Jobbintervju

Uppe tidigt imorse för att skjutsa pappa till jobbet. Åkte sen på intervju. Den gick bra och det är nog ett roligt jobb men det är ett säljarjobb med bara provision.. Så det är lite riskabelt att inte ha en fast lön när jag ska skaffa häst.. Men det är nice arbetstider och verkar roligt så jag vet verkligen inte vad jag ska välja! Men får ta helgen till att fundera. 

Provjobb

Började jobba på cafét 10 imorse och skulle privat i 2 timmar men helt plötsligt så var kl 2?! Det gick jätte bra och var sjukt roligt! Kassan var inga problem att lära sig och inte kaffemaskinen heller, så har nu gjort min första egna latte! Det ända svåra är att lära sig alla namn på bakelserna o så men det kommer såsmåningom. Alla som jobbar där är jätte trevliga och det känns bra redan efter en dag. Chefen tyckte jag var perfekt för jobbet?! Roligt att höra så ska tillbaka nästa vecka så får vi se mer då! 
Men har ett till jobb pågång som jag ska till imorn, så vi får se vart jag hamnar! Från att ingen har hört av sig från jobb så har jag nu 3 samtidigt, så det är roligt! 



Jobb pågång

Igår var jag i stallet hela dagen, red och hängde. 
Idag jobbade jag i stallet på förmiddagen, sen åt jag lunch med Zarah. Tittade i lite affärer i skäris och även så har jag varit på intervju på ett café. Ska dit och prova lite imorn så vi får se. Har även 2 till pågång nu så känns bra! 
Nu på Kvällen så har jag hängt med mamma, vi har åkt runt i lite affärer och handlat mat. Nu ska jag snart krypa ner i sängen o titta på tv men först hämta sebbe på träning! 

Presenter från Mallorca

Mina föräldrar kom hem från Mallorca idag. Skönt att ha dom hemma igen även fast det är skönt att vara själv ibland. Mamma hade köpt med sig fina kläder till mig!! Bästa! Lite tröjor och underkläder. 





Café opera

Utgången igår var bra! Vi förade hos mig till 10 och mötte sen upp siris kompisar i stan. Vi velade fram och tillbaka men det slutade med att vi hamna på café opera. Jag hade sjukt roligt hela natten och slutade aldrig dansa! Mycket folk, bra drag och snygga killar! 
Fick inte så mycket sömn dock, vaknade redan vid 7 och kunde inte somna om.. 
Har inte gjort så mycket annars idag. Ätit lunch med sebbie i Skärholmen men annars har jag bara degat på soffan. 

Utgång ikväll!

Efter frukost så tog jag mig ner till stallet och red. Läs mer på www.vanessassdressyr.blogg.se .
Handla med mig lite mat påvägen hem och nu ligger jag nyduschad i soffan.
Ikväll blir det utgång med Agneta, Carolina och Siri! Börjar med att föra hemma hos mig sen får vi se vart vi hamnar! Sjukt taggad iaf!
 

Fredagsmys

Efter lunch åkte jag hem till mormor o morfar. Var kvar där hela eftermiddagen och hämtade sebbe i skolan när han sluta. Vi handla med oss mat o gott hem och har haft fredagsmys tillsammans. 
Nu ska jag titta vidare på idol. Btw Kevin är sjukt snygg.

Mat

Har mest hängt i stallet den här veckan. Världens bästa plats. Händer inte så mycket mer intressant i mitt liv för tillfället därför dålig och tråkig uppdatering. Bästa med dagen var iaf phad thaien jag köpte till middag!! Åh den är så god att jag skulle kunna äta hur mycket som helst! Men eftersom de är så sjukt mycket mat så har jag kvar till lunch imorn, längtar redan!! Haha detta blev tydligen en matblogg.. 


21 oktober

Igår var en typisk söndag. Tog det lugnt nästan hela dagen. Åkte och red en sväng på dagen men annars så tittade jag på film hela dagen. Bästa kvällsprogrammen som går på söndagar nu, solsidan, hellenius hörna och bron!
Imorse red jag igen och vart kvar i stallet hela dagen. Nu ska jag hoppa in i duschen och ta något att äta.
 
 

Partey

Gårdagen var både bra och dålig. Det dåliga var att vi inte fick in hästjäveln i transporten påväg från träningen, så efter 1 1/2 timme och en uppstressad häst var det ingen idé att försöka mer. Så Zarah får gå med henne hem.. Tur att det ändå ligger någorlunda nära.. Blev då sjukt stressigt när jag kom hem halv 6 och gästerna skulle komma 6.. Men med trevligt sällskap och sen en utgång med Pontus och Carolina så avslutade kvällen på bästa sätt! 




Stallvecka

Jobbade i stallet igår och på kvällen blev det fredagsmys framför idol! Somnade tidigt och ska snart iväg till stallet igen för att följa med Zarah på programträning. Ha en bra lördag! 

Godnatt

Jobbat i stallet på förmiddagen idag men hängde kvar med Agneta tills 3. Har tagit det lugnt resten av dagen och nu blir det sova, ska upp o jobba imorn igen. Godnatt 


15 oktober

Var i stallet nästan hela dagen igår. Red på morgonen och hängde sen kvar. Var även nere en sväng nu på morgonen och jobbade lite. Nu håller jag på att göra mig iordning för att först åka hem till mormor o morfar och sen åka till Wallmans o jobba. 

Västerås

Vart en trevlig liten roadtrip! Det var min familj och 2 tills föräldrar som var där. Vi hade jätte trevligt och blev ganska sent, så är rätt trött nu men då somnar jag förmodligen tidigt idag! Tyvärr blev det ingen vinst för killarna men vi blev 3:a iaf. Kom hem vid 3 och har legat död sen dess. Nu väntar jag på bron! 


Fotbollscup

Sitter på ett hotellrum i Västerås. Min lillebror har cup här så är här för att heja! Än så länge har det gått bra, vinst i alla matchen och i sin grupp så det är roligt! 
Nu ska jag snart göra mig iordning för en galen kväll! Haha eller inte.. Men lite skoj blir det iaf! 

Greys har börjat igen!

Åhh greys började igen igår! Som jag längtat, gjorde hela min dag!
Idag har jag bakat drömrulltårta, den blev helt okej, lite kladdig..  Men god iaf! Annars har jag mest suttit i bilen. Skjutsat och hämtat pappa från jobbet och samma sak med sebbe till o från träning. Tur att jag gillar att köra bil! 



Jobbat i stallet

Åkte ner till stallet vid halv 11. Hjälpte Zarah lite innan lunch. Själv började jag jobba vid 1 och slutade 5. Allt har gått bra men är helt slut i huvudet och kroppen nu. Sov typ ingenting inatt, assegt.. Somnar nog närsom helst nu.
Godnatt 

7 oktober

Har varit i stallet hela dagen. Red i morgongruppen och blev kvar sen. Hjälpte till i stallet, hängde med Siri och Pernilla o tittade när dom red nu på kvällen. Imorn ska jag tillbaka dit för att jobba, så därför ska jag sova nu. 

Helgen

Har inte gjort så mycket i helgen. Träffat både mormor o morfar och farmor o farfar. Har även hunnit träffa Pontus! Var ett tag sen så det var roligt! Annars har jag inte gjort så mycket. 


Kanelbullens dag

Har inte gjort så mycket senaste dagarna. Idag har jag bakat bullar eftersom det är kanelbullens dag, sjukt bra dag enligt mig! Har haft mysmiddag med familjen och därefter åkte jag hem till Therese för en spakväll! Gjort hårinpackning med majonnäs och avokado?! Sjukt äckligt men det sägs funka så.. Ansiktsmask, fotskrubb och någon handgrej. Man känner sig fräsch nu iaf även fast alla grejer var sjukt äckliga att ha på haha. Vi hade det mysigt iaf! 





Grattis morfar

Grattis till morfar som fyllde år idag! Jag, mamma och sebbe åkte över till dom efter lunch för att fira honom med tårta. Det var mysigt! 
När vi kom hem därifrån blev det direkt lägga sig och vila lite.denna förkylning vill verkligen inte ge sig, helt slut i kroppen.. 
Nu ligger jag nyduschad i sängen med nya lakan, härlig känsla! 



RSS 2.0