Sunday

Hallu,
Gud vad skönt det är nu när man vridit tillbaka klockan!Då får man 1 timmes extra sovmorgon!
Tittade på våra bästa år hela morgonen och kom inte till stallet först vid halv 12.
Red sen på Rutan. Hon var rädd för allt, vilket känns lite konstigt med tanke på att hon aldrig brukar vara det?
Så jag var påväg att ramla av ett antal gånger.. Hon skenade,bockade och stegrade sig lite, så ja allt folk på grusstigen höll sig längs kanterna,haha. Men jag hoppade av då och ledde henne tillbaka, men hon var ju inte lugnare då.. Men vi kom iaf hem båsa två oskadda:)
Red sen en stund på ada, hon var fin men hade ingen lust att trava. Men vi fick iaf lite trav åt varje håll.
Sen så hängde jag väll bara där tills kvart i 4. Åkte då med mamma o övningskörde! Det gick väldigt bra och ja det är sjukt kul!
Nu ska vi se på becks senaste film, levande begravd!Har hört att den ska vara läskig men man kan ju inte se den, för beck är typ en av världens bästa serier!

Övningskörning

Juste glömde berätta att jag övningskörde hem från stallet igår efetr ridningen! Shit asså jag trodde aldrig jag skulle klara det, men jag kom hela vägen hem helt fläckfritt! Känner mig väldigt stolt över mig själv asså. Det var riktigt kul så nu slipper jag bara köra på parkeringen,haha!

Jobbdag

Hallu,
Jobbade med zarah idag! Allt har gått jätte fort hela dagen, jätte skönt!
Jag red på Ada i typ 20 min och hon var väldigt fin faktiskt! Hon var jätte lätt i handen och känndes inte alls som hon var sist jag red henne, så det var roligt:)
Sen red jag igen i J4:an. Red på Eleonora och det gick väldigt bra och det var riktigt kul oxå! Men jag lär ju itne få rida henne ändå så..
Sen så släppte vi ut alla hästar igen så alla hästar har fått varit ute jätte mycket idag, väldigt skönt för dom!:)
Nu är jag hemma och är helt död! Men det har varit kul, var längesen jag jobbade nu så + att jag o zarah är så bra när vi jobbar, haha!:)
Kvällen kommer spenderas hemma i soffan med någon bra film och godis!
pussinuss

vill ha tillbaka sommarn!

Samhällsprov

Hallu,
Vi körde innebandypå idrotten. fyfan vad jag suger,haha. Vi har dock bara innebandy spelare + fotbolls spelare som är bra på alla bollsporter.. Och så är det jag så jag var väll inte dagens stjärna haha.
Skrev soprovet sen. DEt kändes bra, svarade på allt utom 2 saker så. Jag får g och förhoppningsvis vg!
Kom till stallet tog hand om Rutan efter pernilla ridit. Hängde med Therese o aska (hennes hund). Så jag gjorde inte mycket innan jag red. Red på Astrid! Det var länge sen. det var rätt roligt och det gick faktiskt bra:)

Jag har höstlov nu!!!!! Så jävla skönt med en veckas ledighet och den kommer tillbringas i stallet,förvånande? haha
pussinuss

.

Hallu,
Skönt med sovmorgon!
På matten så fick jag en uppgift gjord men den spenderades mest med att lyssna på musik och snacka med Elin o Pontus.
På engelskan skrev vi "bokprov" och ja det gick rätt bra tror jag. Jag berättade om boken på 4 sidor så jag vet att jag får g iaf. Så vi fick gå när vi var klara, så satt i cafeterian med Gogge och kevin. Haha vi måste sett ut som värsta nördarna som satt med varsin mobil/ipod och spelade spel!
På svenskan såg vi på kvarteret skatan,haha asså den är verkligen rolig!
Kom hem vid kvart i 4 och snackade med Zarah i tele ett rätt långt tag, haha blev längre än väntat:)
Har suttit och tittat på våra bästa år tills nu och ska äta nu och sen blir det plugga samhälle innan vampire diaries och criminal minds börjar!
pussinuss

En bild säger mer än tusen ord




jag älskar er

Ingen idrott!

hallu,
Fick tillbaka spanskaprovet idag. Och jag klarade mig! Så jävla skönt visserligen bara med 2½ poäng men trodde jag skulle få ig så jag är glad!
matten var seg som alltid och på svenskan skrev vi prov. Det gick helt okej jag får g iaf. Slutade sen eftersom vi inte hade någon idrott! Asskönt. Marie kom och hämtade mig i skolan och vi åkte till stallet där vi fixade iordning chico och åkte sen iväg på träning. Chico var så sjukt fin, hon har värsta steget och ja hon har verkligen blivit jätte fin med duktiga Marie som ryttare!
Kom till stallet vid halv 4 och fixade allt innan jag värmde mig i cafeterian, usch vad jag frös! Satt där med Therese,jennie och becca och snackade innan jag åkte med Jennie hem.
Nu har jag nästan skrivit klart min fusklapp, bara 3 punkter kvar och dom ska ylva förklara för mig ikväll så sen är det bara att läsa igenom sidorna imorn och läsa igenom lappen!
 
Bild på Marie och Chico för 2 år sen tror jag

fuskpälsväst

Jag letar efter en pälsväst och har gjort ett tag nu. Men hittar ingen.. Någon som vet någon affär där de säljs just nu? :)
Känner verkligen att det är just den som saknas i min garderob nu, har verkligen jätte många idéer om hur jag ska matcha och så hittar jag inte västen någonstans..Suck.


Pluggat i 3 timmar..

Hallu,
Jag har fortfarande ont i min axel o skulderbladet.. Åh jag blir galen. Pratat med min sjukgymnast så hon ska ringa mig på torsdag o se hur det känns då annars så ska hon titta det och i värsta fall röntga igen.. men förhoppningsvis så är det inget allvarligt.
Dagen gick jätte fort och jag har fått lite mer grepp om vad jag ska skriva om på grupparbetet i geografi. Så det kanske blir att skriva lite hemma på de.. Men men jag vill ändå få bra betyg i det så jag ska få till en bra text!
Engelskan är dock lika seg som vanligt, men det kan man tyvärr inte ändra på.
Mamma hämtade mig efter skolan och vi åkte o övningskörde. Kan parkera rätt bra nu! Körde väll en halvtimme innan vi handlade mat. O jag köpte marsglass, shit vad god den glassen är asså!
Sen så körde jag för första gången på vägen! Dock bara en liten väg men ändå, det var fett kul men väldigt läskigt! Men snart är jag nog tillräckligt säker o kan ge mig ut på lite större vägar:)
Kom hem 3 och har pluggat sen dess. Jag skojar inte jag har suttit i 3 med samhället! Helt sjukt men nu kan jag lite mer och har nästan skrivit klart min fusklapp till provet. O har en hel sida kvar att skriva på! Så förmodligen kan jag skriva lite större så jag ser vad jag skrivit, haha. Annars måste jag ta fram ett förstoringsglas för det står jävligt smått!
Så jag har hunnit med väldigt mycket på 4 timmar´. Så nu väntar hajen, någon som sett den filmen? Mamma sa att den var bra så det blir kvällens sysselsättning.

Hur lång tid ska det egentligen ta?

Hallu,
Gud vad skönt det ska bli med lov nästa vecka! Kännner verkligen hur trött jag börjat blivit på skolan.
skoldagen gick ovanligt segt och avslutade den med att skriva spanska provet. Vilket kändes rent åt helvete! Det är bara att hoppas att man fick rätt på det man svarade på.. Vi hade typ jätte mycket glosor och hon hade inte sagt att vi skulle ha dom, så dom gick ju verkligen åthelvete med, men men kan ju inte göra så mycket mer åt saken. Har ju faktiskt pluggat i en vecka och kämpat för att lära mig så aja.

Eftersom vi skrev prov fick vi gå när vi var klara så jag kom väll till stallet en halvtimme innan jag brukar komma, alltid något.
Satt uppe i cafeterian ändå tills jag skulle rida. Jag red på Sarras. Det gick ju inte jätte bra, han är jävligt svår faktiskt. Och jag förväntade mig inte att det skulle gå bra heller så ja, vi får väll se vad jag rider på nästa gång och om de är han försöka hitta knapparna.
En grej jag blir galen på är att jag fick så jävla ont i hela axeln o skulderbladet efter jag ridit, när faan ska det sluta göra ont?! Det lixom hugger.. Så  nu blir det knarka alvedon o på med tigerbalsam och hoppas att det är bättre imorn.


Sarras

Skor

Här är bilderna på skorna jag köpte igår, vad tycker ni om de översta? Borde jag istället ha dom på bilden längst ner?




Eller dom här? |
                      


24 oktober

Hallu,
Kom till  stallet halv 11. Tog in o gjorde iordning Larry till jennie. Tittade när hon och siri red. Sen blev det att ge sig ut i det härliga regnvädret för en promenad med rutan. Så när vi kom tillbaka var vi ganska blöta, men på något sett var det ganska mysigt.
Åt lunch när jag kom tillbaka. Pluggade spanska,har ju prov imorn.. Det känns verkligen inte bra. Men vi får hoppas på det bästa!
Nu har jag tittat på änglavakt (tror den hette så), den var rätt bra lite konstig men bra.
pussinuss

Nya skor inköpta

Hallu,
Vaknade vid 8 imorse, ovanligt på en lördag men rätt skönt.
Vid 10 åkte vi till skärholmen där jag letade efter skor. Och jag hittade faktiskt 2 par! Ett par fake uggs och ett par kilklackar med lite snörning på. Så det var nice, och nu ska jag bara ge mig ut o hitta lite kläder. Men det får bli en annan dag.
Åkte till stallet. Pluggade lite spanska och sen satt jag uppe i cafeterian ett tag. Var sällskap till Marie när hon klippte chico och sen så red vi ut tillsammans, mysigt :)
Nu tittar jag på n¨gon film på 5:an och måste väll plugga lite till sen..
pussinuss

Snöstorm

Hallu,
Fyfan vad det snöade idag! Hata att snön kommer redan i oktober..
Så man kan ju inte säga att det var speciellt varmt idag, men det är väll bara att börja vänja sig. Dom säger ju att det ska bli mycket kallare än förra året!
Vi la ihop special idrotten och idrotten så vi hade 80 min styrka. Fyfan vad man var död efter det, men det visar ju på att man kanske borde börja träna mer.
Vi hade då 2 timmars lunch så vi fixade iordning oss och åkte o tjockade oss på donken.
Vi behövde bara gå 45 min på samhället,skönt! Så kom till stallet 1. Snackade med Ylva o therese. Gosade med både hallon o rutan<3
Satt uppe i cafterian rätt länge, för att värma sig och sen blev det leda en i öppna gruppen..
Gjorde sen iordning over lord som jag skulle rida. Det gick väldigt bra hela början o sen gick det bra i vänster galopp i höger sket det sig. Det tog en stund innan jag lugnade sig efter men jag avslutade när han gick väldigt bra igen så.
Nu ska jag käka vidare på mina polly och titta på idol!
pussinuss

Våra bästa år!

Hallu,
varför är det alltid så att när man har sovmorgon så vaknar man tidigt och när man inte har sovmorgon så orkar man inte gå upp? Det är väldigt konstigt det där..
Så jag vaknade 8 istället för att vakna kvart i 10.. Gjorde mig iordning och åt lunch innan jag pkte till skolan.
Matten o engelskan är verkligen pest o svenska är väll inte det roligaste men det funkar iaf.
Åkte hem med sällskap av Zarah o Threses på bussen. Gjorde mig kladdkakssmet och la mig under täcke och tittade på våra bästa år! Har pluggat lite och ska läsa igenom det senare igen. Nu ska jag se vidare på våra bästa år innan vampire diaries börjar,sesångstart!

Behov av kläder!

Hallu,
Vi hade KI dag i skolan idag ( karolinska institutet kom) och vi fick höra på föreläsningar om huden,titta på olika utbildningar och sen tittade vi på film.. Ingenting var speciellt roligt men skönare än vanlig skoldag.
Åkte till stallet efter skolan, hjälpte till i stallet. Hjälpte zarah att rycka curres man och sen plugga lite innan jag åkte hem.
Har nu duschat och pluggat så nu kan jag bara chilla under kvällen,skönt!
Appropå ingenting så måste jag ha nya kläder! Har ingenting att ha på mig längre.. och så ittade jag ingenting igår när jag var i nacka,typiskt! Så jag måste snart bege mig ut o leta kläder o skor. Undra bara när jag kommer hinna det. Och frågan är vad jag ska köpa? ag vet att jag vill köpa ett par kilklackar iaf men klädesmässigt? Åh jag har verkligen svårt att hitta kläder numera, det känns inte bra..Men men hittar väll något när jag väl kommer ut.
Dehär var verkligen onödig information så nu slutar jag skriva,
pussinuss

Åh jag vill ha sommar o värme! Det ska ju tydligen snöa ikväll..

Vintern är påväg..

Förstå att det är frost på nätterna nu!

Sjuk

Hallu,
Jag har gått o blivit sjuk.. Men gick till skolan för det kändes helt okej imorse men jag kände hur febern kom.. Men jag hade bara en lektion kvar så jag gick på den och tog en alvedon så kände mig bätte. Så jag kunde övningsköra efter skolan.Det gick asbra idag faktiskt!
Sen så skulle jag ju rida på en kompis till familjens kompis. Den var rätt fin, galoppen var väll inte den bästa men det var rätt roligt ändå! Så får se fall jag rider den lite då o då för att tycka att det är kul med ridning igen.
Åkte hem o åt och sen åkte vi till nacka forum. Hittade ingenting, letade efter skor men hittade inget så blev inte kvar där så länge. Vilket kanske var bra när jag inte är frisk så.
pussinuss

Axeljävel..

Hallu,
Seg skoldag idag.. Vi hade ingen matte, skönt! men då var jag dock tvungen att vänta på att min spanska skulle börja.. men då hann jag köpa middag iaf så det var skönt.
Kom till stallet vid 5, pluggade lite spanska och åt middag. Satt där med alla tills jag skulle rida.. jag fick välja mellan glimra o sarras, o eftersom jag vet att sarras är rätt tung i handen så kändes det lite onödigt nu när jag precis blivit bra. Eller ja jag trodde jag blivit bra.. Fick ont ändå så red ett tag iaf. Det gick inte så bra men hon är ju bara 5 år så. Men men jag får se vad som händer..
Nu ska jag försöka sova,
pussinuss

första ridningen

Hallu,
Åkte till stallet vid halv 11. Pluggade lite spanska,åt lunch och hängde med ylva.
Skulle sen rida på rutan. Fyfan vad nervös jag var hade en stor klumpi i magen.. Men kom tillslut upp. och skrittade ett tag i ridhuset. Var ju tvungen att rida ut så jag skrittade ut i skogen med rädsla i hela kroppen.Kom iaf ut vid sommarhagarna i skogen innan hon blev rädd o slängde sig som faan. Men jag satt kvar!Men efter det så hoppade hon till för allt vilket inte är så konstigt när jag sitter på helspänd. Så jag vågade inte sitta kvar så jag gick ist då.Men jag kom upp o skrittade det är ju ett steg åt rätt håll.
Åkte sen förbi en kompis till familjen som har köpt en ponny. Så skulle åka o titta på den o ska rida den på tisdag om jag lyckas ta mig igenom ridlektionen imorn.
Nu tittr jag på en gammal film som heter Mask, den är en verklighetsbaserad o den rätt bra faktiskt!
pussinuss

Minusgrader

hallu,
Åkte med jennie och tittade när carro o ellen red imorse. Båda var jätte fina men rocky var lite spänd, men carro red riktigt bra! Kommer inte ihåg procenten, men tror ellen kom typ 10 eller något (placerad iaf).
kte sen till stallet där vi hängde hela dagen ända tills vi åkte vid kvart i 4. Vi fixade iordning honom o allt på eftermidagen så det var bara att sticka när vi var klara. han var jäätte snäll att lasta!duktig kille.
han var jätte fin på framridningen och även inne på banan! Dom red ihop 65.61% och kom 3:a!:)
om hem vid 8 typ och nu håller jag på att skicka bilderna till jennie sen ska jag sova!
pussinuss

Scared..

Hallu,
Vi började morgonen med att ha simning.. Simmade 20 längder på rygg och sen skulle vi dyka lite o så.
Efter det hade vi gym, så man var ju lagom trött efter det! Tur var det att det var god lunch så man fick tillbaka lite energi.
Vi gick 5 min på samhället, så det var riktigt nice! Åkte ner till stallet satt o fikade, pratade med kompisarna och tittade när jennie o carro red.
Skulle ju ridit på rut idag. Men hon var tydligen jätte pigg igår och var jätte pigg i hagen idag.. o jag vågade helt enkelt inte rida då. usch vad jag hatar mig själv för att jag inte vågar, jag trodde aldrig att jag skulle vara rädd för att sätta mig på henne.. Men tydligen blev jag det. Gick iaf ut i skogen en sväng, med therese o ada som sällskap. Hon var pigg då oxå och hon ryckte tag så jag fick ont i axeln..Åh jag är så jävla trött på att få ont med jämna mellanrum!
men jag ska nog rida på söndag, carro skulle rida henne imorn och se hur pigg hon var. Såförmodligen sitter jag på hästryggen på söndag.
Smörjde jennie saker som ska tävla imorn och hjälpte caro med att göra trådar inna jag åkte hem.
Har precis övningskört med mamma och det gick rätt bra. Var lite för trött o hungrig så.. menmen
pussinuss

Våra bästa år!

Hallu,
Sovmorgonen idag var väl behövlig! lektionerna gick fort och åkte hem direkt efter. Jag och Zarah hade planerat att vi skulle åka tillsammans men det blev en överaskning att therese o carolina skulle åka den bussen oxå! Så det var roligt:)
Gjorde chokladbollssmet till mig själv när jag kom hem, kände att jag behövde något riktigt gott!
Så jag satt mig med min smet och tittade på våra bästa år!
Min kväll har inte varit mycket intresantare än så.. Nu ska jag titta runt lite efter kläder, känner att jag behöver något nytt i garderoben!
pussinuss

<3

simning..

Hallu,
Kom precis hem från ha övningskört! DEt gick sjukt bra idag! Så det känns bra.
Shit vad trött jag har vart idag! Somnade till på matten! Det är verkligen inte ofta jag är så trött så de händer att jag somnar till! men men lektionerna gick ganska fort ändå. Sista lektionen var idrott o vi hade simning-.- vi simmade 40 längder,man var lagom död efter det..
Åkte till stallet.Pluggade lite,hjälpte till i stallet,gosade med hallon o rutan och hängde bara uppe i cafeterian.

styrketest

Hallu,
Shit asså vi hade styrketest på specialidrotten idag! Vi gjorde armhävningar,sittups,plankan,rygglyft och några fler övningar. Man var lite död efter det!
På geografin har vi grupparbete och satt mest o skrev o letade information i datasalen. På engelskan läste vi en text och så fick vi våra prov. jag klarade mig iaf fick 75½ av 108 så jag fick g och det viktigaste är ju att man klarar sig.
Övningskörde sen med mamma. Det gick bra men har fortfarande svårt när man ska starta när man måste gasa samtidigt som man ska dra upp kopplingen, men det blir bara bättre o bättre så!
Var sen hos sjukgymnasten och hon sa att jag var väldigt rörlig och att jag ska göra lite andra övningar. Sen är jag rörlig som vanligt igen. Så det var inga problem med att jag skulle rida på måndag trodde hon, så det är ju bra.
har pluggat lite och bara tagit det lugnt hela eftermidagen så det har varit skönt:)
pussinuss

kallt..

Hallu,
Kan någon förstå att det var nollan imorse?! Jag frös så jag höll på att dö, men som tur va så tog jag vinterjackan idag!
Dagen gick hyffsat fort vilket är skönt när man slutar halv 5. Vi var i datasalen på 2 av 5 lektioner och sen var det mest bara att sitta o lyssna och anteckna lite då o då.
Åkte till stallet direkt efter skolan, hade sällskap av louise och sofia! Länge sen det var man träffade dom.
Placerade mig i cafeterian där jag satt med alla kompisar och skrev prov.. haha okej nu lät jag lite väl dramatisk men vi hade en kunskapskoll för att se vad vi kunde och så. Jag var dock inte så bra.. men jag har aldrig varit bra på den teoretiska delen men jag fick lite hjälp och nu så sitter det lite mer iaf! Men det ska jag faktiskt plugga på så det inte behöver bli pinsam tystnad när jag ska svara på någon fråga. För jag vill ju ändå komma någonvart med ridingen och då måste man ju ha teorin oxå, så det är bara att plugga på!
Åkte med jennie hem och nu ligger jag här i sängen och ska snart försöka sova. Se hur det går idag.. Blir så galen på mig själv att jag aldrig kan somna! Inte äns när jag är så trött så jag håller på att dö så kan jag inte somna på minst 1 timme..
pussinuss

Jag ska rida rut hela helgen!<3

Bilder från igår

Hallu,
Sov 12½ timme inatt, skönt men skulle nog kunnat sovit längre om inte pappa hade väckt mig.. -.-
Men men nu har jag precis skickad klart alla bilder på jennie och siri till dom. Ska snart hoppa in i duschen och plugga lite spanska o skriva en idrottssak. Sen får jag se vad som händer, kanske ska övningsköra`?
pussinuss


Bilder från igår på jennie och siri:


Tävling

Hallu,
En lååång dag idag!
Gick upp kvart över 4, så fick iaf 4 ½ timmes sömn.. Åkte ner till stallet fixade iordning allt och vi ååkte från stallet 20 över 6. Jag somnade en stund påvägen dit så det var skönt!
Vi lastade ur och gick en sväng med honom innan Jennie skulle rida fram. Han var verkligen skit fin! Som vanligt när Jennie rider honom :) Hon tävlade i en medelsvår (någonting?) och hon kom 5:a! Hon fick 62 % och han var jätte fin!
Eftersom Siri oxå skulle rida idag (men inte först 20 i 7) så stannade vi. Vi fick låna en boxplats till Larry och så hängde vi där hela dagen. Vi tittade på framridningen,på programmen, mös med hästarna och sen satt vi stor del i bilen och försökte värma oss! det var så sjukt jävla kallt idag! Det slutade med att alla fyra somnade i bilen, haha! Måste sätt rätt kul ut att det ligger fyra helt däckade människor i en igendimmad bil! men alla vaknade av hästen bredvis som stod o skrapade som en galing -.- Men man fick sig en liten powernap iaf!
Sen så red Siri och han var oxå jätte fin! Hon fick 65% och kom 7:a tror jag! Duktiga ekipage vi har!:)
Nej nu måste jag sova, bilder kommer förmodligen imorn!
pussinuss

-

Hallu,
2 idrottslektioner på rad imorse. Jag kunde vara med men det var lite begränsat vad jag kunde vara med på och så.. Fick as ont i min axel när vi hade uppvärmning, så då är den ju inte helt läkt. Men snart kan man väll hoppas!
Efter samhället så åkte jag till stallet. Tittade när jennie red och smörjde sen. Pratade med åsa och sen tittade jag en studn när SD red.
Nu måste jag gå o lägga mig, ska gå upp 4 imorn.. men det ska blir kul,alltid lika kul att åka på tävling! :)
pussinuss

Regn

Hallu,
Vi hade engelskaprov idag efter matten.. Det kändes faktiskt rätt bra och jag svarade på allt och sen är det bara hoppas att det var rätt oxå!
Sista lektionen var svenska och eftersom vi precis skrivit prov så tyckte hon att vi skulle leka istället, så det var asskönt! Vi gjorde pitchionary. Man får ett ord och sen ska man rita vad det ordet säger utan att prata eller skriva. Det var faktiskt roligt!
Åkte och träffade Björn direkt, vi satt hemma hos mig och snacka o tittade på tv. Sen så har jag hängt med min lillebror hela kvällen<3
Pratade precis med Ylva i telefonen och nu ska jag se på tv,
pussinuss

Provvecka..

Hallu,
Shit vad jag är trött! Kom knappt upp i sängen imorse.. men kylan gör ju en piggare, det är både bra o dåligt. Men det är verkligen för kallt ute nu asså, man kan ju inte gå utanför dörren utan att skaka tänder! o kallare blir det.. Dom har sagt att det ska bli den kallaste vintern på typ 100 år eller något och ännu kallare än förra vintern! Jag som höll på att dö då, hur blir det då iår?! Och vad kommer hända med alla bussar o tåg? Man kommer typ inte kunna komma till eller från skolan för att ingenting kommer att funka..
Fick reda på mitt matteprov och det gick åt helvete.. Fick inte äns g ! Åh vad jag suger på matte, hata matte över allt annat! Varför kan det inte bara sätta sig i min hjärna?!
Vi skrev svenska prov oxå och det känes faktisk väldigt bra! Men bara för att det känns bra så kommer väll det gå dåligt på det med.. Imorn ska vi ha engelskaprov och hoppas att det går bra, har pluggat hela eftermiddagen så det borde väll sitta tycker man.
Åkte som sagt till stallet och pluggade. Tittade en stund när jennie red men sen så satt jag uppe i caféterian och råpluggade.. Så om det inte går bra då ger jag fan upp allt som har med skolan att göra!

5-1

Hallu,
Kom precis hem från min lillebrors match! Dom vann med 5-1 mot brommapojkarna,duktiga!
Men fyfan vad kallt det var asså, hade på mig min vinterjacka och jeans o mjukisbyxor över. Ändå frös jag! men nu har jag hunnit duscha så är lite varmare iaf!
man kanske ska ta te? det var länge sen o gud vad sugen jag blev på det nu, te blir det! plus en bulle, hihi.
Shit asså har skrivit 3 inlägg idag, det var ju väldigt ovanligt! men plötsligt så händer det, haha.
Nu börjar snart desperate housewives woho!
pussinuss

Övningskört!

Hallu,
Såå skönt att jag inte har metellan längre! Man känner sig så fri, haha. Men det kan fortfarande vara jobbigt att lyfta mycket med den och kan få ont om jag gör något hastigt eller ja någon konstog rörelse. Men det är väldigt skönt!
Men jag vågade inte vara med på idrotten idag fall jag skulle riva upp det igen eller så. Men jag tänkte vara med på fredag om det är så att jag inte måste använda högerarmen.
På geografin har vi grupparbete och jag är tillsammans med Daniel, Lucas, kevin o Isaac. Var i datasalen och ja blev väll itne så jätte mycket gjort, hehe nä men vi fick ut lite information som vi sen ska dela upp så alla berättar om sin del.
Sen hade vi engelska med cplärare.. Men vi pluggade mest inför provet så det var rätt skönt.
Mamma kom och hämtade mig sen och vi åkte för att övningsköra! Shiit vad nervös jag var asså. Men det gick väldigt bra och jag lärde mig fort, otroligt nog haha! Så jag körde i serpentiner och ja kunde typ alla grunder så det var kul! :) Så man får väll se hur lång tid det tar innan jag är ute på gatorna och härjar!
Kom tillbaka för en halvtimme sen och har pluggat sen dess och ska fortfsätta med det.. mamma ska hjälpa mig med engelskan.
Efter middagen ska jag iväg och titta på min lillebror som ska spela match! Hinner inte så ofta följa med och titta eftersom jag själv är upptagen och är i stallet. Så man får passa på när man har tid! Så nu håller jag tummarna för att dom vinner!
pussinuss


Godmorgon

Godmorgon,
jag gjorde iordning mig väldigt fort idag så jag hann till o med starta datan en stund! Det är inte ofta.
Min buss går 49 så jag ska väll gå om 10 min.
Idag så ska jag övningsköra för första gången! Det ska bli väldigt kul faktiskt! Hoppas bara att det går bra,haha. Men men förhoppningsvis så är jag inte så tröglärd, men man vet ju aldrig..
Aja nu ska jag fixa det sista innan jag går,
pussinuss

Kanelbullensdag

Hallu,
Nu är jag hemma efter en heldag i skolan och sen stallet. 
Lektionerna gick väll rätt fort och gjorde mitt matteprov.. Hoppas att det gick bra men kändes inte så jätte bra, hata matte! 
Fick tillbaka mina läxförhör på spanskan. På kroppen fick jag 13/18 VG, det kändes rätt bra faktiskt! På min text så fick jag G+ så det var ju oxå bra. Så om jag fortsätter såhär kanske jag lyckas få ett G iaf! 
Åkte förbi city gross påvägen hem och köpte med mig bullar! kostade 5 kr så köpte ett gäng. Sen blev det bullkalas i stallet, haha. 
Satt o snacka med vännerna och sen så pluggade jag en lite stund oxå. Men får plugga mera imorn så jag klarar mig på eng + svenska proven!
Har nu bestämt att om 2 veckor börjar jag rida lektion igen, inte så taggad men det kanske kommer..  Ska nog rida Rut i helgen iaf!<3 Men jag lovade att jag skulle ha med en ledare, haha men det ska blir mysigt!
pussinuss

Går i sömnen..

hallu,
jag är så sjukt jävla trött asså, håller på att somna redan nu!
Åkte ju som sagt med therese på tävling idag och hon var nummer 8 var vi tvungna att åka ganska tidigt..Okej jävligt tidigt! Therese o Bella hämtade mig här 20 över 5 och jag vaknade av mig själv 4.. Så jag sov 3-4 timmar, känns bra!
Vi fixade iordning allt, åt frukost och sen åkte vi. Det tog ungefär 45 min dit och sen så red hon fram typ 40 min efter vi kommit dit.
Aqua var jätte fin! Både på framridning och på programmet. Dock så fick hon bara 60 % men hon var nöjd med ritten o det ska hon vara för det var riktigt bra:)
Vi fick vara kvar rätt länge för hon var placerad men hon blev nedputtad o vi kom väll till stallet kvart över 1 igen.
Snackade med alla kompisar innan jag gjorde irodning Rutan. Eller ja försökte göra iordning, jag kunde iaf borsta o sätta på skydd o tränsa. Sadla var lite svårt men då fick jag hjälp. men snart är jag tillbaka utaan en spricka i axeln, hoppas jag iaf..
Tittade när Pernilla red, hon såg skiiit fin ut! Åkte sen hem med jennie och nu har jag suttit o kollat på film sen dess. Ska äta nu sen blir det duscha,plugga och sova.
pussinuss

Lördag

Hallu,
Kunde såklart inte somna igår, så jag somnade vid halv 3.. Sov så sjukt dåligt så vaknade hela tiden o vred o vände på mig, så sjukt jobbigt!
Gick upp 11 och fixade iorning mig och tittade på tv innan vi sa ehjdå till alla och åkte hemmåt.
Blev avlämnad i stallet påvägen hem. Satt med Åsa under j4:an o tittade när de red. Sen hjälpte jag Therese med aqua. Ska ju vara hästskötare imorn:) Eftersom jag inte har så ont längre så kan jag ju lika gärna följa med o ta hand om hästen.
Tittade en stund när jennie red o hann snacka en stund. Hann inte snacka så mycket med Carro,tehrese o ylva men en liten stund iaf:)
Kom hem vid 4 typ och pluggade en stund då innan vi åkte o hämtade Robin<3 Hann snacka en stund med tarkan innan vi åkte hem o åt.
Nu har jag nästan pluggat klart för dagen iaf. Nästa vecka så har vi rätt mycket..

Måndag: matte prov( tror jag efetrsom jag missade det i torsdags) + läst 40 sidor i samhällsboken..
Tisdag: -
Onsdag: svenskaprov
Torsdags: engelskaprov
Fredag:
Men sen måste jag läsa ur min engelska bok som typ är jätte tråkig, den ska vara klar nästa vecka typ..
pussinuss

godnatt

Nu ligger jag här i sängen hos mormor o morfar med min lillebror sovandes bredvid mig<3
Eftersom jag sov så länge imorse så är jag faktiskt inte trött.. Men borde väll försöka snart ändå.
Vi kom hit vid 5 eftersom det var sånna jävla köer.. Min morbror är oxå här!<3 ( + hans nya tjej..) så det har varit mysigt.
Nä men ska sova nu,
pussinuss

Grattis morfar!

Hallu,
Vaknade halv 12 idag! Sovit 11 timmar så otroligt skönt.
Eftersom vi bara hade idrott x2 så tyckte mamma att det var onödigt att gå till skolan så jag fick vara hemma, vilket var skönt.
Har duschat,fixat iordning mig och bara tagit det lugnt. Vid 3 så ska vi åka till mormor o morfar, morfar fyller år idag!
Så ska packa lite eftersom vi inte åker hem först imorn,
pussinuss

RSS 2.0