Tråk söndag

Hallu,
Åkte till mormor o morfars nya lägenhet idag för att titta och lämna mixto, kommer sakna honom!<3 Tycker så synd om honom han är helt stirrig nu för att han inte är "hemma" åhh stackarn som måste flytta!
Åkte därifrån vid 2-3 och sen har jag inte gjort mycket..
Har Inte något intressant att skriva om så,
pussinuss

Stallet

Hallu,
Skolan idag var chill, vi titta på film på 3 av 4 lektioner så det var nice.
Åkte sen till stallet! Åh fyfan vad jag längtat, har inte vart dr på 1½ vecka, har typ inte vart borta så länge sen thailand förra året!
Var med Pernilla,Åsa,Therese,Zarah och Tarkan på eftermiddagen och sen så rykta jag på Hallon<3
Red sen och det gick åt helvete.. Aja ska inte försöka ta åt mig men det går ju inte så jätte bra..
Nu ska jag titta på resten av Hitta nemo och sen let's dance och sen solsidan! Sen blire sova och upp och åka med Åsa imorn bitti,
pussinuss


onyttigheten själv..

Hallu,
Sitter just nu och lyssnar på världens bästa Nick<3 LYssnar på högsta volym för att slippa alla andra tankar..Men jag är ju bästa på att lyssna på sorliga låtar så går väll lite sådär..
Har haft värsta träningspasset med både styrketräning och uppvärmingar på gympan och sen ut och gick i 50 minuter med mixto så jag känner mig jävligt duktig! Men dessvärre så åkte lite kladdkakssmet ner i magen.. faan mig kan jag inte bara sluta med alla jävla sötsaker! Ska försöka skita i att ta något mer gott idag, det får duga med bara juice! Sen blire mer träning, blir deprimerad varje gång jag äter något onyttigt men jag är beroende så jag kan verkligen inte sluta! Åhh blir så jävla trött på mig själv..
Nu ska jag titta på greys, pussinuss.



Håltimme!

Hallu,
Har håltimme nu, jävligt nice! Så har bara tre lektioner kvar sen. På matten ska jag göra mitt prov som jag skulle gjort igår men inte blev av.. Har gjort so-provet nyss och jag hoppas jag får minst ett vg iaf. Kändes rätt bra det var ngr ord på g-delen som jag inte kunde men på vg-mvg delen gick det bra! Hoppas jag iaf..
Nu så ska jag titta vidare på tv och sen gå ut med mixt och sen tillbaka till skolan,
pussinuss

Inte vart världens bästa dag idag.. Jag förstår inte hur mycket du påverkar mig, du betyder så mycket för mig och jag kan inte släppa taget.. vill bara veta varför du gör såhär mot mig, jag krossas och har inte ork att resa på mig igen..
Jag saknar min samantha så sjuukt mycket hon har snart varit borta 1 år och jag kan inte förstå det, tårarna kan inte lsuta rinna, du betydde så mycket för mig du var mitt allt i nästan 5 år! Men nu har du varit borta i 1 år </3 jag älskade dig och kommer alltid göra det för du var det bästa som någonsin har hänt i mitt liv<3 Och jag kommer alltid minnas våra 5 år tillsammans, dom var de bästa i mitt liv, alla minnen jag har med dig!<3

Vårjacka

Hallu,
Var somsagt först hos tandläkarn idag. Dom lyfte på min tandställning som jag har bakom mina tänder och rengjorde, inte så mycket mer så det var skönt.. Åkte sen till skäris och köpte en vårjacka! Hitta tyvär ingen bild på den men den är mörkblå och är från H&M.Nu väntar man bara på våren,som aldrig kommer komma..Köpte även hårspännen och ny mascara.
Åkte hem plugga och sen åt jag middag och nu gör jag ingenting..
Pussinuss

"Ledig"

 

Hallu,
Eftersom att vi skulle ha frilufsdag idag och jag skulle gå promenad runt långsjön så fick jag vara hemma för att jag fortfarande inte är frisk! Jag mår faktiskt bättre nu och hoppas vara frisk till fredag, vill rida nu!!! Börjar få liite abstinens! Dage blir vila fram till lunch, fixa iordning mig, åka till tandläkarn, åka till skäris och sen hem och vila/plugga.. Har matteprov imorn hoppas det går bättre än för alla andra som gjort de, dom sa att det var jätte svårt.. Måste även plugga till so-provet på torsdag.. Men sen äre sportlov!!
Ne men nu ska jag försöka få fram gårdagens avsnitt av våra bästa år,
pussinuss



appropå ingenting, vart tar dom här fåglarna vägen på vintern? haha


Doktorn

Hallu,
Åkte till doktorn imorse. Dom sa att det inte var något utom att jag har slemhosta typ..som om jag inte redan visste det! Suck men jag mår iaf lite bättre idag och var tvungen att gå till skolan för att se vad jag missat, har ju faktiskt vart borta en vecka från skolan så.. Hade bara 3 lektioner idag vilket var väldigt nice!
Borde plugga matte och so, har prov i båda i veckan, men jag orkar inte jag kan inte koncentrera mig..



Mixto<3

Hallu,
mår bättre idag, men är fortfarande inte helt frisk.. åkte iaf med pappa till mormor o morfar för att hämta mixto! vi ska ha honom hela veckan typ eftersom dom håller på att flytta.. jag vill inte att dom ska flytta jag älskar deras hus,deras område..usch kommer sakna att vara där!
Har inte mycket att skriva så det blev bara såhör kort och onödigt..


börjar bli galen på att vara sjuk..

Hallu,
Hemma idag igen då.. Känner mig lite bättre men är fortfarande helt borta, orkar ingenting! Usch vill bli frisk nu, har vart hemma sen i tisdags och då har jag legat död i soffan.. Har inte vart såhär sjuk på väldigt länge. Visst det är jävligt nice att vara hemma från skolan och jag längtar inet tillbaka dit! Men jag saknar stallet och vännerna där sjukt mycket!
Menmen snart blir man väl frisk..Idag har jag faktiskt orkat mig att plugga lite, det är ju alltid något.
Har tittat på en film, Fame en ny veriasion av den. Den var jävligt seg så rekomenderar den inte.. Har flickvänner rån förr kvar att se. Tittar nog på den innan middagen och sen blire väl melodifestivalen ikväll med ben and jerrys och marabou!<3
pussinuss


ingen ridning..

Hallu,
Sju idag oxå.. Vilket betyder att jag inte kan åka till stallet och rida.. Jag som var så taggad på de, gick så sjukt bra i måndags! Men ne det blev hemma idag oxå + att jag inte får jobba imorn, men det förstår man när man pratar med mig. Har nästan ingen röst kvar och hostar hela tiden, lite feber orkar typ inet stå upp och förkyld.. Usch var länge sen jag var såhär sjuk..
Ska snart försöka ta mig till duschen,man känner sig ju inte jätte fräsh när man är sjuk..


Beck

Hallu,
Hemma idag igen.. Har inte sovit något inatt typ. omna halv 11 kanske vilket var skönt! Men sen vakna jag halv 1 och kunde inte somna först vid 3 typ.. fick världens hosta så fort jag la mig ner så fick försöka somna sittande..
Vakna ändå 9, förstår inte varför man vaknar så tidigt när man kan sova länge..
Har faktioskt vart ute ett litet tag hos robin idag, så jag fick lite frisk luft..
Ska sätta på beck nu!
pussinuss

Sjukstuga

Hallu,
Sjuk idag med.. Har inte ont i halsen men det är jobbigt att svälja för det känns som jag ska kvävas och sp har jag hosta.. Men men skönt att vara hemma idag igen! Visst jag missar att åka till stallet, men ändå, jag klarar faktiskt av att vara där en gång mindre i veckan om det behövs.
Ska om ett tag gå och se fall jag hittar något lättätet, kanske glass(a) haha ne men får se vad som finns..
Snart så bärjar våra bästa år,woho! Efter är det top model, iof så såg jag det avsnittet igår men ändå,älska top model!
pussinuss



Sjuuk..

Hallu,

usch asså jag har vart hemma idag för att jag hade så gryymt ont i halsen imorse kund einet sova något inatt för jag inte kunde svälja..
Har bara tittat på tv hela dagen typ och skrivit min so-läxa faktiskt! Borde pluggat matte men den boken är kvar i skolan.. Men även fats det är tråkigt att vara hemma så älskar jag de! Jag älskar att slippa skolan och alal lektioner och slippa vara i en omgivning där jag inte trivs..
Aja har inet så mycket mer att skriva..
pussinuss

presenter

Mina födelsedagspresenter:
* dollar
* presentkort från gina tricot
* choklad och geléhjärtan(a)
* liten väska
* sminkväska
* örhängen
* randig långärmad tröja
* ska beställa kläder från internet
* presentkort från lyckås (från vännerna,tack!!<3)
* sen vare ngt mer men kommer inte på vad


Fyller år idag!

My birthday today!

<3

Glad alla hjärtans dag!<3

Släkten kommer

Hallu,
Vaknade typ vid kvart över 8.. fast det var ändå nice, för jag somna halv 11 igår!! Plugga lte så behöver bara fixa lite ikväll, sen är allt klart!
Idag kommer min släkt hit för att fira mig, eftersom jag fyller år imorn och jag ska till stallet då så firar vi mig idag!

Bio

Hallu,
Åkte med Åsa till stallet imorse<3
Pluggade lite engelskablev inte mycket av.. men ändå! Var med Ylva mest hela dagen, men även Carolina<3
Åkte hem sen vid 3, bytte om,fixa iordning mig och åkte sen till heron. Mötte Therese,Zarah och sen kom Ylva och Carolina<3 Köpte godis och mat och gick sen in på bion. vi såg valentines day, med många snyggingar! haha den var väl helt okej, en bra kärleksfilm.

Fredagsmys

eHallu,
Kom inte till stallet först 20 i 3 idag! haha Åsa ringde och skällde ut mig för att jag inte var där 2, haha sötis!
Gjorde inte så mycket spenderade eftermiddagen med Therese,Amanda,Kajsa,Åsa,Ylva,Carolina och Zarah<3
Red sen på Hallon och det gick faktiskt väldigt bar, liet spänt ibland men väldigt nöjd ändå!<3


Går i sömnen..

Hallu,
Började Halv 9 idag med upssatsskriving i nationella.. Jag skrev ett brev till statsministern typ. Jag satt i 2 ½ timme och skrev! Förstå att jag är helt lost i mitt huvud, kan inte tänka alls asså.. Ska ta det lugnt hela kvällen, hoppas somna tidigt!
Hade sen även min idrottsuppgift och ja det gick bra tyckte jag! Sen när han snacka med mig, han ba du skulle pushat dina vänner mer och tittat mer rätt fram, men vafan jag höll full koll på att räkna stegen! Så jag fick bara vg- på det! asså åh och han ba ja du kan bara få vg+ när jag tittat alla dina analyser! Faan vad jag rä sur på han! Vem fan vill ha vg+, man vill ju ha mvg! så jävla pissed off på han!! Jag gjorde faktiskt jävligt bra ifrån mig..
Nu ska jag baka något till stallet imorn och sen bara ta det lugnt..
pussinuss


Min finaste ängel<3


.

Hallu,
Emma kom till skolan idag, wiie!<3 Måste träffas snart igen!<3
Åkte sen till stallet, där jag hjälpte jennie med att mocka och så, sen plugga jag lite engelska..
Satt där uppe med Zarah och Rebecca och åt köttbullemacka, yummie! Har inte gjort speciellt mycket idag,men skönt det.
Imorn äre nationella, skriva uppsats.. sitter från 8.30-11.10.. Tur att man får ha med sig något att äta!
Ska även ha min idrottslektion..

3 dagars rapport

Hallu,

I söndags så var jag och leta efter garderobdelar typ hela dagen, haha vi hittade typ inget först vid typ 2.. Vi åkte hem skruva ihop den och det blev sjukt fint! Får plats med mycket mer nu, nice nice new york here I come!!!

Igår så åkte jag till stallet efter hemkunskapsprovet, hoppas det gick bra. Pernilla sa att jag,tarkan och Erika skulle ta bort all snö på transporttaket och döda torvbalen.. Fyfan asså jag höll på i över 1 timme och när tarkan och erica red så hjälpte johanna och zarah mig, så vi blev tillslut klara!
Red sen och det gick ganska br, hon var lite över pigg men rätt bra.

Idag så har jag skrivit min so-läxa,pluggat in mitt idrottsprogram och sen typ städat på rummet. Inte så mycket..

06-02-10

Hallu,

Kom till stallet typ halv 10. Snacka med Therese o Carolina en stund det var dom som jobba i stallet<3
Gick sen upp med Ylva till cafeterian och meningen var att jag skulle plugg men det är lite svårt när det är proppfullt där så jag kunde inet direkt koncentrera mig.. Satt där uppe till halv 3 kanske sen så gick jag ner och var lite social i stallet. Hann faktiskt med att städa skåpet oxå, så nu ser det rent ut! Får se hur länge de håller bara.. haha! 
Imorgon så kanske jag och pappa ska fixa min garerob, woho äntligen så kommer den bli snygg och ja jag kommer få lite mer ordning förhoppningsvis om det inte blir tvärt om vilket jag inte hoppas på...
pussinuss


 

Galoppa i snön!

Hallu,

Kom till stallet typ halv 2 idag, nice!
Vid 2 så red jag ut på Puffy!!<3 och Pernilla på Mona och Åsa på Frasse! Vi red ut och trava och gallopera i djupsnön! Skit mysigt vare! Vi galoppera så att skydden yrde haha!
Första skyddet vare mona som tappa och ingen orka hoppa av, och eftersom jag var längst och hade minst ponny så fick jag leka "horseball" haha så jag kunde ta upp skyddet från marken, haha fyfan vad dom skratta!
Sen så kom vi tillbaka och då hade mona tappat sitt andra skydd och puffy sitt ena-.- haha så jag och pernilal red ut och leta efter dom, vi hittade en av 2 så det är ju alltid något!

Sen så plugag jag lite hemkunskap och sen så skulle vi rida. Eftersom Åsa ridit ut på hallon tidigare så fick jag rida på sarras! Han var aspigg när vi red på ängen och sen när vi gick upp i paddoken så var han fortfarande pigg men asså dtet var sjukt kul att rida på ponny, åh vad jag saknar de.. De gick faktist väldigt bar för att bara ridit på honom 2 ggr! Men fyfan vad stark han var! Men det var skit kul, han är så fin!




Planering

Hallu,
Vart i skolan fram tills 2 idag, skönt.
Gick hem har bakat kladdkaka(a) och pluggat både spanska och so så har inget mer för dagen utom att typ läsa igenom so:n igen!

Här kommer en lite skolplanering:

V. 5

Mån:

Tis:

Ons:
[x] Engelska gramatik

Tors:

Fre:
[x] Lämna in so nyhet
[ ] Redovisa en annan nyhet
[ ] So-läxförhör
[ ] Kunna sydamerikas länder + huvudstäder

v.6

Mån:
[ ] Hemkunskaps prov

Tis:
[ ] Nationella i Svenska

Ons:
[x] Lämna in Engelska text

Tors:
[ ] Nationella i Svenska
[ ] Hålla idrottslektion


Plugg onsdag

Hallu,

Kom hem från stallet för ungefär en timme sen. Hoppa in i duschen och nu är jag äntligen varm igen, var blöt på hela benen sen jag gick till stallet med tarkan i hur djup snö som helst -.-!
Hjälpte till att göra iordning lite hästar + att jag fodrade. Gick sen upp för att plugga. Hann göra klart engelskan + läsa so och försöka lära in sydamerikas karta.. Ska fortsätta med de nu.
Nu ska jag försöka plugga lite till sen blire titta på tv och sen sova.. eller ja försöka!

Lunchrast

Hallu,

Sitter nu hemma på lunch och ska snart gå tillbaka.
Ska efter skolan åka till stallet o träffa kompisar<3
Måste även plugga, usch jag orkar inte med skolan och allt pluggande!
Det här är världens tråkigaste inägg men aja om ni läser avgör ni själva,
pussinuss

Lååång dag

Hallu,

Igår så åkte jag till stallet direkt efter skolan. Var med Ylva typ hela eftermiddagen och pratade om allt från himmel och jord<3
Sen så red jag och det gick faktiskt sjukt bra! Äntligen asså, så nöjd!

Idag vare lååång skoldag med 6 lektioner och 40 min lunch... sen hem och pluggat.. plugga från 3- halv 6 typ..
Blir ännu mer plugg imorn, usch vi har så mycket nu och blir skit stressad och har massa annat i tankarna och kan inte koncentrera mig på ngt..

RSS 2.0