Matchande fleecetäcke o transportskydd!

Hallu,
Kom till stallet tre,gjorde inget speciellt.. Eftermiddags mockade, sen så provade jag mitt fleecetäcke på Hallon och det passade! Woho det är nämligen ponny, men det var förstort på både Samantha o Hampus och eftersom hon är så nätt så passade det! Då matchar jag med mina transportskydd, dom är mörkblåa och täcket är mörkt och ljustblått! Förövrigt så har hon börjat fatta det där med att buga nu! Hahha har hållt på hur länge som helst men hon verkar inte vara så smart tänkt!<3
Satt sen i cafeterian och passade den åt monica. Åkte sen och handla med mamma.

Sommar!

Hallu,
Nu äre en timme kvar till jag börjar och jag vet inte vad jag ska göra.. men iof är det skönt att bara ta det lugnt!
Fyfan vad kallt det är idag! Igår var det 19 grader och idag 2 typ.. Menmen får väll sätta på sig lite extra kläder även fast det inte är det roligaste..
Pappa kommer hem idag, så han kan skjussa mig till stallet sen,sjukt skönt att slippa åka buss!

Jag vill ha sommar nu! Därför bjuder jag på lite sommarbilder!








.

Hallu,

Måndag:
Halvstudiedag idag så slutade 11, hur skönt är inte det på en skala?! Kom till stallet innan 12 och pluggade so ett tag.. Tog hand om Rutan innan o efter Pernilla red. Sen så blev det plugga ännu mer, suck vad jag hatar att plugga men vad gör man inte för betyget?
Blev kvar i cafeterian hela eftermiddagen o kvällen med Zarah,Tarkan,Therese,Amanda,Marie o Monica!
Ridningen gick jävligt bra! Sjukt skönt.

Tisdag:
Halvstudiedag ida oxå! Men idag hade jag utvecklingsamtal halv 1, så kom ändå inte till stallet först vid halv 2..
Snackade med Jennie och tittade sen på när hon red. Pluggade även spanska idag, ska skriva en jävla text på spanska! Tittade när Åsa red på Raffe och sen åkte jag hem med henne. Eller först så åkte till mediamarkt, sen åkte vi o rastade hundarna. Gick sen och åt pizza,tack så mycket<3 Sen hem o titta på tv o gosa med pumba innan jag åkte hem!


Söndag

Hallu,
Vaknade 9 eller ja 10 blir det eftersom man ställt om klockan..Tittade på tv till 12 och sen blev det storstäda mitt rum från topp till tå! Jag skojar inte att jag har dammat på vart ända ställe,dammsugit hela rummet,städat under sängen,i garderoben och ja på alla ställen i mitt lilla rum. Är rätt stålt över mig själv som tog mig ann att göra det!
Sen har jag bakat cheesecake och fixat påskriset!
Skulle träffat Martin men jag är alldelles för trött för det så jag ska ta och titta på film och sen sova tidigt,eller ja försöka iaf..

Om en vecka äre dax för tävling! Ska bli så sjukt kul och är taggad som faan!
Här är det som händer i veckan:
Måndag:
Halvstudiedag så slutar halv 12.
Åka till stallet o rida
Plugga spanska o so
Tisdag:
Halvstudiedag slutar halv 12.
Har utvecklingsamtal 12
Åker kanske till stallet
plugga om jag inte blev klart
Onsdag:
Skolan
Åka till stallet
Torsdag (skärtorsdagen):
Åka till Lyckås o hämta transportnyckeln
Fredag(långfredagen):
Lediga!
Kurs för Åsa, markarbete
Fira sebbe o mamma
Lördag(påskafton):
Fixa Hallon inför tävlingen
Söndag(påskdagen):
Tävling i Vällingby!

 


.

Hallu,
Åkte med Åsa imorse så var väll i stallet halv nio,satt och fikade med henne och Ylva då<3
Vi var kvar där uppe och hjälpte marianne med olika grejer, hon fyller förövrigt år idag så grattis ännu en gång!
Gick sen ner till Rutan för jag skulle rida ut på henne och så Marie på Chico. Det var mysigt att bara ut och ta det lugnt och snacka. Hon var lugn utom när hon blev rädd för Norpan som kom ifull galopp och hoppade till och ville trava därifrån, men annars så gick allt jätte bra!  Ryktade sen på henne och åkte sen hem med Åsa<3

Äntligen Fredag!

Hallu,
Äntligen fredag! Dagen har vart rätt nice, först svenska då jag typ halvsov för jag var så jävla trött, sen spanska och läste en text och gjorde läxförhör fick 22.5/25 så är väll nöjd. Sen lunch och sen världens jobbigaste lektion NO! Hängde inte alls med på något halvsov typ och ja vet inte vad hon snackade om på hela lektionen typ..
Åkte till stallet och precis när jag kommer fram till bussen som jag sprang till och han såg att jag kom så åkte! Fyfan vad jag hatar busschaförer!!
Fick då ta bussen då jag behövde gå på ängen, och tror ni det gick? Blöt upp till knäna, skorna var genomsura och jag kunde vrida ur mina strumpor! Gaaah fyfan vad arg jag var då..
Hängde med Amanda o Cajsa ett tag när dom kommit<3 Srn blev det gå ner till stallet där jag var med Åsa och hjälpte henne med nybörjargruppen och hann snacka lite<3
Tog sen hand om Hallon innan jag red. Det gick väll helt okej jag är nöjd för att vara så som hon var. Hon var stel,ville inte gå i handen och skit pigg.. Men agneta sa att det var för hon inte hade gått bra sen i tisdags med Åsa.. Det är det som är så jobbigt att rida ridskolehäst, att man före första inte rider så ofta och sen att hästen går med massa andra och alla är mindre duktiga än vissa.. Menmen vad ska man göra åt saken?
Har nu suttit och ätit Ben & Jerrys,fyfan vad gott det är asså slår alla glassar i hela världen!


Torsdagen den 25 mars

Hallu,
Jag har blivit rätt bra på att spela gitarr nu på musiken! Kan spela 2 låtar nästan utan problem!
Dagen har vart rätt chill vi hade först so och ja eftersom jag var så jävla trött o borta, sen musik,lunch no-labb,matte (lyssna bara på musik och snacka med Helena o Hannes typ) och sen idrott och sluta 2!
Har läst igenom mina glosor så dom ska nog sitta..
Ska inte göra något idag mer än att sitta här vid datan och chatta med folk och sen titta på wallander filmen!


Världens finast Robin<3

Stallet

Hallu,
Nästan klar med min kjol på slöjden ska bara sy på min linning och sen sätta på en dragkedja så hoppas den blir bra!
Åkte till stallet där jag inte gjorde något speciellt pluggat spanska och snackat med folket! Snackade med Jennie sen på telefon och vi ska åka och hämta transportsnycklarna tillsammans, nice att åka dit med någon som man gillar och kan snacka med tillskillnad från att åka med en förälder lixom!

24 mars

Hallu,
Kom precis hem och har suttit och skrivit nationella C från halv 9-10. Hoppas det gick bra jag skrev så mycket som jag kom på och hoppas det räcker till ett G iaf!
Har ätit risgrynsgröt till lunch,yummie! Och ska nu titta på våra bästa år.
Ska väll ta mig till stallet efter skolan, men känner ändå en spärr till att åka dit vilket inte känns bra,förut har det vart min trygghet att vara där nu vet jag inte längre ibland äre det men ibland så äre bara jobbigt att vara där..
Men jag ska nog dit ändå..
Har gjort en ny spotify lista och jag kan inte sluta lyssna på de låtarna, bara balader och alla är grymt fina.
Tänker på er Samantha o Hampus hela tiden och jag önskar ni vore här nu jag behöver er nu, vill ha någon att krama om och gråta imot och veta att ni bara står där och inte rör en fena.. Jag älskar er och saknar er</3


.

Hallu,
Hade simning idag och seriöst vad jobbigt det är och tråkigt! Plus att håret blir blött och lockigt som faan! Gick iaf hem sen,isak höll mig sällskap nice nice!
Väl hemma har jag målat naglarna o bakat vaniljbullar!yummie.
Har inga läxor utom mina spanska glosor,sjukt skönt!

Sjuk igen..

Börjat bli sjuk.. Har ont i halsen,förkyld och jätte hängig! Hoppas verkligen att det är bara något tillfälligt så jag är frisk snarast,visst det är skönt att vara sjuk så man kan vara hemma men jag vill inte missa ridningen nu när jag snart ska tävla och att det inte kändes bra i fredags, så jag måste bli frisk!

onödigt inlägg

Hallu,
Vaknade typ 7 imorse,suck! Tittat på tv och typ fixat iordning mig.. Ska vid 12 ner på stan gå i affärer och äta lunch!
Sen blire åka hem och plugga typ..
pussinuss

Jobbat i stallet

Hallu,
Jobbat i stallet idag, gått väldigt bra och vi blev klara med allt väldigt tidigt! Så var slappt hela dagen,jävligt nice!
Vi hann städa foderkammarn och ja allt blev fint och vädret gjorde att det blev så sjukt mycket skönare att jobba.
Åkte hem vid 4 och åkte då till mormor o morfar där vi är nu och stannar över natten. Tittar nu på mellenium serien på tv,det går ju inte att missa den även fast man sett den!

.

Hallu,
Skolan var väll okej, önskade att man slapp no:n bara.. Nicke halvsov i mitt knä samtidigt som jag var typ heeelt död och hörde inget om vad läraren sa..
Äntligen hemma så åkte jag till stallet, placerade mig i Hallons box där jag satt och försökte plugga men satt mest där och bara tänkte..Mår inge bra idag lite för mycket som känns skit nu..
Var ute med Rutan,skönt att bara komma ut och gå.
Ridningen gick åt helvete men som jag sa så tänkte jag på allt annat och kunde inte koncentrera mig och allt kändes bara skit..

Lyckås

Hallu,
Kort skoldag idag så slutade 2,nice! Åkte då med Pappa till Lyckås handlade vita ridbyxor, mina gamla var för små och så ville jag ha helskodda och sen ett par handskar! Hyrde även transport till mig i Jennie till vällingby.
Åt mat påväg hem och nu sitter jag och tittar på en väldigt dålig film vi hyrde,usch!
Har faktiskt hunnit städa min garderob oxå,nice nice!
Har inget att skriva så byebye

.

Hallu,
åkte till stallet så jag var där halv 4. Gosade en stund med Puffy och sen med Hallon<3
Sen blev det plugga lite gloser o snacka med marianne o marie. Sen kom therese,zarah,becca och jennie kom även upp och joina oss. Åkte sen hem med Jennie så var väll hemma halv 6.
Åt middag,städade mitt rum men ska finputsa lite imorn och tar då även garderoben!

Beroende

Hallu,
Nu har jag bara 2 lektioner kvar och det är svenska och slöjd. Förhoppningsvis så ska min kjol börja likna en kjol,haha sist hade vi vikare och hon kunde inte ett skit så inget blev gjort..
Nu ska jag se vidare på våra bästa år,asså seriöst jag har blivit beroende jag tittar på varje avsnitt på kvällen för att jag missade det på dagen! Hahah aja jag älskar den serien och då får man stå ut med att vara beroende.
Jag börjar igen halv 1 så jag har lång tid på mig att bara ta det lugnt. Blir stallet efter skolan och förhoppningsvis kan mamma skjussa så jag slipper ta bussen..
Åh jag vill att tävlingen ska vara nuuuuu,är så grymt taggad och ska bli så jävla kul!
pussinuss

Napprapat

Hallu,

Måndag:
skolan igen,suuuuck! Menmen fick inga nya läxor så det är jävligt nice!
Gick hem efter skolan och var med mormor o morfar ett tag innan jag åkte till stallet. Var med på första lektionen och gjorde typ ingenting,bara var där fall att lixom.. Sen vlev det äta middag och sitta uppe i cafeterian. Sen så fråga Pernilla om jag ville tävla i välingby, och såklart ville jag det!!! Fyfan vad roligt! Det var 1 ½ år sen jag tävlade på riktigt.. Så jag rä jävligt glad ska bli super kul!
Så vi anmälde oss och ja bara snacka lite innan jag gick ner till Hallon. Ridningen gick jävligt bra, skönt!

Tisdag:
Hade nationella imorse i engelska. Läsförståelsen hoppas jag gick bra den kändes iaf bättre än hörförståelsen! Började osm vanligt igen 12 och hade då bara 3 lektioner eller ja jag hade två hade ingen idrott för jag skulle till napprapaten... Det gick bra,jag hade väldigt mycket knutar och spänningar i bröstmuskeln och ryggen.. Gjorde så jävla ont när han tog bprt knutarna trodde jag skulle skrika rakt ut men jag låg där tyst som en mus,så jag har ganska lång smärtgräns eller vafan det heter. Knäckte min nacke ocå fyfan vad läskigt det var,usch jag trodde jag skulle dö! men han var väldigt duktig och jag litade på honom vilket är ett måste när han ska knäcka en!

Helgen

Hallu,

Lördag:
Kom till stallet vid halv 10 kanske.Var med Ylva,pratade samtidigt som hon sopade höloftet,skönt att få ut sig det man vill få ut.Du är den som jag kan prata med allt om!<3
Var uppe i cafeterian snacka och hjälpte marianne. Gick ut och gick med Rutan sen grusvägen fram o tillbaka,vill inte gå någonannanstans fall något skulle hända lixom, så jag går där och det är mysigt det med!
Titta sen när J4:an red och sen bytte om och åkte till sickla för att spela bowling -.- Var tvungen men jag spelade bara typ ett halvt spel eler vad man säger för min tumme blev assvullen och min nagel gick av!!! Jävla spel asså åhhh hata bowling!!!
Åkte sen hem till ett par kompisar där vi åt middag och tittade på melodifestivalen. Eric är för jävla snygg o söt asså<3 hejade på han och Darin! Salem var oxå grym och visst anna sjunger jävligt bra men jag gillar inte henne ändå.. Aja hoppas den går hem i europa vilket jag tvekar lite över..




Söndag:
Vaknade vid 10,gick upp fixa iordning mig och sen åkte jag o mamma till stallet. Jag ryktade på Rutan och sen gick en sväng med henne. Smörjde och fixa lite innan jag åkte hem igen!
Har hjälpt mamma att laga mat och nu så ska jag inte göra mycket mer än att sitta här och inte göra något..
Ska ut till min kanin en stund sen,passa på medans det är varmt och innan mörkret kommer!<3



Fredagsmys

Hallu,
Skönt med fredag,den här veckan gick otroligt fort,och det klagar jag inte på!
Åkte till stallet så jag var där lite innan 2,gjorde typ ingenting var med Amanda o Cajsa när dom kom,länge sen jag såg dom!<3 Sen droppade på med fler folk!
Red sen på hallon och det gick faktsikt väldigt bra, men bättre i måndags men fortfarande muy bien!

Jag förstår inte hur du kunde göra så mot mig,du av alla personer!Hela min fredag förstördes av det.. Jag förstår ite vad jag gör för fel för att folk bara ska dissa i mig utan att jag gjort något..eller jo antagligen har jag väll gjort något men vad..?


Världens finaste Samantha!<3
Vill ha dig hos mig,jag behöver dig och kommer aldrig bli hel igen..


Stallet på en torsdag,ovanligt..

Hallu,
Hade kort skoldag idag och fick sluta tidigare från gympan så sluta halv 2! Hade no-provet idag och jag hoppas att jag fick g, men kanske får någon/några rester men borde inte få omprov kändes rätt okej ändå så får väll hoppas att det blev bra!
Åkte till stallet efter skolan,behövde komma bort härifrån. Gosade lite med Hallon,Puffy<3 sen fodrade jag betfor,ledde lime aslänge för att agneta höll på att fixa med massa saker.. Satt i cafeterian med massa folk och det var väll där jag var som mest!
Har inget plugg,så jävla skönt och förmodligen får jag inget imorn heller,kanske bara något litet så det är jävligt skönt!!
pussinuss


Bobbin<3
mobilbild därav lite brusig.

wednesday

Hallu,
Kom hem för ungefär en timme sen från stallet,har hunnit duscha och äta och nu tittar jag på våra bästa år på datan(a)beroende eller vad?
Åkte till stallet direkt efter skolan så kom väll dit till halv 4. Fodrade lite och sopade..Sen blev det plugga lite i cafeterian men det gick ju inge vidare med tanke på att det var mycket folk och liv..Så satt mig nere i Hallonsbox ist<3 Fick lite plugg gjort iaf! Sen höll jag Jennie sällskap när hon gjorde iordning Larry och sen blev det plugg med zarah<3 Åkte sen hem med Jennie,tack så mycket för skjussen!
Borde plugga mera No, har prov imorn men jag kan verkligen inte stressplugga för jag lär mig inget av det! Så jag skulle behövt få reda på att det minst 1 vecka före,men ne vi fick reda på det i måndags!Vi skulle haft det nästa vecka sa min lärare men såklart hade hon sett fel! Åhh jag orkar inte!

 

Allt är skit

Hallu,
Har lunch och ska väl gå tillbaka om 1 o en kvart så nu blire väll titta mer på tv!
Har bara 3 lektioner kvar,vilket är nice men jag vill verkligen inte gå tillbaka,vill till stallet nu! Jag mår inge bra idag..Orkar inte engagera mig i något,orkar inte äns prata med någon i klassen,vilket jag borde för annars märker folk inte att jag är där.. Men jag kan inte idag allt känns bara skit.. Jag failade på mina matterester, även fast jag hade pluggat, hur dålig är man då?! Vi övade på engelska nationella gick åt helvete och hela engelska natinella kommer gå åt helvete! Åhh jag vill bara försvinna från allt orkar inte mer!


Hampus påväg till välingby för tävling,saknar dig<3


Information

Hallu,

Söndags:
Det kändes inte bra när jag red på framridningen eller programmet..Det kändes som hon bara gick iväg från mig och jag inte hade något stöd alls..Men tydligen så såg det bättre ut än det kändes, red på 64.14%, det bästa jag ridit någon gång, och kom 5:a. Känns lite konstigt roligt men fortfarande konstigt och jag är fortfrande inte nöjd med min insats jag gjorde, även fast det kanske var bra så kändes det inte bra..

Måndags:
Första dagen i skolan.. Åkte direkt till stallet,var med tarkan och sen plugga jag..Prata med Jennie,Siri,Zarah o Pernilla och åt även middag. Red sen Hallon och det gick så jävla bra idag!Så skönt efter att det inte gjorde det igår.

Tisdag;
Skolan idag,hade sovmorgon,skönt!
Efter skolan skäris och ikea och sen plugg..

Klubbtävling

Hallu,
Vaknade halv 11 idag,skönt! Duschade och fixa iordning mig och nu sitter jag och tittar på summerland!
Idag äre klubbtävling i stallet så jag ska vara med på Hallon! Är faktiskt inte nervös allt eller mest över att jag ska glömma programmet,haha och det får jag verkligen inte göra!
Nu ska jag väll snart äta och sen åka dit,
så hörs kanske ikväll annars någon annan gång!
pussinuss

.

Hallu,
Åkte med Åsa till stallet imorse<3 Läste lite i min bok och skrev klart om den! Sen blev det snacka med Marianne och sen ner och snacka med Carolina<3 Sen blev det göra iordning Hallon till Åsa och även göra iordning henne efter<3 Mös lite med Pumba och sen blev det chilla runt lite hit och dit och sen åka hem!
Har inte så mycket mer att skriva så,
pussinuss


1 år sen

Hallu,
Idag är det 1 år sen Samantha försvann</3 Åh jag saknar idg så jävla mycket och denna dag har varit ett helvete.. Speciellt innan jag fick de ur mig, det var ingen som visste det utom jag typ och då blir det rätt tungt inombords.. Åsa frågade sen var det var och då kom alla tårar.. tack för att du fanns där<3
Du var mitt allt älsklingen, jag älskade dig med hela mitt hjärta och älskade dig mer än någon annan i 5 år.Ibland fick jag faktiskt känslan av att du gillade mig med och de ögonblicken var fantastiska! För mig var du alltid världens bästa oavsett vad andra sa och tyckte om dig.. Jag älskar dig fortfarande och du kommer allit finnas i mitt hjärta!
Fortsätt vila i frid<3





Red även idag. Red på Hallon och det gick faktiskt bra och hade stöd nästan hela lektionen, så det är bra!
Åkte sen in till stan och åt på resturang med familjen men nu är jag hemma igen. Ska titta på tv nu sen sova om jag nu får så mycket sömn inatt..


.

Hallu,
Kom till stallet vid 11 och hjälpte till att fodra och ta in hästar. Sen luncha jag och satt där uppe rätt länge, gjorde sen iordning Aqua till Pernilla och tog även hand om henne efteråt. Sen åkte jag med Jennie som skulle lämna in sina stövlar så jag var sällskap!
Satt sen i cafeterian med Jennie,Siri,Marianne,Pernilla,Felix och Åsa! Det var helt galet där uppe hahah Felix drog med sig alla så det blev ett jävla liv haha!
Lädde sen Millan till Felix och fick såklart pulsa i paddoken där det var kolsvart, men men han är ju så söt så man kan ju inte säga emot!

3 mars

Hallu,
Kom till stallet vid 11,tog typ bara en halvtimme dit sjukt nice!
Satt i cafeterian med Åsa och sen kom Therese. Tog in lite hästar och sen blev de lunch. Vi tog in torvbalar med Jennie. Vi försökte åka på dom ner till lilla stallet men eftersom dom har saltat så gick det inte..haha!
Sen så åkte jag,Marie och Jennie till donken idag igen,inte bra haha!
Åkte sen hem med Åsa eller ja vi åkte inte hem direkt. Vi åkte först till city gross där hon handlade och sen så blev det till statoil och där köpte vi även glass(a)
Har även tagit bilder på Hallon idag, som kommer komma imorgon ska ta lite bilder på Rutan,Frasse och kanske Mona som ska upp på hemsidan!
pussinuss

.

Hallu,
Kom till stallet till halv 11 idag kanske. Sopade höloftet med Ylva, som ska åka till england imorn,kommer sakna dig!<3 Snacka lite med Therese Forsberg, det var typ aslänge sen jag träffa henne. Sen blev det lunch och sen hjälpte vi Pernilla och Åsa som hoppade! Fikade lite och sen så åkte jag,Caroline,Jennie och Siri till Lykås tittade runt lite och sen hem åt på donken och sen förbi stallet en stund och sen hem<3
pussinuss

1 mars

Hallu,
Åkte till stallet så var där halv 12 och då så åt vi lunch och sånt sen så tittade vi på massa roliga klipp på youtube! hahhahöll på att pinka på mig!
Red sen på Hallon, gick lite både och jag vet faktiskt ine vad jag tycker och tänker..
Sen blev det rycka manen och sen mysa i cafeterian och blev kvar ända till kvart i 8 typ, tack jennie för skjussen<3
Har inte mcyket att berätta osm vanligt så,
pussinuss


RSS 2.0