Midsommarhelgen

Helgen har varit grym!
Vi satt i kö i nästan 3 timmar innan vi kom dit.. Men vi hade roligt i bilen ändå! När vi kom dit så vart det midsommarlunch med allihopa, vi var upp mot 30 pers så det var roligt! Efter maten blev det börja köra 3 kampen, kasta boll och försöka träffa i hålen i presseningen. Vi gick senare iväg till nästa  hus där vi körde nästa gren, spotta grodor haha kan ju säga att min inte direkt kom så långt.. Gick vidare till ytterligare ett hus där vi körde sista, kasta pil. Vid det här laget var ingen speciellt nykter och då kasta pil, haha kan ju inte påstå att det gick så bra!
Därefter blev det middag och bad i jacuzzi. Felix och Vasse hade med sig sitt djsett så dom stod och dj:a hela kvällen, grymt!!
Vid 12-1 drog vi vidare tillbaka till Therese där vi fortsatte festa till 4. Körde musik, dansa, snacka och bara hade det bra!
 
Igår var en mindre pigg dag.. Gick upp vid 10 åt frukost med therese och vi var ensamma uppe ända till 12, haha de andra var ganska så förstörda. Strand, Fredrik och Ted kom upp vid 12 och vi la oss o titta på film innan de sista kom upp. Blev lunch och sitta ute i solen. Ännu mer tv innan vi åkte därifrån vid halv 5. Åkte direkt till båten och spenderade kvällen med familjen.
 
Nu ligger jag fortfarande död i soffan och här kommer jag vara kvar, så jävla trött.
Har iaf haft en grym helg med många sköna människor!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0