Dagens outfit


Då var lovet snart slut..

Däckade så fort jag la huvudet på kudden igår, så jävla skönt! Fick mig 11 timmars sömn oxå så jag ska inte klaga.
Har legat på soffan sen jag vakna. Precis ätit lunch och ska snart göra mig iordning. Ska träffa Erica sen, Myspys.
Ha en bra dag.
Puss


27 februari

Kunde såklart inte somna om imorse.. Så låg helt död på soffan. Tog mig en dusch för att vakna till liv och gjorde mig iordning.
Hämtade Zarah och så drog vi en sväng till skäris, behövde något nytt tills på lördag. Så fick med mig de 2 klänningar jag la upp nedan. Enkel men snygg svart som jag ska ha på lördag och en söt sommarklänning.
Vi åkte sen förbi Erica och hälsade på, hängde där ett tag.
Nu kommer snart F så ha en bra kväll.
Puss


Dagens köp


Dagens outfit


Sjukt tidigt

Herregud det är verkligen sjukt att gå
Upp 5! Känner mig sådär halvtrött efter knappt 5 timmars sömn..
Men nu sitter jag iaf på Arlanda och väntar. Snart begär det av hemmåt igen, till min säng! Hoppas kunna sova lite till kanske..
Tycker fan sjukt synd om folk som går upp såhär tidigt varje dag!
Aja ha en bra dag, med en lång sovmorgon..


Små citroner gula

Läkarbesöket gick bra. Var inte allergisk mot nått!! Sjukt skönt! Men saknar någon blabla..Syra, som betyder att jag har typ näringsbrist.. Så ska börja äta tabletter för det.
Träffade sen Zarah och hängde med henne tills hon börja jobba. Åkte hem tog det lugnt på soffan innan jag gjorde mig iordning.
Åkte sen på bio med Ylva och Carolina, mysigt! Vi såg små citroner gula, sjukt bra film! Jävligt rolig, höll på att dö. Romantisk och sorlig. Sjukt bra enligt mig iaf!
Ska sova nu. Upp 5 imorn för att åka till arlanda.
Godnatt


Dagens outfit


Godmorgon

Vet inte vad jag gör vaken nu, men min kropp vill tydligen inte sova länge längre.
Skulle ändå gått upp vid 10 för jag har fått en läkartid sen. Ska få reda på mina provsvar från förra veckan. Skönt att vi fick tid nu och inte om ett par veckor iaf. Men är lite nervös.. Hoppas det inte är något jobbigt jag är allergisk mot!
Vad som händer resten av dagen får vi se, nu ska jag äta frukost.


Dagens outfit


Vårväder

Gick upp 7 imorse för att skjutsa pappa till jobbet.. Men ville ha tillgång till bilen så fick bli så.
Åkte hem och tittade på skyfall innan jag började göra mig iordning för lunch. Åkte sen till skäris och åt en god lunch, fortfarande mätt..
Tog en glass i vårvädret oxå, underbart!!
Har fixat i rummet hela eftermiddagen och nu är det klart! Är jävligt nöjd och trivs, så känns bra!
Ska åka till stallet snart. Så ska byta om nu,
Puss


Nyaste jeansen


Ny byrå

Åkte med pappa och strosa runt i affärer idag. Åkte till kvantum, båtaffärer och Ikea. Fick med mig en ny byrå hem faktiskt! Det blev inte riktigt än som jag tänkt mig, men den var snygg så fick bli den!
Tog en hel jävla evighet att få ihop den bara.. Jävla Ikeagrejer asså..
Åkte sen och träffa Zarah. Sen åkte vi hem till Ylva!! Åhhh som jag saknat henne!!!! Men lyckades precis hålla mig från gråtkalas iaf, haha! Vi satt där flera timmar och Pratade. Riktigt mysigt!
Åkte hem för middagen och sen mublera i rummet.. Har hållt på i 3 timmar och nu känns det ganska bra. Har mycket kvar att fixa imorn med kläder och kasta massa. Men har iaf kommit halvvägs!


Vafan gör jag uppe nu?!

Åhh är så jävla trött! Sov 6 timmar igår och inatt bara 5?! Vaknade kl 7 och kunde såklart inte somna om.. Kan jag inte bara få sova??

Bra dag igår iaf. Träffade Zarah och vi åkte till skäris, jag köpte nya jeans! Bild kommer sen. Vi fikade och sen åkte vi hem till mormor och morfar. Vi var där några timmar innan vi åkte hemåt igen.
Jävligt bra kväll blev det oxå, men det tänker jag inte gå in mer på mohaha.
Ska ta mig upp ur sängen nu och så får vi se vart dagen leder!


Dagens outfit


Klantskalle

Det var riktigt tungt att jobba inatt.. Var helt slut och hade ont i fötterna. Skrapa upp hela handen, gick in i något vasst så mitt ben är svullet och gör ont.. Haha lyckat.. Annars gick det bra. Var okej med folk och vi hade bara öppet i en del, så vi hann fixa klart med alla bord innan stängning ,jävligt skönt!
Kom hem vid kvart över 4 och somnade som tur va innan 5! Men kunde ändå inte sova längre än till 11. Så jävla segt! Är sjukt trött nu men piggnar väll till så småningom.
Dagen är oklar så får se vad som händer.


Studentklänning beställd!


Jobbkväll

Lyckades somna innan 12 igår, så jävla skönt! Vakna vid 10 och skickade in både psykologin och samhället. Hoppas jag får någorlunda på psykologin och får G på samhället!
Käka lunch och åkte sen o sola med Zarah. Plocka upp becca och åkte runt och leta efter en byrå.. Det går sådär, men kanske hittat en bara hoppas den inte är för djup!
Sen jag kom hem har jag, duschat, fixat iordning mig för jobb ikväll och bara tagit det lugnt. Känner mig ganska trött så blir nog jobbigt att jobba men ska ändå bli kul!
Ha en bra fredagskväll,
Puss


Dagens outfit


Då har man sportlov

Äntligen har man sportlov! Egentligen är jag väll inte så välförtjänt av det när man skolkar hela tiden.. Men behövligt ändå!
Dagen kändes seg.. Som vanligt på torsdagar. Men vi hade typ bara 2 lektioner. Historia och sen samhälle. På svenskan fick vi gå hem för att göra klart uppsatserna men min är ju typ klar
Så!
Har tittat på tv och legat begravd i sängen sen jag kom hem. Ska gå och fixa mat nu,se hur det går..
Puss


Örhängen från forever 21


Dagens outfit


20 februari

Jävligt onödig men skön dag!
Ända lektionen vi hade var filosofin då vi hade prov. Det gick förhoppningsvis bra,svarade på allt så bara hoppas det var rätt..
Kom hem vid kvart över 10. Fixade klart sist på psykologin och sen dess har jag bara slappat! Tittat på massor med serier. Först desperate och sjunde himlen, sen tittade jag på vampire diares och top model.
Hela kvällen har jag legat i sängen och spelat quizkampen med min bror, som låg i andra delen av sängen.. Sociala!
Snat börjas sveriges mästerkock och sen är det greys!

Nya tröjor

2 tröjor jag köpte i Florida


Spruta

Börjar morgonen med att åka till doktorn för att ta massa prover..
Åhh har så ont i armen!! Usch vad jag hatar att ta sprutor, gör så jävla ont!! Tömde mig på massa blod oxå.. Buhu ingen bra start. Gör inte morgonen bättre av att skriva prov första lektionen.. ska åka snart, önska mig lycka till!!


Läkarbesök

Äntligen är hattisdagen över! Sjukt tungt att komma upp imorse.. Speciellt för att sitta på en lektion en timme och inte göra något vettigt och se ha hål i 2 timmar.. Åt lunch med tjejerna i klassen på thaien. Efter att ha halvsovit på psykologin och samhället. Där vi btw ska göra en stor uppsats till, ta mitt liv!! Åkte till läkarn efter skolan för att se om jag är glutenintollerant.. Ska ta prover i veckan men sen får jag inte svar först i slutet av mars, vafan?! Men aja bara vänta.. Hoppas på hela mitt liv att jag inte är det!!
Åkte sen till Ikea för att leta efter en byrå, hittade tyvärr ingen så får leta vidare. Sen storhandlade vi och sen jag kom hem har jag inte gjort annat än att plugga.. Är så jävla stolt över mig själv som legat i sängen i 2 timmar och pluggat, så hoppas fan jag klarar mig imorn!
Ska snart hoppa in i duschen sen ska jag träffa becca en sväng.


Dagens outfit


Helt okej måndag

Måndag igen då.. Ska inte klaga hade bara 2 lektioner, så kom hem för en stund sen. Riktigt skönt! Ska ligga på soffan ända tills jag ska till stallet. Känner mig fortfarande hängig, orkar fan inte vara sjuk längre!


Dagens outfit


Haha fick några trisslotter av morfar


Då var man 19

Herregud vad jag mådde dåligt igår, helt sjukt.. Inte direkt kul att vara jätte bakis när släkten kommer.. Men blev bättre senare på eftermiddagen iaf och kom igenom dagen utan att dö! Det var mysigt iaf, fick mycket pengar och vi hade trevligt. De flesta blev kvar sent och vi spelade spel innan jag skjutsade hem dom.
Sov 12 timmar inatt och känner mig pigg nu. Men blir hemma idag, måste plugga till jävla filosofi prov på onsdag.. Ska titta på film och bara ha söndagsångest.. Men om en vecka är det lov! Och då kommer Ylva hem, så bara hålla ut nu!!


Firas

Idag ska jag firas av resten av familjen. Vi ska äta god mat och förhoppningsvis äta en sjukt god tårta!
Ska börja fixa lite innan jag gör iordning mig. Ha en bra dag!


Gårdagen

Bra födelsedag igår!
Ända som fattades var att bli väckt på sängen, men behövde sovmorgon så!
Gjorde mig iordning och världens bästa Zarah bjöd mig på lunch! Satt och myste på jensens innan vi senare åkte vidare till stallet för att fira Agneta! Hon blev jätte glad för våran tavla och började nästan gråta över texterna vi skrivit! Bra present med andra ord!
Vi satt i cafeterian och umgicks med henne hela eftermiddagen med tårtkalas!
Åkte hem, fick lite paket! Lite småsaker, Plattång, nagellack, smycken, ansiktsbehandling och en ny byrå.
Åt god middag och sen chokladfondue, mums!
Åkte hem till Therese och förade innan vi åkte till magenta! Galen natt med en aning mycket sprit.. Skönt att världens bästa Zarah skjutsade hem oss iaf! Tack snälla!


Födelsedag

Idag är ingen vanlig dag för det är min
Födelsedag hurra hurra hurra!
Förlåt för dålig uppdatering! Imorn ska jag ta igen det!


Kvällens outfit


Studentmössa

Hämtade min Studentmössa idag!! Åhh fyfan vilken lycka! 5 juni är det dags, bara hålla ut nu!


Alla hjärtansdag

Glad alla hjärtansdag!
Hoppas alla haft en fin dag med mycket kärlek från vem det än kom ifrån.
Jag har umgåtts med min lillebror nästan hela dagen och ätit massor av hjärtan. Klart man önskat att haft någon pojkvän att dela dagen med men har fått kärlek från annat håll så det har varit en bra dag ändå!
 
Åkte till skolan imorse och åt frukost med tjejerna innan skolan börja. Vi hade bara projekt idag och kan ju säga att jag gjorde ingenting.. Vi tittade på pretty little liars och åt godis, bra skoldag enligt mig (y)
Kom hem vid 2 och la mig framför tv:n och sen har jag som sagt umgåtts med min bror.
Lagat mat, eller ja skärt grönsaker iaf, bra gjort för att vara mig! Haha ig i matlagning..
Åkt till ikea och köpt en ram till Agnetas present imorn, den kommer hon nog bli glad för!

Har precis skrivit klart grunden till mitt tal, känns skönt! N har jag bara ett avslut kvar, men det kommer jag säkert på snart.
Nu ska jag sova, imorn är det min födelsedag! 
 

Dagens outfit


13 februari

Vakna halv 8 imorse, sådär halvkul när man inte skulle upp först senare..
Skjutsade En kompis till flygplatsen.
Åkte sen för att hämta ut mina glasögon.
Åt lunch och sen börja jag plugga. Talet är pågång men svårare än jag trodde att komma vidare.. Skrev 2 sidor på mitt projekt oxå så det är pågång! Bakade lite småkakor till mitt kalas i helgen. Åh jag fyller år snart!
Resten av kvällen har jag umgåtts med min lillebror.
Ska sova nu, upp till skolan imorn.. Tur att det inte är en jobbig dag iaf!


Glasögon

Hämtade ut mina glasögon idag. Dom är snygga men det är sjukt ovant!


Fettisdag

Skönt att vara hemma idag. Är fortfarande lite hängig men orkar ändå göra lite.
Åkte med mamma och handla imorse. Köpte semlor! Även om jag inte är ett jätte stort fan så är det ju ett måste på semeldagen! Så har precis fikat med mamma.
Håller även på att göra tårtan till min födelsedag! En kola/tryffeltårta, har aldrig gjort den förut men den kan ju inte bli äcklig med både kola o choklad!
Försökt börja skriva på mitt tal men glömt papprerna i skolan så kommer inte så långt.
Ska ta det lugnt och vila resten av dagen.
Puss


En vanlig måndag

Skönt att vi inte hade någon mentor imorse, så kunde sova till 9.
Dagen gick rätt fort. Vi lärde oss hur vi ska hålla talet på svenskan, så ska ta tag i det i veckan.
På Filosofin Svarade vi på frågor tills provet nästa vecka, lär behöva plugga en hel del till det!
Gick hem på idrotten, vill inte idrotta i onödan med min hosta. Skulle nog inte ridit ikväll egentligen, hostan är värre nu och känner mig inte allt för pigg.. Så blir hemma imorn. Kan jag passa på att göra lite vettigt istället för att sitta och sova i skolan.


Dagens outfit


Klänningar från Florida


Ständigt trött..

Jag var helt sjukt trött igår.
Låg på soffan och halvsov hela dagen. På kvällen kom Emmas familj över. Åt middag och titta på melodifestivalen. Trevligt.
Vakna vid halv 12 idag och har precis tittat på vampire diares. Idag kommer nog ingenting hända. Bara hänga hemma och slappa. Pappa har hyrt film så ska väll se den snart.
Ha en bra söndag.
Puss


H&M tillskott

En döskalle kjol, sjukt dålig bild men är kort fram och långbak iaf.
Tröjan är lite mer aprikos än orangefärgad. Min mobil ville inte riktigt va med på noterna!


Lola nattklubb

Precis hemkommen från jobbet. Lugn kväll idag. Var bara jag och Felix som jobba, men det gick skit bra ändå. Stängde tidigare eftersom det inte var så bra drag, skönt att komma i säng någorlunda i tid iaf.
Agerade taxi sen. Skjutsa hem Felix och plocka upp Erica för att skjutsa hem henne. Haha jävlar vad full hon var..
Nu är iaf alla hemma inklusive mig. Nu ska jag försöka sova.
Godnatt


8 februari

Igår kväll åkte jag hem till Zarah och hade filmkväll. Åt massa gott och myste!
Efter orolig sömn hela natten så tog jag mig upp ur sängen vid halv 11.
Tittade på mina rutin program innan jag åt lunch. Skrev sen klart filosofiuppgiften. Så ända jag har kvar nu är talet som jag ska göra i helgen. Vet vilket ämne jag ska ha så tror jag kommer bli klar rätt fort.
Åkte med Zarah till skäris en sväng. Fick med mig skjortan jag visade tidigare.
Åkte förbi solariet påväg hem, skönt att inte känna sig helt blek iaf!
Har precis duschat och ska snart göra mig iordning för jobb ikväll! Kommer nog vara jobbigt, fortfarande sjuk.. Men en natt ska jag nog orka ta mig igenom!


Dagens köp


Grattis!

Grattis på födelsedagen Ylva!! Tänk att vi blir 19 nu! Hoppas du får världens bästa födelsedag i Tyskland och så får vi fira dig ordentligt när du kommer hem om några veckor!!! Åh vad jag längtar!
Saknar dig!

7 februari

Skönt att inte vakna alltför sent idag, tog mig upp ur sängen vid 10. Tittade på desperate och sjunde himlen. Gjorde mig en smothie till lunch, med banan och massa bär! Riktigt gott!
Skrev sen klart samhället. Eller ja jag hoppas det är tillräckligt nu.. Blir kanske lite mer finjustering men nästan klar så det är skönt.
Resten av eftermiddagen har jag bara vilat och tittat på tv. Hjälpt min lillebror med hans träningsprogram, städat rummet och nu blir det greys innan middagen.
Så jävla skönt att vara hemma, inte nog med att bara ta det lugnt utan man får så mycket gjort. Riktigt skönt!


Senaste tillskotten i skogarderoben

Bootsen köpte jag på din sko. Conversen och de andra skorna är köpta i Florida.


Förbättring

Min blogg har verkligen blivit jätte tråkig! Jag ska försöka ta tag i det här och börja komma med lite mer än bara min tråkiga vardag. Ska försöka komma ihåg att ta outfit bilder. Och imorn ska ni få lite bilder på nyheterna i min garderob!


Äntligen!

Så fick jag sova ut! Lyckades sova 12 timmar utan att vakna någonting, underbart! Kom upp lagom till sjunde himlen så tittade klart på den. Åt lunch innan jag började plugga. Fixade en psykologi uppgift och även svenska/psykologi uppsatsen klart. Känns skönt! Det som ska göras klart innan veckan är slut är samhället och eventuellt filosofin och talet. Sen ligger jag i fas.
Tittat på tv resten av dagen. Har oturligt nig dragit på mig halsont.. Känns helt tjockt i halsen, aldrig bli frisk? Så halsar te och halstabletter. Blir därför hemma imorn med, tänker fan inte bli ännu sjukare.


Strong


Glasögonorm

Jag kommer snart ta dö om jag inte får sova snart! Ännu en till natt med lite sömn, blir fan galen! Så därför tänker jag vara hemma imorn, behöver få sova ut!
Gjorde ju inte saken bättre att gå till 4 i skolan heller..
Vi bestämde på historian idag att vi ska spela in en film av Vietnamkriget, blir nog roligt! Skönt att slippa plugga massa.
På håltimmen åkte de flesta från klassen till skärholmen och käka.
Psykologin och samhället kändes långa. Skönt att vi titta på film på samhället iaf! Ganska bra var den oxå, så det var ju nice!
På keramiken började vi göra skålar. Börjar bli lite jobbigt att skära i glas nu.. Men det blir väll förhoppningsvis fint.
Åkte till optikern efter skolan. Jag kommer joina resten av min familj nu med glasögon. Hittade några snygga så
Om 10 dagar kommer jag vara en glasögonorm, haha.


Jag behöver min skönhets sömn, nu!

Jävligt skön skoldag. Hade 2 lektioner och sluta vid 1, perfekt! Hem tittade på x-factor USA och one three Hill innan jag åkte o mötte Erica. Sen åkte vi Vidare till stallet. Åt middag och hängde lite innan Ridningen.
Ligger nu i sängen och hoppas att jag får somna tidigt idag! Så jävla trött på att inte kunna somna och sen vakna hela jävla nätterna! Är helt slut i huvudet och kroppen för att jag är så trött.. Snälla låt mig få sova!


Helt slut

Är så in i helvete trött, bara sovit 5 timmar varje natt nu i helgen.. Så hoppas somna snart.
Det var roligt på jobbet igår. Det var mycket att göra hela kvällen så det var kul. Mindre kul att inte kunna somna när man kommer hem.. Förstår inte det där, man är så in i helvete trött men ändå går det inte?!
Fick några timmar iaf innan jag gick upp. Åkte och red ute i solen,mysigt! Precis vad jag behövde.
Har legat på soffan resten av dagen, helt slut i både huvet och kroppen. Så ska bli skönt att sova nu.


Jobbhelg

Var inte mycket att göra på jobbet inatt så kom hem ganska tidigt.
Men kunde inte somna ändå.. Och precis när jag somnat så fick jag värsta hostattacken såklart! Gaah höll på att få panik!! Gör ju inte hela saken bättre när pappa bestämmer sig för att dammsuga sen?! Pappa i ett nötskal.. Lyckades somna om igen iaf och blev väckt vid 1. Så känner mig lite pigg iaf.
Ska jobba idag med så bara tagga om! Ska bli kul, hoppas på mer drag idag. Men idag kommer boney m, så det blir nog roligt!


1 februari

Då var det februari och jag fyller år snart !
Vaknade vid halv 11, la mig i soffan och tittade på desperate. Gjorde lunch och sen började jag plugga. Är nästan klar. Har 1 del kvar som jag ändå inte kan göra idag och lite finslip så det känns bra. Förhoppningsvis gör jag klart den snart.
Har inte rört mig från soffan annars, ligger fortfarande i nattkläderna.
Precis så det ska vara på mina fredagar!
Men ska snart börja göra mig iordning. Vi ska gå och äta på långbro innan jag jobbar. Så det blir en bra fredag!
Ha en bra kväll,puss


RSS 2.0