Helgen

Hallu,

Lördagen:
Åkte med Åsa imorse<3 Pluggade när jag kom dit och plugga i typ 1 timme innan jag hjälpte marianne med att göra semlor och lite annat smått, duktiga jag!
Satt där uppe som vanligt och pluggade till och från hela dagen. Lyssna på musik och var inte den socialaste kanske men det var inte min bästa dag, mycket i tankarna dygnet runt..
Åkte iaf med Jennie och Therese till hööks och kvantum sen innan jag åkte hem.

Emma och hennes familj kom sen vid 5. Skönt att träffas igen, hon ska komma till skolan på tisdag<3 Skönt att ha någon där som betyder<3 Kan faktist inte fatta att vi vart vänner i snart 16 år! Fick snacka av mig om det som hände i veckan och det var skönt, behövs men ändå så kan jag inte få bort det ur mina tankar tänker på det dygnet runt och blir lika ledsen varje gång..
Hon gick typ halv 9 för hon skulle träffa Robin och jag gick väll och la mig vid 11 och somna direkt, ovanligt nog!

Söndag:
Blev väckt vid 9 idag, iof gjorde det inget för jag halvsov bara. Iaf så fyller pappa år idag så vi firade honom med paket och stor frukost.
Har gjort min so läxa nu och ska göra idrottsläxan idag, men sen blir det inget mer, orkar inte..  
Min söndag blir inte mycket roligare än såhär men jag bryr mig inte, jag hatar söndagar.. 


Fredag

Hallu,
Idag så vare skolan bara till kvart över 1 typ, nice! åkte sen till stallet och fick pulsa genom snön.. usch!
Gjorde inte så mycket var lite med åsa, sen så satt jag i cafeterian med therese,amanda,jennie,carolina,rebecca och ylva<3
Åkte sen med Amanda till hööks en snabbis som sällskap och sen vare ridning.Gick faktist bra så det känns bra plus att jag fick tillbaka hennes gamla sadel! Men det kan vart därför hon höll på och bråka som hon gjorde för hon gjorde de bara ngn gång ibland idag!


IKEA

Hallu,
Var skola idag till halv 2, vi fick sluta tidigare eftersom vi bara behövde gå en promenad på gympan och sen sluta så det var nice!
Åkte sen med mormor till Ikea och skärholmen. Ska ta och göra iordning min garderob nu, det är verkligen behövligt! Ser ut som en ända röra och ja, ska bli skönt att få det lite fint!
Har verkligen inet orkat gjort ett skit sen jag kom hem.. Jag har ingen plugglust alls och jag är ändå sån som pluggar hela tiden utan problem så är ju lite konstigt faktist.. Men ska läsa igenom lite so sen bara så är jag klar eftersom jag gjort alla andra läxor.
Nu ska jag se vidare på tv,
pussinuss


ingen bra vecka..

Hallu,
Som ni märker så är jag aldrig inne på datan längre, och jag är glad att jag inte är lika beroende som jag var förut. Så därför så kommer de inte vara speciellt att läsa här. Men i som vill får gärna fortsätta för jag skriver ju somsagt då och då.

Den här veckan har inte alls varit min vecka.. I måndags så gick väl ridningen inte bäst, hon har blivit knäpp typ, jag vet inte vad som har hänt.. Men jag kunde ndå inte rida klart för jag började må illa så jag trodde jag skulel spy när jag red runt där så var lika bra att hoppa av.

Igår så var dagen sämst, jag kan inte förstå hur du kunde göra så?! De förstörde hela min dag och ja jag känner mig helt tom..
Plugga bara sen när jag kom hem och åkte och titta på bernadotte gymnasiet och kärrtorp. Jag gillade bernadotte men kärrtorp var så jävla stort vet inte fall jag vill gå på en sååå stor skola.

Nu har jag lång rast som alla andra onsdagar så ska snart tillbaka för att snacka med kuratorn och sen äre bara syslöjd kvar och sen blire stallet och göra min svenska och engelska läxa, har faktist inet alls mycket nu skönt,skönt!


Dålig uppdatering

Hallu,
Förlåt att jag inte skrivit men i fredags så orkade jag inte, tittade på lets dance typ..

Igår så åkte jag till stallet med åsa<3 plugga med ylva hela morronen o förmiddagen<3 Åkte sen och titta på brännkyrka gymnasiet. Usch vill inte gå där..  Åkte sen hem och fika och tittade på senaste wallander filmen!
Åt middag och sen kom Therese över och skulle sova här<3 Vi åt massa godis,choklad och ben and jerrys glass! åh vad jag älskar dom glassarna! Vi  titta på en rysare halv 12, jag vet vad du gjorde förra sommaren. Jag hade sett delar av den förut,ofta jag har det som är vettskrämd för sånt där, haha! Kunde inte sova sen var lite läskigt(a) så satt och messa sönder och titta på någon komedi. Therese somna halv 3-3 men jag kunde såklart inte somna så somnade typ 4..

Vaknade halv 9 idag! ofta jag sov på riktigt 4 ½ timmar och kunde såklart inte somna om... Så jag är sjukt trött nu.
Har pluggat hela dagen,har gjort min musikanalys och rörelser till varje program!
Ska se på sommaren med göran snart och äta glass,yummie!

without you

Anders Johansson- Without you


Only you know what it means the languge that you speak
Only you can reed your mind the thoughts you hide and seak
It's so hard to breath, It's so hard to move
I can even sleep in this lonely room

Is this what i have to go through
To be able to live my life without you
Is this what i have to feel like
To be able to live without you by my side

Only you know what it's like
The way you live your life
Only you know how it feels
To live within your dreams

And if i could run i still could'nt hide
The torture remains til the end of time

Is this what i have to go through
To be able to live my life without you
Is this what i have to feel like
To be able to live without you by my side

To be able to live my life without you
To be able to live without you by my side

Its hurting so bad
Its hard to define
I want you pass yet stay on my mind
Illusions i hade is far from the truth
I never survive getting over you

Is this what i have to go through to live life
Without you
I feel unable to go in life
Without you

Hampus
Jag har börjat tänka och fundera och har även pratat med Åsa om de för ett tag sen om det och vi tror vi vet när han började få ont..
Det var nog förmodligen den gången då jag red igen för henne lördagen innan KM:et och vi tränade på att göra halter och han kunde inte stå stilla och stegrade sig, vi funderade på det här i efterhand och det var nog därför det gjorde ont att stödja på frambenet och stå still samtidigt som någon satt på, eftersom på KM:et veckan efter så var han skit orolig och kunde inte heller stå still i halterna.. Det känns som allt är mitt fel, jag vet att det inet är det men känns som det. Det var samma att jag red honom kvällen innan han visade tydligt att han blev halt.. Jag vill inte tänka att det var jag som gjorde det för jag hoppas innerligt att det inte var jag, men jag kan inte låta bli att tänka så..
Jag kan inte förstå att du inte kunde bli bra, varför kunde det inte bara vara en hälta som skulle gå över och inte bli så stor att du skulle behövas ta bort! Jag kan fortfarande se alla minnen jag hade den sista tiden med dig, jag vet inte hu rmånga timmar jag spenderade med dig och jag gjorde alt för att du skulle bli bra, jag var nere och höll dig sällskap i hagen då du stod där alldeles ensam, jag ryktade dig för att du skulle vara fin även fast jag visste att du skulle få kissfläckar efter en timme, jag kunde gosa i timmar, jag smörjde av dina saker för jag ville så gärna att det skulle komma till användning snart igen, jag grät varje gång jag såg dig gå, det stack till i hjärtat varje gång du tog ett steg, du såg ut att ha så ont och du försökte verkligen dölja det med dina ögon som alltid blev glad när man kom eller ropade på dig, men bakom glädjen så såg man smärtan.. Jag kommer aldrig glömma den gången du faktist gnäggade när jag kom, det kommer jag aldrig glömma, jag blev som varm i hjärtat<3
Jag kan forfarande se dagen då vi åkte med dig till vetrinären och jag var som förstelnad hela vägen, jag hoppades med hela mitt hjärta att du skulle bli bra att han skulle säga att han behöver bara någon/några veckors vila så är han snart igång igen! Men så var det såklart inte det var motsatsen och tårarna rann hela vägen hem dom kunde inte sluta, jag kunde inet förstå att du också skulle försvinna ifrån mig.. Jag spenderade ännu mer timmar hos dig, jag kunde inte slita mig från dig, speciellt inte när jag vi inte visste när han skulle flyga upp till himmlen.. Det tog en vecka för dom att få tag på någon men jag fick inte veta det först dagen efter för de ville berätta det direkt till mig och inte på telefon. Jag fick alltså veta det dagen innan han skulle försvinna, jag kunde inte fatta att jag bara hade några timmar kvar med honom innan jag var tvungen att åka hem! Jag hatade att det här skulle hända ännu en gång, att jag skulle behöva säga ett hej då som skulle räcka för hela livet, att få säga att jag älskade dig en sista gång, att försöka ta sig därifrån utan att vända och springa in till dig igen, att få se dig för sista gången!
Jag saknar dig så otroligt mycket!<3 Varför var du och Samantha tvungna att försvinna från mig och båda under ett halv år, VARFÖR!? ='(!!!!!!!!!!</333

Måste klara det..

Hallu,
Har nu lunch och börjar inte igen först halv 1, skönt! Har bara två lektioner kvar och sen blir de åka till stallet.
På slöjden idag så ska jag försöka blir klar med mina tofflor som sebbe ska få, det står världens bästa lillebror å dom<3
Åh jag är jätte rädd,nervös och ledsen. Jag måste göra det här jag måste, men jag vet inte fall jag kommer klara det, jag får inte fega ur för jag kommer ångra om jag gör det åh varför skulle detta hända just nu åh jag måste klara de!

..

Hallu,
Orkar inte skriva just nu allt känns skit och ja de har hänt en grej..
vi hörs kanske imorn eller på torsdag..


stan

Hallu,
Vakna vid 11 imorse, eller blev väckt då..  Hade då sovit 12 ½ timme snacka om att jag var trött då eftersom jag somna runt 10 igår kväll!
Gick upp fixa iordning mig och åkte sen med mummie och pappie in till stan. Jag fick ett par miss sixty jeans, tack! Hittade ett par som passade till slut!
Kom för en stund sen hem och ska snart se på min stora grekiska semester, hoppas den är bra!

Jobbdag

Hallu,
Igår så var vi hemma hos Emma och firade hennes mamma därför skrev jag inget igår.

Idag så börja jag jobba halv 8 med Therese<3 Vi var klara med mockningen 10 och började kvart i 9 så de är ju rätt bra jobbat för att bara vara två och inte stessat. Vi åt sen lunch rätt länge och sen vare bara fixa allt efter lunch och sen åka hem. Eller ja vi blev kvar och titta på när siri,marie och Therese löshoppade sina hästar, kul att se!


Jag och Therese på övernattningn hos henne


Bakdag

Hallu,
Gick bara skolan till 2 idag,skönt! Gick hem och bakade kladdkaka med lillebror som jag och han ska äta sen ikväll<3 och sen hallonmuffins som ska ätas i stallet imorn, de var första gången jag gjorde dom så de blev väll inte helt lyckade med ändå, de blev lite gyllenbruna (lite mer än de lite mer åt de bärnda hållet fast inte bränt) smakade ändå helt okej!
Har även skrivit min so grej så har ingen mer läxa som de ser ut nu. Eller jo vi har ett idrottsprojekt som ska vara inne v.6 och de är att man ska ha en egen uppvärming på 3 min, lika lång som en låt och till låten så ska övningarna vara i takt med musiken och så ska vi skriva en jävla musik analys! Men ska göra mitt bästa så hoppas ju iaf på mvg men vem vet..
pussinuss

Stallonsdag

Hallu,
På slöjden idag så blev jag nästan klar med mina tofflor till sebbe, de står världens bästa lillebror på dom<3 Han skulle fått dom i julklapp men så blidde de icke..
Åkte sen direkt till stallet och de tog bara 10 min att gå via skogsvägen idag, nice nice! 
Var med Åsa, Zarah,Johanna, Rebecca och Therese typ<3 Gjorde inte så mycket hjälpte zarah med att ta ner henens pynt och sen så åt vi köttbullsmackor i cafeterian , yummie!  Gick igenom min soläxa och åkte sen hem vid 6.
Har duschat,bestmt kläder till imorn och ska så småning om platta håret sen blire titta på morden i midsomer!


.

Hallu,
Har just nu lunch rast men ska snart gå tillbaka igen. usch jag vill inte.. Ska iaf till stallet efetr skolan, skönt att träffa mina riktiga vänner<3
Förlåt för dåligt skrivande men jag orkar inte engagera mig i något längre så ni får stå ut.
pussinuss

.

Hallå orkar typ inte skriva. Asså jag ska försöka skriva mer men jag är faktist inte lika mycket datanörd längre så sitter inte vid datan så mycket. Men ska försöka skriva mer imorn.

Vill inte

hallu,
åkte vid 11 till mammas salong med henne och emma<3 färgade håret till min vanliga mörka färg, men de blev bra ändå.
kom hem vid halv 2 och åkte då direkt till sickla. Handla ett par skor.
Har egentligen inte mycket mer att skriva. Jag vill inte till skolan imorn.. Jag kommer inte kunna sova ett skit inatt, jag vill inte!

Cafeterian

hallu,
Har typ inte sovit bra alls inatt,¨vakna typ runt 5 och kunde inte somna om..
Åkte med Åsa till stallet vid halv 9 och spenderade dagen i cafeterian. De är där jag gillar att vara som mest i stallet, vilket låter konstigt men de känns som att efter att mina älsklingar lämna mig så vill jag inte vara där nere och behöva gråta varje gång jag går förbi deras boxar eller hagarna där de stod i, jag ser er fortfarande stå där och jag blir alltid lika ledsen när jag inser att de bara är en dröm..
Åkte sen hem med Åsa, följde med henne och handla lite och sen hjälpte jag henne att gå ut med hennes galna vovvisar<3

.

Har ingen lust att skriva idag, jag mår skit, allt är skit och jag  vill inte att skolan ska börja kommer aldrig orka en termin till..

.

Hallu,
åkte till tandläkarn imorse och fixade till min tand. Åkte sen till stallet och gjorde inte mycket mer än att vara i cafeterian med marianne och monica. Ledde Felix i snön innan jag åkte hem, vi gick i paddocken haha inte så lite blöt om benen, haha!
pussinuss.

Självförtoendet är som bortblåst

Hallu,
Förlåt att jag inte skrev ngt igår men nu ska ni få veta anledningen.

Tisdag:
Kom till stallet vid 9 idag,usch vad jobbigt de var att gå upp då men man måste ju börja vänja sig lite innan skolan börjar.. Gjorde lite små saker som folket behövde hjälp med. Åt lunch och sen bytte jag om och sen kom familjen. Vi skulle nämligen åka till farmor o farfar. Farmor fyllde år,grattis! Så vi blev kvar där till halv 10, så jag gick och la mig ganska snabbt och läste.

Onsdag:
Gick upp halv 9 idag med eftersom jag skulle åka med Åsa till stallet<3 Kom dit fikade lite sen tog jag mig en promenad och handla kaffe och mat till åsa, skönt fast kallt!
Åt sen lunch och fikade i cafeterian innan jag skulle rida kurs för Åsa. Ridningen gick sådär. Eller ja de är så svårt att föklara hur de känns.. Hon var fin men jag är inte nöjd. Jag kännder mig dålig och ingenting går.. Mitt självförtroende är nere i botten av många anledningar och nu är känns de värre en vanligt.
Åkte sen hem med Åsa och vi snacka om massa saker om min ridning och ja de känndes lite bättre, men de är så svårt när man verkligen vill ta till sig men de kommer lixom inte in. Hon sa att jag skulle titta på gamla filmer när jag red och gemföra och så, så de är vad jag tillbringat min  närmsta timme  till typ.


Jag är sämst..

Hallu,
Har typ inte sovit något inatt.. Jag kunde inte somna och sen sov jag jätte dåligt, kom lixom aldrig till en tung sömn och sen vred och vände jag mig hela morronen..
Titta på våra bästa år innan jag åkte till stallet. Åt lunch och sen red jag på Hallon. De gick sådär. Asså hon var väl fin och så lite pigg bara men de är ju ingen fara sådär. Men jag är sämst, asså de känns som jag bara blir sämre och sämre och ingenting går eller blir bättre. Mitt självförtroende blir bara sämre och sämre och ja inget går..
Aja har gäster nu så måste väl gå och vara lite social..
Pussinuss

Hoppning

Hallu,
Vaknade 11 idag,nice nice! Titta på tv,åt lunch och fixa i ordning mig. Vid halv 2 så kom Åsa och hämta mig och vi åkte till stallet<3 Vi fikade först och sen så byggde vi upp lite hinder, för hon skulle hoppa på Tänk om och Hallon. Jag skulle ta kort men självklart så funka inte min kamera antagligen hade mitt jävla batteri laddat ur.. Men jag var jätte säker på att de var fullt! Skit sur jag va.. Förlåt Åsa jag som hade lovat! Men fick låna Johannas kamera så de blev ngr fast inte så jätte bra kanske svårt med en annan kamera, men men vad skulle jag gjort då..
De gick jätte bra iaf och de blev så glada! Trava sen av Hallon i mjukisbyxor, mina lacoste skor och Åsas hjälm som är rätt mkt förstår, och i hoppsadel så blev jockey läder, haha såg helt jävla muppat ut men men haha!
Pussinuss


Bilder





Sammanfattning av veckan

Hallu förlåt för jäätte dålig updatering, men jag har helt enkelt inte hunnit nu och inte orkat suttit vid datan vilket är ovanligt! Men här kommer lite sammanfattning från vad som hänt sen i tisdags.

Tisdags o Onsdags:
Idag så åkte jag först till stallet där jag var hela dagen med Pernilla och Åsa typ<3 Sen så gick jag hem till Therese och var dör ett tag och sen så åkte vi hem till hennes mamma och så mötte vi folket påvägen. Vi gick och handlade allt vi skulle ha och sen så gjorde jag och Zarah maten. Sen så började vi titta på film. Filmerna vi såg under kvällen/natten var:
* Twilight
* sex and the city
* the proposal
* cross road ( tror jag den heter)
Under sex and the city så sminkade jag,Therese o Zarah varandra. Först blev Zarah emo, haha! Sen blev Therese hippie och jag blev fjortis haha. Men sen gjorde vi alla till fjortisar fyfaaan vad vi såg ut! Hur kan man vilja gå runt så och visa sig lixom?
Sen så sjöng jag och Therese sing star, nice nice!
Vid halv 6 på morronen tog vi oss gående till stallet! De tog ungefär 1 ½ och sen så hade vi en paus på 10 min hemma hos Therese pappa.
Vi var super snabba på morronen och var klara med allt innan 9 typ, så då fikade och så. Sen så Bestämde vi oss för att vi skulle Tolka! De är när man åker skidor efter häst. Vi tolka efter Sarras och de gick väl inte så bra i början eftersom vi var på ängen där de var buckligt och djup snö.. Så rammla hela tiden. Men sen gick vi ut på grus stigen och där funkade fin fint.

Torsdag (nyårsafton):
vaknade typ 12 och de var så jävla skönt att sova ut! Fixade iordning mig och så och sen kom gästerna. De hände inte så mycket saker under eftermiddagen och kvällen, men jag hann städa min garderob så den blev jvligt nice och sen så spela vi spel och hjälpte till med maten och sånt. Vid 12 slaget så stod vi ute och jag fotade lite men inte så bra bilder dock men men dom kommer upp.. Stod och gosade med Robin ett tag,myspys<33

Fredag ( nyårsdagen):
Vakna vid 11 och sen så gick dagen jävligt fort nej men jag titta mest på tv och slappa och sånt, har inget mer att skriva..

Lördag:
Idag så kom jag till stallet halv 8 eftersom jag skulle jobba med Therese<3 Vi var väldigt snabba och var klara med allting väldigt tidigt så vi kunde mest slappa hela dagen,nice nice!
Red Även igen på Hallon. De gick rätt bra  men hon var väldigt spänd och jag tappar tygeln hela tiden, den lixom glider ifrån mig.. Sen så har jag kommit i en svacka då jag har rätt dåligt självförtroende och jag saknar mina små älsklingar så sjukt jävla mycket!!</3 Men gick helt okej.
Åkte sen hem med Åsa och Ylva<3


RSS 2.0