31 augusti

Gjorde inte så mycket på förmiddagen idag, tog det lugnt o tittade på tv. Åkte med sebbe till Hässelby för att se han spela med ett annat Älvsjö lag. Tyvärr ingen vinst, men generellt så spelade dom mycket bättre! Vi köpte med oss sushi hem och har haft lite lördagsmys nu. Lite tragiskt att jag går o lägger mig 10 på helgen.. Men vafan det är mysigt att gosa ner sig under täcket o titta på film!


30 augusti

Har haft en bra fredag. Vaknade vid 9, tittade på tv o tränade lite innan lunch. Lunchen spenderades med Zarah i Skärholmen. Fick med mig lite nya underkläder hem, alltid trevligt. Har inte gjort så mycket nu på kvällen. Ätit god mat, gjort en god efterrätt och bara myst framför tv:n. Nu ligger jag i sängen och ska titta på film.
Godnatt


29 augusti

Skönt att bara vara hemma idag. Har inte gjort någonting typ. Tittat på tv, tränat, städat lite men annars ingenting. Träffade Zarah nu på kvällen, det var mysigt. Nu ska jag se klart på en serie sen ska jag sova.


Tandläkaren

Va uppe 7 imorse för att först gå till tandläkaren och sen åka till stallet. Åkte med Pernilla och rutan till veterinären. Var borta hela dagen, bra prognos fick vi iaf så det var skönt! Var helt slut när jag kom hem och la mig o läste hela eftermiddagen. Tittat på idol och Maria wern nu på kvällen o nu ska jag sova.
Godnatt


27 augusti

Har varit med min mamma idag. Åkte vid lunch in till söder för att mamma skulle handla något till jobbet och så stannade vi o åt lunch. Åkte sen till Farsta för att egentligen gå till arbetsförmedlingen, men eftersom det var 10 000 före oss så gick vi i lite affärer o struntade i det. La mig ute i solen en stund och läste lite innan jag åkte ner till stallet för att hjälpa lina som skulle rida. Har degat hela kvällen och nu ska här sovas.


Stallet

Har varit igång sen 9 imorse. Åkte till stallet för att åka med Pernilla o Ante till veterinären. Var förseningar så blev kvar där till typ halv 2.. Åkte då till ett annat stall o fixade lite innan vi kom tillbaka till Gömmargården vid halv 4. Orkade sen inte åka därifrån så blev kvar i stallet ytterligare några timmar och kom hem nu halv 10, lite längre dag än väntat. Men det var mysigt att hänga med alla och titta när dom rider.
Är sjukt trött nu så säger godnatt


Mycket folk igår

Kan ju säga att kvällen/natten igår var jävligt stressig! Från öppning vid halv 11 till 2 var det ständigt människor som kom, herregud vad jag slog på datan! Men det gick bra ändå, inte ett ända felslag på 400 pers! Förflyttade mig efter kassan till garderoben för att hjälpa alla att få sina kläder innan stängning. En ny erfarenhet rikare. Blev kvar till 4 för att ställa ut alla bord och stolar, tungt.. Tänk att det fick vi göra varje gång vi jobbat första månaderna! Skönt att vi bara började ha öppet i ena baren efter det. Det var roligt att träffa alla igen iaf!
Vaknade vid 12 och har inte direkt varit pigg idag.. Mest legat på soffan tittat på tv och läst. Nu på kvällen såg vi danska filmen jakten. Riktigt bra faktiskt men väldigt hemsk oxå. Men rekommenderar att se den!
Nu ligger jag i sängen och ska snart sova. Godnatt


Jobb ikväll

Åkte från båten vid halv 11 imorse, åkte direkt till sebbes match. Tyvärr ingen vinst denna gång. Har legat på soffan sen jag kom hem, har inte sovit så mycket inatt så är helt slut.. Håller på och gör mig iordning nu för att jobba på Wallmans ikväll! Ska sitta i kassan. Blir kul att träffa alla igen!


Mys med pappa

Åkte med Ylva ner till stallet vid 10 imorse och blev kvar där till 2. Åt lunch, tittade på när Ante gick, hjälpte Therese lite i stallet och så.
Vände i dörren när jag kom hem, bytte om lite snabbt och åkte med pappa till båten. Vi har haft far och dotter dag, mysigt. Kom för en stund sen tillbaka från resturangen och sitter nu o spelar kort. Är sjukt trött så blir nog tidig säng ikväll igen.


22 augusti

Träffade Emma ett tag på förmiddagen och åt lunch med henne,Längesen nu!
Åkte sen ner till stallet en sväng innan jag åkte med Pernilla ut till Patriks hästar. Tittade när hon red och kom hem vid halv 6.
Har läst, duschat, tränat, tittat på tv sen jag kom hem. Nu är det läggdags, godnatt


Hejsan hoppsan

Dom som slipade golvet hos oss idag kom 7.. Var ju svårt att inte vakna av slipmaskinen lixom.. Gjorde iaf iordning mig lite och la mig ner o läste. Åkte senare ner till stallet o hängde med Therese och Siri. Blev kvar hela dagen och när jag kom hem blev det fixa lite i allt koas här hemma.. Har målat i vardagsrummet nu på kvällen och nu blir det idol!


Gårdagen

Var med mamma nästan hela dagen igår. Var och handla o sånt. Bakade hallonpaj till kvällen, tog ut alla möbler ur vardagsrummet då det ska slipas idag. Åkte ner en sväng till stallet innan vi hade middag hemma hos Ylva. Hade jätte mysigt med bästa tjejerna!


Fix och trix

Vaknar sjukt tidigt på mornarna numera.. Men man får väll se det positiva, man har hela dagen framför sig. Har fixat lite här hemma idag, haft ett träningspass och tagit det lugnt framför tv:n. På kvällen åkte jag med Zarah ner till stallet för att äta middag o titta när de red. Känns konstigt att inte själv rida.. Men förhoppningsvis blir det ändring på det snart.


Nyklippt

Efter frukost imorse åkte jag med mamma för att handla lite grejer. Därefter färgade vi min utväxt och klippte mig, älskar känslan när håret är nyklippt. Tog en pw med mamma och sen blev det film. Vi har sett 2 filmer idag flight och någon svensk film, ganska bra båda två faktiskt!
Ligger redan i sängen, min kropp känns lika konstig som igår.. Är helt slapp i hela kroppen och huvudet känns tungt o som en smörja? Jätte konstigt. Hoppas det känns bättre imorn iaf.


Trött i hela kroppen

Bra kväll på båten igår. Det var mysigt och gott med kräftor!
Vi åkte från båten vid halv 11 imorse och åkte nästan direkt till sebbes match. Under deras samling gick vi i kista galleria, shit vad stort det var!! Matchen gick bra de vann med 9-0 haha ren utklassning!
Är helt slut nu, så jävla trött i hela kroppen så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Så har legat på soffan hela kvällen och tittat på world trade center, bra film. Har nu förflyttat mig till sängen och snart börjar nästa bra film, shutter Island.
Godnatt


Båttur

Gick upp 7 imorse för att följa med till veterinären. Men sen när vi kommer till stallet visar det sig att Walle inte var så halt längre så vi åkte aldrig in.. Vilket var bra men segt att vara där så tidigt då haha. Men hängde där hela dagen med Pernilla och Agneta. Senare kom Ylva och Therese, Zarah så det vart en bra dag ändå!
Kom precis hem och ska byta om o packa för att åka till båten. Vi ska ha kräftskiva så det blir mysigt!


Behöver större garderob..

Låg på soffan hela förmiddagen och bara tog det lugnt. Efter lunch var det dags med garderoben.. Herregud vad mycket kläder jag har och ändå känns det som man inte har något alls att ta på sig ibland! Nu är allt inne, snyggt och prydligt. Måste dock fixa mer hängyta.. Får försöka fixa det snart, är så tight så man inte äns ser alla kläder..
När pappa kom hem gick vi en pw och sen blev det middag. På kvällen har jag hängt med Ylva, Mysigt!


14 augusti

Varit uppe sen 8 idag. Åkte först till umo för att hämta ut nya P-piller. Sen vidare till Erica för att sen åla till hennes häst. Vi gick ut på en promenad med hästen och sen red hon en stund i ridhuset. Kom hem vid halv 12 och gjorde iordning lite här hemma eftersom vi inte visste när saneringsgubben skulle komma.. Han skulle komma mellan 12-16 så var ju bara att vara beredd, men han kom inte först 3.. Vi fick inte vara i huset på 4 timmar så vi åkte till mormor o morfar. Åt middag där och har hängt med Zarah nu hela kvällen.


Riva ut garderoberna

Var uppe tidigt imorse för att åka med Pernilla o rutan till veterinären. Vi var där ganska länge och efter en lunch i stallet åkte jag hem igen.
Blev direkt riva ut alla kläder från garderoben eftersom den ska saneras imorn.. Så nu ligger alla våra kläder i hela vardagsrummet, haha rena kaoset! Har även rensat kläder och alla grejer i rummet. Så när allt ska in i garderoben igen kommer det bli fint!
Har precis varit ute på en pw med mamma och nu blir det titta på sista allsången!


12 augusti

Varit hemma hela dagen idag igen. Fixat lite på rummet, tittat på tv och varit ute på en pw. Tränat lite styrka och duschat. Är väll det jag gjort haha..
Men imorn ska jag ner till stallet iaf så jag kommer ut lite från huset!


Ericas födelsedag

Bra dag igår. På dagen var jag och tittade på när sebbe spela. Åkte runt och handla lite byggrejer med mamma o pappa. Sen hem och fixa iordning sig för kvällen. Åkte hem till Erica till 6 och blev kvar till 2. Vi åt middag, drack drinkar och hade roligt. Bra kväll!

Vaknade halv 8 imorse?! Rätt trött nu kan man ju säga..
Har inte gjort mycket så mer än ligga på soffan idag. Åkte för att hämta bilen hos Erica. Blev kvar där ett tag innan jag åkte hem o dog igen. Ska hoppa in i duschen nu sen blir det film och sova såsmåningom.


Älska fredagar

Har väll egentligen inte gjort så mycket idag heller. Åkte iväg med Therese en sväng till skäris för att köpa present till Erica som fyller år imorn.
Haft en mysig fredagskväll med god mat, lite snacks och film. Även skrivit klart mitt cv och personliga brev.
Fredagar är verkligen min favorit dag oavsett om man är ledig eller inte. Fredagskvällarna hemma med familjen är alltid lika mysiga!


Lite bilder från i sommar

 

8 augusti

Har inte gjort så mycket idag. Mest degat framför tv:n. Men det är ändå mysigt när det regnar. Hann komma ut och träna lite iaf innan det började ösregna! Foten känns helt okej, kan stödja på den men den är öm. Skönt att det förmodligen inte är något allvarligt iaf.
Tittat på film med pappa och sebbe nu på kvällen och snart blir det läggdags.
Godnatt


Hämta hästarna på betet

Efter ha tittat på mina dagliga program på morgonen så gjorde jag mig iordning och åkte till stallet. Åt lunch innan jag och Therese åkte för att hämta hästarna. Det blev bara jag och Therese.. Men de flesta hästarna var skötte sig. Förutom Mona, curre och glimra som sprang ifrån oss hela tiden.. Glimra sprang även rätt över mig och min fot så den är lite blåslagen, tack för den.. Men vi var ändra grymma som fixade att få in alla hästar på typ en halvtimme! Men en hel del jagande då, tur att hagen var avkapad iaf!
Lämnade hästarna och sen åkte jag hem. Legat med foten högt och hoppas den inte ska svullna upp. Dock är jag ju dum i huvudet som gick ut på en pw med den?! Men vafan nu har jag ju kommit igång så får ju inte sluta nu. Har dock sjukt ont nu men förhoppningsvis ger det sig lite under natten.


6 augusti

Vaknade halv 11 idag, har inte sovit så länge på hela sommarn typ! Låg o tittade på tv hela förmiddagen innan jag la mig ute i solen o läste. Begav mig sen ut på en pw, kan ju säga att det var lagom svettigt.. Men nu ska jag fan försöka hålla igång! Duschade när jag kom hem och satt mig i skuggan o fortsatte läsa. Efter middagen ska jag o några av Tjejerna åka till gömmaren och bada. Får dock se om jag kommer i.. Men det blir mysigt!


5 augusti

Åkte med Therese till gömmarn idag, mysigt! Vi var där hela dagen och åkte därifrån direkt till stallet. Träffade kompisar som jag inte träffat på hela sommarn, roligt att se dom igen! Åkte med Siri och Agneta o fikade på zetas, det är verkligen mysigt att sitta där i trädgården!
La mig ute i solstolen när jag kom hem o läste lite innan middagen. Sen gick jag och pappa ut på en pw, dags att börja röra på fläsket..
Har tittat på en mordserie nu på kvällen och ska snart gå o lägga mig.
Godnatt


Hammarby är dom bästa, heja heja heja Bajen!

Vaknade vid halv 11 idag. Förflyttade mig till soffan där jag låg hela dagen. På eftermiddagen spelade sebbe match så åkte för att se på den innan jag o mamma åkte till tele 2 arena o mötte upp katja o jossan för att se Hammarby! Tyvärr förlorade dom med 1-0 men stämningen var på topp! Sjukt nice arena det var! Kom hem för en halvtimme sen och nu ligger jag i sängen. Titta på lite film sen blir det sova.


Trosa havsbad

Bra dag igår!
Jag, Zarah och Therese åkte till Trosa havsbad för att njuta av 30 graderna. Vi köpte med oss massa frukt och sen la vi oss på bryggan o låg där i solen hela dagen. Mysigt!
Kom hem gjorde mig iordning och fixade lite innan jag åkte till Pontus. Vi och Kevin förade där innan vi gick ut. Drog till sommar och var kvar där till halv 3 då både Kevin och Pontus hade blivit utslängda.. Haha bra jobbat killar (y) roligt hade vi iaf!


Långsjön

Snäll som jag är skjutsade jag min bror till båten imorse bara för att han skulle få sovmorgon och slippa bussen.. Fick mig iaf en mjukglass när jag kom fram!
När jag kom hem la jag mig ute i solen och läste. Underbart väder och det ska fortsätta hela helgen! När Pontus och Kevin äntligen hade vaknat sådär efter halva dagen.. Så åkte vi till långsjön och la oss o solade. Var lite för kallt för att bada hehe. Trevligt var det iaf!
Blev fort hem och fixa lite innan jag åkte för att vara barnvakt. Längesen nu så det var roligt. Nu sover han och jag sitter o har Fredagsmys med godis. Ska nog gå och lägga mig såsmåningom, blir en liten övernattning här. Men det blir mysigt.


Ute på vift hela dagen

Har varit hästdag idag, längesen! Följde med Pernilla o rutan till veterinären. Var borta nästan hela dagen. Hängde i stallet lite när vi kom tillbaka, blivit jätte fint där nu när dom målat om!
Skjutsade sen ner mamma till båten. Blev kvar och åt middag där, mysigt. Kom precis hem och ligger utslagen i soffan. Ska snart förflytta mig till sängen, krypa ner under täcket och sätta på en film, bra kväll helt enkelt!


1 augusti

I tisdags gjorde jag verkligen ingenting. Hade filmmys i regnet hela dagen. Underbart.
Igår var jag inne i stan med min lillebror. Tyvärr blev det ju regn.. Men det var mysigt ändå. Han fick med sig lite kläder hem, så det var ju bra. Vi tog sen en promenad från gallerian till mammas jobb på söder. Hehe lurade sebbe att det inte var så långt (a) men vi gick på en halvtimme iaf!
Igår kväll kom Zarah över och vi satt o snacka hela kvällen. Mysigt!


RSS 2.0