9.30-12.00

Hallu,
Denna dag vart inte så nödvändig heller.. gick från halv 10-12. Men jag ska inte klaga det är nice! Kom hem till 1,vilket typ aldrig händer!
Har legat o tittat på tv med min lillebror och tänkte ta mig ner till stallet sen efter jag tittat på 9O21O och fått i mig något att äta. Det är funktionärs möte ikväll men jag har ju inget bättre för mig så kan lika gärna åka ner..

meningslös dag

Hallu,
Ganska meningslös dag.. Hade betygsnack på alla lektioner utom geografin då vi visade vår film.. Lite pinsamt men det funkade,gjorde inte bort mig totalt iaf!
Slutade halv 3 och åkte då till stallet. Hängde med Carolina och Ylva sen när hon kom. Gjorde väll inget vättigt där,var mest bara där.
Red sen på Astrid. Det gick helt okej. Hon var ostadig o ville inte riktigt gå i formen jag ville.. Men men det blir förhoppningsvis bätttre! Längtar som faan tills på fredag då jag ska tävla första gången på 1 år nu,känns lite för lång tid! Antagligen kommer det väll inte gå jätte bra men men kul ska det bli!

Tävling i Sorunda,Jennie och Larry

Hallu,
Jennie hämtade mig vid halv 10 o åkte då till stallet o släppte ut hästar o fixade iordning allt innan vi badade larry.
Smorde allt och fixade allt innan vi åkte runt 1.
Vi hade gott om tid på oss och hann se pernilla som kom 5:a på 65%! Jennie red på 62% sen och kom oxå 5:a! Så stort grattis till er!
Kom hem vid 8:a o ligger nu i sängen,förhoppningsvis somnar jag snart,är så sjukt trött!
pusspuss

28 maj

Hallu,
Åkte  med jennie till stallet vid lunch och mockade o fixade mat innan vi åkte o lämna hennes sadel. Tittade sen när hon red.
Var nere o betade med Larry och sen så hängde jag mest bara runt. Skrev speaker lappar till tävlingen innan jag åkte hem.
Eftersom min familj ska se på champions leage finalen ¨så har jag bosatt mig på mitt rum o har lagom kul.. Men men ska väll försöka somna tidigt.

Godmorgon

Jag vaknade halv 9 av mig själv men är ändå trött? det känns ju lite lagom märkligt faktiskt..
Har inte gjort så mycket sen dess,gjort mig iordning o tittat på tv.
Ska till stallet sen och sen får jag se vad som händer ikväll,antagligen blir det inte roligare än sova..
pusspuss

.

åh jag orkar inte med mig själv..


Bild

Hallu,
har varit så sjukt trött hela dagen,känns som jag gått i sömnen.. Det känns ju lagom kul.
dagen gick väldigt fort och hade min sista bild så nu hoppas jag verkligen få MVG! Men man vet ju aldrig..
Åkte sen ner o hängde i stallet med ida ett tag och sen hjälpte jag jennie och tittade när hon red för Anne.
Var nere o betade med larry o zarah till sällskap innan jag red. Det gick bra men inte lika bra som det gått men jag är nöjd ändå.

trött..

Hallu,
Somnade otroligt nog 10 igår och vaknade 9! Men är fortfarande lika trött.. Så jag hoppas somna tidigt ikväll oxå.
Vi fick reda på vårat resultat på mattenationella idag och jag fick 19 och G var 20.. Men han ville inte ge ett ig så han skulle fundera!åhhh jag har sån ångest!
Vi tittade på Shakespear på engelskan och sen drog jag till stallet. Vi hade ingen svenska och orkade inte sitta i 1½ timme o vänta på samhällen så..
Jag red tillsammans med Carolina! Vi red först ut o galopperade på ängen och sen uppe på banan.Det var väldigt varmt att rida bara! Vad händer med vädret det blir varmt o kallt hela tiden..
Nu är jag hemma och ligger o tittar på tv!
pussinuss

Whoopies

Hallu,
Spanska nationella imorse gick rätt bra. Jag pratade lite och frågade lite så jag borde få ett g iaf.
hade sen ett hål på 2 timmar.. Satt o snacka med Emma och satt i datasalen ett tag innan svenskan började.
hade betygsnack och jag ligger just nu på VG++ och ska göra en grej på måndag så jag förhoppningsvis kommer upp till mvg!
På idrotten spelade vi tennis,så sjukt kul....or not..
Åkte ner till stallet för att ta hand om finaste larry! Jag red ute i typ 50 min o klättra i skogen och travade en liten bit på ängen,myspys! Hade sån tur att det började regna precis när jag gick upp på stallplan,flyt eller vad?!
Fixade allt och nu är jag hemma. Nu hålle rjag på o bakar whoopies! Första gången så ska bli intresant o se hur det kommer smaka!

Vinnare

Den som vann dagens blogg denna gång är:
http://johannaamelie.blogg.se/

Onödig dag..

Hallu,
Så sjukt onödig skoldag! Vi hade mattenationella del 2 kl halv 9 och jag satt kvar till 10. Det gick bättre än jag trodde! Jag svarade på alla utom 3 av totalt 10 och man kunde samla ganska mycket poäng på dom. Så nu håller jag alla mina tummar för att jag ska få över 20 poäng!! Har sån ångest så jag inte vet vad jag ska ta vägen!
Eftersom vi inte behövde gå på geografin med tanke på att vi ska filma då egentligen men vi är ju klara,så vi gjord eint eett skit. Men eftersom jag itne gått på engelskan på några gånger så kände jag mig rätt stolt öve rmig själv som satt kvar i typ 4 timmar! Tror ni inte att när jag kommer till engelskan o ska egentligen se på film,nä men då har hon ändrat sig så vi får bara tillbaka våra nationella prov! Gaaah åh blev så jävla lack! men men... Jag fick iaf G+ på nationella,så det är ju nice!
Mamma hämtade mig o vi åkte o övningskörde på parkering för att öva på att backa. Det gick faktiskt rätt bra! Fick till o med köra på motorvägen för första gången påvägen hem!:D
Nu ska jag se på 9O21O innan jag äter middag o åker ner till stallet. Det är gemensam teori idag så vi ska titta på clinic.
pussinuss

Ridningen är på topp!

Hallu,
Rätt nice dag idag trots att jag var så trött så det kändes som jag gick i sömnen!
Hade bara samhälle på morgonen för sen åkte vi o filmade det sista i djursholm och vi var klara där vid halv 1! Jag kom väll till stallet vid 2,första gången sen i nian som jag kommer dit så tidigt en måndag!
Mockade och gjorde mat till Larry innan jag fikade med pernilla,åsa och ullis. Sen blev det rida ut barbacka på otto.
Gjorde iordning lite hästar till pernilla och sen blev det middag innan ridning. Astrid var super fin idag med! Åh det går så sjukt bra nu och jag längtar efter att rida nu! Det var ju 1 år sen jag gjorde det typ! Är taggad till tusen tills tävlingen nu,så nu hoppas jag på det bästa!
Nu måste jag plugga matte om jag ska ha någon som helst chans att få g på nationella..
pusspuss


Söndag

Hallu,
Sov inte mycket alls inatt,vilket var lite jobbigt när man gick upp 6.. Men jag piggnade på mig efter ett tag när jag fotade Jennie. Han var så jääääävla fin idag,så duktiga dom är asså!
Tittade när några andra red för Anna och sen hjälpte jag till på lektionerna.
Har mest hängt runt o lallat omkring hela dagen,men det är rätt skönt det med!
Laddade över bilderna hemma hos jennie och satt o tittade på gamla bilder ett tag innan jag åkte hem. Nu har jag precis tryckt i mig en pizza,det var längesen!
Nu har jag precis dött i soffan och här komemr jag nog att bli liggandes ett bra tag!
pussinuss

Ny blogg!

Nu har jag skaffat mig en hästblogg där det kommer stå lite mer ingående om ridningen och så! Men kommer såklart fortsätta skriva här med!

http://www.vanessassdressyr.blogg.se


Då var det dags för dagens blogg igen!


Full fart

Hallu,
eftersom det typ spökade hemma hos mig inatt så sov jag inte så mycket.. Somnade vid halv 3 och gick upp vid 7,underbart!
Hjälpte jennie att göra iordning larry och sen tog jag kort när hon red för anna.
Hängde runt i stallet fram tills jag red privat för pernilla, det gick faktiskt väldigt bra! Hon går väldigt bra just nu,så det känns sjukt skönt!
Åkte direkt med Siri på tävling efter. Hon red en S:t george på 60 %! asbra ju! Så duktiga så:)
Nu är jag hemma och har precis ätit o duschat!
pussinuss

Dagens blogg

Dagens vinnare blev:
http://abouthannahh.blogg.se/
Grattis! Kommer ha en tävling snart igen för er som vill,så håll ögonen öppna!
pussinuss

fredag!

Hallu,
En väldigt skön skoldag idag! Började halv 10 och slutade 1,så det var nice!
Kom till stallet vid 2 och hängde med Jennie o hjälpte henne med lite grejer. Tittade o tog lite kort när Carolina red! Pratade lite med Anna Blomgren som ska ha lektioner hela helgen! Tog kort när Jennie red för henne och sen så fick jag o zarah skynda oss o göra iordning astrid eftersom jennie red bara ett tag innan jag själv skulle rida,men lite bilder blev det!
Det gick bra att rida på henne idag med,dock inte lika bra som i tisdags men det gick ändå bra! så jag är nöjd,jag lever fortfarande från det i tisdags så!
Har suttit o tittat på tv hela kvällen o nu ska jag sova,
godnatt

Dagens blogg


Simning

Hallu,
Eftersom vi inte hade vår spec idrott i tisdags så hade vi den idag. Tvåorna hade vår lektion o vi simmade,lite små segt men men..
På matten fick vi fåra  nationellasvar från första delen och ja fyfan vad dåligt det gick och usch vad jag mår dåligt över det! Jag har faan suttit o pluggat hur mycket som helst till det provet o så lönar det sig itne äns.. Nu måste jag samla ihop 15 poäng på andra delen! Jag kan ju lika gärna ge upp..Usch jag hatar att jag verkligen inte kan räkna matte!
Vi hade som vanligt ingen engelska så jag gick till ica med emma och mickis och sen så satt jag,petter,wigley,lucas,sonne o seger ute och åt glass. Hängde i cafterian sen med samma killar och amalia och emelie ett tag oxå innan svenskan äntligen började!
Vi skrev en berättelse o sen lyssna vi på en redovisning innan vi fick gå. På samhället hade vi läxförhör och sen svarade vi på en enket och vi fick gå efter en halvtimme,rätt nice!
Är så sjukt trött så förhoppningsvis somnar jag tidigt ikväll!
pussinuss

Mattenationella

Hallu,
Började morgonen med frukost i skolan  med Emelie! Vi hade sen mattenationella.. Fyfan vad svårt det var! Usch.. Men om man har tur så får man G men det är nog tveksamt asså..:(
Vi "sprang" sen ett lopp på 5 km,ja asså vi gick väll inte äns det vi satt oss o väntade ett tag,men det är ncie med! Efter det slutade jag,så jag kom till stallet halv 12! Red på otto direkt och det gick rätt bra. Han var fin men jag tycker att det är svårt.. Men men roligt är det!
Mockade sen. Fick sällskap av carolina o göra maten,längesen kändes det som!
Tittade när Pernilla red på Rutan o Walle innan jag körde hem. Det gick rätt bra idag faktiskt.
har verklogen itne gjort ett skit sen jag kom hem.. Men snart så ska jag läsa lite samhälle ahr ju faktiskt läxa tills imorn som jag inte tagit tag i.
pussinuss

Duktig astrid!

Hallu,
Vi kom till djursholm vid 12 och vi filmade till 2.Vi har lite kvar som vi ska filma på måndag,så en till ledig dag!
Kom till stallet vid kvart i 3 och skyndade mig att göra iordning larry så jag hann rida innan pausen tog slut! Han var väääldigt pigg så gjorde mycket övergångar men det hjälpte inte så mycket,men han kändes fin fast det gick lite fort ibland:) Mockade och gjorde maten innan jag själv tog och åt en macka.
För sen red jag igen! Inte den bästa gruppen kanske men jag koncentrerar mig o min ridning så det spelar ju ingen roll. och shiiiiiit vad bra det gick idag!!!!!!!!!!!!Har aldrig gått såhär bra på henne,hon var så sjukt fin,travade bra,galopperade bra och gick i en superfin stadig form!! Åh jag är så glad så det inte går att beskriva! Äntligen så börjar det kännas skillnad! Idag fick jag lixom gång i henne! :D
Nu har jag pluggat matte sen jag kom hem.. Segt men det känns bra nu så vi får se hur det går!
pussinuss

Djursholm

Godmorgon,
hade sovmorgon idag men vaknade vid 8 av att jag blev smsbombad,hur kommer dte sig att alla skickade sms just 8? haha aja det var skönt kunde gå upp och ta det lugnt innan jag gjorde mig iordning.
Sitter nu o väntar på att jag ska gå till bussen. Vi ska somsagt åka till djursholm och filma idag. En aning långt borta men men man slipper ju skolan så!
Efter vi gjort det åker jag till stallet för att ta hand om fina Larry!
Hörs ikväll,
pussinuss


Lång dag

Hallu,
Rätt okej dag idag. Samhället så lyssna vi lite o sen så tittade vi våra aktier. Vi jobbade på vårt projektarbete på Geografin. Vi ska prata om djursholm och åka dit o filma och berätta lite. Vi tänkte åka imorn,så blir ingen skola för min del imorn,nice!
Vi läste dikter på svenskan och på matten så jobbade vi lite inför nationella på onsdag.. Det kommer ju verkligen gå så jävla bra!-.- Men men jag ska plugga som faan nu!
Spanskanationella var ju typ ett skämt! Hörövningen kändes okej,så om jag har tur så får jag G men asså skrivningen gick ju verkligen åt helvete! Muntliga nästa vecka behöver vi inte äns prata om..
Kom till stallet åt middag med Ylva o Zarah innan vi red 1 timme tidagare! Otroligt nice! Astrid var väldigt trött i början och försökte sakta av hela tiden.. men hon blev riktigt fin,blev bra i formen och travade på och galoppen kändes jävligt bra! Det börjar kännas som hon böjer på sina framben och inte bara galopperar som en gunghäst! så det känns ju skönt! Det kanske inte ser så ut men det känns iaf bättre så:)
Nu har jag duschat o ätit lite och nu ska jag snart börja plugga..
pussinuss

Hästblogg?

Jag funderar på att skapa en "häst" blogg? Kanske inte för att jag har så mycket att skriva om det och mitt andra liv men ändå lite roligt kanske,eller?

.




<3

You're the inspiration-Peter Cetera

You know our love was meant to be
The kind of love that lasts forever
And I need you here with me
From tonight until the end of time

You should know, everywhere I go
You're always on my mind, in my heart
In my soul

You're the meaning in my life
You're the inspiration
You bring feeling to my life
You're the inspiration
Wanna have you near me
I wanna have you hear me sayin'
No one needs you more than I need you

And I know, yes I know that it's plain to see
We're so in love when we're together
And I know that I need you here with me
From tonight until the end of time

You should know, everywhere I go
Always on my mind, in my heart
In my soul

You're the meaning in my life
You're the inspiration
You bring feeling to my life
You're the inspiration
Wanna have you near me
I wanna have you hear me sayin'
No one needs you more than I need you

You're the meaning in my life
You're the inspiration
You bring feeling to my life
You're the inspiration
Wanna have you near me
I wanna have you hear me sayin'
No one needs you more than I need you

Sunday

Hallu,
Saade kom trea! Det känns ju helt otroligt!
Vaknade rätt tidigt men somnade om och vakna halv 10,asskönt! Gjorde mig iordnign och titta sen på miami inc.
Åt lunch och hängde sen med jennie på lektionerna. Fikade sen i cafeterian innan vi skrubbade i spolboxen o tog in hästar. Var nere o beta en sväng med Larry oxå.
Har inte gjort något sen jag kom hem,la mig i soffan o där har jag blivit legande..
Just nu väntar jag på bachelorette och sen P.s i love you!
pussinuss


Tävling i Wiad,Pernilla och Rubelit

Hallu,
Lång dag idag! Gick upp vid 6 och kom till stallet 7. jag o Ylva Gjorde iordning allt medan pernilla red en stund och sen så drack vi kaffe. Kom dit vid 9-kvart över 9 och tog det lugnt innan vi lastade ut rutan.
Hon var skiiit fin på framridningen och även inne på banan,det blev några små missar och fick några fyror men fick ändå nästan 65% i första tävlingen och dessutom i en MSV:C! Hon kom precis utanför placering när vi åkte.
Therese var oxå med o red och hon fick 68%  och kom tvåa!
Vi kom hem vid 2 så det var skönt! Jag o pernilla satt uppe i paddoken o titta när petra och sen Ylva red. Efter fick vi lite tråkigt i väntan på ylva så vi körde längdhopp,tre-steg och limbo! haha faan vad kul vi hade! och faaan vad grym jag var på längd och limbo!! Jag som inte trodde jag kunde komma ner äns,men klarade så lågt som min ahöfter!
Nu är jag hemma och håller på o skickar bilder till pernilla,therese och Ylva!
Ikväll blir det eurovision,
pussinuss




Vilse i skogen vandrar han om kring

Hallu,
Började morgonen med att träffa Samuel,Längesen!
När jag klev av pendeln så träffade  jag pontus,det var oxå länge sen så det var roligt!
Vi tog bussen till Lida där vi hade vår frilufsdag..  Vi delades in i grupper och gjorde lekar,så otroligt roligt! I min grupp var det massa randoms och Hauser,Frida och Isaac.
Sen berättade våra underbara lärare att vi inte skulle göra något mer och bussen inte gick först 1½ timme senare!! Så jag,emelie,pontus,hauser,gogge,panna och philip började gå till tumba(i know man kände sig lite smått idiotisk som gjorde det) efter ett tag så hoppade folket av o gick tillbaka så det vara bara jag,emelie,pontus och gogge kvar till slutet. Efter vandring i skogen,vandring längst ängarna,en bro över tåget och gott förbi en golfbana så kom vi till vårsta! woho 1½ timme senare så hittade vi äntligen en hållplats! Otroligt nog så kändes det inte så länge för vi hade så jävla kul hela vägen!
Kom till stallet vid halv 3 och smorde,fixa lite med saker tills imorn då pernilla o rut ska tävla!
Red sen senare på Astrid och det gick väldigt bra idag. Hon tjaffsade lite i yttertygeln som vanligt men allt annat gick bra så!:)
Nu ska jag titta vidare på tävling och förbereda mig för en tidig morgon..
pussinuss

Coconut Tree-Mahombi feat. Nicole Scherzinger

http://www.youtube.com/watch?v=J6KaJczCiiU

I’ll always remember
our summer in Hawaii
Aloha mi amore

Under the coconut tree we stay
Falling _ into me like a wave
You bring the fool out my groove
Baby, use your tubes
Make me wanna change my ways

Under the coconut tree,
you be chilling with me
Making love to you in a bedford room
made of sand and sea

No place I’d rather be
no one else I wanna please
No one but you boo I got you
you got the best of me

Heey-ey-ey!
Usually I’ll be gone before
the morning lights

Ooh-oh-oh!
But you best keep telling me
that’s not the case tonight

You gon’ make me stay
You gon’ make me stay
You gon’ make me stay forever
You gon’ make me stay
2x

Under the coconut tree we stay
watch as the night turns into day

We let the fire be the light
Sky is the floor tonight
Fly me with your gentlest way

Under the coconut tree,
you be chilling with me
Making love to you in a bedford room
Made of sand and sea

http://www.hotnewsonglyrics.com/mohombi-feat-nicole-scherzinger-coconut-tree-lyrics.html

No place I’d rather be
No one else I wanna please
No one but you boo I got you
You got the best of me

Heey-ey-ey!
Usually I’ll be gone before
the morning lights

Ooh-oh-oh!
But you best keep telling me
That’s not the case tonight

You gon’ make me stay
You gon’ make me stay
You gon’ make me stay forever
You gon’ make me stay
2x

Sing it to me baby, that melody
I hear the drums you gon’ make me stay
You gon’ lep it play
Baby, turn it up, up
You sound just like love
You gon’ make me stay
Baby, turn it up, up
You sound just like love
Just like love

Heey-ey-ey!
Usually I’ll be gone before
the morning lights

Ooh-oh-oh!
But you best keep telling me
That’s not the case tonight

You gon’ make me stay
You gon’ make me stay
You gon’ make me stay forever
You gon’ make me stay
2x

Heey-ey-ey!
Usually I’ll be gone before
the morning lights

Ooh-oh-oh!
But you best keep telling me
That’s not the case tonight

You gon’ make me stay
You gon’ make me stay
You gon’ make me stay forever
You gon’ make me stay
2x

I’ll always remember
our summer in Hawaii
Aloha mi amor


Torsdag

Hallu,
mamma väckte mig halv 10 och jag var fortfarande trött och somnade om? när sov jag så länge sist!?
Gjorde mig iordning och sen åkte jag o mamma och övningsköring. Det gick jätte bra idag. Våran bil är sååå mycket lättare att köra!
hade matte och ja vad tror ni vi gjorde? jo vi lyssnade på hans meningslösa genomgångar.. Räknade lite men ja det är tur att man går i samma grupp som pontus,han är ju rätt så bra på matte!annars hade man ju varit ännu mer körd än vad jag redan är efetrsom min mattelärare är dum i huvudet!
hade som vanligt ingen engelska.. Vi fick en uppgift som jag,kevin,gogge,tärnan,seger och elin gjorde innan vi gick o köpte glass!
På svenskan hade vi våran bokpresentation och det gick bra. Hahah var lite smått roligt att vi var ungefär 20 st i klassrummet från början men bara 7 st som läst boken så killarna gick ut  efter ett tag så var det bara 7 st kvar,bra jobbat killar haha!
På samhället lyssnade vi på 3 presentationer sen sluta vi,nödvändigt! Men otroligt skönt! så kom hem till 10 i 5 ist för halv 6,det är rätt nice!
Har tittat på bachelor,ätit och duschat,nu ska jag titta vidare på parlamentet!
pussinuss

Svensksommar

Det är inte mycket som slår svensksommar asså,så vackert!


25 grader

Hallu,
Ganska nice dag faktiskt. Hade spanska och matte innan jag hade lunch i 2 ½ timme! Den lunchen spenderades hemma hos emelie! Vi solade och bakade en kladdkaka,yummie!
Hade sen idrott i 40 min,vi spelade tennis. gick väll lite till o från men det är rätt så kul. hade sen idrottsprovet och det var väldigt lätt,vet garanterat att jag får G. Det var bara 6 frågor så man var klar på en kvart!Så fort har jag nog aldrig skrivit ett prov!
När jag kom hem la jag mig i solen och har solat hela eftermiddagen! Älska vädret,25 grader och sol är inte helt fel!
Har även plockat maskrosor.. vad gör man inte för att tjäna pengar! Så nu är jag 250 kr rikare!
Nu ska jag titta på tv,
pussinuss

Emelie och jag


IG

Det känns bra att man kommer få ig på matte o spanska nationella.. Åh snälla kan man inte få några vettigare lärare som förstår vad de håller på med o kan förklara? Nej men det är väll för mycket att begära..-.-

<3

Kan inte förstå att det har gått mer än 2 år sen samantha flög till himlen och 1 ½ år sen hampus gick bort. Saknaden är fortfarande stor och varje gång jag kommer till stallet så hoppas jag att ni ska stå där och titta upp när jag roppar,men jag vet ju att det aldrig kommer att hända,även om det är de ända jag önskar..
Men jag vet att ni inte har ont längre även fast jag har ont i hjärtat. Jag älskar er och det kommer jag alltid göra. och jag kommer aldrig glömma min tid med er. Min tid med samantha var den bästa i mitt liv,jag älskade dig över allt annat och det gör jag än idag. Våra 4½ år tillsammans var de bästa i mitt liv. Du var mitt allt,min andra halva. Utan dig kommer jag aldrig bli den jag var när du var med mig.


sommarlov

Exakt 1 månad kvar till sommarlov! Underbart!!!!

10 maj

Hallu,
Hörförståelsen gick ju som det gick.. Hörde inte vad dom sa! Kan dom inte ha några som pratar tydligt?!
Åkte till stallet sen och gjorde mat till larry och satt o prata med stina ett tag innan jag tog in hästarna och åkte hem.
Körlektionen gick åt helvete,orkar inte äns berätta! Usch vad dålig jag var!
Nu har jag duschat,ätit och pluggat. Tittar just nu på parlamentet och sen blir det nog lite mer plugg innan desperate! Har ju idrottsprov imorn.. men är inte jätte svårt iaf så räcker nog med att plugga lite på frågorna och läsa igenom texten ikväll.
pussinuss

fina tottosar

NP engelska

Hallu,
Började dagen med frukost med emelie innan vi hade läsförståelse i engelska..  Satt i typ 1 timme och har haft rast sen dess...
Börjar inte först 10 i 1 igen! jävla cplärare som inte kan börja tidigare! Alla andra grupper slutar nu utom vi som inte äns börjar! åh är så lack!
Så nu sitter jag med Kevin o Gogge i datasalen och väntar på att vi ska börja..
Ska till stallet efetr för att ta in hästarna i juringe och efter det ska jag på övningskörningskurs typ så vi hörs ikväll,
pussinuss

Solnedgång

Red ut barbacka i 50 min i solnedgången,det är svårt att slå asså! Så myyysigt!

Nationella

Hallu,
På samhällen redovisade min grupp och det gick bra,jag har blivit så mycket bättre! förut kunde jag inte äns redovisa för jag blev så sjukt nervös! så det är skönt.
På geografin letatde vi information om djursholm som vi ska åka o filma i nästa vecka!
Hade sen rast på 2 timmar så jag o emelie åkte till huddinge centrum och handla mat och satt oss i någon park där!
På matten gick vi igenom lite inför nationella och på spanskan hade jag skriftliga nationella! Det kändes dock käpprätt åt helvete.. Men men jag svarade på allt bara hoppas det är rätt oxå!
Slutade 50 min tidigare så kom hem halv 5 ist för sluta då!
Har bytt om och ska äta och sen ska jag ner o rida ut på otto!
pussinuss

shopping


Tublinne från H&M

Långärmad med djupuringning fram o bak från JC

favoriten! långklänning från H&M

Glass i kungsan

Hallu,
Kvällen igår var awesume! Hängde med Emma,Robin och jossan hela kvällen inkl alla fulla föräldrar,haha. Kom hem vid 11 så blev inte så sent men hade kul hela tiden,så det var asnice!
Imorse så fixade jag iordning mig och begav mig sen in till stan med Emma! Fick med mig några plagg hem,innan pengarna tog slut.(bild på dom kommer sen).
Vi satt i kungsan och åt glass,myspys! Det var asskönt väder idag så jag hade bara shorts!
Kom hem vid 4 och la mig då ute och solade i en timme innan vi börja laga mat.
är nyduschad efter att ha hoppat studsmatta. Det är ju ganska bra sätt att träna på ändå!jag vart typ helt slut,haha!
Nu ska jag plugga lite och sen så ska jag titta på tv,
pussinuss

Bilder

Lite bilder som jag tagit idag:)


fira emma!

Hallu,
Vaknade vid halv 9 och har legat på soffan sen dess.
Har ätit lunch o nu försöker jag komma på något att göra. För jag har bestämt att jag inte ska åka till stallet denhär helgen,har inget där att göra när inte larry är hemma. Så det får bli en stallfri helg,eller ja jag har tänk så iaf:)
Ikväll ska jag hem till Emma som ska fira sin 18-års dag! Hon fyller inte år först i veckan,men grattis i försokott bästa du!
Men jag har fortfarande inget att göra fram tills dess.. Men jag kanske ska städa rummet,plugga lite och göra lite nödvändiga saker..
Men nu ska jag fortsätta med tv-tittandet ett tag till,
pussinuss

.

Är lite smått irreterad på en viss person..

.

Hallu,
Upp med tuppen idag,så är lite små seg nu..
Vi gick igenom det som skulle komma på idrottsprovet och efter så spelade vi softball,denhär gången ute!
På bilden fick jag tillslut till min eld och fick mvg! Det var jag faan värt efter hur elak hon varit!
Red direkt när jag kom till stallet. Red på astrid. Det gick faktiskt bra,så det var ju nice!
Gick o åt på donken med ida innan vi gick tillbaka o hängde med Marie och Carolina utanför juringe.
Kom hem för 1 timme sen typ och har duschat o ska snart ta tag i pluggandet.
pussinuss

Stall eftermiddag

hallu,
På svenskan såg vi klart filmen och skrev sen en argumerande text om den.
hade sån tur att Marie  åkte förbi när jag stod o väntade på bussen så jag fick skjuts till stallet!:D tack snälla!
Tittade när jennie red och sen smorde jag hennes grejer eftersom hon själv är så dålig på det,haha:)
Hängde där ett tag och fick åka med jennie hem,thanks!
Kom hem vid 5 och har nu ätit middag och pluggat lite. Sitter nu och tittar på parlamentet så,
pussinuss


Håltimme

Hallu,
Matten var ju lagom kul. han gick igenom hur han rättade nationella oh när han inte pratade om det så snackade han om B-kursen,jävligt intresant! Det är ju tur att man har musik i mobilen!
Vi behövde inte gå på engelskan så sitter nu i datasalen o väntar på på att svenskan ska börja.. Har ingen samhälle idag så slutar 3,sjukt nice!!
Idag ska jag ta tag i pluggandet!Har inte haft något plugg sen innan påsklovet så när jag får något litet ibland så orkar jag inte.. Men har idrottsprov på onsdag o redovisning på  måndag så idag så ska jag börja med båda lite smått!
Förstå att jag redan har uppdaterat två inlägg och klockan är bara kvart över 1,bar jobbat känenr jag!
Men nu ska jag hitta på något att göra,
pussinuss

AJ

Hallu, Vaknade vid halv 9 imorse av världens mensvörk så blev liggandes i soffan tills tabletterna började värka någorlunda så jag kunde göra mig iordning.. Men nu är jag i skolan o ska ha matte.. Seeya later!

Tävling i Täby,Jennie och Larry

Bilder från Täby,Jennie och Larry











Tävling i Botkyrka,Siri och Otto

Jag är ju jordens glömskaste människa,jag skulle ju lägga up bilder på siri o otto från påskhelgen! Så dom kommer nu ist!






självförtroende

Ett bra självförtroende skulle ju aldrig sitta fel..Känna sig duktig o känna att man gillar sig själv,vore ju nice! 
Känna sig omtyckt o behövd är ju rätt trevligt att bli oxå..

Nej nu ska jag sluta deppa!Men ibland får man faktiskt ha sånna här klagardagar så deså!
PUSS


Tandläkarn

Hallu,
På svenskan tittade vi på filmen som vi började se igår och på idrotten så spelade vi "baseball" inomhus,haha bollen studsade runt i hela salen typ! Och jag lyckades träffa en gång av 6 försök,faan vad förvånad jag o alla andra bllev,klarade det på sista försöket!
Åkte sen till tandläkarn där jag var i 5 min,hon sa att jag hade fina tänder sen fick jag gå.. Åkte till stallet gjorde mat,mockade och var ute o gick med otto innan jag hjälpte jennie o smörja. Sen fikade vi uppe i cafeterian med zarah,therese,rebecca o erica.
Nu har jag sånn jävla mensvärk så jag inte kan stå så lär bli en riktigt härlig kväll..
pussinuss

Klocka


Här är min nya klocka!

Bra o dålig morgon

Godmorgon,
Gick upp vid kvart i 7 och gjorde mig iordning och tog mig till bussen. Bussen var såjklart försenad så jag fick stå o frysa i sveriges verkligen jätte varma sommarväder! Det blev dock bättre när Daniel från min gamla klass gick på,jävligt längesen! Så det var roligt! Men efetyrsom bussjäveln var försenad missade jag ju min buss från fruängen.. Så fick ta mig till segeltorp och sen byta till nästa buss..
Åt frukost med Emelie innan vi skrev nationella i Engelska. Det var skrivningsdelen och det gick väll helt okej,får g iaf.
Nu väntar vi på att svenskan börjar,
pussinuss

Här är Artur och Daniel från min förra klass!

Skärholmen

Hallu,
Började dagen på gymmet. Skönt men jobbigt!
Hade geografi i 40 min och sen rast innan vi hade typ en halvtimmes engelska..
Åkte till skärholmen o mötte upp zarah! Vi köpte presenter och jag fick även med mig två tröjor och en klocka!
Nu är jag hemma o tittar på tv. Ska ut o övningsköra i uppförsbacke ikväll,se hur det går!
pussinuss

Hittade ingen bild på klockan så den kommer upp sen!

seg dag

Hallu,
Började dagen med att åka förbi stallet för att hämta min plånbok jag glömde igår..
Sen vidare till skolan för att träna på vår redovisning typ.. PPå geografin fick vi information om vårt sista projekt. Åkte till donken för att äta lunhc innan vi hade svenska o tittade på film. På matten lyssnade jag på musik och på spanskan svarade vi på frågor..
Åkte till stallet där vi hängde i cafeterian innan vi red. Det gick rätt bra idag faktiskt,red på astrid.
Nu ska jag sova,
pussinuss

Dressyr

Ligger nu i sängen med datan i knät och tittar på världscups finalen i dressyr! Kan det bli en bättre söndagkväll?

1 maj

Hallu,
Kom till stallet vid 10,hängde med på de första 2 grupperna och sen åt jag,jennie o Therese lunch.
Mockade o fixade mat till Larry och sen hängde jag mest runt i stallet. Fikade med jennie innan jag red på larry. Det gick bra,det gick bättre igår han var lite väl pigg idag:P Men det gick bra ändå!
Nu har jag precis tittat på "himmlen är oskyldigt blå". Den var faktiskt ganska bra!
Nu ska jag gå o bestämma kläder tills imorn o packa väskan,
pussinuss

RSS 2.0