matteprov

Hallu,
är sååå trött! Började halv 10 med styrka,fyfan vad jobbigt det var!
Hade sen matteprov som kändes käpprätt åt helvete.. men men.
Hela skoldagen var seg men fick sluta en halv timme tidigare från samhället! Sp jag kom till stallet halv 5 ist för 5! Hann mocka och göra mat innan jag red på fina Larry. Det gick jätte bra idag,han lyssnade skit bra och gick bara iväg någon gång!
Gjorde iordning honom och smorde och nu är jag äntligen hemma! Nu ska jag äta middag och sen kommer jag nog somna.
pussinuss

Inga läxor!

hallu,
på idrotten så spelade vi basket,blev lite lagom död..
Åkte till stallet hängde i cafeterian med jennie o therese och sen kom becca o erica.
gick på en promenad med en av grupperna och sen så mockade jag och gjorde iordning Larry.
Kom hem vid 6 typ och har väll inte gjort något direkt vettigt,men det är skönt!
Har inga läxor utom matteprovet imorn så det är asskönt! Måste dock komma på något att ha redovisning om på svenskan..

Världens bästa<3

Lasse Berghagen

"Varje gång är som den första gång vi sågs, även om det är över nu .Allting har förändrats men du finns kvar allt var svävande men nu ser jag klart "

Matte kan ta sig

Godmorgon, Sitter på matten och lyssnar på musik o skriver dehär! Borde lyssna på hans genomgång men fattar ändå inte vad han säger så orkar inte.. Är skit trött, hatar att börja tidigt! Spanskan var lika seg som vanligt, det är som att klockan stannar när man går in i det klassrummet.. Vill åka till stallet nu orkar inte sitta kvar här! Aja skriver ikväll, Pussinuss

Skärholmen

Hallu,
Så j'vla onödig dag idag.. Hade geografi i 40 min gjorde inget för var redan klart,väntade 50 min på att engelskan skulle börja,nej men då behöver inte jag ha engelska för att jag redan var klar med bokprovet! gaaaaaah..
Åkte iaf till skärholmen då gick omkring lite där innan Ylva kom och joina mig! Kom hem nu vid 6 och har shoppat en del!asnice!
- en brunsvart transparent blus
-en svart/blommig transparent blus
-en mönstrad jacka
-en mönstrad kjol
- en vit t-shirt
- en vit stickad tröja
- ett armband
- örhängen
-ett diadem
-ett par vita stallskor

Så fick med mig lite hem,ska nu checka av min lista!

29 mars

Godmorgon,
Vaknade vid 7 men gick inte upp först 8,så har legat och tittat på tv och fixat mig iordning. Ska inte åka härifrån först 10 i 11 såjag har ju gått om tid att bara chilla,asnice!
Har bara 2 lektioner idag,känns lite smått onödigt.. Men skönt ändå.
Vi hörs ikväll,
pussinuss


Lång dag

Hallu, Lååång dag idag, höll på att somna hela tiden.. Blev överlycklig av att få sluta 20 min tidigare från spanskan! Kom till stallet hängde med Therese, Ylva, Zarah och Pernilla innan jag tittade när Jennie red. Red sen på Astrid och det gick väldigt bra idag! Asskönt . Nu har jag renskrivit en geografigrej som ska bara inne imorn, hade glömt det(y) men kommer bli klar imorn bitti så det är ju ingen fara. Godnatt!

Lång dag

Hallu, Lååång dag idag, höll på att somna hela tiden.. Blev överlycklig av att få sluta 20 min tidigare från spanskan! Kom till stallet hängde med Therese, Ylva, Zarah och Pernilla innan jag tittade när Jennie red. Red sen på Astrid och det gick väldigt bra idag! Asskönt . Nu har jag renskrivit en geografigrej som ska bara inne imorn, hade glömt det(y) men kommer bli klar imorn bitti så det är ju ingen fara. Godnatt!

28 mars

Godmorgon,
Kunde verkligen inte somna igår så är lite smått trött nu även  fast jag vakna av mig själv? konstigt.
Har ingen samhälle idag så börjar inte först 5 i 11,asskönt!
Ska göra mig iordning om ett tag,nu ska jag fortsätta titt apå tv!
pussinuss

sommartid

Hallu,
Hatar att man ställer fram klockan..Det är skönt med ljus men ändå.
kom till stallet vid 11,körde dit. Gick inte lika bra idag lyckades få mig motorstopp,pinsamt nog! Usch vad pinsamt,har ju inte fått det sen jag lämnade parkeringen! Men men..
Fixade mat till larry och sen åt jag lunch med jennie. var med på alla lektioner och var sällskap. har sen fikat med jennie o åsa,borstat på larry,pratat med carolina och sen tittat när dom hoppat.
Nu är jag hemma och är sjukt trött! Kommer förhoppningsvis somna tidigt idag då.
nu ska jag titta på tv och borde plugga,men kommer nog inte göra det om jag känner mig själv rätt..
pussinuss

,

"vill du inte ha mig som jag är-är det inte mig du vill ha"

Flyyt

Hallu,
Kom upp lätt imorse men blev väldigt trött efter att vi mockat klart. Men vi har haft världens flyt hela dagen och blev klara med mockning halv 10 typ,så det var ju asskönt! Gruppen innan lunchen hade teori,ännu mera flyt!
Jobbade med Carolina och Ylva kom och hängde med oss!
Efter vi slutade så red jag på fina Larry:) Det är svårt,men väldigt roligt! Och det är ju det viktigaste så.
Körde sen hem själv från stallet och faan vad grym jag var idag asså!
Nu har jag duschat och ätit sushi! Ska plugga lite hade jag tänkt,se hur det går..
pussinuss

-

Hallu,
På bilden målade jag en fågel och fick mvg- typ men fortfarande mvg!
När jag kom till stallet mockade jag och gjorde ottos mat sen så hängde jag med Carolina,Ida och therese hela eftermiddagen. Vi städade och gjorde om i skåpet,så nu hoppas jag att det hålls rent!
Astrid blev riktigt bra på slutet och travade på utan att trippa! Hon var duktig efter lite tjaffs mdet blir ju så om man bara rider henne två gånger i veckan,men jag är iaf nöjd kom ju igenom det så!:)
Imorn ska jag jobba ist för Zarah,länge sen nu men det är kanske på tiden.
pussinuss

Idrottsprov

Hallu,
Vaknade 5 av mig själv idag! Men låg och halvsov till 6 och sen gick jag upp och gjorde mig iordning och gick till bussen.
Har precis skrivit idrottsprovet,som var rätt enkelt skrev det på en halvtimme och svarade på allt och chansade på 1 fråga typ så det känns ju bra för att ha läst igenom allt 1 gång!
Ska ha idrott nu så ska väll gå och byta om snart. Sen äre bild,woho! Slutar vid 1 så kommer till stallet tidigt,det är ju rätt så skönt.

fina hampus<3

Världens finaste Zarah

Hallu,
På matten satt jag o lyssna på musik,som vanligt.. Man fattar ju ändå inte ett skit vad han säger och får man inte byta grupp så får det bli så och så får bästa  ylva förklara för mig ist! Skrev bokprov på engelskan och skrev typ 6 sidor så det kändes bra,ett G iaf. På svenskan pratade vi lite om redovisningar och på samhället skrev jag prov.. Det kändes dock åt helvete! Men har jag tur får jag G..
Mötte sen upp Therese och vi åkte och mötte Ylva,Carolina och världens finaste Zarah!<3 Saknat dig gumman och hatar att du är ledsen!!!!<3 Vi gick runt halvalångsjön och satt oss i solen på bryggan med choklad,bullar,bilar och mer,myspys även fast det blåste skit kallt!
Kom hem vid kvart över 6 och har ätit och pluggat lite idrott,ska ju ha kostprov imorn och smart som man är så har man glömt boken i skolan!(y) Tur att det finns kriterier på fronter och google att söka på!
Nu ska jag hoppa in i duschen och värma mig!
pussinuss

hahahahaha såhär kul hade vi en natt vid typ 3 för 1 ½ år sen :P

provdag..

Godmorgon,
Nu har jag precis gjort mig iordning och ska bara byta om sen innan jag går,vid halv 11.
Har inte så mycket mer att skriva än att jag går till halv 5.. Ska skriva bokprov på engelskan och samhällsprov.. Känns som de kommer gå åt helvete! Men jag orkar verkligen inte bry mig.
Vi hörs ikväll,
pussinuss

.

Hallu,
Jobbigt att börja 8.. Men dagen gick faktiskt fort,vilket var tur!
Åkte till stallet hjälpte till lite där och sen satt jag mig i cafeterian o pluggade med therese. Borstade av larry innan jag åkte hem.
har försökt plugga men kan inte koncentrera mig.. Så får väll få ig på provet imorn om det är så men jag kan verkligen inte plugga,inget fastnar i huvudet..
Nu ska jag göra mitt individuella val..
pussinuss

Segersta

Hallu,
Skrev svenskauppsatts idag,började 9 och kvar klar redan 10. När man väl kom igång så gick det fort. skrev 5 A4 så jag hoppas att jag får ett G iaf.
Åkte direkt till stallet. Träffade carro,välkommen hem! Hängde med Jennie och tittade när hon red för anne. Han var sjukt jävla fin larrypojken!
Åkte sen med Jennie o bella till Segersta för att titta när Siri red för Mads. Otto var jätte jätte fin!
Kom hm nu vid 6 typ och har duschat o ska nu plugga lite innan desperate börjar!
pussinuss

Siri o otto


Jennie och larry

<3

Tänker på dig,tror på dig och älskar dig Zarah<3

Utvecklingsamtal

Hallu,
Hade alldelles för mycket i tankarna inatt så slutade med att jag somnade 2.. Så var lite lagom trött när jag skulle upp imorse.
Har precis haft utvecklingsamtal,det gick bra. Har bra omdömen o så,så det känns ju bra.
Eftersom jag inte hade något samhälle så börjar jag inte först 11.. Så sitter här i skolan o försöker roa mig,vilket går lite sådär.
Men men nu ska jag hitta på något,
pussinuss

lång stalldag

Hallu,
Kom till stallet halv 10 och var där till halv 7,så lång dag blev det!
har verkligen itne gjort något vettigt. Städat skåpet,blir stökigt på en dag typ-.-,mockat,hängt med carolina och therese,ute på promenad med en barngrupp,gjort iordning larry,tittat när Jennie,therese o ellen red,suttit uppe i cafeterian och pratat med folk.
Nu är jag nyklippt,mamma klippte rätt mycket på luggen och 1 dm på längden! Känns skit kort eftersom det gick ner till naveln innan.. Men det var skönt det var slitet och bara hängde,vill ju ha lite volym i håret lixom! Men det växer nog ut snart igen så.
Nu väntar jag på solsidan och sen ska jag lägga in lite ny musik i mobilen o sen sova!
pussinuss

.

Godmorgon,
Tanken är att jag ska till stallet,har inte något bättre för mig så..
Ska väll ta och byta om o åka om ett tag.
Nu har jag inget mer och skriva,
pussinuss


Lastat hö

hallu,
Hjälpte som sagt jennie att lasta hö idag,bar 60 balar! Kommer nog få lite lagom ont i armar o rygg imorn..
Hängde sen med Ylva hela eftermiddagen. Jag red sen på fina larry! Skrittade först ut i typ 20 min och sen red jag inne i ridhuset. det gick faktsikt väldigt bra,jag är nöjd! Han var väldigt pigg men kunde ändå hantera det så det kändes bra:)
Har svarat på hemtentan nu har bara 3 frågor kvar som jag verkligen inte hittar!
pussinuss

Söt,sötare,Robin

Godmorgon,
somnade 10 igår,så skönt!
Vaknade 7 och läste klart engelskatexten så i eftermiddag så ska jag skriva klart hemtentan.
Ska snart byta om och sen ska jag åka med jennie till stallet,hjälpa henne att lasta hö och sen ska jag rida på Larry i eftermiddag!:)

Åh asså man kan verkligen inte annat än älska min kanin,han har börjat spela fotboll!Jag skojar inte vi har nämligen en liten boll som det finns lite pellets i som han rullar som en galning och lyfter och hoppar med den,så sjukt söt!


Snöstorm igen..

Hallu,
Väldigt skön dag med tanke på att på idrotten så hade vi genomgång om individuellavalen och på spec satt vi och åt frukost! På bilden målade jag en fluga,som jag fick mvg på! Känns bra att man är bra på något iaf!
Åkte till stallet där jag hängde med therese och Ida och sen kom även carolina o zarah!
Satt uppe i cafeterian hela eftermiddagen eftersom det snöade som faan..
Red sen på Astrid,det gick väldigt bra utom när hon tjaffsar.. Gaah blir så trött på henne,hon biter tag i bettet och bara drar tyglarna ur hädnerna på mig! Men därimellan när hon orkar och sköter sig så är hon riktigt fin!
Våran varmvatten brädare har gått sönder,så jag kan inte duscha så jävla äckligt!!!!! Men ska samla mod till att ta mig en snabbdusch i iskallt vatten..!

Fredag!

Godmorgon,
Vaknade kvart i 6 och har gjort mig iordning och nu väntar jag på att pappa ska bli klar. han ska nämligen skjutsa mig,nice! Det är fredag idag!!! Har bara tre lektioner idag,idrott,spec idrott teori och bild så en väldigt chill dag med andra ord.
Nu ska jag gå o göra det sista innan vi ska åka,
pussinuss

Plugghäst

Hallu,
Seg dag idag men eftersom jag inte hade svenska så hade jag rast i över 1 timme,skönt. Då jag svarade på frågor till hemtentan i svenska. Från de att jag kom hem kl 5 så har jag fortsatt svara på de frågorna,så har suttit med de från 5 till 8 med 20 min pause,är man inte grym?! Men har fortfarande 10 kvar,suck.. Men dom tänkte jag skriva imorn för nu ska jag snart gå o lägga mig och läsa klart min engelska text. För när jag är klar med texten o hemtentan så har jag bara att läsa samhälle till torsdag och plugga till kostprovet på fredag,så nu känns det som jag har koll!
Känner verkligen hur ovettiga saker jag skriver om men mitt liv är inte så interesant så..
pussinuss

långt bort


behöver komma bort från allt o alla,orkar inte med mitt liv
NY skulle ju inte vara fel ställe att åka till..

Godmorgon

Godmorgon,
Vaknade kvart i 7 och skulle egentligen gått upp om 20 minuter.. lite segt även fast det är skönt att bara kunna sitta o ta det lugnt.
har tittat lite på våra bästa år,sminkat mig och fixat håret så ska bara byta om sen. Låång dag iskolan idag,slutar halv 5 o sen blir det hem o plugga.. Ska svara på 40 frågor om medeltiden och läsa ut min engelskatext,bara 20 sidor kvar typ!
Har verkligen inget vettigt att skriva så slutar nu,
pussinuss

ledig

Hallu,
Ledig idag eftersom jag inte ska ha mitt utvecklingsamtal först på måndag,asnice!
Så jag följde med Jennie till vällingby för att träna för en landslagsryttare som jag inte kommer på namnet på,fail!
Åkte väldigt tidigt för att vi visste ju att vi skulle fastna i köer,vilket vi gjorde satt i 1.15 min. Larry var jätte fin och jennie var nöjd så det var ju bra!
Hängde o hjälpte till i stallet sen och nu är jag hemma o det blir garanterad tidig säng för mig,är sukt trött!
pussinuss

Shoppinglista

Här kommer lite av de jag behöver till vår o sommar,men den kommer nog fyllas på och bockas av!
- en transparent skjorta svart eller vit
- en ljusrosa klänning
- vit stickad långärmad ( check!)
- brunflätat smalt skärp (check!) eller ja ett brunt skärp iaf
- beige pösig topp(check!)
- en ny bandeau bikini(check!)
- pösigt linne med någon snygg rygg
- blommig transparent tunika (check!)
- öppna högklackadeskor
- svarta sneakers(check!)
- armband (check!)
- stora ringar
- färgglad bandeau topp


Skäris

Hallu,
hade ju bara 2 lektioner så skoldagen gick fort. hade inte sunny idag för dom ville ha henne idag,skönt för mig! Så jag åkte till skäris istället! Fick med mig en transparent tröja från gina,ett par svarta shorts från vero moda och en foundation. så lite blev det! Men finns mycket kvar som jag vill ha, så ska skriva en lista som kommer upp här sen vad jag ska köpa tills i sommar.
Har även rensat o städat garderoben,behövligt!
Ikväll äre desperate,ÄNTLIGEN!
pussinuss

Uppe med tuppen

Godmorgon,
Ska egentligen gå upp 10 men vaknade halv 8 så nu sitter jag här och ska titta på våra bästa år!
Har en så jävla onödig dag idag med geografi i 40 min,rast i 50 och engelska i 70...Men men bara att gå dit.
Efter ska jag till sunny och rida tänkte jag! Hoppas att underlaget på volten är bra annars dampar jag,tröttnat på att bara åka ut dit o antingen tömköra eller gå med henne för att det inte går att rida någonstans.. För nu vill jag börja rida dressyr på henne,de jag faktiskt skulle hjälpa dom med men så kom den här skit vintern-.-
Nej men nu ska jag titta på våra bästa år!
pussinuss

Tandläkarn

Hallu, Har haft samhälle och geografi nu på morgonen.. Men nu sitter jag o väntar på att jag ska in till tandläkarn! Min tandställning jag har bakom tänderna har lossnat på ena sidan.. Men gehör betyder att jag slipper svenskan o matten! Behöver dock åka tillbaka för att skriva spanskaprovet, men men skönt att få det överstökat. Åker sen ner till stallet för att rida ikväll, hörs ikväll eller imorn! Pussinuss

Bilder från programträning i Vällingby

Jennie och Laramie Peak


Marie och Chicolina




Siri och Otto



Therese och Aqua



Vällingby

Hallu,
Nu är jag hemma efetr en lååång dag!
Gick upp kvart över 6 för att bli hämtad kvart i 7 och åka ner till stallet. Vi lastade allt,borstade larry och sen gav vi oss av mot vällingby. Dit även siri,marie och therese också skulle.
Alla var jätte duktiga och alla hästar såg så fina ut! Tog kort med ett objektivt som är trasigt,gaaaaaah! Men det blev iaf någorlunda bra bilder. (lägger upp dom sen). Åkte sen tillbaka till stallet fixade allt och sen åkte jag o jennie för att lämna släpet. Sen hamnade vi hos jennie,laddade över bilderna,tittade på gamla bilder,åt middag,tittade på film och sen hem. Nu är jag duschad och alla bilder är påväg till marie,siri o therese sen blire plugga.. och SOVA!
pussinuss

Lööööördag

Hallu,
vaknade halv 8 men kom inte till stallet först vid 10. hade då teori. Visade dom hur man klipper hovskägg,öron,rycker manar och sen hur man knoppar. Barnen verkade gilla det så de var ju bra.
Tittade sen när Jennie,siri o carolina red,sofia o louise kom även.
smörjde lite o prata med carolina innan jag följde med jennie o siri o köpte mat. Åkte med jennie till lyckås för att hämta släp,för imorgon så ska vi till vällingby och hon o några fler ska rida programträning. Fick även med mig ett par blåa equiline strumpor hem!
kom precis hem o nu ska jag titta på våra bästa år sen plugg..
pussinuss

mmmmmmmmmmm marabou

Hallu, Kom till stallet halv 2,bytte om och red sen på otto tillsammans med carolina. Det gick bättre än igår men det är svårt. Hängde sen uppe i cafeterian med ida,therese,erica,zarah,carolina o madde innan vi skulle rida vid halv 6. Alla bytte hästar idag så jag red på ubbe. Det gick dock helt käpprätt åt helvete! han hade varit jätte spänd i gruppen innan så det satt väll i så det gick inte äns att sänka utan att han fick panik.. men men får leva på att det gick bra på fina otto iaf.
Nu har jag ätit o duschat och nu väntar marabou digestive + chips! tjockisfredag here i come!
pussinuss

Gymmet

Hallu, Började 8 idag så blev gå upp tidigt.. Eftersom vi hade simning idag (får inte bada med mina öron)så var jag på gymmet ist, kändes rätt skönt att gymma på morgonen faktiskt. Är dock helt slut nu! Nu väntar jag på att vi ska ha teori i spec idrott.. Efter det har vi bara bild o sen slutar jag! Ska till stallet o rida ikväll och på Otto:) så mycket träning idag, men det är ju bra! Nu måste jag gå, Pussinuss

låååång dag

Hallu,
somnade 10 igår så vaknade halv 7 när jag skulle gå upp 8 men skönt att vakna av sig själv.är så skönt att jag har somnat tidigt hela veckan + förra!
På idrotten hade vi innebandy o fys,usch vad jobbigt!
matten o engelskan var sjukt tråkiga o sen svenska o samhället då var man lite för trött för att orka så..
Åkte direkt till stallet efter för att rida på otto!:) Red i pausen och det gick rätt så bra. Hade inga förväntningar första gången jag red dressyr på honom så, men han är så fin bara jag som tycker det är svårt att rida själv..
mockade o gjorde mat efter o kom hem runt halv 8 .
Nu ska jag titta på tv och sen blir det lägga sig o plugga spanska o sen sova!
pussinuss

siri o otto i håbo:)

.

hallu, kom till stallet 3,lite sent men mentorstiden drog ut på tiden.. Hängde med som sällskap till jennie på de 2 första lektionerna. och sen satt jag o snacka med bella,therese,becca o erica innan jag gick ner o pussa o gjorde iordning larry till jennie. Gjorde mat till larry och sen tittade jag när hon red. fixade o sånt i stallet innan vi åkte hemmåt. Nu ska jag snart gå o lägga mig o plugga spanska,har tydligen prov på måndag kul! sen ska jag sova! pussinuss

Matte..

Hallu, Sitter på helvetets mattelektion med världens värsta lärare.. Aja bara en hAlvtimme kvar.. Nej nu ska jag vara positiv. Ska till stallet efter skolan! Måste börja plugga till spanska o idrottsprovet nästa vecka.. Men men bara några veckor kvar till nästa lov! Gud vilket ointressant inlägg! Pussinuss

Vårväder

Hallu,
Eftersom jag inte har idrott på tisdagar på några veckor framöver så har jag bara 2 lektioner på tisdagar.. varav en är 40 min o den andra är 70.. Men men det är ju skönt så.
Åkte till sunny sen. Eftersom deras volt är så dålig så fick det bli skrittarbete på töm. Det gick faktiskt bra hon blev loss på slutet så jag är nöjd eftersom jag inte kan ett skit,haha.
Åkte sen o övningskörde lite på ikeaparkeringen,första gången för iår! och det gick så jävla bra hade inte glömt något! inte ett ända motorstopp eller någon rivstart! Skulle kört hem men mamma hade glömt körkortet,faan! Men snart så är jag ute på vägarna igen så se upp!
Har tittat på våra bästa år o ätit middag sen jag kom hem och ikväll blir det bara ta det lugnt o soooova,
pussinuss
 
Juste jag hade skinjackan på mig idag oxå,vårkänslor med strålande sol o 5 grader!

8 mars

Godmorgon,
somnade kvart över 10 igår,hur skönt som helst! Men det ledde dock till att jag missade "ballar av stål"! Men får försöka se den på datan sen.
Vaknade därför 7 av mig själv när jag egentligen skulle gå upp 9 så jag har bara gått runt o chillat sen dess. Har sminkat mig o fixat håret så ska bara klä på mig så är jag klar sen!
vet inte vad jag ska göra i eftermiddag,antingen så ska jag ut till enliden o ta hand om ponnyn annars så blir det hem o kanske titta på film eller något!
nu ska jag äta frukost,
pussinuss

Duktig flicka

Hallu,
vaknade 7 imorse så kom till stallet kvart över 8 redan!
har hjälpt jennie hela dagen.mockat,fodrat,tagit imot hösilage,fikat,mockat,gjort iordning hästar,fodrat och sen har jag även hunnit rida. Red på astrid idag och det gick faktiskt riktigt bra. Hade henne i högform större delen av tiden så hon börjar stärka sig mer o mer så det känns skönt! men det är svårt att rida själv när man inte är van att göra det alls.. men gjorde mycket tempoväxlingar,volter,halter,övergånger för att hon ska orka bära sig. och det funkade ju! hade henne i högform i galoppen oxå! Hon orkade även galoppera där utan att bryta av av sig själv,duktig flicka!
Skönt att komma hem tidigt på en måndag för engångs skull.Så nu ska jag bara ta det lugnt o njuta av sista dagen på lovet..
pussinuss

måste ta lite bilder på astrid har bara denhär,haha måste även börja ta mycket mer bilder!

rubriker kan gå o ta sig..

Hallu,
Första ridningen efter operationen idag. Red i morgongruppen för jennie på eleonora. Det gick faktiskt riktigt bra,över förväntan!
Hängde sen i stallet o gjorde inte så mycket,var med therese o städa skåpet.Fikade med åsa och sen så gick jag o jennie ut på promenix med larry:) var ute i typ 1 timme så man var ju lite mör efter,haha. Åkte sen hem med henne o nu har jag precis vräkt i mig tacos,yummie! Eftersom inte lillebror är hemma ikväll kanske man kan få lite choklad oxå,hihi(a) Solsidan ikväll o ledig imorn,riktigt nice!
pussinuss

Inget vettigt gjort

Hallu,
Kul att tr'ffa jonna igårkväll,var länge sen nu!
Sov inte mycket inatt heller.. börjar bli väldigt jobbigt att vakna av att ha ont hela tiden!
Kom till stallet vid 10 och har varit där ända tills nu. Har verkligen inte gjort ett skit,hängt med carolina hela dagen och suttit uppe i cafeterian.
Nu ska vi snart iväg så ska göra iordning mig nu,
pussinuss

mitt allt

2 år utan dig nu min älskade samantha.
Saknaden är fortfarande lika stor och jag kommer alltid sakna dig,du var mitt allt.
vila i frid finaste
<3


bandaget av

Hallu,
inatt sov jag faktiskt inte så bra.. Så vaknade mest hela tiden,men men hoppas få sova mer inatt!
Var på kliniken kvart i 9 o då tog dom av bandaget! Det var riktigt svullet o blått så öronen ser ut som alvöron,riktigt hett! haha men men om 3 veckor är dom naturligt färgade igen.
Åkte sen till stallet! på något sätt så har det varit skönt att inte varit där men ändå så har det känns tomt.
Hängde med therese o pernilla innan jag filmade när jennie red för pernilla.
Hjälpte jennie nere i stallet o var med henne o marie innan jag gick upp o åt lunch med pernilla o jennie. Samtidigt tittade jag när SD red. Varit ganska skönt att inte rida på ett tag,jag behöver pauser lite då o då känner jag.
Tittade när pernilla red på fina rutan och sen så har jag hängt med zarah,carolina o therese.
Har ont nu o är trött för att har tagit värktabletterna o snart får vi gäster. En familj från dalarna som jag känt hela livet. men det var länge sen nu så det ska bli roligt ävn fast jag kommer se helt drogad ut,haha.

.

konstigt att något ganska litet kan få en att känna sig besviken o ledsen


cupcakes

Hallu,
Sovit 11 timmar inatt,sjukt skönt!
Har inte haft ont på hela morgonen men nu så börjar det komma igen.. Men imorn så kommer jag förmodligen inte ha lika ont,ska ta av bandaget imorn! Så imorn efter jag varit där så ska jag till stallet,usch känns som hela lovet har blivit förstört av det här har bara varit där i måndags.. Det är tur att jag är ledig på måndag oxå så jag kan vara där då:)
Nu tittar jag på nyckeln till friheten och sen så ska jag o lillebror baka cupcakes! Se hur det går,första gången nämligen! Men men dom lär nog smaka godare än de ser ut iaf,haha.
pussinuss

operationen

Hallu,
Nu ska jag försöka skriva lite här om igår o idag eftersom jag inte orkat uppdatera först nu.
Som de flesta visste så opererade jag öronen igår. Kom dit vid halv 10 och fick lugnande,smärtstillande innan operationen började vid kvart i 11. Jag behövde inte sövas så var bara lokalbedövad i öronen. hela opperationen gick bra och de ända som gjorde ont var sprutsticken i öronen, men det överlevde man. Operationen tog 1 h o 15 min så det gick rätt fort ändå. Jag fick se resultatet innan dom satt på bandaget men man såg inte så bra efetrsom det var sjuuukt svullet och jääätte blått. Men dom stod iaf innåt!
Sen gick jag o la mig och sov i 1 timme innan mamma kom o hämtade mig. När jag väl kom hem så släppte alla värktabletter o bedövningen och ja jag har ALDRIG haft så ont i hela mitt liv! och folk som känner mig så har jag en extrem hög smärttröskel men igår så hade jag så ont så jag till o med grät och satt o skakade,usch har aldrig varit med om den fysiskasmärtan någongång! Värktabletterna började inte värka först 2 timmar senare! Men då somnade jag iaf ( är något i tabletetrna som gör att man blir jätte trött) så jag sov från 5 till halv 9 på kvällen. Då jag gick upp för att ta nästa kur av värktabletter,fick då även i mig lite glass. Somnade sen vid 11 igen och sov till 8 imorse,otroligt skönt.
Har fått i mig lite soppa idag iaf. jag har nämligen bandage över hela huvudet och ner över hakan så jag kan inte tugga.. Sen så gör det jätte ont att tugga så jag får inte i mig så mycket matigt men men. Men det jobbigaste är nog att jag inte kan prata ordentligt för hela ansiktet o läpparna är uppsvullna..
Mormor o morfar har varit hemma med mig idag,länge sen så det var mysigt o sen var såklart bästa mixto med<3
Har nästan precis vaknat efter en liten nap och nu ska jag titta på tv. Nu vet ni iaf att jag lever även fast jag har sjukt ont..
pussinuss

RSS 2.0