkte till skäris med Therese efter skolan och nu är jag tillbaka hemma, skönt att kunna åka iväg men ändå kunna komma hem tidigt lixom.
som vanligt är det inget mer spännande i mitt liv så,
pussinuss


Stallonsdag

Hallu,
Pluggade när jag kom till stallet. Läste igenom no:n och sen skrev lite stödord/meningar. Så hoppas kunna redovisa bra imorn.
Gjorde iordning Hallon till Åsa som skulle hoppa,duktiga hallon tyckte det var jätte kul! Hon och Åsa ska på fälttävlandskurs i helgen, Hallon kommer tycka det är super kul! Ska bli kul och se vem jag får rida på fredag och måndag då:)
Betade henne sen och sen tog jag ner Karesse en stund, hon blev så glad! Jennie gick ner samtidigt med Larry och så var Jessica där med Myran.
SEn fotade Rebecca mig till något skolprojekt hon hade. Satt och snacka med Zarah på mopparna, haha värsta moppenördarna men det var asskönt där! Tog kort när Therese o Becca red innan jag åkte hem.

.

Hallu,
Har haft matte och engelska nu. På engelskan så tittade vi på simpsons och på matten lyssnade jag bara på musik(a) haha ne men vem orkar ha matte klockan 8 på morgonen?!
Har svenska och slöjd kvar sen så blire stallet. Ska plugga på min no redovsining imorn annars har jag inget mer!


jag saknar er så jävla mycket att det inte finns ord..</3

.

Hallu,
Jävligt chill dag, åkte till tekniska imorse var där 1 timme kanske. Åkte sen och åt på max ( man fick en gratis måltid där om man vart på tekniska!) Åkte sen hem och spelade in sista delen av våran film och sen var det så kort kvar på svenskan så vi sket i den och hade bara idrott kvar sen och då hade vi betygsnack så var dör 10 min!
Sen var det hem och skriva min no-uppsats, men hade skrivit rätt mycket redan så det var inte mycket jobb kvar! Ska bara öva så att jag kan presentera den för klassen sen, men hoppas kunna få ett vg! men man vet ju aldrig..

Monday

Hallu,
Åh gud vad jag hatar att vara trött hela tiden! Jag orkar ingenting och håller på att somna hela tiden.. och såklart kan jag inte  somna på kvällarna hur trött jag än är.. Aja snart äre sommarlov och då får jag sova ut!
Åkte till stallet efter skolan där jag gosade,borstade och var nere o beta hallon<3
Red sen 1 timme tidigare, sjukt skönt! Det gick ganska bra, hon var lite oloss men det löstes sig rätt bra mot slutet.


Ridtur i regn och åska

Hallu,
Skulle ridit ut med carolina idag vid 10. Men när väckarklockan ringde halv 9 och jag såg att det regnade så bestämde vi oss för att inte rida ut tillsammans, med tanke på att hon måste gå så långt för att möta mig och det är inte kul i regn! Så jag somnade om, haha och Vaknade 10 halv 11 asskönt!
När jag kom till stallet åt jag lucnh och sen bar jag mig ut i regnet.. Red en jätte mysig runda på 1 timme, trodde inte jag skulle hitta tillbaka men det gjorde jag,woho! Kom tillbaka betade henne en stund, smörjde o ryktade. Fyfan vilken tur jag hade att jag kom hem innan det började åska o blixtra som faan! För när jag red åska det bara lite och regnade lite smått.
Sen blev det läsa saga för Åsa som försökte sova i soffan, haha! Sen hjälpte jag henne på hoppningen och sen åkte vi hem.

Carolinas place

Hallu,
Just nu så är jag hemma hos Carolina,Ylva är här oxå myys!<3 Får se när jag åker hem är så jävla trött så ha borde åka hem och sova eftersom jag ska rida ut imorn klockan 10.. Men men det ska bli kul skamöta upp cCarolina så ska vi skritta ut tillsammans!
nej men nu ska jag vara social,
pussinuss

Lördag

Hallu,
Gårdagskvällen spenderades med ett par kompisar kom hem vid 12 och kunde såklart inte sova.. Vaknade 10 idag typ så det var ju skönt det! Åkte till stallet, satt mig och solade, tittade när J4:an red, var nere på ängen med Hallon o Ylva och tittade när Jennie och Carolina red för Anna.



Balskor

Här kommer bilderna på balskorna:)

Efter regn kommer sol

Hallu,
Åkte till stallet idag efter skolan, som vanligt med andra ord! Solade ganska länge faktsikt så man kan ju alltid hoppas att man blir brun så som jag pressar! Tittade när Pernilla red och sen blev det sitta på läktaren med Therese. Skönt att bara sitta där och snacka o titta när de rider.
Red sen på Hallon. Vi skulle först rida ut. DEt regnade inte jätte mycket när vi red ut men precis när vi kom in i skogen brakade helvetet lös! Det var typ skyfall ( heter det de?) det forsade ner vatten! Vi var inet så lite blöta när vi kom tillbaka.. Kunde vrida ur handskarna,tröjorna o ridbyxorna sen fyfan vad blött och kallt det var! usch för sveriges cpregn..

Sista läxorna

hallu,
det är så sjukt varmt ute nu, helt underbart! Gick i klänning idag första gången för iår! wonderfull!
Åkte till stallet när jag slutade, satt där och solade och var med Jennie och Therese. Åkte hem vid 4 så var inet där så länge men ändå ändå en stund. Skönt att komma dit och bara kunna rensa tankarna en stund.
Har skrivit klart min so-uppsats så en grej mindre att göra. Ska kanske skriva min no-uppsatts ida oxå om jag orkar och läsa igenom svenskan, men ska inet klaa det här är typ de sista läxorna! Men är så jävla skoltrött nu, jag orkar knapt gå upp längre.. sover på lektionerna och ör inet ett skit.. Aja snart är det sommarlov, helt fantastiskt det ska bli!
Nu ska jag fortsätta att å in mina balskor,
pussinuss

onödig information

Hallu,
Hasde 2 vanliga lektinoner idag inna vi åkte till spanska institutet där vi svarade på lite frågor och tittade på barnhemmet. Inte så roligt men ändå skönt att slippa lektionerna!
Åkte sen till stallet där jag pluggat och typ solat!
har inget mer att säga så,
pussinuss


Sommaren är här

Nu har det äntligen börjar kännas som sommar! Det är typ runt 20 grader varje dag även fast det inte är sol hela tiden så är det varmt! Det börjar även närma sig slutet av terminen och det är rätt slappt i skolan, vi ska åka iväg på mycket "utflykter" den närmsta tiden så det blir inte mycket i skolan. 
Vi fick lära oss vals idag på gympan, yfan vad jag sög! Jag kunde det om jag gjorde det själv men det var sjukt svårt när man gjorde det tillsammans! Jag kommer faila stort och ingen kommer vilja dansa med mig på balen, haha! 

Här kommer ett schema för hur mina veckor kommer se ut till sommarlovet! Det är lite fler saker säkert men såhär ser det ut just nu och det ser jävligt bra ut! Vi ska iväg någon mer stans oxå tror jag så det kommer nog gå fort!

vecka 20:
mån:
tis:teori lektion i stallet
onsdag:  iväg till någon spanska gymnasium eller något
tosdag:
fredag:


vecka 21:
mån:
tis:tekniska musét
ons:
tors:so och teknik inlämning
fre:

vecka 22:
mån:
tis:
ons:stadsvandring
tors:
fre:

vecka 23:
mån:annorlunda dagen
tis:balen
ons:Skolavslutning
tors: Sommarlov!

Onödigt inlägg

Hallu,
Åkte hem från mormor o morfar idag. Har inte gjort så mycket duschat,städat rummet och skrivit klart en uppsats.
Just nu så går jag in mina balskor! haha känner mig verkligen het i ett par höga pumps och mjukisbyxor! menmen man vill ju inte ha skav på balen!
Jag har inget roligt att skriva som vanligt..
pussinuss

Sommarvärme

Hallu,
Sov 11 timmar inatt, så grymt skönt och behövligt! Ett tag sen nu..
Gick först på promenad med mixto<3 Sen blev det ut och gå på stan! Fick med mig en tröja och en fondation borste hem. Hitta massa snygga leggings oxå men det tänkte jag köpa när jag kommer hem.
Btw så var det ju as varmt idag! woho äntligen har sommarn kommit! Gick i en trekvartströja och shorts, asnajs asså!
Robin har ju hängt med hit så stackarn har suttit på balkongen i värmen.. Men tur att solen bara låg på i några timmar och så hade han en filt så det inte kom sol på han men det var ju ändå varmt i luften.. Aja han verkar trivas här iaf och satt precis och gosade med honom<3 Tycker synd om mixto han blir så svartsjuk så han inte vet vart han ska ta vägen!
Känner att jag inte skriver något roligt så,
pussinuss

Tävlingsdagar

Hallu,
Igår så var det ju tävling för min del. Åkte med Åsa kvart i 6..Hallon var jätte duktig men väldigt spänd. Men vi red på 62,..% så det är ju är as bra för att hon var spänd!
Vill säga grattis ännu en gång till Jennie som vann den klassen! Hon kom även 3:a i LA:n!
Kom hem vid 8 och skickade då bilderna till Jennie innan jag gick och la mig, men såklart kunde jag inte somna..

Idag gick jag upp 5 igen för att åka med jennie kvart i 6. Jag var ju inte lite trött då.. Men snäll som jag är så åkte jag med och hälpte henne!
gjorde inget speciellt under dagen idag, var på parkeringen ett tag då o då. Jag var helt slut och höll på att somna stående! Red sen ut på Rutan med Marie,myys.
Efter tävlingens slut så tog vi bort staketet och sen sopade på hockeyparkeringen..
Gick sen ut och gick med Hallon, orkade inte rida så jag tog mig en mysigpromenad<3 Åkte sen hem med Jennie och sen åkte jag till mormor o morfar där jag är nu.

.

Hallu,
Gud vad varmt det var idag,helt underbart!
Red å eftermiddagen och sen svampade jag av henne innan jag knoppade. Började smörja lite inna vi fixade banan och åt middag. Krattade hela stallplan med Zarah o becca typ och fyfan det är ju inte lite jobbigt och dammigt!
Knoppade sen Tänk om innan jag åkte hem med Åsa.
Har tagit fram allt nu och ska snart titta på true blood, eller jaa får se fall jag somnar innan eller inte..


Sooool

Hallu,
Idag börjar det kännas som att sommaren är påväg dock lite sent ute.. Såhär varmt ska det vara i april, menmen är glad att den äntligen har kommit iaf! Har legat ute och solat i 1½ timme så nu har man blivit brun! Det är asnajs att jag blir brun på typ 2 sekunder! Men nu orkar jag inte vara ute mer ska skriva min so-uppsats innan jag ska iväg till stallet med Jennie. Ska fota henne när hon rider privat sen!
Nej men nu skaj ag börja göra något efektivt,
pussinuss

Helgen

Hallu,
Vet att jag inte skrivit något under helgen, men har haft fullt upp.

Fredag:
Gick i skolan till kvart över 10 då jag gick hem åt,bytte om för vi skulle vara vid orienteringen 12. Sprang med Artur o Tom och det gick faktiskt bra! Vi hittade alla utom en som vi ite orka leta efter.
När jag kom till stallet så blev det att fixa med staketen som vi sen red med. Hallon var spänd,brunstig och inte alls på något roligt humör så det gick ju inte allt för bra..
Fick skynda mig hem sen för jag skulle hem till Jossan som hade tjejmiddag med Emma<3 Det var väll helt okej, lite jobbigt med tanke på att jag inte kände någon utom dom och jag inte är någon som tar så stor plats.. Men det var ändå bättre än att sitta hemma och häcka!

Lördag:
Jag jobbade idag med Johanna, och Ylva var med hela dagen<3 Så det blev att gå upp tidigt..
Allt gick jätte bra och viblev klara med mockningen 9! Så sen var det slappt hela dagen!
Red sen ut på Rutan i spöregnet.. Usch det var inte det mysigaste!
Åkte hem sen och sen åkte jag hem till Zarah!<3 Sen kom även Carro o Ylva dit<3 Vi fixa maten, gick och handla och sen åt vi. Titatde på Avatar och åt godis! Sen blev det new moon med marrängswish! Somnade och sen vakna jag och blev pigg och åt då ännu mer godis så jag blev as pigg! smart där. Somnade vid 3 och sov till 8 typ.

Söndag:
Vi gick upp vid typ 9-10 och åt scones som zarah lagat, fett gott jag som annars aldrig gilalr att öta frukost men scones är ju inget man tackar nej till!
Åkte till stallet vid 11 och sen så var det städdag där. Så vi gjorde hela anläggningen fin, vilket alltid ser trevligt ut!
Red sen ut med Therese innan jag kom hem!


Orientering

Hallu,
Kom precis hem från skolan, har haft 2 lektioner vilket känns lite onödigt-.- men ska snart iväg och ha orienteringstest vid stallet! Så nära och bra när jag är klar! Ska springa med Artur får väll se hur det går, haha!
Nu ska jag byta om och så innan jag drar mig dit.
I stallet sen så har jag lovat att ta kort p¨å Jennie o Larry! Ska sätta upp staketen så vi kan rida med dom lite innan tävlingen. Det är bara 6 dagar kvar nu!!  Ska rida ut en sväng på Rutan och sen rida Hallon<3  Efter ridingen ikväll så ska jag till Jossan, hon och emma ska ha tjejmiddag,myys! Träffar inte någon av dom så mycket längre.. Vilket är jävligt synd! Men idag får jag 2 flugor i en smäll, haha!<3

Samantha<3

Jag såg henne idag, jag såg henne när jag tittade ut genom fönstret. Hon stod där på skolgården och när hon tittade på mig så gnäggade hon.. Jag vet att det låter som jag är helt dum i huvudet men jag såg henne stå där. Det kanske var min vilja som gjorde att hon stod där, jag skulle göra vad som helst! För att få dig tillbaka, jag behöver dig, du var verkligen mitt allt, den jag brydde mig mest om i hela världen. Jag trodde aldrig att det skulle ta slut efter nästan 5 år med dig! DEt var mitt livs värsta mardröm som jag aldrig hoppats skulle hända. Men det hände och jag har aldrig varit såhär ledsen i hela mitt liv, nu har det gått över 1 år och jag saknar dig lika mycket nu som då. Jag kommer aldrig komma över dig, jag kommer alltid tänka på dig och du komemr alltid ha en lika stor plats i mitt hjärta oavsett vad som händer. Jag saknar dig så otroligt mycket att det inte finns ord.

Jag kommer aldrig glömma på globen horse show när det fanns en ponny där med exakt likadana ögon,färg,kropp och galopperade precis som Samantha, bara ville springa fort och springa om alla. Jag önskade så innerligt att det skulle vart du, men det var en omöjlighet som aldrig skulle hänt och det knäckte mig totalt..

Hela 2009 var ett helvetes jävla år som jag önskat att jag skulle sluppit.. Först så försvinner du ifrån mig, den jag aldrig trodde kunde försvinna..</3
ett halvår senare försvinner Hampus, världens finaste Hampus den jag ridit i 1 år och han som jag kunde trösta mig hos efter Samantha..
1 månad efter det så dör mitt marsvin som jag haft i 7 år, aldrig varit så tomt.. Jag kan fortfarande höra honom pipa när man kommer in genom dörren för att han blev så glad och ville alltid ha något gått..
Vad gjorde jag för fel för att allt detta skulle hända?!</3
Skolan blev ett helvete hela hösten, jag var helt okontaktbar och folk började då dissa så man blev själv..
Stallet var inte dessamma, jag var inte mig själv och jag kommer aldrig bli den jag var innan allt detta hände..


Fredag imorn!

Hallu,
Jag vill ha helg nu! Det är en jävla tur att det är fredag imorn annars skulle jag inte orkat!
Har nu fått min gitarruppvisning klar och jag fick G.. Gaaah hata henne alla andra fick vg utom jag och det gick ändå bra för mig tyckte jag, spelade hela klockrent och sjöng i takt och så.. Menmen vad kan jag göra åt det? ingenting..
Ska skriva om en nyhet idag och läsa igenom engelskan, annars så ska jag inte göra så mycket bara ta det lugnt!

saknar..

Hallu,
Har precis skrivit nationella i biologi! Asså seriöst hur kan dom äns sätta in ett np i ett no-ämne? Alla kommer ju faila stort.. Aja svarade på allt men mycket jag chansade på men får väll se hur det gick.. Det är iaf bra att dom inte kan sänka en för ett nationelltprov! Då skulle jag ha ig i alla, haha!
Har rast nu till halv 1 så det är väll bara att komma på något roligt att göra innan man ska till skolan igen..

Jag saknar er så sjukt mycket jag saknar att ha er vid min sida, jag hoppas alltid att ni ska stå där i stallet när jag kommer, jag önskar det med hela mitt hjärta! Ni kommer alltid finnas i mitt hjärta och jag älskar er över allt annat<3


Nya skor!

Hallu,
Igår spenderades eftermidagen och kvällen i stallet. Therese fyllde år,grattis igen!<3
Red sen och det gick väldigt bra även fast hon var lite oloss och trött.. Men det blev bra! Duktiga Hallon, har blivit så duktig!<3

Idag så har jag vart i skolan och dagen kändes inte allt för lång för att vara en tisdag med huuur många lektioner som helst.. Så det är ju alltid något! Hade tänkt ut och springa ikväll men eftersom jag sprang på orientringen så sket jag i det, tar kanske en runda imorn. Åkte iväg och tittade p åskor medan min lillebror letade efter handskar och vad tror ni jag gjorde? jo jag köpte såklart ännu ett till par, haha men vadå de var as snygga!

Ängsbackens Robin<3

Hallu,
Vaknade 20 i 11 idag och somnade 11 igår! shit asså nästan 12 timmar! Vaknade upp ute på en ö och det var sol och fint väder men blåste dock..
Satt och solade där det var lä och jag fick faktiskt märken efter mitt linne,woho!
Vi kom hem vid halv 4 och satt då ute på tomten med Robin lös<3
Har inte gjort mycket mer idag så,
pussinuss

Programridning

Hallu,
Igår var det äntligen fredag! Gud vad skönt med helg! Åkte direkt efter skolan till stallet, där vi började måla staketen som var kvar. Och vi blev faktiskt klara,woho!
Red sen och det gick jävligt bra faktiskt, hon var lite över taggad men det gick bra! Skönt att det går bra när man inte ridit på typ 2 veckor!
Åkte sen hem och Ylva följde med och skulle sova hos mig<3 Vi gjorde typ inget speciellt, snackade,titta på tv,satt vid datan inget speciellt men mys ändå.

Imorse kom vi till stallet halv 8 och började borsta på Hallon då innan vi skottade o fixa banan. Sen var det dax att rida fram, var start nummer 3 ( det var programridning i stallet idag). Framridningen gick as bra så det var nice och jag var inte alls nervös och så var jag tyå jätte trött så var inte så jätte taggad på att rida program. När vi kom in på banan blev hon as glad och ville bara springa fort, haha lilla gumman!<3 Men det gick tydligen väldigt bra red på 68. någonting % och kom 1:a!! fyfan vad roligt det var asså!!<3
Just nu sitter jag i båten och jag har vart och köpt ett par skor(a) haha kan aldrig få nog av skor asså! Har umgåtts med pontus o emelie, o ska snart äta.
pussinuss


RSS 2.0