bobbin<3

Hallu,
Skolan var helt okej, dagen gick rätt fort. vi hade totalt 5 lektioner var av 3 var musik,idrott och hjärt o lungräddning så det var ju ingen jobbig dag på det sättet.
Kom hem runt 2 satt mig och tittade på lite serier på datan och så hämtade jag Robin som fick sitta och mysa med mig samtidigt<3
Nu håller min duktiga lillebror på att göra köttbullar o mackaroner till mig eftersom jag är lat och inte den allra duktigaste i köket om jag verkligen inte behöver, haha!


hihi älskar bilden!<3

.

Hallu,
Dagen gick ganska fort hade muntliga nationella i engelska, jag klarade mig nog iaf..
cykla hem efter skolan, och fyfan vad jobbigt det är att cykla när luften är däcken är borta så det jävligt jobbigt..
Hämtade Ylva och åkte sen till stallet!<3
träffade åsa,jennie,becca,therese o zarah där<3 o såklart the horses<3
målade staketet.. kallt men kul med vännerna<3


Bilder från new york

Bilder från New york!


NEW YORK

Hallu,
Nu är jag hemma igen!
Kom hem imorse och åkte hem och fixade mig innan jag var tvungen att gå till skolan.. Dagen gick rätt snabbt och när jag kom hem plockade jag ur resväskan o sen hämtade robin!<3 Saknat han, även fast jag vet att han har haft det super, tack Tarkan!
Om resan då. Det har varit helt underbart, New york är en underbar och sjukt cool stad!
Vi har varit och gått i central park, sjukt coolt att det finns en så stor park inne i storstaden lixom. Vi har åkt båt och tittat på frihetsgudinnan ( orkade inte gå iland där hon står, det var mycket fok), vi har vart uppe i Empire state building, och jävlar vad högt det är asså, men vilken utsikt man ser hela staden typ! Sen har vi såklart shoppat en massa!
Vi har haft sol och 20 grader varje dag utom de två sista då de var mulet och regn, men på något sätt så var det mysigt ändå. Det kändes som i en film när dom sitter på ett café och det bara vräker ner utanför. Allt var grönt och det var som högsommar, vilket gjorde att det var mycket pollen.. Som pollen allergiker så blir det en aning jobbigt när man inte kan andas, blir helt sänkt, hostar och ja den dagen var inte mycket att hänga i julgranen..
Bilder kommer så fort jag orkar, ska gå och lägga mig snart är sjukt trött efter tidsomställningen!

Vulkan helvete

Hallu,
jag börjar bli så jävla trött på alla nyheter om hur posetivt det ser ut och sen att det inte kommer gå! åh asså jag vill verkligen iväg,jag måste komma iväg jag vet verkligen inte vad jag ska göra annars, jag kommer vara på så dåligt humör. Det har förstört ett helt halvårs längtan.. jävla vulkan helvete!!!!!!!

.

Hallu,
Pluggade lite på morgonen innan jag åkte till stallet. Åt lunch innan jag red ut på Rutan.
Smörjde sen när jag kom tillbaka och sen blev det sitta och snacka i cafeterian innan jag åkte hem.
Har inte mycket mer att berätta.


Södertälje

Hallu,
Dagen har spenderats i stallet och i södertälje. Åkte med Åsa imorse. Red ut på Rutan en sväng vid lunch innan jag sen åkte med Jennie och Larry till södetälje där laget skulle tävla.
Jag tyckte alla var jätte duktiga! Men domaren var skit snål med poängen.. 6/43 starter fick godkänt, helt sjukt!
Åt middag i stallet,knoppa av och sen åkte vi hem. Har vart en rolig dag och Larry var förvånandsvärt snäll!

Jennie och Larry från i somras

Äntligen fredag!

Hallu,
Hade mattenationella del b1 och b2. Hoppas gå g iaf. Det är tur att dom räknar ihop alla 4 delar och för att få g så behöver man bara få 22 så jag tror jag klarar mig. Men man kan ju aldrig veta säkert..
Åkte moppe till stallet och stod och gosade med Hallon<3 Plugga lite spanska och sen tittade jag när Jennie red. Hjälpte henne att bada Larry och smörja tränset.
Red sen och det gick bra för att hon var brunstig.. Åh hatar när hon är det ska stanna och "kissa" hela tiden och vill inte gå framåt och sen i andra sekunden så ska hon skena, ibland är hon så jävla arg och ibland jätte glad, vaddå humörsvängningar?haha men är rätt näjd för att vara i det läget ändå.

Här kommer en bild på kjolen jag gjorde, inte världens bästa men alltid något!

Torsdag

Hallu,
Gud vad min vecka har gått fort, sjukt skönt att det är fredag imorn!
Skolan idag gick ganska fort. So:n så skrev jag lite på min uppsats och sen resten av lektionen lyssnade jag bara på musik. Musiken satt jag och slapp spelade proad mary några gånger. No:n valde jag vad jag skulle jobba med i tekniken och på matten lyssna jag på musik och tittade igenom lite tal. Idrotten sprang vi och sen fick vi gå hem så min dag var väll inte så ansträngande.
Kom hem och jag solade typ 40 min och det var varmt när det inte blåste,vilket det inte gjorde så mycket idag! Hoppas att jag blev lite brun, haha.
pluggat och håller just nu på att måla naglarna, ska försöka lägga upp bilderna sen haha gud vad seg jag är men mitt minne är inte allt för långt!
pussinuss

.

Hallu,
Min kjol blev klar idag! Jag ska lägga upp bild på den tills imorgon, ska försöka att lova! Den blev iaf as snygg och är väldigt nöjd med den förvånande nog!
Kom till stallet runt 3, gosade med Hallon en stund och sen så hjälpte jag till att göra iordning hästar. Var sen med becca och satt o solade ett tag!
Åkte sen hem med Åsa och har hunnit göra klart min hemkunskaps läxa så har bara lite annat plug kvar men inget jag orkar göra idag, det får bli imorgon eller i helgen.
pussinuss

Lunchrast

Hallu,
Har långlunch som alla andra onsdagar och börjar inte först om ungefär 2 timmar! Förhoppningsvis så ska blir jag klar med min kjol på slöjden idag, vilket jag hoppas på!
Ska till stallet efter skolan och sen när jag kommer hem blir det måla och fixa naglarna, det är välbehövligt efter en vecka i ett stall! och sen skriva klart min hemkunskapsuppsatts och fixa på min so uppsatts oxå.. Men om jag hinner göra engelska, gah hatar att allt kommer på en gång typ! Okej jag ska kanske inte klaga det är ju inte så mycket men det känns så mycket när allt kommer på en och samma gång!
Jag ska ta mig ut och fota snart, känns som jag är lite dålig på att ladda upp bilder och framförallt nya bilder, hehe.
pussinuss

onödigt inlägg

Hallu,
Efter skolan idag åkte jag och hämtade mitt moppekörkort,woho! Åkte sen hem till Emma, längesen nu!<3 Var där snackade lite med henne och Robin och testade en klänning innan jag gick hem igen. Vi får träffas längre nästa gång!
Har bakat vaniljbullar, så jävla gott och sen så har jag pluggat.. Skrivit 2 stycken uppsatster, fyfan asså!
Har inte mycket mer att säga nu så,
pussinuss

Soool

Hallu,
Pluggade typ 1 timme imorse men har fortfarande mycket kvar att göra, men jag har lite svårt att skriva sista texten så jag drar på det lite..
Kom till stallet vid 11 och satt och umgicks med Marianne. Red sen ut på Rutan, hon var snäll men pigg och hon gillar mer att gå med Chico,haha.
Sen blev det sola med Marie innan jag hjälpte henne med lite grejjer.
Träffade sen Carolina!<3 Längesen vi sågs nu och så är man ju lite avundsjuk på att hon var brun! Vill oxå bli brun nu, vill ha sommar och värme!
Kom hem vid 5 tiden och har vart ute med Robin och han fick hoppa et hinder, han blev asglad lilla bebis<3


Lördag

Hallu,
Åkte med Åsa till stallet imorn så kom vid 20 i 9 och då åt vi frukost, Ylvas pappa hade gjort asgoda frallor!
Hjälpte till med teorin som Ylva hade och sen blev det lunch.
Red sen ut med Marie och Amanda, eller ja jag red och dom ledde hästarna. Synd att det var ¨så dåligt väder och att det var lite mycket folk ute, haha.
Var sen kvar till halv 6 typ. Åsa hade privat lektioner så jag satt och höll henne sällskap i ridhuset innan vi åkte hem.
Åh nu är det snart måndag! Usch jag vill verkligen inte gå till skolan och jag måste verkligen skriva klart min so typ imorn, så det blir klar innan vi får massa andra nya läxor..


.

Hallu,
Kom till stallet vid halv 11 imorse och gick upp och satt mig med Ylva i cafeterian och gosade med lilla Eddieboy!
Tog in lite hästar som idag oxå bestämde sig för att springa igenom grinden, inget gick sönder vilket känns lite skumt efetrsom översta var stängd:S
Stod och höll Ylva o Pernilla sällskap när dom gjorde iordning Hallon och Rutan. Gick sen upp och snacka med Jennie och Marianne innan Therese,Pernilla,Åsa,Monica och Ylva kom upp och fikade.
Gick sen ut på en långpromenad med Pumba! Vi gick lite överallt och ja ett tag visste jag inte vart jag var,haha.
När jag red sen så gick det så jävla bra! Var längesen det kändes sådär bra!<3


Första moppeturen!

Hallu,
Åkte moppen första gången iår idag! Fat det var lite kallt när solen gick i moln.. Men men skönt att slippa åka buss!
Gjorde inte mycket under förmiddagen,höll folk lite sällskap innan vi åt. Fixade sen med täcken, vi har börjat ta bort inneäcken nu, då blir det lite vårkänslor! Så vi tvättade och tog ner tunna täcken ist.
Sen när vi skulle ta in hästar så fastnade Lime i tråden som fastnade runt hennes ben och drog ner typ ena halvan av hagen!! Såg sjukt läskigt ut men som tur va så verkade det inte hänt något. Efter det så drog Ada gärnet ner till stallet och sen hoppade lime och rocky ut och hoppade över stenarna och ja trodde alla skulle bryta benen! Alla klarade sig utan några skråmor som tur va!
Fikade sen och städade skåpet,väl behövligt!


Vill ha lov hela året!

Hallu,
Började morgonen med att läsa ur tredje twiligt boken, har blivit lite fast men är ändå kontrollbar så jag kan sluta om jag behöver haha!
Kom till stallet efter 10 någongång och träffade Ylva för första gången sen för typ 1 ½ vecka sen!<3
Fikade,tog hand om Rutan och hon var hur snäll som helst att spola grymt skönt! Åt lunch och sen blev det sopa där torvbalarna står och sen gosa med Puffan<3 
Har inte gjort speciellt vettiga saker idag men det är skönt att bara hänga lixom..
Åh jag vill inte börja skolan igen! Jag vill ha lov ända fram till efter sommarlovet om inte ett helt år framöver! orkar inte med en massa plugg eller vara i skolan överhuvudtaget! Det är väll tur att det typ bara är 8 veckor kvar efter lovet och en av dom veckorna så ska jag till New York! Längtar som faan nu,inte så långt kvar bara 2 veckor!  Sen så är man kanske ledig en vcka sammalagt med studiedagar och andra helgdagar, så det är ju inte allt för långt kvar som tur är!
pussinuss


Bilder på Pernilla och Rutan


Vinter/Vår

Hallu,
Sovit 10 timmar inatt otroligt skönt och välbehövligt efter all dålig sömn jag haft..
Kom till stallet vi halv 11 ungefär, snackade med Jenny och herregud vad längesen det var jag träffade henne!
Hjälpte Therese att fodra lite hästar och sen åt vi lunch. Red sen ut på Chico med Siri o Therese, mys i det härliga vårvädret! Men förstår fortfarande inte hur det kunde snöa igår på annandag påsk lixom?!
Gjorde sen iordning lilla Rutan till Pernilla. Tog sen kort när hon red, som jag lägger upp sen. Tog hand om henne efter och sen åkte jag hem med Åsa.
Har faktiskt varit duktig som skrivit typ hälften av mitt konfliktarbete! Så nu ska jag lägga ner tid till det imorgon oxå så jag blir klar med det och kan ta det lugnt resten av lovet!

Annandag påsk

Hallu,
Jobbat i stallet idag och ja jag har inte mycket mer att säga än att det har vart as chill! Det ända vi gjort är att mocka,fodra ta in-ut hästar och fodra, haha asså vi har typ suttit i cafeterian större delen av dagen för att alla hästar har vart ute.
Fyfan vad arg jag är över det härvädret! Det är april och annandag påsk och det har vart snöstorm! Hel sjukt..


Tävling i vällingby

Hallu,
Kom till stallet kvart över 8 imorse. Knoppade om 2 knoppar och borstade henne. PLocka sedan in allt i bilen. SEn var det lastningsdax.Hon gick rätt på men sen blev hon lite tveksam och backade ner. Men sen så gick hon upp,duktig flicka<3
Kom till vällingby en stund innan 10. Gick runt med henne ett tag inna jag btte om och hoppade upp. Hon var väldigt spänd och nervös, men duktig ändå. Framridningen gick helt okej hon var inte helt loss..
Själva prpgrammet gick sådär hon var spänd och då är det svårt att rida igenom.. Men fick 58.52% och skulle fått lite mer om inte halten drog ner så mycket, men inte så konstigt att den gjorde det hon får verkligen panik i dom.. Men hon var duktig ändå<3
Kom hem vid 12 typ fixade henne och sen så gjorde jag lite oliak saker innan jag gick ut och gick med Rutan! Sen blev det sitta o titta när dom red och så innan jag åkte hem med Åsa!
 

Dagen före tävlingsdan

Hallu,
Åkte hemifrån imorse 11 och kom hem vid halv 8 idag! Shit asså det tar längre tid än vad man tror.. Åkte iaf vid 11 och hämtade transporten och åkte o lämna den och sen åkte vi och åt lunch och köpte ridhandskar. När vi sen skulle åka tillbaka till stallet så satt inte bilen igång! Jävla skit bil! Så jag gick till stallet och pappa sa att han skulle komma med den när han fått igång den men den startade såklart aldrig.. Så jag åkte med Carro o hämtade mina saker som var i bilen och sen så fick den stå kvar där. Dom fick boxera hem den för den inte starade och när den väl var hemma stardade såklart biljäveln! Gah vad arg jag är asså. Som tur va så har vi fått låna en bil av vår granne.. Världens fulaste och äldsta volvo men vad har man för val?
Red sen och det gick bra hon var lite pigg det var ju typ andra gången hon var ute på ridbanan så hon tyckte det var roligt så hon var glad.
Badade sen Larry,Rocky och sen Hallon. Sen blev det smörja allting och jag är tacksam över att Tarkan hjälper mig för så stressad som jag är så behöver jag hjälp! Knoppade sen Larry o sen Hallon inna jag åkte hem.
Är ganska nervös nu men ska bli sjukt kul!

Markarbete

Hallu,
Kom till stallet vid kvart i 9 imorse, mockade Hallon o Rutans box innan jag började göra iordning Rutan. Jag,Marie,Carro o Simona red ut vid halv 10 och kom tillbaka 40 min senare ungefär. Hon var jätte snäll men blev lite pigg och ville trava ikapp de andra i början men sen skötte hon sig fint hela vägen!
Fixade sen i ridhuset med bommar eftersom jag red markarbete. Hon var jätte fin i början och ännu finare i slutet! Men jag tyckte fortfarande att det var läskigt.. Usch vad jag känner mig töntig men jag tcker verkligen att det är de, känns som man blir fegare med åren!
Åkte sen hem och nu har vi släkten här som firat mamma,lillebror o mormor!


Skärtorsdag

Hallu,
NU ÄRE PÅSKLOV!!!!!! Åh det var verkligen behövligt de senaste 2 veckorna så har jag verkligen inte orkat engagera mig i skolan.. Så nu ska jag ta och vila upp mig ordentligt!
Åkte till stallet direkt efter. Red ut på Rutan vid 4. Marie och Fanny red med. Vi var ute nästan 1 timme, så det var mys i vårsolen! Hon var hur snäll som helst, det är skönt att rida på någon som är så lugn så det blir som en avkoppling att komma ut!
Sen blev det rykta på henne och smörja. Sen så åkte jag med Jennie först tog ut pengar och sen till hööks, där jag köpte plastrång och nål!
Sen satt vi i stallet ett tag innan vi åkte hem!


RSS 2.0