Sommarvärme på högnivå!

Hallu,
Åkte ut till Rutan idag med. Den här gången fick vi med oss cyklarna så det bara tog 15 minuter från station! Men blev förseningar med typ 1 timme för att det var något jävla godståg och sen så gick inte pendeln när vi kom fram o vi fick inte plats på ersättningsbussen så.. Men kom iaf dit!
Ridturen ar en aning varm,mycket bromsar o mygg men mysig Rutan var lugn och snäll idag och vi travade lite på en gräststig och hon skötte sig galant!<3
Kom hem umgicks med mormor o morfar. Gick ut o träffade lovisa,sandra o lisa men blev inte ut så länge för det blev askallt av blåsten-.-
Ska ut med båten imorn, blir borta till 1 augusti men kommer komma hem någon dag under tiden,
pussinuss

Vilse i skogen vandrar han omkring

Hallu,
Pkte ut till Rutan idag<3 Åkte hemifrån 10 och kom fram till agneta vid 1! Åhh allt gick bra tills vi trodde att vi skulle gå på en annan väg, som visade sig vahelt fel så vi var tvungna att gå tillbaka och sen fråga några som tyvärr inte visste. Men tillslut kände therese igen sig så vi kom dit några timmar senare..
Hjälpte Ann att ta in hästar och sen gick vi bort till Rutan. Åt lunch och sen gjorde i iordning dom och skrittade ut en sväng, en aning taggade haha!
i hade tur och hann med bussen, för den gick typ 2 gånger på em/kvällen och sen 2 gånger på morgonen/förmiddagen helt sjukt!

Pernilla o Rutan

Bilder





Hemma

Hallu,
Åkte hem från båten vid 1 idag,skönt! Har städat o fixat i Robins bur,fotat lite och städat mitt rum. Har egentligen inget mer planerat för dagen, ska nog bara ta det lugnt om inte något annat dyker upp. Eller jag har funderat på att göra lite colage idag, lite för kul skull och sen kanske sätta upp dom i mina tavlor!
jag lägger förmodligen upp lite bilder sen,
pussinuss

Lördagkväll

Sitter här och väntar på att våra bästa år ska ladda klart så man kan se utan en massa hackande.. Har precis vräkt i mig en halv marabou och en cola, hatar sommrarna på det sätte det är de ända man gör.. får börja träna så man kan njuta av sommarens onyttigheter!
Månen lyser rätt in i båten och det är riktigt mysigt faktiskt, ska snart gå ner till mitt rum, tänkte titta på våra bästa år där nere.
På ett sätt så vill jag bara tillbaka till stallet o rida dressyr lektion samtdigt som jag verkligen inte alls är sugen.. Jag vill ladda upp mig inför hösten och hoppas att utveckligen bara stiger och att det känns förgävligt kul oavsett fall det får dåligt en gång så vill jag kunna hålla humöret uppe, vilket är lättare sagt en gjort.. Men jag vill så gärna att allt ska bli bra till i höst så på ett sätt är det skönt att behöva vänta och längta i 1 ½ månad till, det kanske för med sig något bra?
Jag är iaf glad att jag ska rida på Rutan några dagar den här sommarn, bara rida ut och mysa och slippa tänka på allt annat. Jag längtar faktiskt till att rida ut o rida där ute på landet, det känns om det inte kan bli mer perfekt än på ett sånt ställe där hon står.
Nu ska jag ta och gå ner o lägga mig. Dehär inlägget var kanske lite onödigt som alla mina men om ni vill läsa ändå så varsegoda:)
pussinuss

Midsommardagen

Hallu,
Vaknade halv 12 idag och vi åkte nästan direkt till skansundet. Vägen dit var inte den roligaste, det verkligen ööööösregnade såg typ inte ut,åska o blixtra!Lite obehagligt när man är ute på sjön..
Nu är det iaf sol och vi har hunnit äta o fika. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, sitta här vi datan titta på våra bästa år tror jag, ligger lite efter haha. Läsa klart min bok kanske.
Har inte mycket mer att skriva så,
pussnuss


Glad midsommar

hallu,
Idag äre då midsommarafton, så glad midsommar på er alla!
Har egentligen inte gjort något speciellt under dagen. Hade silllunch vi 1. Fikade med tårta vid 3, den tårtan var jävligt god asså är lite stolt över mig själv o mamma som gjorde den! Suttit o läst på eftermiddagen o sen middag.. Det är ganska tråkigt att vara här för min älskade lillebror hänger med massa annat folk så antingen får man vara med de vuxna eller sitta o roa sig på egen hand vilket inte alltid är det lättaste..
Nu ska jag väll hitta på något att göra innan jag går o lägger mig,
pussinuss

Skärgården

Hallu,

Gårdagen började redan halv 7.. Åkte med jennie till stallet, fodrade de 5 sista hästarna som var kvar, släppte ut dom och började mocka ur millan o astridsboxar. Lastade sen in alla Rutan/Pernillas grejer och till sist Rutan. Vi åkte o lämna henne ute på hennes sommarbete, hon bor granne med agneta och det var verkligen en jätte fin gård! Åkte tillbaka kastade allt jävla möggligt hösilage, vilket tog ett jävla bra tag!
Åkte med Jennie när hon besiktade bilen sen blev det äta glass o jordgubbar!
Lastade Millan o Astrid som gick väldigt smidigt! Åkte ut o lämna dom hos agneta och sen släppte vi ut Rutan med hennes hagkompis.
Åkte direkt ut till båten sen på kvällen.

Idag vaknade jag 12, eller ja blev väckt då av att det var mat.. Men fick iaf 11 timmars sömn!
Har mest suttit o solat hela dagen, solen har tagit på jävligt bra men såklart så vill inte mina jävla ränder av shortsen försvinna-.-

FRämmande besök

Hallu,
Dagen började redan klockan 6 idag.. Kom till stallet 7 lastade hästarna och åkte väll vid 8 någonting. Hann ta några bilder på hästarna men vi åkte ganska direkt.
Tillbaka i stallet så hjälpte vi Åsa o Jennie o ta de sista boxarna. Sen var det bara att börja köra högtryck och skrubba galler.. Åhh fyfan vad segt det är asså, man blir blöt,kall,skitig,kramp överallt och tar en jävla tid! Jag tog iaf 8 boxar med högtrycken och vi blev klara med stora stallet idag, askönt!
Åkte sen hem med Åsa, länge sen nu! Suttit o gosat med Robin, klippt hans klor,plockat fram alla hans saker. Sen kom Jennie och Siri på besök!Jag fick ett schabrak av dom för att jag hade följt med som skötare,tack snälla det var jätte fint!Dom stannade och åt middag och fikade. Snackade bort hela kvällen så dom åkte typ nyss, mysigt<3
Nu ska jag packa och skicka sista bilderna till Siri,
pussinuss

Fölet

Hallu,
Valnade halv 12 idag, asskönt med nästan 12 timmars sömn! Åkte till stallet, gjorde ingenting bara va där. Lite för trött för att vara social o ja kanske inte den roligaste att vara med.
Åkte sen med Jennie,Siri o Monica ut till Agneta o hälsa på henne o fölet, så sjukt jävla söt!
Vi var där från 7-10 och fikade o bara njöt av landet känslan! Kom hem för 1 timme sen och sitter nu och tittar senaste Wallander! Borde sova ska upp 6 för att följa med o lämna hästarna på betet.. Men får väll sova ut imorn ist!
pussinuss


Håbo

Hallu,
Nu var man hemma igen! Helgen tillbringades som sagt i Håbo med världens bästa siri o Jennie! Vi åkte hemifrån stallet igår vid 20 över 6.. Kom dit vid halv 8 någonting och väntade ett bra tag innan vi fick våra boxplatser. Det blev två uteboxar mitt emot varandra, det var sjukt mysigt! Otto o Larry blev typ värsta bästa kompisarna o stod o pussade varandra hela tiden, så söta så!<3
Jennie red sen och han var asfin! Kom inte ihåg procenten, hon blev precis utanför placering!
Hela dagen gick vi satt o flummade med Anne medan vi tittade på framridingen,haha!
Siri red vid typ 4 och han var sjuukt fin! Vilket lädde till att hon vann,duktiga Siri o Otto! Vinnartäcket var så jävla snyggt så man typ ville sno det!
Vi myste i stallet på kvällen, åkte till 7 eleven, satt o flumade i stugan tills vi tillslut somnade.

Idag gick vi upp vid halv 6.. eller ja vi vaknade då iaf ( senare än igår!). Fodrade, fixade iordning oss och gick en promenad med tottosarna. Det var så sjukt skönt att dom var så sjukt lugna, speciellt Larry han har typ aldrig varit lugnare! Sen red Jennie och det gick bra, hon red på 63 % tror jag o han var jätte fin!!
SEn vare bara vänta hela dagen tills det var Siri vid 4 idag igen.. Marie o Therese kom dit en sväng oxå! Otto var jätte fin idag med, han var lite trött men fin och hon kom 6:a! Grattis till dig Siri!
Vi åkte hem efter prisutdelningen. Var i stallet i typ 1 timme o fixade allt. Åkte sen hem till Jennie, satt där o flummad medan vi laddade in bilderna. Kom hem för typ halvtimme sen, så ska väll sova snart. Bilder kommer förmodligen snart (när jag orkar)


Hurry skurry

Hallu,
Kom till stallet runt halv 11 idag. Gjorde inget speciellt innan 2, då vi hade hurry skurry! Haha så jävla roligt det var asså! Jag och Carolina var på ett lag och Therese,Zarah o Madde var på de andra laget. Vi hade Lime (världens bästa att ha som hurry skurry häst!) och dom andra hade Ada. haha lilla ada hon ville typ knappt gå framåt.
SEn skrittade vi ut en sväng, jag red hallongrottan<3 Sen så har jag inte gjort något speciellt, smörjt Jennies o Larrys grejjer och nu är jag hemma. Ska väll packa tills imorn, sen sova för måste gå upp vid 4.. Hoppas kunna somna tidigt iaf!

17 juni

Hallu,
Vaknade halv 12 idag! Otroligt nog så somnade jag halv 1 så sov 11 timmar! Kom till stallet vid 1 och satt o snackade med Carolina medan vi tittade på när Jennie red. Sen kom Ylva o Therese så då stannade vi där o tittade när pernilla red. Hjälpte till på hurry skurryn, som vi oxå ska ha imorn! Fett kul asså är fett taggad!
Hängde i cafeterian en stund innan jag red. Jag red igen på sarras och vi red på ängen. Haha han vart lite smått taggad och stark som in i helvete så dressyren gick väll inte så bra men det var mysigt ändå!
Åkte sen med Jennie o tanka och sen tillbaka till stallet där vi grillade korv,åt cheesbörjare och marsmellows med nutella! Åkte väll därifrån vid 9, myyys!

Städdag

Hallu,
Kom till stallet 11 idag. Hjälpte då till att fixa de sista i foderkammarn. Åt lunch och satt o solade innnan vi tog tag i medicinskåpet. När jag,Ylva o Therese städat klart där och Johanna,Zarah o becca fixat loftet började vi städa i sadelkammarn. Allt utom skåpet och bokhyllan var ute, hela stallgången var täckt med grejer! Ett tag trodde man inte att man skulle bli klar, men det blev vi och det blev jätte fint! Allt är smort utom sadlar,tränsen och hjälptyglarna. Så det är sjukt nice då behöver vi inte stanna kvar hela lovet och städa stallet..
Hjälpte till med en J0 när dom hade "hurry skurry" (lite slalom,tävla mot varandra). Åkte sen till Lyckås med Jennie,Therese,Ylva o Zarah. Stallet en liten stund innan jag åkte hem med Jennie,tack ännu en gång för att du orkar skjutsa mig!

missing you

Den här låten passar precis in hur jag tänker och känner..</3

missing you-1st lady
http://www.youtube.com/watch?v=pu6vV1p1y6I

oh oh Oh I'm missin' you
Baby I'm missin' you

oh oh oh oh
Baby I'm missing you

Things'll never be the same without you...

What did I do to deserve this
I didn't even get one last kiss, from you
Oh baby God took your love from me
He needed an angel so it seems
I need to feel your hands all over me
I need to feel you kissing me
I need to feel you holding me
I need to feel your touch
Cause I miss your love so much
And I can't keep on living this way
I need you here with me
Why could he take you away, from me

It's hard for me to tell you I love you
As I'm standing over your grave
And I know I'll never hear your voice again
Why did you leave me
Why couldn't you just stay
Because my world is nothin', without you
Now I don't know what to do, with myself

I would've given you anything
Just to make you happy
Just to hear you say, that you love me one last time
I'd go to hell and back over and over again
Just to prove to you how much I need you here
There is nothing that I wouldn't do
I'd cry for you
I'd lie for you
And there's no doubt that if I could take your place in heaven
I would die for you, yes I will
I would rather give up my life
Than to see tears in your eyes
I can't stand to see you cry

Cause it's hard for me to tell you I love you
As I'm standing over your grave
And I know I'll never hear your voice again
Why did you leave me
Why couldn't you just stay babe
Because my world is nothin', without you
Now I don't know what to do, with myself

I just don't know what to do with myself
I cant stand looking at those pictures on my shelf
Knowing it was just one week ago, i stood there and took that picture
There's just one thing that I wanna know
Why would God want to hurt me so bad,
Does He know how much it hurts to be missing you
Baby Im missing you
Baby Im missing you
I love you

oh God damn it I love you
Why did he take you away... from me
Cause I love you so...
I miss you so much baby I just can't go on baby

you don't know

you don't know- Westlife

Oh yeah yeah, yeah
Nobody knows me
Yet everyone knows my name
Some people judge me
Not knowing that I'm the same

Thanks for the offer
But I keep my old friends, always
And then I get lonely
Counting the endless days

Are you here for me at all?
Do you care for me at all?
Well this time now I know
I ain't standing alone no more

Cos all I want is love
Someone who can share the pain I feel
And the eyes that stare
Won't stare at me no more
Cos all I need is time
Time for me to open up and show
The person I am
The person you think you know
You don't know
You don't know


Some heart felt emotion
Creeping from deep inside
Cos' being this person
Is all I've got left to hide

Are you here for me at all?
Did you care for me at all?
Last time I was told
I ain't standing alone no more

All I need is love
Someone who can share the pain I feel
And the eyes that stare
Won't stare at me no more
And all I need is time
Time for me to open up and show
The person I am
The person you don't know
You don't know
You don't know


Onödigt inlägg

Hallu,
Tandläkarn på förmiddagen, det var näst sista gången jag var där!
Käkade sushi till lunch och åkte sen till stallet. Städat uppe på loftet och suttit i cafterian. inte mycket till rolig dag men men så kan det bli..

Grillkväll

Hallu,
Kunde som vanligt inte somna igår, så somnade runt 2.. Vaknade vid halv 10 och åkte till stallet rätt direkt.
Gosade med Hallon i hagen<3, satt uppe med allt folk i cafeterian. REd sen dressyr på Hallon, det kändes bra.
Tog in hästar,slappa i cafeterian och sen hjälpa till med hurry skurryn, fyfan vad jobbigt det var att springa!
Har nu duschat och fixat iornding mig, ska snart iväg och grilla med några folk, myyys<3

Hemma

Hallu,
Äntligen hemma från båten. Sov typ till halv 11, vilken var skönt iaf! Åt glass och så innan vi åkte hem. Duschat och ätit och ska förmodligen träffa Samuel och Hampus, annars kanske någon annan.
Skriver vll kanske ikväll, pussinuss

-

för jag har tråkigt,så jävla tråkigt.. gaah jag vill hem,vara med kompisar istället för att ruttna här på båten..

Båten

hallu,
Åkte med Åsa till stallet imorse<3 Fikade och red sen ut på Rutan och Ylva red med på Karesse. Duschade och fixade mig lite snabbt innan vi åkte till båten. har gått runt på marknaden här men annars inte gjort mycket.. Resten av dagen lär väll inte bli roligare heller..

.

Hallu,
Vaknade kvart över 9 och kom till stallet kvart i, är man inte snabb! Mockade lilla stallet, åt lunch, tog in hästar, skritta ut på Karesse och Therese red på Rocky. Borstade Larry,satt i cafeterian, red på Hallon gick bra faktiskt!<3 Nu är man hemma och förblir så idag, rätt skönt det med. Imorn blire rida rutan på förmiddagen<3 och sen åka ut med båten..
Här kommer några balbilder!


SOMMARLOV

Hallu,
SOMMARLOV!! Fyfan vad det är nice, sov till halv 12 idag! Så jävla skönt asså.
Åkte med pappa till lyckås och bestälde nya stövlar till mig, tack pappa!<3 Åkte sen till stallet där jag tog in hästar,fodrade, var med Åsa,jennie och Therese, red på Sarras. Det gick faktiskt jävligt bra eller ja det blev jävligt bra! Åkte med Jennie hem, lämnade Therese och sen tog vi en runda runt huddinge typ;)

Lyckad bal!

Hallu,
Balen igår var jätte lyckad! Vi kom dit minglade,åt middag, umgicks och dansade tills man inte orkade stå på benen! Det var sjukt kul och det är en dag man alltid kommer attt minnas! ( bilder kommer)
Idag vare skolavslutning och det känns helt overkligt att det var sista gången man såg klassen tillsammans.. Men det ska bli skönt att komma bort från skolan där man varit i 4 år och skaffa sig nya kompisar!
Åkte till stallet efter vi slutat och har vart där tills nu. Ska byta om och fixa mig för vi ska ut och äta sen. Efter det blire träffa kompisar,
pussinuss

Bal idag!

Hallu,
Började halv 10 idag, otroligt skönt! Vi städade i klassrummen och i skåpen. Tittade sen på en film vi spelade in i 7:an, fyfan vad vi var små och killarna lät som 3 åringar!! hahah så jävla kul!
Gick upp till konsum en sväng innan vi sjöng la bamba, vi ska sjunga den på skolavslutningen imorn-.- aja tur att det är många så man inte hörs!
Sen var det niornas lunch. Så jävla nice att bli serverade av 8:orna! Det var kyckling med potatisgratäng, inte det godaste man ätit men godare än vad skolan kan erbjuda annars.. Vi fick varsin glass och sen var det bara att dra hem och börja fixa iordning sig.
Håret är nästan klart, håller på att fundera på lite ändringar och så. Men det får jag göra när mamma kommer tillbaka, hon är och fixar i skolan.. Sen blir det sminking och på med klänningen och hoppas att allt kommer passa tillsammans!
6 kommer Jennie och Siri så får vi se när vi kommer åka. Vi ska vara där runt 7 iaf! Åh ska bli så jävla roligt!!
Nej men nu ska jag måla naglarna,
pussinuss

Världens duktigaste häst!

Hallu,
Annorlundadagen idag i skolan. Menas med att man klär ut sig och gör lite olika aktiviteter. Dock så klädde inte jag ut mig och jag var inte den ända! Slutade halv 3-.- Kom till stallet 3, satt uppe i cafeterian en stund innan jag,therese o Zarah red ut! Vi red ut kvart i 4, kom hem halv 6! Vi tappade såklart bort oss! Ett tag var det jävligt läskigt, man kände paniken komma krypandes! Efter ett tag så bestämde vi oss för att låta Hallon ta oss hem, man kan ju alltid testa lixom! Och hon ledde oss raka vägen hem!<333 Åh vad jag var lycklig i det tillfället, älskade fina Hallon hade räddat våra liv! haha okej det var väll att ta i men det kändes så! fina,fina Hallon!<3
Sen blev det sitta uppe med Jennie,Johanna o Ylva i cafeterian och sne när dom åkte satt jag kvar där med Therese,Zarah o Pernilla. Åkte sen hem och ska nu typ sova och tagga till för balen imorn!

Klubbmästerskapen

Hallu,
Åkte med Jennie till stallet imorse, kom dit vid 10 tiden.
Fixade med lite olika saker innan jag knoppade Hallon<3 Asså åh vad jag hatar hennes man alla knoppar blir helt cp störda.. Tittade på maskeradhoppningen och Hallon gick som tåget hon älskar verkligen att hoppa! Det märktes sen när jag skulle rida.. Fortfarande helt stissig och ville hoppa mera så det gick ju inte så bra på programmet..
Sen fotade jag Jennie o Siri. Grattis till Jennie som vann KM för lektionekipage och Grattis till Therese som vann för privatekipage! fixade banan sen åkte sen hem med Jennie, tack så mycket för att du orkar skjussa mig jag är väldigt tacksam över det!

lördag

Hallu,
Heldag istallet.Vaknade 6 typ.. Åkte med Åsa vid halv 9 fikade och satt med på hennes första lektion.
Sen så har jag inte gjort något vettigt på hela dagen, satt och solade o snackade med Ylva. Sen så var jag med jennie och tittade när hon red. Åkte hem med henne stannade på mcdonalds och nu sitter man här och har tråkigt..
pussinuss


Fredag!

Hallu,
skoldagen var chill, såg på film på 3 lektioner och på sista tittade vi på cabarén. Åkte till stallet fikade och sen tog jag kort när Therese o Jennie red. Red sen på Chico och Ylva hängde med på Rocky, det var myys<3
Mockade o fixade maten sen, fixde Hallon och red sen ut en stund innan vi red i padocken. Tränade på LB:2 och det gick väll sådär.. Det var iaf rologt att rida på hene igen, 1 ½ vecka sen sist!<3







Amiga af Råholt

Vila i frid Amiga, du har det bättre där uppe slipper ha ont men jag vet vad Amanda går igenom och jag lider med dig gumman! Det är ens livs värsta mardrömm..</3

Klassdag i stan!

Hallu,
Haft klassdag idag! Vi började klockan 10, sovmorgon! eller ja inte mycket sovmorgon för mig, vaknade hela natten av att jag inte kunde andas för jag var så täppt, hata att vara pollen allergiker! 
Vi åkte in till ballbreaker där vi körde biljard,bowling,fotbollssimulator,golfsimulator och skjutsimulator. Vi åt även där. Men det var faktiskt askul och mitt lag vann, woho! 
Åkte sen till laserdome där vi var i 2 timmar, askul när man fattat hur man gjorde o så! Iof så låg jag sist typ de 2 sista men sen kom jag faan igång!
Åt sen middag på en asiatisk resturang där det var bufé, asnajs! Så kom väll hem vid halv 8 och har hunnit ducha o så sen dess, så blir väll försöka sova tidigt inatt..
btw så har jag fått mina armband jag bestälde! nu finns ni alltid på min arm och inte bara i mitt hjärta<3 

Stadsvandring

Hallu,
Stadsvandring idag.. Vi började i gamla stan kvart över 9 typ och kom till Grand hotel halv 1.. Hata att behöva göra en massa frågor och så måste man gå tillbaka till ett ställe lite senare och åh man blev ju inte lite trött i värmen! Jag klagar inte på värmen men att vara inne i stan då är faan inte kul.. Men det var ändå skönare än att gå i skolan så.
Åkte till stallet sen där jag hängde med Jennie och Åsa typ,fodrade betfor och satt och stekte på trappen! Sen satt jag o solade med Tarkan och satt bara o snacka. Det är synd att du ska sluta kommer typ aldrig hinna träffa dig..
Åkte sen hem med Jennie. Vi åkte förbi heron city och drack smothie. Vi kom även fram till att hon ska vara min skjuss på balen, nice nice!
Precis städat Robins bur så nu ska jag bara chilla resten av kvällen och njuta av att det är sommar och att vi inte har några läxor!

1 Juni

Hallu,
det känns overkligt att nästa onsdag så slutar jag nian! Så man kan ju inte säga att vi gör något på lektionerna! Sista redovisningen idag.
Har inga planer för eftermiddagen/kvällen. Skulle vart med emma men hon har gått och blivit sjuk stackarn<3 Så kommer väll på något. Jag ska även färga håret så det är jävligt nice, behövligt nu när det blivit solbelkt..

Igår kom Hallon o Åsa hem! Hallon hade tydligen vart jätte duktig och hon hade tyckt det var jätte kul!Saknat henne men det är skönt att veta att hon haft det kul och bra! 
Red på Martin på kvällen, haha! Men det var "roligare" att rida honom än Lime som bara tjafsar hela tiden.. 

Jag hatar att min spotify inte funkar! Hatar att behöva använda youtube.. kom att tänka på att Egentligen är det konstigt att musiken kan påverka en så mycket som den faktiskt gör.. Bara en textrad kan beröra en djupt. Inte för att jag tycker det är dåligt, det är grymt med musik och utan den så skulle jag ha alldelles för mycket i min hjärna!  


RSS 2.0