Shopping!

Hallu,
Gårdagen spenderades som jag sa med Zarah i skärholmen! Saknat henne<3
Fick faktiskt med mig några påsar hem!
- en rosa tröja-gina tricot
- svartblommig långärmad-cubus
- svart långärmad med vita ränder-JC
- vit spetskjol- JC
- Aprikosfärgat volanglinne- JC

Sen åkte jag hem och Emma och hennes familj kom! Saknat hene med, var typ nästan ett halvår sen vi sågs!<3
Fick även lite kläder av henne! Min lyckodag!
-2 jeansshorts
-2 bh:ar
- 1 volanglinne
- 1 klänning

Idag så vaknade jag halv 12, sköönt! Men gick inte upp först halv 2 typ, hehe..
Duschade och fixat iordning mig. Inget är planerat nu på dagen men ska träffa Jennie sen, länge sen!
Har även pratat med Carolina i telefon, och hon kommer inte hem först om typ 10 dar..
pussinuss



Träffa Zarah!

Hallu,
Vaknade halv 12 idag, väldigt skönt! Det var behövligt efter en natt med sån jävla mensverk att jag inte kunde sova..
Har hunnit duscha,sminkat mig,fixat håret och bytt om så nu ska jag snart iväg o träffa Zarah!
Vi ska åka till Skäris är tanken och förhoppningsvis så hittar jag något! Är väldigt shoppingsugen så man kan ju alltid hoppas på att man får med någon/några påsar hem!
Nu ska jag bära ut kaninen som somnat på min matta, haha han är så sööt!<3
pussinuss

Hemma!

Hallu,
Äntligen har jag kommit hem efter 4 veckor på sjön!
Vi låg ju som sagt redan i Trosa, så vi behövde bara packa ihop alla saker och sen åka hem. Men såklart så har det varit spöregn hela dagen och vi kom inte därifrån först halv 2.. Men skulle nog blivit ännu senare om jag inte skulle gjort allt det sista.
Vi har precis tittat på "Farsan", den var väll helt okej väldigt rolig på vissa ställen och ibland lite små tråkig men den är godkänd! Efter maten så ska vi se på Senaste Wallander filmen!
Borde ta tag i alla bilder oxå.. Men det får jag se fall jag orkar efter vi sett på filmen, för nu ska jag äta!
pussinuss

Trosa!

Hallu,,
Nu är vi äntligen i trosa! Så jag hoppas på att vi åker hem imorn!
Innan vi kom hit åkte vi förbi kråmö och åt lunch, min duktiga lillebror hade fått upp 6 stora abborrar!Men jag är ju inte så förrtjust i vitfisk så tyckte välln inte att det var någon höjdare.. Men ändå, sen är jag lite för blödig för att kunna äta sånt som man själv dödat..
Vi har legat ute på några kobbar nu sen senast jag skrev med ett par kompisar till mamma o pappa.
pussinuss


NYNÄS

Hallu,
Vi är fortfarande kvar i nynäs och dagen har tillbringats med farmor o farfar.
Resten av eftermiddagen har vi vart i båten,tittat på våra bästa år och vi ska snart äta.Händer in te mycket mer under dagarna.. men om 1 vecka eller mindre om jag har tur!
pussinuss

Nynäshamn

Hallu,
Vi åkte till nynäs idag. Gick lite i affärerna, inte för att deras utbud är särskilt stort.. Me hittade iaf en bh och ett par solbrillor!
Det har regnat nu i några timmar, första gången på hela sommarn!DEt ör ganska mysigt o sitta i båten då, vi har sett på en film och ska snart se på våra bästa pr tror jag. SEn blire göra iordning sig för att gå ut och äta.
pussinuss

Inblåsta

Hallu,
Klockan har precis paserat midnatt så får berätta vad som hände igår. Och det finns inte något speciellt intresant med det.. Vi är inblåsta på Utö,vilket jag inte har något imot! Men vi kanske ska försöka ta oss över till nynäs idag. Om det inte blir ännu mera blåst.För idag vare ett rent helvete man kunde knappt gå ut ur båten utan att blåsa bort! Och kallt var det oxå, första gången på en månad om inte mer!
Hoppas det blir varmt idag så man slipper gå i jeans..
Nu ska man väll snart försöka sova,
pussinuss

Utö

Hallu,
Nu är jag på Utö,underbart! Har vart ute och gått lite och sen inte gjort så mycket, mest bara härligt att vara här. Det är bara 9 dagar sen får jag äntligen komma hem!Åh gud vad jag längtar!!!!
Ska snart se morden i midsomer sen blire väll försöka sova.. Jag har ställt om dygnet helt så somnar inte föräns 3-4 varje natt.. Men men så fort man kommer hem så lär man väll få börja ställa om det lite till normal dygnsrytm.

Sandhamn

Hallu,
Har vart ute på några öar ute vid havet nu de senats edagarna och inte haft någon motagning..
Idag är vi tillbaka på Sanhamn, woho!! Men vi kom rätt sent och ska åka efter lunch imorn förmodligen.. Men är iaf en liten stuund!
Idag fyller Carolina år, grattis igen bara 1 år kvar till du är 18 nu!<3 Så satt o snacka med henne i 40 minuter idag, haha det blir så när man inte träffats på ett tag!
Blir inte mycket intresantare så,
pussinuss

Hemlängtan

Hallu,
Woho har landström så nu kan jag ägna dagen till att sitta vid datan.. Åh jag har sån hemlängtan skulle göra vad som helst för att komma hem! Orkar inte med dehär i 2 veckor till!!
Just nu är vi på möja, vi ska ut på resturang ikväll men annars så händer inget..
Funderar på att ta och ladda in bilderna från kameran, får se om jag orkar det lär ta ett tag med alla bilder jag har!
Aja nu ska jag komma på något att göra,
pussinuss

Sol o bad i pool

Hallu,
Gårdagskvällen spenderades på Sandhamns värdshus. Där efter satt vi utanför seglar hotelet och lyssnade på musiken som kom uppifrån puben. Där var det en dj som spelade asbra musik med såklart var det 23 års gräns  för att komma in där?!:O Man tycker iaf 18 men men.. Jag lyckades iaf smugla in mig där och kunde dansa e stund!
Idag vaknade jag väll vid 10 av att vår kära vän kom för att berätta något för pappa och han pratar inte så lågt.. Gick upp fixa iordning mig och gick till poolen där jag har legat och stekt hela dagen! Nu börjar jag faktiskt se ut som en pepparkaka på riktigt,asnice!
Vi ska snart åka härifrån, tyvärr! Åh jag vill verkligen ara kvar älskar dehär stället! men såklart så vill inte mamma o pappa det och dom vägrar ju lyssna på att jag vill vara kvar..
Nu ska jag se på våra bästa år innan vi åker,
pussinuss

Sandhamn

Hallu,
Äntligen är vi i Sandhamn! Höjdpukten på hela båtsemestern typ. Har gått runt och titat lite och just ätit. Egentligen så äre inte så mycket som händer mer än att det är snygga killar överallt, haha! Nee men det är bara mysigt att vara här.
Som ni märker så har jag verkligen inget vettigt att skriva om eftersom det inte händer ett skiiit..
pussinuss


Robin trivs iaf väldigt bra!:)<3

Båtliv

Jag sitter på ett berg med solen stekandes i ryggen. Framför mig ser jag horisonten,det närmsta land är Gotland som man inte kan se på långa vägar. Jag sitter här och tänker och har gjort i snart 2 dagar. Så fort jag får tid så sätter jag mig där, vill komma bort från alla båtar+besättningen. Jag vill hem, jag vill träffa alla mina vänner, jag vill vara omgivingen där jag trivs som mest,stallet. Egentligen så spelar stall inge roll bara att få vara i ett stall gör mig lugn o trygg. Jag skulle just nu vilja vara ute hos Rut, bara få vara där ute och kunna rida ut och bara glömma allt annat. Många tror att det är så härligt ute på sjön men det är det inte i längden.. Sola och äta det är typ det man gör och hur kul är det på en skala 1-10?
Jag vill hem, jag har sån hemlängtan! Men såklart så lyssnar inte mina föräldrar så jag måste vara kvar i 2½ vecka till..
Jag har inte så mycket att skriva om därför inga inlägg men hoppas ni alla har det bra!


ni kommer alltid finnas i mitt hjärta och mina tankar<3

Utö

hallu,
Vi åkte bort till en kobbe där vi fikade och solade ett tag på eftermiddagen. När vi kom tillbaka så hade några kompisar till familjen kommit så vi har umgåts med dom hela kvällen. Vi var uppe på utövärdshus och åt och satt sen och tittade på VM finalen ute i en park typ. Jag är inte intreserad av fotboll men vafan man måste ju ändå se finalen och Spanien vann, woho!!!! 1-0  och de gjorde mål i slutet av förlängningen! 
Aja nu pratar vi inte mer om de, jag ska titta på våra bästa år innan jag somnar,
pussinuss 

30 grader

hallu,
Igår så låg vi ute på lacka. Solade,läste och "badade" hehe asså det är helt sjukt jgág har blivit så rädd för vattnet jag vågar knappt gå ner för stegen för att doppa mig, jag undrar vad som hänt.. Aja det kanske går över så småning om, vem vet?
Idag¨åkte vi till Utö, woho!! Älska utö asså! Har iof inte kommit ut från båten en med tanke på att det är 30 grader och vindstilla ovh gå runt här då känns inte som någon jätte bra idé.. Men så fort värmen börjar ge med sig så ska jag gå runt! Skriver kanske senare fall något intresant hände.
pussinuss

9 juli

Hallu,
Åkte hemifrån mig vid 8 tiden imorse för att vi kanske skulle kunna komma dit i tid! Tur som vi hade så flöt allt på bra och vi kom till stallet halv 10, tack bussschafören som stannade precis utanför stallet!
Vi fixad eiordning Rut och sen skulle vi rida iväg, vilket gick sådär.. Vi kom ner till hörnet på hagarna, från stallet upp till agneta tog det mer än 40 min bara för hon vägrade att gå framåt! Jag fick iaf min vilja igenom och kom dit och kunde själv vända innan hon började hålla på! Ibland blir jag lite trött på henne asså..
Vi kom därifrån i tid så vi hann med bussen och kom hem nu, sjukt skönt!
Nu ska jag bara ta det lugnt och sitta o titta på tv innan mamma kommer hem och vi ska åka till båten..

Sommar,sommar o sol

Hallu,
Dagen har för det mesta tillbringats på bussen eller pendeln.. Men som tur var hade jag Carolina med mig!<3 Kan inte fatta att det alltid dyker upp en jävla massa saker just när jag åker! Idag så kom vi till handeln sen fick vi ta oss därifrån med buss till västerhaninge och där skulle vi sen ta ersättningsbus till hemfosa. Men såklart så var bussen försenad och kom till nästa tid som var 1 timme senare.. Kul när det bara finns 1 buss som går ut dit..
Vi kom iaf fram 2 ½ timme senare.. Det är tur iaf att man är påväg mot något roligt så man inte tappar humöret allt för mycket!
Vi fixade iordning Rut och red sen en sväng. Eller ja vi red så långt vi kunde innan hon inte ville gå längre.. Fick hoppa av typ 3 gånger och leda henne en stund innan jag kunde hoppa upp igen.. Ibland kan man verkligen bli tokig på henne,haha<3
Vi åkte sen förbi Agneta men ingen var hemma så får väll hälsa på där imorn ist!:)Åkte sen hem som tur va så gick bussen o pendeln när den skulle och vi kom hem i hyffsad bra tid! Cyklade hem hit åt lite glass och snackade en stund innan Carro åkte hem. Imorn så ska hon följa med mig oxå, atck så mycket snällt att du vill vara sällskap!<3
Nu är mamma påväg hem med Sushi,yummie!
pussinuss

Kväll ute på landet

Hallu,
Soligt och varmt hela dagen, askönt! Solade i 3 timmar typ sen åkte vi hemåt. Mötte upp Jennie påväg hem och hon och jag åkte ut till Rutan! Hon hade bytt hage igen så  fick gå aslångt för att hämta henne för hon stod längst bort i hagen med gräs som gick upp till mina höfter typ! Åh känner hur det bara kryllar med fästingar på kroppen!
Gjorde iordning henne och sen red vi upp och hälsade på Agneta och stog och snackade med henne ett tag, red sen ner på vallen och skrittade och travade lite på övertaggad häst,men äen irreterad på alla mygg o bromsar.. stackarn tycker verkligen synd om hästarna såhär års!
Red tillbaka och fixade med henne innan vi åkte hem, kom väll hem för lite mer än en timme sen,mysig kväll!<3

Eclipse

hallu,
Såg eclipse igårkväll och den var så jävla bra! Åh vill inte att det bara är 1 film twilightfilm! Robert och Taylor är ju inte annat än snygga, man typ döör ju! fast alla i serien är ju iof väldigt snygga,fast ingen slår dom två!
Idag har det inte hänt mycket utom att jag läst ut ljudet av ditt hjärta! Så man kan väll säga att det blev ett twilight inlägg dehär, haha!
pussinuss





eclipse

Hallu,
Sitter just nu hemma hos mormor o morfar och ska snart äta thaimat! Sen ska vi gå och se på bio, jag o mamma ska se eclipse!! Snacka om att jag längtar!
Idag har det inte hänt så mycket, vart ute och gått med robin i sele,tittat runt i affärer och fikat typ.
pussinuss

Nyköping

Hallu,
Som jag berättade igår så är vi i Nyköping idag! TRäffade mormor o morfar och har gått på stan och ätit lunch med dom. Jag köpte faktiskt några grejer!
* svart lite kortare kavaj-H&M 199:-
* röd/vit randig t-shirt-H&M 50:-
* solpuder-H&M 59.50:-
* svarta tights,lite ormskinsaktigt mönster- Cubus 149:-
Imorgon så ska jag gå och titta i hästaffären och sen kanske gå en sväng till på stan, man kan alltid hitta något nytt!
Nu ska jag titta på våra bästa år och det är äll så kvällen kommer att roas, haha.
pussinuss


Kom in!

Hallu,
Glömde säga igår att jag kom in på mitt första handsval till gymnasiet,woho!Skönt att ha det säkert lixom! Bärjar 23 augusti så det är ju jävligt nice!
Blåste mer idag än igår så var inte lika skönt att sola men blev en stund iaf.. Hoppas att man blir skit brun under sommarn nu,vore ju nice att träffa alla nya klasskompisar när man ser lite fräsch ut och inte kritvit!
Imorn ska vi in till nyköping och träffa mormor o morfar! Kanske gå och se eclipse oxå, om dom har någon biograf där men det borde dom väll ha? På måndag blire titta i affärer för det är väll inte öppet på en söndag..
Nu ska jag ta en alvedon för mensverken och sen blir det försöka sova,
pussinuss

soool

Hallu,
Idag åkte vi ut till någon ö utanför nyköping, helt vinstilla iviken där vi ligger och på andra sidan är havet rätt ut! Har varit jätte varmt idag och har solat precis hela dagen. brände mig dock lite på ryggen men så småningom blir det brunt så. Annars så känner jag mig faktiskt som en pepparkaka!
Imorn blire samma väder så det blir bara att schteeka på ännu mer!
pussinuss

Stendörren

Hallu,
DE senaste 2 dagarna har vi legat ute i stendörren. Har inte mycket att skriva mer än de, det är inet som att det händer så mycket här ute.. Hänger mest med min lillebror och lilla Robin<3 Jag tyckte mamma sa att imorn får man reda på gymnasievalet! Åh är lite nervös, hoppas att jag kommer in!
Nu äntligen har jag fortsatt att läsa i sista twilight boken, jag ville inte veta vad som skulle hända när jag slutade sist så jag bara la av, men nu har jag tagit tag i den igen så nu kommer jag aldrig sluta läsa även fast jag på ett sätt vill det..
aja vi hörs pussinuss

RSS 2.0