Vinteland

Hallu,
Började dagen med att titta på våra bästa år, är man såpanörd så är man(a)
Åkte till stallet och satt med Pernilla,Therese,Zarah,Agneta,Marie och Johanna i cafetrian ett tag med mycket garv!
Broddade sen klart martin och ubbe,rocky o amiga. Tog ett tag innan vi fattade att de var gängarn som var trasig, eller ja vi och vi snarare Pernilla, hehe nej vaddå dåliga(a)
Red sen ut som lektion! Fyfan vad mysigt de var att rida i sån härlig snö! Vi travade lite på vägen bakom vindskyddet och sen så red vi till sommhagen där vi galopperade! Fyfan vad kul de var! Hallon taggade på som fan så hon bockade första galoppen men inte någon farlig och sen så tyckte hon att de var jobbigt att galoppera i snö så då blev de lite segt så jag tog sats från nedre ändan och släppte lite på tyglarna påväg upp och fjuuufs så gav hon värsta bocken och jag var sååå nära på att ramla av, haha! Har ju rätt bra balans har ju inte ramlat av på ett tag men har hängt runt halsen på samantha (saknar dig</3) ett antal gånger och legat på halsen rätt många gånger men har faktist inte ramlat av på 3 år typ!
Kom sen hem och fikade i cafeterian och bara satt där med Tarkan,Therese o Zarah och de blev mycket skratt, haha!<3
Har även vart hundvakt åt Ceasar hela dagen<3

 
Jag och Hallon på utbytestävlingen

Kommentarer
Postat av: louise

åå ville också rida ut :D trist att man har så många dressyrtanter i gruppen som bara vill dressyra och inget annat.. :P <33

2009-12-21 @ 23:40:31
URL: http://enlouiise.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0