Hemma

Hallu,
Nu är jag hemma igen! man kan ju inte säga att det är det roligaste att åka finlandsbåt.. men det var iaf mycket bättre än att inte göra något lixom. Det var dock jävligt synd att det inte fanns några snygga killar där.. Nästan bara pensionärer.. Vi hade iaf en fin hytt, eller vi hade två sviter. Jag o sebbe delade på en o mamma o pappa på en.
Idag så var vi uppe på spat o badade i bubbelpool ute på deck! Det var lite coolt faktiskt,väldigt skönt:) badade i ångbastu o jag bara tog det lite lugnt.
Vi kom precis hem och nu så blir det att plugga lite och bara chilla!
pussinuss

Pissed off!

hallu,
Gaaaah jag är så arg! Alla spanienresor är nu inställda för att det är strejk där!! Vi har försökt hitta något annat ställe att resa till men finns typ inga.. Så vi ska åka på kryssning ikväll, bättre än att vara hemma iaf men vafan jag ville åka till värmen!
Aja vad ska man göra..
Fick iaf sovmorgon idag så gick upp halv 11 och har tittat på våra bästa år sen dess. Ska snart äta lunch och sen blir det att göra sig iorning tills vi ska åka.
Har inte mycket mer att berätta en att jag är arg som faan..

TV

Hallu,
var hos sjukgymnasten imorse. Fick några övningar som jag ska göra några gånger om dagen. Så snart är jag väll helt återställd igen!eller ja iaf om 2 veckor,hoppas jag..
Åkte till skolan hade två lektioner och sen hem igen. Varit ute o gått med mixto och sen legat o chillat framför tv:n. Det var ett tag sen jag låg där o slappade!
Har packat och precis lämnat robin hos tarkan:) Hann inte snacka så länge men en stund iaf! kommer sakna min bebis men vet att han har det bra där så<3
Nu ska jag se på idol,
pussinuss

Bussjävlar

Hallu,
Vi hade samhälle som första lektionen men eftersom det bara var folk från vår klass där fick vi sluta 20 min tidigare,väldigt skönt! På geografin sen så tittade vi klart på blood diamond och sen fick vi gå 20 min tidigare där med!
Sen så skulle vi tydligen ha klassfoto! asså ofta man inte informerar oss om det?! Men men.. Hoppas att man blev bra ändå, alla huddinge skolor ska ju ändå se det!
Hade sen svenska,matte o spanska, inte världens bästa efermiddag.. Spanska kan bara dra åt helvete!
Slutade en kvart tidigare så jag skulle hunnit med bussen som gick 27 över. Men tiden gick o bussjäveln kom inte! när nästa buss skulle gå 41 i så kom inte den heller! när sen nästa buss skulle gå 58, tror ni inte den kom 20 över?! Åh satt ute o väntade på bussen i en timme och fyfan vad jag frös,mina fingrar vart typ blåa för det var så kallt! Åh jävla fittbussar..
Kom till stallet satt mig i cafeterian med jennie,bella,zarah,ylva o therese. Åt kladdkakan jag bakat till min grupp, den blev inte den godaste jag gjort men det var för jag gjorde dubbelsats, är inte van vid så tjock. Men smaken är ju iaf desamma.
Tittade när JS4:an red och åkte sen hem.
Nu tittar jag på idol och ska försöka somna tidigare en 1 idag! Imorn ska jag till sjukgymnasten,hoppas det går bra.
pussinuss

Bagare

Hallu,
Eftersom jag skulle stå i cafeterian halv 11 så fick jag gå upp halv 10, och var verkligen astrött!
Kom ner till stallet och tillbringade min dag i cafterian.. Stod från halv 11-halv 3 själv, inte det roligaste här i världen. Hade iaf sällskap av jennie o bella under lunchen och sen vid halv 3 så kom pernilla,jennie o bella upp o fikade.
Tittade när jennie red, han blir verkligen bara finare o finare!
Nu håller jag på o bakar kladdkaka till min grupp imorn. Har precis bestämt kläder och ska snart gå o se på tv.
pussinuss

Rally

Hallu,
Gick upp 10 idag och fixade iordning mig och åkte ner till stallet. Var med marie medans hon gjorde iordning rutan :)
hann snacka lite med zarah innan jag blev barnvakt åt felix. Vi körde bilrally på läktar, haha! Jävla tur att inte hästarna blev rädda :)
Åt sen lunch med marie. bella kom oxå och vi satt där o snacka tills jennie kom upp. Tittade sen när Jennie o Marie red. Båda såg fiiiina ut! :) Vill oxå kunna rida så bra som dom gör!
Har nu ätit middag o varit upp och köpt godis,yummie!
pussinuss

mini semester

Nu har jag bestämt mig, jag åker med familjen + deras cpkompisar till spanien onsdag-lördag. Får väll försöka ha kul på egen hand! Känns ändå så onödigt att vara hemma nu när jag ändå är helt handikappad o kan inte göra ett skit själv.. Då kan jag lika gärna ligga o schteeka på stranden i några dagar!
Så nu kommer jag vara borta onsdag-lärdag denhär veckan så om ni vill mig något hör av er innan eller via fb o mail!

.

hallu,
Vääldigt skön dag i skolan idag! Började 8.10 med idrott men eftersom jag inte kan vara med så fick jag skriva en sak på datan o lämna in. hade sen gym på special idrotten så behövde bara sitta o fundera på ett träningsprogram. Lunch och sen samhälle i 40 min!
Åkte till stallet, tittade när pernilla tömkörde Rutan. Pluggade o fikade. Stod nere o gosade med Hallon o rutan<3
Pluggade lite mer och ja umgåtts med vännerna!
Ätit sushi till middag och nu är jag färdigduschad. Nu väntar jag på att idol ska börja o förhoppningsvis så kan jag somna idag!
Vi är hundvakt nu till världens bästa mixto<33 Åh asså han är verkligen världens bästa!

pernilla o rutan i våras

middag i skäris

Hallu,
Nu är jag hemma. Har iof varit hemma en timme men.
var först o titta på bilar med pappi! Hittade en aaaasss snygg BMW! O en väldigt snygg audi.
Åkte sen till skärholmen där jag mötte upp,Ylva,Zarah,Therese o Tarkan (carolina skulle varit med men skulle inte hinna),vi åt sallad och satt o snacka där,mysigt.
nu har jag bestämt kläder tills imorn och tagit en panodill så förhoppningvis kan jag sovva inatt!


skola

Hallu,
Nu är jag äntligen hemma! Var i skolan idag och vi började halv 9. Mamma fick fixa mitt hår o sminka mig imorse,fyfan vad handikappad man känner sig asså!
Vi tittade på blood diamond hela morronen, den var faktiskt bra o sorlig mot slutet! Leonardo Dicapri(stavning?) var huvudrollen, så snygg!
Sen åt vi lunch i huddinge innan vi åkte till tekniska.. så tråkigt!
nu ska kjag åka o prova bilar med pappa sen middag med vännerna,hörs sen!

lyckats duschat!

Hallu,
eftersom vi hade orientering i skolan idag så var jag hemma. Vaknade 10,asskönt! ixade mig iordning, som gick åt helvete.. Kan fan inte äns sätta upp håret! åt lunch och sen åkte jag till stallet för att hälsa på. Hängde med jennie o pernilla. Tittade när dom red, båda såg asfina ut! hängde med marie o chico hela eftermiddagen :) Snacka med therese,becca o erica en stund innan jag åkte hem med jennie.
Har precis lyckats duschat! Helvete vad svårt det var..men lyckades iaf.
Nu ska jag se vidare på  idol,
pussinuss

spricka

Hallu,
Hade resursdag idag. vi hade grupparbete om musklerna, mycket roligare än vanliga lektioner!Slutade kvart i 1,asskönt! när jag kom hem åkte jag o mamma till karolinska för att röntga mig.. Har haft ont i ryggen och haft sjukt ont i främredelen av axeln! och efter 4 timmar s fick vi svar o jag har en spricka i axeln.. Ska gå med metella i 1-2 veckor och gå hos sjukgymnast. Vila armen i typ 1 månad..
Så jag är väll inte den gladaste..Men men kan inte göra så mycket åt det så.
Nu orkar jag inte skriva mer, måste skriva med vänster..
pussinuss

kattapullt

Hallu,
då var det måndag igen.. Men det 'är bara bita ihop och hålla ut tills nästa helg, och det känn faktiskt som veckorna går väldigt fort nu!
Innan lunch hade vi samhälle, med en lärare som står o snackar, o snackar o snackar.. och såklart bara om valet.. efter hade vi en väldigt chill geografi lektion i data salen! Till lunch blev det 5 olika sorters korvar? inte sådär jätte gott.. men köpte mig en god kaka iaf!
På svenskan så skrev vi ner saker vad vi såg på en bild o diskuterade sen. Hade en jävlig kul diskution med Petter,Emelie o Tom om vad fågeln på bilden var för sort!
Innan matten satt vi o snackade med lite ishockey folk och sen hade vi en helvets lektion.. han förklarar så sjukt dåligt, tar alltid det kompliserade sättet så ingen förstår. Plus att det blev ett jävla bråk om när vi ska matteprovet o såklart lyssnar han inte på oss idrottsfolk så vi ska ha det 1 timme efter vi slutat! E han dum på riktigt eller?! nu så ska jag förmodligen inte rida men ishockey´tjejer/killar ska ha träning men det skiter han i! gaah alla var så jävla sura på han! Det gjorde ju inte saken  bättre av att ha spanska i 1 ½ timme sen.. men men bara bita ihop och hade tur att den gick ganska fort!
Åkte förbi kvantum o handla mat innan jag åkte ner till stallet. Satt i cafeterian med vännerna innan det var ridning. Eftersom jag inte vill rida på hallon, tycker inte att det är kul längre.. Så fick jag rida larry :) Det var väldigt länge sen så det var kul! Allt gick jätte bra tills vi skulle galoppera. Först 1 bocksprång, utan stingbyglar men jag höll mig kvar. Tog ner dom och galopperade vidare gick väldigt bra tills han helt plötsligt la 5 bocksprång efter varandra! 4 första höll jag mig kvar o försökte få upp nacken, men sista språnget det var ett jävla språng asså! han var jävligt högt lver marken, plus jag 1 m över honom och sen flög jag en bit.. Det gick bra för att ha flygit så. men tappade andan lite och har ont på ryggraden o på skuldrerna.. Men det gick förvånatsvärt bra hann tillomed tänka att jag skulle dö typ så.

.

Hallu,
vaknade vid halv 10 idag. Fixade iordning och kom väll till stallet till 11-halv 12 typ.
Läste igenom geografin innan det blev lunch med ylva,Jennie och Marianne som var på besök! hann snacka lite med marianne innan hon åkte hem,skönt att prata med någon som förstår.
Red sen på Rutan, först en sväng ute i skogen och sen 20 min på banan. Det gick helt okej, det är svårt när hon inte lyssnar på sätet.. men när jag börjar lära mig henne mer så blir det nog bättre :)
Tog kort när jennie red. han var sjukt fin! bild här nedan.

regnet det bara öser ner

Hallu,
vaknade vid typ kvart i 11 idag, väldigt skönt!
Kom väll till stallet halv 1 och då blev det snacka med jennie innan jag bosatt mig i cafeterian! Fyfan vilken väder det var idag asså!Spöregnade som faan.. orkade mig inte ner till stallet först vid 3 typ,haha. Då tog jag mig ut på en mysig ridtur i skogen! fyfan asså det var kallt o blött.. men rutan fick ett regntäcke och jag fick et ländtäcke o linda in mig i!
sen blev det en promenad till kvantum med Ylva,handlade mat,godis och glass!
har suttit och tittat på våra bästa år hela kvällen och förblir nog så oxå!:)


träningsdag

Hallu,
Gud vad trött jag är asså.Först gått upp 6, hade två idrottslektioner på raken. Först körde vi frisbee och sen så var vi i gymmet. antagligen så lär jag ha träningsvärk imorn, men det var kul.
Sen hade vi bara samhällskunskap som gick rätt fort. Åkte sen ner till stallet, pluggade spanska o geografi. Tittade när jennie red på larry, han var vääldigt fin.som vanligt när hon rider!:)
Satt o snackade med Marie och hennes kompis ett tag. Sen blev det plugga lite mer.
Ridning sen på hallon. Gick inge bra. inga fler kommenatarer om det..
nu ska jag gå o äta chokald o se på idol.
pussinuss

-

Hallu,
Asskönt att börja 20 i 12 idag! Dessutom var mamma hemma så hon kunde skjutsa mig, så jag kunde ta det lugnt o chilla hur länge som helst!
Hade tre lektioner och ingen av dom är speciellt rolig.. Men men vi fick sluta en kvart tidigare så hann med rätt buss till stallet! usch det var lite läskigt asså satt mig bakom en gubbe, som vände sig om när jag satt mig o ba heej. Jag satt som tur va o lyssnade på musik, så lossades inte höra. Då sa han typ lite högre hallå! men sen så blev han tyst iaf, men han satt o glodde som faan men tittade ner i mobilen och sen så tog han fram en öl o började halsa då gick ja o bytte plats! usch men kände hur han fortfarande glodde, usch asså!
Kom till stallet halv 4, hjäpte jennie i stallet och så pluggade jag lite geografi och spanska. Gjorde iorning Larry och gick och ledde honom i ridhuset, bytte sen så jag fick ta o leda otto,snälla o gulliga otto:)
Åkte hem med jennie o satt o snackade ett tag. Har precis lagt mig i sängen o ska snart försöka sova.
pussinuss

barbacka

Hallu,
Vilket konstigt jävla väder det vart idag. När jag vaknar så ösregnar det, typ skyfall! Sen så helt plötsligt så är det sol, sen börjar det regna samtidigt som solen skiner? Sveriges väder är ju lite smått konstigt..
har haft ganska skön dag idag med 4 lektioner. Spanskan var iof ett rent helvete, hur kan man sätta språka 8 på morgonen? och 3-halv 5 på måndagseftermiddag? ibland så önskar man ju att lärarna kunde tänka..
hade mentorssamtal idag så fick sluta 20 över 2 ist för typ 10 i.. men men då kom jag ju iaf med rätt buss.
hade egentligen itne tänkt åka till stallet idag, men så ringde pernilla o bad mig ta rutan och det är alltid lika mysigt att rida ut en sväng så jag åkte dit ändå!
Kom dit till 3, hjälpte jennie nere i stallet med lite saker innan jag red vid typ halv 5. Var ute barbacka i skogen och myste o klättrade lite.
Hjälpte jennie att göra iordning Larry och tittade en studn när hon red innan jag åkte hem.
Har precis duschat och borde nog ta och titta vad jag har för läxor, men det gör jag om ett tag.
pussinuss

vaniljbullar

Hallu,
Kom till skolan till kvart över 9, vi sitter o väntar till typ kvart i o då visar det sig att hon var sjuk.. Åh asså hata när man inte vet om det när det gäller första lektionen!
menmen vi hade lång tid att göra oss iordning på och sen gick vi och åt lunch.Vilket betydde att vi bara hade 2 lekioner idag! men tyvärr två ganska jobbiga lektioner, negelska o geografi..
Slutade 2 och åkte då bussen hem. Direkt n'r jag kom hem så däckade jag typ i sängen, var så sjukt trött så jag la mig ner o lyssnade på musik. Väldigt skönt!
bakade sen bullar,yummie!
Har pluggat lite o tittat på idol och nu är det läggdags, ska upp 6 imorn så..

2009 försvann alla jag älskade

1 år har gått, vila i frid min älskade bebis<3

onödigt inlägg

Hallu,
schemat på måndagar är inte de roligaste.. men men det är bara att stå ut. Kom till stallet 5 och åt då middag och satt uppe i cafterian tills jag red typ. Red Hallon idag o det gick väll sådär. Det känns aldrig bra längre,känner mig alltid jätte dålig när jag rider henne..
är inte på humör för att skriva mer så godnatt

storstädat

Hallu,
I förmiddags så åkte min familj hem till familjen lindqvist. Dom har flyttat så vi åkte och ttittade hu dom hade fått det. Vi åt subway till lunch,yummie!
Påvägen hem så tvättade vi bilen i sån där biltvätt,åh asså vilka minnen jag fick! När jag var mindre så åkte jag typ varje helg o tvättade med pappa. Innan så åt jag alltid happy meal och medan vi satt där inne o tvättade bilen så åt jag alltid glass,haha!
Vi har även hyrt en film, en thriller med lite skräck i sig. jag lär säkert sitta o gömma mig men på något sätt så kan gillar jag o titta på skräck filmer!
Har precis pluggat klart. Hade inte så mycket plugg eftersom jag gjorde allt i fredags typ! Har även storstädat mitt rum. dammsugit,dammat,städat garderoben och bytt lakan! Det är verkligen underbart att sova med nytvättade lakan!

Lördagsmys

Hallu,
Vaknade 10 idag så jag sov 11 timmar,väl behövligt!
Åkte ner till stallet. Stod o gosade med rutan i hagen och tittade när carolina o Louise red lektion för pernilla.
Åt sen lunch och satt o snackade med åsa,ylva,susanne o gizella.
Pluggade och tittade när j4:an red. Sen så fick jag rida på eleonora för att hon vart nervös av musiken som kom från invigningen av fotbollsplanen.. Men det gick faktiskt väldigt bra, hon stannade någon gång o fick spelet någongång men annars så gick det väldigt bra så det var roligt!
Pluggade sen spanska o engelska med hjälp av ylva:)
Fixade iordning larry och sen gick jag ut o gick med honom. Var väll ute i 30-40 min på vandring på brandvägen.. Den är verkligen lååång!
Kom tillbaka borstade och fixade iordning Rutan och sen skrittade jag ut barbacka med ylva o chico! Det blev en mysig runda.
Min kväll blir en myskväll med godis o läsk! haha men det är faktiskt väldigt skönt att bara kunna chilla, det är ändå så jävla kallt ute nu..
pussinuss

Skööön dag

hallu,
Sjukt skön dag iskolan idag igen! Kom till skolan 20 min innan jag började så jag åt frukost med Petter o Molle. hade sen specialidrott teoretisk, därefter idrott. Vi kastade spjut och spelade tennis. haha asså jag suger verkligen på all idrott, kan verkligen inte spela någonbollsport för jag är bollrädd. Och det är ju det man oftast gör.. menmen det är tur att jag tycker att det är kul även fast alla typ tycker att jag suger haha!
Åt sen snabbt lunch och åkte med rebecca o jessica till hudinge centrum. Vi intervjuvade alla partier och frågade om vad de skulle göra för att det skulle bli mer jämställt mellan kvinnor o män och deras löner. Det gick rätt fort så gick o köpte godis (a) hade sån tur att therese o hennes syrra var i huddinge så jag fick skjuts till stallet, det var jävligt nice att slippa åka buss så tack så mycket!
var med Åsa, tittade när hon red Hallon och sen så blev det att skriva ihop en text av vad alla partier hade sagt. Som jag faktiskt blev klar med idag! hann även med att skriva av alla engelska glosor och läsa igenom dom lite. Läste igenom spanskan och tittade även igenom specidrotts läxan. Så jag kännde mig jävligt duktig. jag pluggar faktiskt väldigt bra i stallet så det är asskönt eftersom jag inte gör det hemma..
Sen jobbade jag ett tag på eftermiddagen istället för Åsa. Umgicks med Caroline,Zarah,Amanda,Cajsa o becca typ.
Red sen på Eleonora. Det gick faktiskt väldigt bra när hon inte fick spelet o typ stod still eller typ småstegrade på stället. Men jag löste situationen ganska bra så det blev inte så långa stopp och därimellan så är hon somsagt jävligt fin. Det är faktiskt roligt att rida henne. älska att rida på ponny. Så förhoppningsvis så kanske det får mig att vilja fortsätta rida.
Nej nu ska jag inte skriva mer har skrivit en väldigt lång text idag!
pussinuss

2 lektioner

hallu,
Började 20 i 12 idag, väldigt skönt med sovmorgon!
Vi hade bara 2 lektioner idag eftersom svenskan blev inställd, så man kan ju verkligen inte klaga!
Kände inte för att åka till stallet idag så åkte hem istället. har gjort min svenska läxa och sen tittat på våra bästa år.
Så man kan inte säga att jag gjort mycket till nytat idag, men det var väl behövligt! Så ska fortsätta titta på våra bästa år innan jag ska se på idol.

ont i revbenen

Hallu,
aschill skoldag idag! hade 3 lektioner och sen slutade jag. Hade inte idrott så vi slutade halv 12! Åt lunch och sen åkte jag till stallet. Hängde med åsa o jennie hela dagen. Hjälpte till i stallet och pluggade lite.
Annars så har det inte hänt något speciellt.
Nu sitter jag och tittar på våra bästa år! Länge sen nu. Ska snart gå o tröst äta mina havrebollar, har så sjukt ont i mina revben! Gjorde plankan igår och fyfan vilken träningsverk jag har asså! Jag inte skratta,hosta, knappt röra mig utan att det gör så sjukt ont! Men det var väll på tiden att man tränar, haha.
pussinuss

övningskörnings kurs

hallu,
Dagen vart ganska kort. började halv 10 med special idrott praktiskt. Lunch och sen geografi, som vi blev utslängda ifrån hehe (a) och engelska. Kom hem vid kvart i 3, bakade havrebollar,yummie! Dom blev faktiskt asgoda :)
Inte gjort mycket annan nytta idag.Eller jo jag var på kurs för att få övningsköra.. fyfan vad drygt det var att sitta där i typ 2 ½ timme -.- menmen nu är det gjort och får börja köra så fort vi får tillbaka intyget!
nej men nu ska jag försöka sova, ska upp 6 imorn..
pussinuss

Lååång skoldag

Hallu,
Skola idag då. Gick halv 10- halv 5.. Men men det gick ganska fort och kom till stallet 5, så det är ändå okej. Läste igenom geografin,åt middag o snackade med ylva o Åsa. Gjorde iordning Rutan som jag sen red på lektionen.. Ingen hitt asså. Hon var hur nervös som helst och bara drog ifrån mig hela tiden. Hon lugnade sig lite när jag gick ut till padocken men inte helt..
pappa lagade min moppe så jag åkte hem på den, kallt som faan!
Nu är jag nnyduschad och ska sova,
pussinuss

världens sötaste

Hallu,
Vaknade imorse av att jennie ringde mig o bad mig jobba i stallet. Fick snabbt klä på mig och gå till fruängen.. Åh hatar när alla jävla bussar krockar med varandra.. men det var rätt skönt att komma igång med en promenad och med hög musik på!
Kom till stallet, mockade o hjälpte alla grupper. Åt lunch och sen hjälpte yttligare alla grupper.. Det är det jobbiga med att jobba på söndagar det är barngrupper hela dagen! men allt gick bra. Red ut på Rutan en sväng oxå, vara ute o klättrade o travade lite,myspys<3 Fodrade o fixade det sista i stallet sen tog ja o ylva en fika innan vi åkte hem!
Nu har jag varit duktig o städat rummet! Nu är det bara att läsa igenom läxorna och fixa kläder tills imorn! Men det får bli efter middagen.
Asså åh Robin är så jävla söt det märks verkligen att han gillar mig. vart jag än går så kommer han o letar rätt på mig<3 han hoppar upp och lägger sig bredvid mig när jag ligger o tittar på tv. Varje morgon när han märker att jag börjar vakna så står han och klättrar på gallret o tittar på mig med sina stora ögon! världens sötaste robin<33
Imorn blir det fullt upp efter skolan, slutar halv 5 o ska hinna rida Rutan o äta middag innan jag ska rida igen vid halv 8, men det ska jag nog hinna bara jag hinner med bussen!
pussinuss


Ett plågsamt liv utan er

varje dag är en plåga, en plåga att inse att jag aldrig får träffa er igen, en plåga att inse att ni inte längre finns här hos mig</3


<3


Jag älskar dig så sjukt mycket<3

Moppjävel!

Hallu,
Gick upp vid 9 idag. Gjorde mig iordning och åkte till stallet. Åkte moppe och vad tror ni händer ? Jo jag får såklart punka! Åh jävla fittmoppe! men hade ändå komit till bommarna vid stallet då den bara började wobbla o kunde typ inte styra, så det var jävligt läskigt! men kom iaf upp till stallet.
Red sen ut med Ylva. Chico var lite busig men sen blev allt bra och det blev en mysigt liten sväng. rutan har blibit så snäll<3 Det är så mysigt att vara ute på henne nu.
Åkte sen med jennie till först lyckås och sen stigbygeln. Åt sen mjukglass inne stan, asgott!
Hängde lite i stallet sen innan jag åkte hem. Har nu vart o köpt mat o glass. såklart ben & jerrys! Det blev half baked, sjukt gott !
pussinuss

Vet inte vad jag vill

Hallu,
Skönt med bara 3 lektioner idag, men jobbigt att behöva gå upp 6.. menmen jag ska inte klaga har faktiskt ett bra schema!
Kom till stallet vid halv 2 typ. pluggade lite engelska glosor, kan dom typ nästan helt så det känns ju väldigt bra! Fodrade betfor o sen satt jag mig o läste igenom geografin och satt o snacka med Ylva.
Gjorde sen iordning hallon och red på henne. Det gick inge bra.. Jag känner mig alltid så dålig när jag rider på henne, hon vill aldrig lägag sig i handen och bara lägger huvudet på sne..Jag har inget ridsug kvar längre, jag vill inte vad jag vill. Ska iaf ut o mysa i skogen med rutan o ylva imorn, skönt att inte behöva känna att det måste gå bra..
Nu ska jag sätta mig o äta choklad.
pussinuss

Uteritt

Hallu,
började 20 i 12 idag! Asskönt med sovmorgon!
hade 3 lektioner o den sista skrev vi typ en liten uppsats på svenska o sen fick man gå så jag åkte till stallet o hade sällskap av petter o sebastian på bussen :)
Pluggade lite o hjälpte till i stallet innan jag o caroline red ut. Vi var ute o klättrade o trava o galoperade på ängen,myspys<3
Kom väll hem för typ en timme sen o har inte gjort så mycket sen dess, men nu blir det snart att sova!
pussinuss

1 september

Hallu,
Inte kul att börja 8 med spanska.. usch man är helt jävla död och sen hon som bara snackar spanska så man inte fattar ett shit.. men men får se hur jag gör.
Slutade tidigare idag eftersom jag inte hade mentorstid, så slutade halv 2 ! åkte först hem o bytte om och sen åkte jag ner till stallet.
Läste igenom geografin och sen hjälpte jag till lite istallet. Gjorde iordning overlord till åsa innan jag red på Rutan. Skrittade först ut med jennie o Larry och sen red jag en stund i ridhuset. Det gick ganska bra, men det är svårt när hon lägger sig på.. men har inte ridit dressyr på henne mer en 1-2 ggr så man lär sig väll såsmåning om:)
Nu är jag nyduschad och ska snart se på fångarna på fortet!
pussinuss

RSS 2.0