30 juni

Det gick bra att jobba inatt. Väldigt trött men Hade trevligt sällskap så det var nice.
Vaknade vid 9 imorse så är sjukt trött nu..
Följde med Therese för att göra sina naglar och sen hämta hennes stövlar. Åt lite lunch och så.
Hämtade sen sebbe för att skjutsa honom till båten. Stannade även kvar för att äta i båten, mysigt.
Nu ska jag fixa lite här hemma sen åka vidare till katterna.


29 juni

Kajsa väckte mig 4 imorse?! Känns som hon jävlas med mig.. Lyckades som tur va somna om till halv 9 och begav mig då hemmåt. Tog hand om kaninen, tittade på tv och åt lunch innan jag åkte tillbaka till katterna. Eftersom vädret levererade idag la jag mig nere på bryggan och läste o lyssna på musik. Riktigt skönt. Obelix kom även och la sig bredvid mig o gosa,mysigt.
Tränade lite och sen tillbaka hem. Har legat på soffan hela em och ska snart göra mig iordning. Sista jobbkvällen idag, ska sitta i kassan så det är skönt.
Ha en bra lördagskväll!


Pendlande

Blev väckt 6 imorse av att ena katten hoppade upp på mig och mjaoa som en galning.. Lyckades som tur va somna om efter jag gett dom mat och gick upp vid halv 9. Tog mig en promenad hem och la mig i soffan. Åt lunch hemma och senare på eftermiddagen åkte jag förbi Jennie en sväng innan jag åkte och handla lite middag.
Har precis ätit och ska såsmåningom åka till katterna. Har lite svårt att slappna av med allt pendlade mellan husen och djuren. Men tyvärr kan jag ju inte ta med kaninen till katterna så får bli så. Är bara en vecka till iaf!


27 juni

Somnade nästan direkt när jag la mig igår, redan vid 10! Så skönt. Vaknade halv 9 för att obelix väckte mig, sötis.
Efter frukost gick jag hem och tittade på tv. Umgicks med min bror och kanin. Efter lunch tog jag cykeln till kungens kurva för att hälsa på Jennie på jobbet, trevligt! Blev kvar ända till 7 och då tog jag mig hemmåt. Nu är jag nyduschad och ska snart cykla tillbaka till katterna.


26 juni

När vi kom tillbaka från veterinären så stannade vi kvar i stallet. Vi gjorde en stor sallad till lunch, sjukt god! Blev långlunch innan vi började fixa i stallet. Var kvar till 2 innan jag åkte hemåt. Tittade på film med min bror och dog på soffan innan vi åkte till katterna. Hängde där ett tag innan jag åkte för att hämta mamma på jobbet. Vi köpte med oss mjukglass påvägen, åh så gott!
Nu ska jag snart åka tillbaka till katterna och sova. Förhoppningsvis somnar jag direkt är så sjukt trött..


Tidigt..

Herregud vad tidigt det är.. Men jag har varit uppe sen 4 så har hunnit piggna till lite.. Kan inte påstå att jag sov skit bra inatt. Var ljust i rummet och sen sov jag allmänt oroligt. Men det gör jag iof alltid när jag inte sover i min säng. Fick mig väll 3 timmars sömn iaf.. Förhoppningsvis somnar jag tidigt ikväll.
Nu ska jag iaf åka till veterinären med rutan. Ha en bra dag och hoppas solen kommer fram!


Sommarbete

Åkte till stallet idag med, kommer nog bli stall ganska mycket i veckan. Men det är mysigt!
Åt lunch ute i solen och bara umgicks. Åkte sen med alla hästarna till sommarbetet. Så mysigt för dom.
När vi kom tillbaka till stallet blev det tömning av alla boxar. Mycket slit men det är roligt när alla är där. Nu ska jag packa och flytta för veckan. Ska vara kattvakt så ska bo vid sjön, så det blir nice!


Stalldag

Vaknade vid 10 imorse, gjorde mig iordning för att åka till stallet. Känner mig grymt stolt som tog cykeln istället för att åka buss! Tar bara 20 min och är inte allt för backigt men det märks att man inte cyklat på några år, mina ben är som spagetti! När jag var mindre cyklade jag dit varje dag, hurtig tjej!
Hängde iaf i stallet hela dagen. Åt lunch ute i solen och umgicks med vänner. Tittade när dom red innan jag begav mig hemmåt vid 4.
Har läst lite, tittat på tv, tränat och duschat sen dess. Nu ska jag fixa lite på rummet.
Puss


Midsommarhelgen

Helgen har varit grym!
Vi satt i kö i nästan 3 timmar innan vi kom dit.. Men vi hade roligt i bilen ändå! När vi kom dit så vart det midsommarlunch med allihopa, vi var upp mot 30 pers så det var roligt! Efter maten blev det börja köra 3 kampen, kasta boll och försöka träffa i hålen i presseningen. Vi gick senare iväg till nästa  hus där vi körde nästa gren, spotta grodor haha kan ju säga att min inte direkt kom så långt.. Gick vidare till ytterligare ett hus där vi körde sista, kasta pil. Vid det här laget var ingen speciellt nykter och då kasta pil, haha kan ju inte påstå att det gick så bra!
Därefter blev det middag och bad i jacuzzi. Felix och Vasse hade med sig sitt djsett så dom stod och dj:a hela kvällen, grymt!!
Vid 12-1 drog vi vidare tillbaka till Therese där vi fortsatte festa till 4. Körde musik, dansa, snacka och bara hade det bra!
 
Igår var en mindre pigg dag.. Gick upp vid 10 åt frukost med therese och vi var ensamma uppe ända till 12, haha de andra var ganska så förstörda. Strand, Fredrik och Ted kom upp vid 12 och vi la oss o titta på film innan de sista kom upp. Blev lunch och sitta ute i solen. Ännu mer tv innan vi åkte därifrån vid halv 5. Åkte direkt till båten och spenderade kvällen med familjen.
 
Nu ligger jag fortfarande död i soffan och här kommer jag vara kvar, så jävla trött.
Har iaf haft en grym helg med många sköna människor!
 

Midsommarafton

Godmorgon!
Vaknade redan vid halv 9 så har gjort iordning och fixat mig tills nu.
Midsommarafton idag då! Den ska tillbringas på Therese landställe med tjejerna! Kommer nog bli awesome! Therese kommer och hämtar mig om ett tag, antagligen kommer vi fastna i köer.. Men men det kommer inte förstöra dagen ändå! Är sjukt taggad, kommer bli asmycket folk så det är nice!
Hoppas ni får en bra midsommar!
Puss


20 juni

Underbart att vara på sjön när det är sånt här väder! Har legat och solat hela dagen och bara njutit. Åkte med lilla båten in till Trosa för att åka hem. Jag körde till och med in, så jävla roligt! När jag kom hem var det bara in och hämta kaninen för att lämna honom hos mormor och morfar. Vart kvar där ett tag innan jag åkte hemmåt för middag.
Nu har jag städat huset och packat. Ska snart hoppa in i duschen och sen fixa naglarna. Senare kommer Zarah över, trevligt!


Kråmö

Gjorde verkligen inte mycket alls igår. Vaknade vid halv 11 och låg framför tvn typ hela dagen. Låg ute i solen ett tag och läste. Gick på en power walk, duscha och bara tog det lugnt. På kvällen följde jag med ut till båten. Vi åkte ut till kråmö där familjen ska fira midsommar. Myste igårkväll och nu ligger jag på flyan och solar. Grymt väder!


18 juni

Eftersom jag vaknade halv 12 igår så var det väll inte jätte konstigt att jag inte kunde somna först vid 3.. Men jävligt jobbigt när man skulle upp 8 imorse.. Var lite småjobbigt att gå upp då.
Jag och sebbie åkte med mamma in till jobbet för att han skulle klippas. Sen gick vi runt på söder lite. Åt lunch. Mötte Lovisa så var med henne ett tag innan jag åkte hem.
La mig ute i solen en timme och läste lite innan jag tog mig en power walk. Kan ju säga att det var liiiite varmt.
Har precis ätit middag och ska snart träffa Zarah, allt för längesen nu!
Puss


17 juni

Vaknade halv 12 idag, riktigt skönt!
Orkade verkligen inte göra ett skit så låg på soffan hela dagen innan jag åkte till stallet. Åt middag och hängde där tills jag skulle rida. Sista måndagen jag red.. Så vart lite känslosamt.
Har inte så mycket mer att säga. Hoppas ni haft en bra dag!


Wallmans

Bra kväll,natt, morgon igår/idag!
Showen startade vid 7 så satt uppe på hyllan hela kvällen. Dom är så sjukt duktiga! Herregud vad jag önskar att jag kunde sjunga som dom! Kommer sakna dom, alla är så snälla och söta!
Efter showen var klar satt jag mig i kassan och satt där fram till halv 2. Därefter började jag dricka ikapp med de andra. Det var mysigt och trevligt och få umgås med allihop en sista gång! Vi hade baren öppen så länge vi var kvar. Jag åkte därifrån 7 imorse?! Så länge har jag fan aldrig vart uppe haha!
Sovit typ hela dagen idag och när jag kom hem tillbringade jag större delen av dagen på soffan!
Är stört trött nu så,
Godnatt


15 juni

Det var fullfart på jobbet igår! Längesen det var så mycket folk. Det var stressigt men det gick bra, vi blev klara i tid och fick allt gjort så.
Trots att jag var sjukt trött när jag kom hem så kunde jag inte somna.. Kan varit för att det var strålande sol ute kanske.. Sjukt att det blir ljust så tidigt nu! Inte nog med att jag inte kunde somna så vaknar jag 10 och kan inte somna om?! Känner mig ju lite smått trött nu..
Har legat ute och solat hela dagen o ska snart göra mig iordning för jobbet. Ska sitta i kassan ikväll, blir nice. Men innan tänkte jag gå och se hela showen! Sista gången dom kör tillsammans, kommer nog bli en väldigt sorlig stämning.. Jag ser fram emot att se hela iaf, dom är så sjukt jävla duktiga och önskar dom lycka till i deras nya uppdrag i höst!
Nu måste jag sätta lite fart.
puss
 
 

Fika i stan

Har vänt om dygnet nu.. Standarden med sommarlov. Somnade efter 1 och vakna vid halv 11. Gjorde mig iordning och åkte till en familj som jag ska vara kattvakt åt ett tag i sommar. Visade mig lite grejer och så. Blir mysigt. Jobbigt att man är allergisk bara, haha.
Åkte sen vidare in till stan för att möta upp en från jobbet för en fika. Trevligt!
Hann dock inte hem innan regnet kom.. Fick springa hem från bussen och det såg helt seriöst ut som jag kom ut från duschen.. Helt sinnessjukt vad det regna!
Ligger nu och värmer mig i soffan, vilar upp mig för jobb ikväll!


Hammarby sjöstad

Trevlig kväll igår!
Vi startade hemma hos Adenborg med lite snacks och dricka. Gick sen från dom till resturangen. Hammarby sjöstad är så fint!
Vi åt jätte god mat och rullade därifrån sen. Det var roligt att träffa alla igen,händer alldeles för sällan!
Kom hem vid halv 11 och gick över till Karin för att fira hennes student, men hon hade redan hunnit åka så hängde bara där en stund innan jag gick hem o la mig.
 
Vaknade vid 11 idag och har inte gjort ett piss sen dess. Ligger fortfarande i soffan och har bara gått upp för att göra lite lunch.
Tanken var att jag skulle gå ut och springa men eftersom det spöregnar känner jag mig inte så jätte taggad.. Men borde verkligen göra det så väntar på ett uppehåll!
Nu ska jag fortsätta mysa framför tv:n.
 

Tradition

Lite roligt att vi har vid varje skolavslutning i 4 års tid tagit bilder med mig och sebbe. Vi har förändrats lite under tiden!
 
 
 

Skolavslutning för lillebror

Uppe tidigt imorse för att se Sebastians skolavslutning! Tänk att han gått ut nian nu, helt sjukt! Dessutom fick han stipendium oxå, så duktig! Hälsade även på min gamla mentor, gulligaste läraren!
Vi gick sen hem för att äta lunch och fika med mormor o morfar och farmor.
Vi har åkt runt och fixat lite grejer jag, mamma och sebbe men nu är vi hemma och ska göra iorning oss. Vi ska snart åka till hammarby sjöstad för att äta middag med 2 familjer, samma tradition varje år! Men det ska bli mysigt, längesen vi sågs.
Ha en fortsatt fin dag.
puss
 

Mys i stan

Sov ända till 11 idag! Det är inte ofta jag sover så länge efter jag varit ute. Riktigt skönt!
Åkte in till stan med Ylva för att äta lunch och mysa lite. Vi åt på pizzahut, åh vad gott! Vi gick sen från medis, över slussen bort förbi kungsan, upp på drottninggatan, till gamla stan, förbi slussen och medis igen för att gå till skanstull. En mysig promenad genom stan på 2 timmar. Dock lite ont i fötterna nu, haha inte bra skoval.
Halv däckade på soffan när jag kom hem och har legat där sen dess.
Ska snart ta tag i och städa mitt rum. Sen blir dte nog tidigt i säng.
 

personalfest

Gårdagen var riktigt bra! Synd att det var jälvigt kallt och regn.. Men vi hade roligt ändå!
Vi samlades utanför grönan och gick sen till Abba muséet. Det var bra, fick lära mig lite grejer som jag inte visste om dom tidigare. Men det här med museum är ju inte riktigt min grej. Men det var roligt att vara med alla.
Vi gick sen vidare till grönan. Där vi hade 5 kamp. Vi delades in i 6 olika lag och sen körde vi lite olika spel. Mellan kamperna blev det drickpauser och vi hade riktigt trevligt trots regnet.
När vi kört klart hamnade vi på tyrol resturangen och åt tre rätters. Fick reda på lite resultat och priser delades ut. Tyvärr gick det inte så bra för vårat lag,haha.
Efter middagen åkte vi båt över till slussen. Gick in på en pub typ där vi hade hela källarvåningen för oss själva! Satt och prata, dansade och hade allmänt roligt. Åkte därifrån vid 2, efter en lyckad kväll!
 

Avslutningsfest

Shit vilket oväder det var igår! Men det var mysigt iaf!
Idag är tyvärr inte vädret mycket bättre.. Vilket känns ganska tråkigt när vi ska ha avslutningsfest med jobbet idag. Vi ska mötas utanför grönan vid 2 och sen ska vi röra oss runt i stan under em/kvällen. Kommer nog bli sjukt kul! Får se till att ta på mig mycket kläder så man inte blir allt för kall.
Red imorse istället för ikväll och har precis tagit mig en varm dusch, mycket skönt! Ska strax börja göra mig iordning och sen börja ta mig in till stan.
Astaggad!

Så söta!

Hälsade på Tarkans kaninungar igår! Så jävla söta! 8 veckor och dom är lika stora som min kanin haha. Åh blev alldeles kär, så himla söta!


Mys

Jag blev kvar hemma igår. Låg ute och solade hela dagen.
På kvällen åkte vi hem till Madde och myste. Vi skulle ha åkt till gömmarn men så började det ju regna.. Vi får ta det en annan dag.
Vaknade vid 10 och ska snart hämta upp Ylva för lunch. Mysigt!


Bilder från studenten


Dålig uppdatering

Har varit full fart sen i onsdags. Kan fortfarande inte fatta det!
Hela torsdagen låg jag däckad. Eftersom det var så fint väder låg jag ute hela dagen. Åt massa rester, haha vi kommer få äta samma mat i flera dagar!
Somnade redan vid 9, herregud vad trött jag var!
 
Igår så var jag i båten hela dagen. Låg uppe på flyan och solade, underbart väder! Kom hem vid 5. Gjorde mig iordning och åkte till Therese. Vi hade middag med Ylva,Carolina,Zarah,Agneta, Bella och Siri. DEt var mysigt! Tyvärr var jag tvungen att åka redan vid 9 eftersom jag inte kudne få ledigt från jobbet :(
Jobbet gick bra iaf, var ganska lugnt. Stängde vid 2 och kom därifrån vid 3.
 
Vaknade vid 12 och vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag. Antingen blir det vara hemma och umgås med vänner eller åka ut med båten. Hmm får se vad jag gör..
 

För jag har tagit studenten, fyfan vad jag är bra!

Gårdagen var en av de bästa dagar i mitt liv! Kan inte förstår att jag har gått ut skolan!! Äntligen! Kan fortfarande inte förstå att det faktiskt har hänt, förstå att jag har tagit studenten!!!!
Vi började dagen med champagne frukost hos Emelie. Vi myste och drack fram till halv 10 då vi begav oss till skolan. I skoan var det riktigt segt. vi lyssnade på rektorn plus lite musik i en halvtimme resten av timmarna fram till 1 satt vi mest bara, Skrev i varandras mössor och umgicks. Kl 1 var det dags för utspring! Nästan alla i släkten och nästan alla tjejer var där och det kändes så bra!!
Flaket var så jävla grymt! Iaf första timmen, sen segade det lite men fortfarande så jävla kul! Dock jävligt irriterande att han stannade i huddinge c istället för skolan? Så blev en promenad för att hämta väska och mobil som var inlåst i skolan?!?! Höll på att få panik när ingen kom och öppnade! Efter en halvtimme kom iaf 1 lärare..
 
DE första gästerna kom vid 5 och sen droppade det in folk hela kvällen! Det var verkligen många som kom förbi och gjorde min dag underbar! Fick jättefina presenter och det var bra stämning hela kvällen. Blev lite för full och blev kvar hemma istället för att åka in till stan på slutskiva. Men de flesta var kvar ända till 4 imorse så det gjorde mig inget!
 
Underbar dag med underbara vänner och familj!

Dagens outfit


Helt galet!!!

Kan inte förstå att jag tar studenten imorgon!! Tänk att jag har gått i skolan i typ 13 år och nu är Det äntligen över!! Som jag väntat på denna dag, dagen då jag slipper all skit. Morgondagen kommer bli bäst!
Idag hade vi studentlunch. Skolan levererade för em gångs skull ganska god mat.
Åkte och mötte upp bästa Ylva som är hemma 1 vecka nu!! Vi hängde lite och prata hos mig innan vi åkte med min bror till skäris.
Var ute och sprang en sväng förut och nu är förberedelserna i full gång här hemma! Jag är klar med nästan allt jag ska göra så det känns bra!


3 juni

Kan ju inte påstå att skoldagen var speciellt jobbig. Vi hade mentor halv 10 för att gå igenom hur studentdagen kommer att se ut. Därefter hade vi hål fram till halv 2.. Då vi hade idrott och spelade kubb, rätt roligt ändå! Fick dessutom glass!
På håltimmen åkte iaf jag och Moa till skäris. Käkade lunch och tittade i lite affärer. Fick med mig en free bra hem så nu är utstyrseln till studenten helt klar!
Åkte ner med Therese till stallet, köpte med oss mat och hängde i cafeterian innan vi red.
Nu har jag och pappa precis fixat klart med alla kablar från tv:n så det ser bra ut.
Nu ska jag sova.
Godnatt


Fix och trix

Har varit full fart idag.
Vaknade vid halv 10 och tog det lugnt fram till 11 då jag åkte för att titta på sebbes match. När vi kom hem därifrån blev det baka pajer till studenten! Åh Gud vad goda dom är!
La mig ute i solen ett tag innan vi började fixa med hur borden ska stå på altanen. Vi har tagit fram alla glas, tallrikar och bestick.
Efter middagen blev det ut på en pw, var alldeles för varmt för att springa! Helt sjukt att vi hade 28 grader idag!! Underbart!


Middag

Kom precis hem och ligger nu nerbäddad i sängen. Är trots min långa sömn idag väldigt trött, så det var skönt att komma hem hyffsat tidigt. Har varit på middag hos Rebecca och firat hennes födelsedag.
Nu ska jag iaf försöka sova, hur det går får vi se. Godnatt


Gårdagen

Efter att jag varit i Skärholmen igår morse så åkte jag med Erica till hennes häst. Var där några timmar innan jag åkte hem. La mig ute i solen i några timmar innan pappa kom hem. Skjutsa ner honom till båten. Stannade kvar ett tag för att sola lite och äta middag med honom innan jag drog hem o gjorde iordning mig. Drog in till jobbet och kom hem vid 4 inatt. Somnade så fort jag la mig ner och blev väckt av mamma halv 2?! Så länge har jag aldrig kunnat sova!
Ligger helt utslagen med min kanin i soffan. Myser i regnvädret


Nattuppdatering

Sitter just nu på jobbet och har inte direkt så mycket att göra. Sitter i kassan vid ingången ikväll. Ganska roligt men inte vart så mycket folk nu på ett tag. Sitter inne i ett hål i väggen, ganska mysigt ändå! Börjar dock bli lite trött nu, märks att man inte sovit nått igår inatt..
Pratat med massa roliga människor haha, gillar att sitta här!


RSS 2.0